עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vidati,

שלום. ב13.4 היה לי גיבוש דובדבן\צנחנים אבל נפסלתי על בריאות (היה לי חום גבוהה) אמרו לי לקבוע גיבוש נוסף.. למחרת שחזרתי הביתה התקשרתי ואמרו לי להתקשר אחרי החג, סבבה התקשרתי חכיתי רבע שעה על הקוו ולא ענו לי אז ניתקתי למחרת שוב התקשרתי ולא ענו.. היום התקשרתי וענתה לי בחורה ואמרה שהיום זה הגיבוש האחרון, שאלתי אותה מה אני יכול לעשות? היא אמרה שאני יכול לדחות את הגיוס שלי למרץ ולנסות לעבור את הגיבוש.. עכשיו אני בן19 כמעט (ביוני) כדאי לי לדחות את הגיוס שלי? אני פשוט לא רוצה לדחות כל כך... אני מעדיף להכנס מוקדם ולצאת מוקדם. דרך אגב יש לי מנילה קרבית. עצה תעזור.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by GGuyZ,

אחד הסרטונים היותר טובים שראיתי. הנאה מובטחת! http://fun.danielalbu.com/dharma.htm

3. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי סטרימר כמו שמפורט בנושא, באתר של החברה יש עדכון של האנדרואיד שלו לגירסה 4.4.2, אבל אני רוצה לעדכן לגירסה 5 לפחות, האם יש אתר שאני יכול להוריד ממנו אנדרואיד 5 ומעלה, ולהתקין על הסטרימר הזה?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by Tanya,

הי בעוד כמה חודשים בודדים אני מתכוונת להתחיל לשפר כמה ציונים. [כשיגמר המלווה שלי ]. יש את לחמן, יועל גבע, וכ'ו... רציתי לקרוא חוות דעת, איפה כדאי [ולמה]... ולדעת איפה אתם שיפרתם...[במידה ושיפרתם... ]. יש לכם מושג מהו טווח המחירים?... ואיך בדיוק אני משפרת אם אני עובדת? ניתן להתאים את השעות? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by intel suck,

אפשר המלצות לשירי רוק ומטאל בסגנון של LINKIN PARK

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by subarel,

אחרי כמה זמן קיבלתם את המענק שיחרור..? באתר להכוונת חיילים משוחררים כתוב שזה בין 20 ל 60 יום. זה נכון........? רבאק אני צריך את הכסף הזה כבר..

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by NetSpider,

Status Quo

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by MeUser,

הולך לקבל עדכן 4.2.2? סמסונג התחילה להוציא את העדכון בספטמבר 2013 יש לי את הגרסה של היבואן הרשמי

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

שתקתי שהפורטלים לאט לאט נהיו יותר גראפים, עם יותר באנרים, פרסומות קופצות שתקתי שתפוז החליטו למקם פלאש על חצי מהאתר - ללא כל "X" שתקתי גם שגיימר החליף את כל העיצוב, לטובת חברה סלולרית, וגם שהוא שינה לחברה סלולרית אחרת שתקתי אבל עכשיו אני צריך לסבול פרסומות גם באתרים של חנויות ?!?! ואל תגידו לי "לא טוב לך, אל תכנס" אני חיי בשביל זיגזג, live and die by the zigzag, אם אין אני לי זיגזגילי... i live for this sh*t (טוב זה לא קשור) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני עוד מאט קונה מחשב, אז לפי מה שאני יודע צריך לשלם להם מקדמה ואז אחרי 2-3 ימים כשמחשב מוכן לבוא לקחת את המחשב ולשלם את השאר. אז כמה לשלם מקדמה 500 שקל מספיק ?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

נרשמתי לא מזמן לEBAY, ואני דיי חדש בעינין. חפשתי כל מיני דברים בשביל להשוות מחירים, והגעתי לדיל הזה חבילה של מאג 3 טורבו ב14 שקל כולל משלוח ל8 סכינים. בארץ זה עולה פי 4 בערך. http://cgi.ebay.com/32-NEW-GILLETTE-MACH3-TURBO-BLADE-RAZOR-CARTRIDGES_W0QQitemZ270343554087QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item270343554087&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

14. יש לי את כל הסידרה חוץ מי דיסק 1 אני מחפש אותו מישהו יודע אולי את רשימת השירים שלו? או איפה אני יכול לקבל קצת מידע עליו? או איזה תמונות מהעטיפה בקיצור משהו .... ???

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Roshos,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1008570 מצטער בדרך כלל אני לא מפיץ כאלה אבל זאתי יפה

16. Started by ROTFL,

שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  17. אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by cleric,

http://www.howbigistheworld.com :-X

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני קונה סלולרי מחו"ל, ורציתי לשאול האם יש ביטוח כמו של MACK, שהוא בין לאומי למצלמות, אבל לסוללרים? אריאל.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כתבו, האם אתם מתחזקים את המחשב שלכם, באיזה מינון, ואיך. אני בחרתי באופציה השניה. זה כולל, ניקוי המחשב, וכל תוכנות הבדיקה של הוירוסים, סריקת סקטורים פגומים, בעצם כל מה שצריך.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by Alex89,

מה הלוח הכי טוב שאפשר לחפש בו עבודות דרושים? אם מישהו מכיר עבודה כל שהיא (לא מלצרות ולא תחנת דלק) ביבנה/אשדוד/רחובות בשישי/שבת מוזמן להמליץ לי עליה עוד מעט אני מסיים ללמוד יג' תוכנה(ממשיך ליד') כלומר אני יהיה טכנאי תוכנה מה הסיכוי שאני ימצא עבודה בתחום הזה כרגע(אחרי יג')? שכחתי לציין אני בן 18+ מיבנה למי שעדיין לא הבין אני מחפש עבודה (הרבה יגידו שזה לא המקום אבל בכל זאת זה פורום כללי....) שהיא לא מלצרות ולא תידלוק ולא כל הדברים האלה למרות שעבודה במפעלים לסדר דברים וכאלה זה סבבה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by Oztriker,

אני רוצה להתחיל ללמוד לפסיכו, קודם כל לבד בלי הקורס , לנסות מה זה ואז נראה אם אני אקח אותו או לא. קיצר יש לי כמה שאלות. 1.אתם מכירים אתר טוב שהכי טוב להוציא מידע על הפסיכו? לא לשלוח אותי לגוגל או גבע. משהו קצת יותר מפורט.....(למרות שאני יודע שגוגל זה הכתובת חחחח) 2. אתר שאפשר להוריד בו מילים באנגלית ועיברית להשמעה בMP3 לדוגמא, או משהו בסגנון. וגם אשמח לכמה עצות מאלה שעשו בעבר ויכולים לחלוק איתי קצת מידע מנסיונם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by Shaye,

אנחנו נמצאים כרגע בתקופה שמי שרוכש מחשב הוא בעצם לוקח מין "סיכון", מצד אחד סוף עידן ה- XP תחילת עידן ה- VISTA, מצד שני בקרוב גם יתחילו לתמוך ב- DIRECTX 10. המטרה שאני כותב כרגע היא לדעת מה דעתכם? אני מעוניין לקנות מחשב עכשיו השאלה שלי אם לדעתכם עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמצב "יתברר" יותר, או מה אתם הייתם עושים? קונים עכשיו או מחכים כמה חודשים?... מדובר במחשב בסביבות ה10 אלף שקל ככה שחבל סתם להשקיע! תודה שי

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  25. הכנתי תמונה בגודל מסויים ואני רוצה שהיא גם תודפס בגודל זה... האשף של XP לא מאפשר זאת וכמו כן גם הפאוור פוינט.. אז איך אפשר להדפיס בגודל הרצוי? תודה רבה מראש. [שמתי את זה פה כי אני לא יודע לאן זה שייך, מצטער.]

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים