כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.mailpro.co.il האם כל העסק הזה חוקי? ואם כן, לדעתי, צריך להתקשר אליהם באמצעות הטלפון שהם השאירו ולהגיד להם עד כמה הם חארות, משום שהרשימות הללו מיועדות בד"כ לספאמרים (אמיר גנס).
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/may02-smilepop-soapbox4.swf
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף :-[ :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
צריך אתר של הסטטיסטיקות וסקרים כאלה ערציים של כל מיני דברים, כמה אנשים שומרים כשרות או לכמה אנשים יש מצלמות דיגיטליות, סתם דברים כאלה כלליים... יש לי ויכוח עם חבר ואני חייב להוכיח לו משהו... תודה מראש slim_shady
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך לערוך סרט במסגרת מגמת תקשורת ואני צריך איזה שיר כזה שיש בו 10-20 שניות של מוזיקה נחמדה לעריכה אבל בלי מילים(רק 10-20 שניות...) כאילו ,אני צריך עד 20 שניות ראשונות או אחרונות לא משנה מתי.. שיראו יענתו את השמות של מי שמציג ... אז אם אתם מכירים משהו עם קצב נחמד כזה(לא טראנס.) ,משהו כזה משולב אולי עם תופים מגניב כזה אז אני אשמח..
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היה אתר כזה pandora, אתר מעולה, אתה בוחר את המוזיקה שאתה רוצה, ושומע אותה, ואז הוא עוד מציע לך כל מיני מוזיקות מאותו סגנון.. PANDORA סגר את עצמו בפני ישראל, מישו מכיר אתר דומה? אחר?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. ב13.4 היה לי גיבוש דובדבן\צנחנים אבל נפסלתי על בריאות (היה לי חום גבוהה) אמרו לי לקבוע גיבוש נוסף.. למחרת שחזרתי הביתה התקשרתי ואמרו לי להתקשר אחרי החג, סבבה התקשרתי חכיתי רבע שעה על הקוו ולא ענו לי אז ניתקתי למחרת שוב התקשרתי ולא ענו.. היום התקשרתי וענתה לי בחורה ואמרה שהיום זה הגיבוש האחרון, שאלתי אותה מה אני יכול לעשות? היא אמרה שאני יכול לדחות את הגיוס שלי למרץ ולנסות לעבור את הגיבוש.. עכשיו אני בן19 כמעט (ביוני) כדאי לי לדחות את הגיוס שלי? אני פשוט לא רוצה לדחות כל כך... אני מעדיף להכנס מוקדם ולצאת מוקדם. דרך אגב יש לי מנילה קרבית. עצה תעזור.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קודם כל קישור: http://www.hp.co.il/perpet/ אני זכיתי בכרטיס זוגי האם עוד מישהו קיבל כרטיסים והולך?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איפה אני רואה מתי יש איזה משחק? איך הולך התשלומים? איך אני יודע באיזה הצטדיון? בחיים לא הייתי והתחלתי להתעניין בנושא
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אין לי מושג איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! פתחתי חשבון ואני לא יכול לקרוא הודעות בעברית. זה מגיע במין שפת חרתומים מוזרה כזאת. איך ניתן להפוך הודעות לעברית שיהיה ניתן לקרוא אותם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
מה החוק אומר? ברגע שהזמנתי הם מחוייבים לספק לי את המוצר או שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה? תודה לכל העוזרים. עריכה: מצאתי בתקנון שלהם: החנות תהא רשאית לבטל עסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים: 12.6.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר . באסה. אני אזמין בכל זאת ונראה מה יקרה. מקסימום יבטלו.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
של הליגה שלנו כמובן... יש איזה אתר שבו ניתן לראות תקצירים של המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת החדשה של ישרכרד?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.ums4u.co.il/long/ יש שם כמה תמונות של מיקומים, וסקר, תצביעו ותביעו את דעתכם - תודה!!
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-