עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by waizman,

שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by DXT,

עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  3. פעם ראיתי פה משהו חמוד נראה לי זה היה יהודי לא מגרש יהודי והיה איזה המשך חמוד. מישהו מכיר ויכול להראות לי ?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  4. אני מקווה שזה באמת מתאים לכאן - לא מצאתי פורום מתאים יותר - אני מחפש קבצי מוזיקה ב AC3 , או כל ה DEMOES האלה של DOLBY DIGITAL וכאלה - איפה אפשר למצוא אותם ? כל מה שבא ב AC3, DOLBY DIGITAL, DTS, THX - טוב בשבילי ... תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by Zaknafein,

שלום לכם אנשים נכבדים ומבינים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הבאת חומרה לארץ מחו"ל: 1) האם יש מכס על חלקי מחשב נפרדים? 2) האם צריך למגן את הרכיב באיזושהי צורה (מדובר בלוח אם)? 3) איפה עדיף לאכסן את הלוח בזמן הטיסה: בתיק הנישא או בתיק מטען? תודה רבה על עזרתכם (בעתיד).

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by תינוק22,

שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

http://www.axelfrog.com/streams/vid_300k.wmv ;D

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by nadaw,

אז יש שביתה או לא?

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

אני מתכוון לעשות משלוח צנוע מארה"ב בדואר אוויר. המחיר כולל משלוח להערכתי יהיה בסביבות 150-170 דולר, לא מעבר לזה. הייתי רוצה לדעת מאיזה מחיר יש מכס עמלה ושאר הדברים בסגנון, ועל כמה אחוז הם עומדים. תודה (:

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by arik100,

אהלן אשמח לעזרה במציאת סרטון שראיתי פעם ביוטיוב ואני לא זוכר איך קוראים לו זה הולך ככה: יש איזה מראיין שבא לחייל רוסי כזה ומתחיל לשאול אותו שאלות ואז החייל הוא משוגע הוא עושה לו " תסתום את הפה שלך" ומתחיל להרביץ לו סרטון קצת דפוק אני יודע אבל ממש מצחיק.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. הגיע הזמן למלא את האימיול לקראת יום כיפור המלצות לסדרות מלבד המובנות מאליהן (prison break, lost,24,heroes...) וסרטים כמובן יאללה שפכו...

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by blitsi,

מפרט המחשב הינו: לוח אם: P4V800D-X הלוח תומך בAGP וכמו כן בPCI-E בעל 2 כניסות SATA ומקום ל4 זכרונות DDR400! מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Prescott 3.0GHz 1MB L2 Cache Socket 478 דיסק קשיח: Samsung 160GB, 7200RPM, Sata II זכרונות: 2*512 Hynix DDR400, פלוס 256 DDR400 של קינגסטון נדמה לי. כרטיס מסך: X1950XT + S1 + TURBO MOUDLE, ללא עבר OC במצב מעולה! ספק: CHIEFTEC GPS-550AB 550w Power supply מחזיק הכל בשקט. מארז: רגיל עם חלון צד שאני עשיתית בעל יציאות USB מקדימה! כמה בערך כל העסק הזה שווה? חשבתי לכיוון של 1-1.5K.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by liav12,

מישהו נתקל בזה גם או שזה רק אני? הכל נהיה מוזר כזה וקטן יותר. ולא לא לחצתי על CTRL + הגלגלת

14. Started by hitman123,

שלום רב לכולם. רציתי לשאול באיזו דרך הכי טובה אני יכול להפוך את קבצי הMKV לDIVX כדי שאני אוכל לראות את הסרטים בדיוידי הנייד. חיפשתי הרבה ובכל מקום כתובה דרך אחרת. רציתי שאנשים שהתנסו בזה יעזרו לי אם הם יכולים. אודה מאוד.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by naorai,

היי חברה, מי שלא יודע מתקיים השנה ב2 לנובמבר כנס מפתחי אינטל בישראל (idf- intel developers forum), התפרסמו עליו כמה חדשות פה באתר, אני כבר נרשמתי ומעניין אותי לראות מי מהפורום הולך... אולי נוכל להדפיס t- shirts של hwzone או משהו כזה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by waizman,

לא'דע בן כמה אתה כי האייסי שלי מושבת כרגע, אז אני ישים לך סתם כמה אנימציות ;D :-* :anim-jjd: :auto: :biggthumpup: :clown: :cwm39: :DJsmile: :gorgeous: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: מזל טוב איש! :-*

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אתם רואים עכשיו נכון?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  18. שלום לכולם, הובכן במסגרת לימודי האקדמאים בתואר טכנולוגיות למערכות למידה נתבקשתי לערוך סקר בנושא מסויים ובעקבות תוצאותיו לנתח ולכתוב מאמר מחקרי קצר. הנושא שבחרתי הינו הקשר בין תכנות לחשיבה לוגית. אשמח אם חברי הפורום שהינם סטודנטים הלומדים תכנות או תלמידים הלומדים תכנות במסגרת בית הספר שלהם יענו בבקשה על שאלון הסקר שצרפתי וישלחו לי את התשובות לאימייל שלי webmaster@htl.co.il. השאלון הינו הנונימי ולצרכי לימוד בלבד!. אודה לעזרתכם ושיתוף הפעולה חגי. נ.ב. בבקשה מי שמסכים שיעהה עוד עכשיו וישלח לי זאת כי אני עוד השבוע צריך לסכם ולנתח את תוצאות השאלון סקר הזה. http://www.hait.ac.il/telem/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  19. זה רק אני או שאף אחד לא יכול לגלוש בזאפ???

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by FARKASH7,

מחפש סירטון שבו לוקחים חתול ומדביקים לו רצועות סולוטייפ בחלקים שונים בגוף וזה משפיע על הדרך שהוא הולך. סירטון קורעעעעעעע בבקשה שמישהו ימצא אותו.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות ריינגר אבל לפני שאני הולך לעשות רשיון או משהו אני רוצה לדעת כמה זה עולה.... אני מחפש ריינגר 2X4 בלי מערכת בלי מזגן פתוח....לא חדש אלא יד שנייה (או שלישית)שיהייה במצב טוב.... אני לא רוצה שתגידו לי פה אני מוכר אני מוכר אלא כמה זה אמור לעלות לי? ואם תוכלו להגיד לי על שתי דגמים: 1. מה שאמרתי למעלה... 2. סגור עם מזגן... תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by McMerc,

ביום רביעי יש זימון לפרויקט תלפיות (לפחות באזור ירושלים), אז מי הולך? ודרך אגב, אומרים שהמיבחנים האילו 8 שעות, זה נכון? במה ניבחנים?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by avigp,

הי לכולם החלטתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ואני מתלבט בין כמה מקומות בעיקר בין האקריו לג'ון ברייס מישהו מכיר בוגרים או מקום מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  24. אם עכשיו אני בא עם דרכון רומני האם זה מאפשר לי לעבוד בצורה חוקית באנגליה ?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by amd@ati,

הנושא הוא פרסנט פרפקט: לפי ההגדרה אמורים להשתמש בפרסנט פרפקט כאשר הפעולה נעשתה בזמן לא ידוע לנו בעבר. אז ככה, כאשר אני שואל את השאלה הבאה, איזו מהאפשרויות נכונה? 1)who has killed merlin monro? 2)who killed merlin monro? מחד, הראשון אמור להיות נכון מכיוון שאנו לא יודעים את הזמן לפי השאלה, ומאידך השני נשמע יותר נכון (אולי כי אף פעם לא באמת משתמשים בגרמר). בקיצור- מי מהאפשרויות נכונה? (עם נימוק בבקשה) תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים