עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישו יודע איך קוראים לשיר הזה? :DJsmile: ,

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  2. עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה כבר ניראה לי אף פעם לא קרה שהפסדתי 2 פרקים ברצף והכול בגלל שהשטויות של אמא אוףף איתה טוב לא משנה אז כבר הגעתי למסקנה שאני צריך להוריד אותם ואני יאלץ בדמעות לראות אותם בHDTV בחדר :'( חחח סתם בדוגרי אני מעדיף לראות רגיל ביס בכול מיקרה אם מישו במקרה יודע מה היו המספרים של שני הפרקים האחרונים של סמולוויל ששודרו ביס אני מאוד מאוד אודה לו

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. בעיקר הופעות רוק מטאל לא יודע מה שיש תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by CM_Punk,

אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  8. פעם היה את http://the-track-is-done.blogspot.com/ שהיה בעיקר לטראנס טוב היום הוא הרוב האוס וזה די מאוס עלי אני מחפש איזה אתר ל dark progressive progressive psy trance goa מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. Started by R0ck,

בצ'אט החמים של זון, התפתחה לה שיחה הזויה משו... אבל דברים די מסתדרים לי פה : <Pure-Gold> בוא לפה נאחוי <R0cKF0rD> הלכתי לפתוח לשליח של הדאבל <Pure-Gold> שתהיה לי בריא <Pure-Gold> חחח <R0cKF0rD> אני בריא <R0cKF0rD> האמממממפפפףףףףף <R0cKF0rD> סליחה <Pure-Gold> תגיד, אם השליח עובד במקרה בסביבה הוא קופץ לומר לך שלום ? <R0cKF0rD> היא <R0cKF0rD> היא קופצת <Pure-Gold> הההההההההיא ? <R0cKF0rD> מנהלת הסניף <R0cKF0rD> איזו שאלה <Pure-Gold> חחחח <R0cKF0rD> אני פריפרד קוסטומר <R0cKF0rD> אהבתי את הבדיחה טובי <R0cKF0rD> אתה ממש שנון היום <Pure-Gold> איך שהם קולט…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שבוע טוב! נתקלתי בבעיה מציקה מאוד בבית השבוע.. אני לא מצליח להשאיר את החלון של הממד פתוח. יש אפשרות להשאיר אותו כשהוא נוטה מטה ורק הלמעלה קצת פתוח ,אבל כל פעם שפותחים עד הסוף הדלת נסגרת בתנופה... מישהו כאן יודע על איזה כפתור או פעולה שתשאיר את החלון פתוח בלי צורך בקשירות כאילו זה מחנה מאולתר ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי עשיתי סריקת מחירים קטנה בזאפ למחסניות דיו והשוותי עם DMO למרבה הפלא מצאתי מחסנית שחורה לדגם שאני מחפש כמעט בשליש מהמחיר ש-DMO מציעים! 35 שקל במקום 90! אז רציתי לשמוע רק ממי שקנה משם פעם איך האיכות דיו (למרות שזה לא כזה חשוב...זה רק לעבודות אבל שהשחור לא ייראה כמו לבן כן D; ) ואיך הם מבחינת משלוחים וכו' בקיצור התרשמות מהחנות http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=245&b=refzap תודה מראש לעונים, לירן.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by dudi190,

סדרה פצצתית ביותר.. ואם כן איפה ניתן להשיג פרקים או לראות את הסדרה? ד"א אני חדש כאן ..

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  13. היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  14. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קבלו מה מצאתי,זה מישחק שאתם צריכים לגלות בוא איך לעבור לשלב הבא! http://deathball.net/notpron ולא לא יקפוץ לכם משהו באמצא ויפחיד אותכם :-\

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by DAN,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html מישטרת ישראל ופושעי המחשבים !!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by hell,

שלום לכם רציתי ליצור רשימה של מישפטים אפלים/משמעות אפלה/סתם מישפטים כאוטיים נחמדים כגון: i m youre sweetest dream and youre worst nightmare but i like to be in the dark im the sword of darknes,there is nothing that i cant sever הכדור הכי טוב לראש הוא 9 מ"מ let me fill alive life is only adream before u wake up to a world full of pain i bring death death from above worship me or be destroyed im an avenger, i live to kill when hell will rise out of ashes,will meat again death is just around the corner berzerkers body, angels heart וכדומה... אשמח עם תעזרו לי למלה את הרשימה ולמי שיודע אנגלית טוב יותר מימני תעזרו קצת עם הדיקדוק בבקשה,כמו שאתם רואים הוא לא הכי חזק אצלי... אני מ…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Ghoul,

מישהו לומד מיתוג בבית ספר?? (אלקטרוניקה השיטה הבינארית וכו') מה דעתכם קשה או קל??

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by Goshin,

שלום, קיבלתי תרגיל במיתוג: אני צריך לפתור אותו על פי כללי דה מורגן. המשכתי אותו כך: האם זה טוב? מה שעשיתי כאן זה בעצם לפרק את הגג הגדול לשני גגים, ובהתאם לפירוק הפעולה החשבונית השתנתה מכפל לחיבור. בנוסף לזה, מאחר שהיה כבר גג ל-B (בקבוצת האיברים הראשונה) אז נוסף לו גג נוסף, וכך גם ל-A בקבוצת האיברים השנייה. ולפי הכללים, כשיש לי שני גגות במשתנה, אותו המשתנה שווה למשתנה ללא גגות בכלל. אז השאלה היא האם זה בסדר וכיצד אני אמור להמשיך מכאן?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

22. Started by Lost Spirit,

למי שראה, היה משחק פשוט מטורף! ופה יותם הראה שהוא יודע לקחת זריקות גדולות במשחקים גדולים ובזמנים גדולים, אני אומר די בבטחה שהשלשה הזו של הלפרין היא כנראה השלשה הכי חשובה בקריירה שלו!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by itsik2525,

תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה

• 21 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

היה משחק מדהים כמו שציפיתי השופט האיטלקי הזה הרס מעט אבל סוף טוב הכל טוב העונש הטכני על שארפ\באטיסטה לדעתי לא הוגן, הם קמו להפריד בשביל למנוע מכות, אלא אם כן השופטים מעדיפים זירת אגרוף [תאילנדי במקרה של בזילה ] קיצר יאללה מכבי!!! :xyxthumbs:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.