עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם עכשיו אני בא עם דרכון רומני האם זה מאפשר לי לעבוד בצורה חוקית באנגליה ?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום אני לא מתכוון לשאול איך המסך או איזה פאנל יש לו יש לי שאלה אחרת לגמרי קניתי את המסך הזה מהחנות א.א מחשבים http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4240 כפי שאתם רואים המחיר שלו זה 1850 שקל התוכחתי אם המוכר והוא הוריד לי אותו ל50 שקל פחות עכשיו כששילמתי על החשבונית היה 1616 שקל ובאמת שילמתי את המחיר הזה עכשיו השאלה שלי זה איך הגיוני שהוא הוריד לי את זה ל1616 שקל ?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  3. מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by someone,

אני רוצה ללכת עם כמה חברים (כולנו מהצפון) לתערוכת הצילום בתל אביב, והחלטנו שאם אנחנו כבר שם לקפוץ גם לX-CITE, ולGAME ON אם היא עדיין קיימת.. הבעייה שאני לא מוצא שום דבר על זה בעיתון או באינטרנט.. אז השאלה אם היא עדיין פעילה בכלל? ואם כן מישהו יודע איפה, מתי, ואולי אם יש לה אתר או משהו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by shai11,

עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by killer007,

יש לי חשבון באתר http://www.torrentbytes.net שהוא פאור יוזר ואני לא ידוע איפה אני בודק אם יש לי הזמנות מישהו יכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

מצטער אם השאלה טיפשית, אבל פשוט בחיים לא יצא לי לשלוח דואר.. (אולי פעם כשסבתא ביקשה ממני לשם איזה מכתב בתיבת דואר :) אם אני צריך לשלוח לדוגמה כרטיס זכרון (RAM) - פשוט לשם במעטפה ובתיבת דואר (איזה צבע?) (צריך בול? :) או שככה יש סיכוי שזה ישבר (לעטוף אותו מבפנים?)? יש גבול למשקל או שזה פשוט תלוי אם זה נכנס בתיבה או לא? אם אני צריך לשלוח כרטיס מסך - זה כבר עולה כסף? צריך דרך סניף הדואר? אשמח קצת להסברים. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  8. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

L33T

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. קיבלתי עכבר חלופי מLOGITECH עקב עכבר לא תקין. העכבר נשלח דרך מUPS מסניף שלLOGITECH בהולנד אבל תקוע בUPS בעקבות איזה אישור שנדרש ממשרד התקשורת - למישהו יש מושג מה הפרוצדורה פה ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. http://w3.castup.net/jfa/filmsscreen.asp?ai=148&ar=20041215-27 יש בו הכל ומהכל! עם הרבה סבלנות, תביטו על הכל ואל תדלגו - המון הפתעות שלא חלמתם לראות. תשריינו לעצמכם שעה ורבע ככה, זה פשוט שווה את זה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  11. אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  12. תשאירו אי סי קיו אני חייב עזרה במשהו ממש קטן יש איזה אתר אינטרנט של באדיבילדינג (ישראלבוXX) שלא עובד לי הפורם שם אני רוצה לדעת אם רק אצלי ואני לא יודע אם מותר לשים פה תלינק/שם האתר

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by DarkMoh,

ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by The Grey Matter,

כפי שבוודאי אתם יודעים היום ה 1 באפריל הוא יום התרמה עבור המאגר הלאומי להשתלות מח עצם. המאגר נוצר על מנת לאפשר תרומת מח עצמות להשתלה אצל חולי לוקמיה וסרטן. בתור אחיין לחולת לוקמיה, אני רוצה לבקש ממכם מבקרי הפורום שתצאו היום לתחנות ההתרמה ותעברו בדיקת דם על מנת להכנס למאגר הארצי של תרומות מח עצם. ההצטרפות למאגר התורמים אינה עולה כסף, והיא כרוכה בבדיקת דם פשוטה של 5cc מוריד היד. לאחר מציאת התאמה, תרומת מח העצם נעשית ע"י לקיחת דם מהזרוע - ממש כמו בתרומת דם רגילה. אני כבר נתתתי דגימת דם עבור המטרה הנעלה הזו, ואני מבקש מכם שתעשו כך גם אתם. "המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו" למידע נוסף ומיקום תחנות ההתרמה -האתר של מבצע ההתרמה http://www.ami.org.il/bmarh.htm הערה : …

15. Started by PhP dUdE,

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  16. בראיון חג מסבירים מנהלי אנבידיה בישראל למה הפיתוחים כחול-לבן הם שוברי שוויון עבור אנבידיה העולמיתלכתבה

17. Started by DXT,

עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by yanushka,

http://www.mailpro.co.il האם כל העסק הזה חוקי? ואם כן, לדעתי, צריך להתקשר אליהם באמצעות הטלפון שהם השאירו ולהגיד להם עד כמה הם חארות, משום שהרשימות הללו מיועדות בד"כ לספאמרים (אמיר גנס).

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  19. אז ככה: אני משוטט לי ברחבי האינטרנט ופתאום מגיעה אלי שיחה אנונימית ממישהו עכשיו הסתבר לי שהוא הומו (ושתבינו אין לי שום דבר נגד הומוהים!!!) בדיוק הייתי עם ידידה שלי אז החלטנו שאני אשחק אותה ונפתח את זה אני מבטיח שאני אעדכן כשיהיו התפתחויות מצחיקות נ.ב אני לא הומו!!! (ושוב אין לי בעיות עם הומוהים להפך) 168946809 (8:19 PM) : היי JAMOOS GADOL (8:19 PM) : שלום שלום מי זה? OrgaZma (8:20 PM) : גיא מאיפה אתה? JAMOOS GADOL (8:20 PM) : חיפה איך הגעת אלי??? OrgaZma (8:20 PM) : חפשתי בנים מחוברים JAMOOS GADOL (8:21 PM) : למה? OrgaZma (8:21 PM) : סתם.. בן כמה JAMOOS GADOL (8:22 PM) : 15 OrgaZma (8:22 PM) : מאיפה? JAMOOS GADOL (8:22 PM) : חיפה OrgaZma (8:22 PM) : טוב Orga…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. טוב תמיד אהבתי את תחום המחשבים,ואחרי שחזרתי מטיול מתאילנד של שנה! אני צריך לחשוב לכיוון המקצועי. אני רוצה לעסוק במשהו שאני אוהב ורק מחשבים נכלל בקטגוריה הזאת,אתם המקצוענים ואני פונה אליכם בשביל המלצות וכיוון. ראיתי שיש קורס טכנאי מחשבים וניהול רשתות. השאלה אם זה מה שדרוש היום ( מה שלא נראה לי דרך אגב ) מה אתם ממליצים ללמוד וכו... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. לאן נעלם בושידו?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. Started by Vidati,

שלום. ב13.4 היה לי גיבוש דובדבן\צנחנים אבל נפסלתי על בריאות (היה לי חום גבוהה) אמרו לי לקבוע גיבוש נוסף.. למחרת שחזרתי הביתה התקשרתי ואמרו לי להתקשר אחרי החג, סבבה התקשרתי חכיתי רבע שעה על הקוו ולא ענו לי אז ניתקתי למחרת שוב התקשרתי ולא ענו.. היום התקשרתי וענתה לי בחורה ואמרה שהיום זה הגיבוש האחרון, שאלתי אותה מה אני יכול לעשות? היא אמרה שאני יכול לדחות את הגיוס שלי למרץ ולנסות לעבור את הגיבוש.. עכשיו אני בן19 כמעט (ביוני) כדאי לי לדחות את הגיוס שלי? אני פשוט לא רוצה לדחות כל כך... אני מעדיף להכנס מוקדם ולצאת מוקדם. דרך אגב יש לי מנילה קרבית. עצה תעזור.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  24. אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)

25. אהלן... איך קוראים למוזיקה שיש בטריילר הלא רשמי של HP 6 http://www.torec.net/trailer_info.asp?trailer_id=32 תודה.. אני ממש חייב את זה, היה לי אותו פעם אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:39:04 לא משנה מצאתי השיר הוא מהסרט Requiem for a dream שהיה אמור להיות גם בשר הטבעות. השיר נקרא: Summer Overture

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.