עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

אני לא הייתי מתנגד לאיזה אחת שתישב לי בגינה...לנסוע איתה לביה"ס...

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. האם זה אומר משהו על החנות? קצת מדאיג כי יש לי חומרה אצלם??? אולי אסור להזכיר שמות, אבל תחשבו על הפרסומת ל The Marker...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. וכמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. מישהי שאני לא מכיר בכלל צריכה שמישהו ידפיס לה עבודה של 7 עמודים, בתשלום כמובן. הצאתי את עצמי אבל כמה כסף לבקש? זה דיי דחוף!

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. אהלן, לפני כמה ימים התקשרו לביתי. בצד השני של הטלפון היתה נציגה טלפונית בשם דליה, שטענה כי היא מתקשרת אליי מטעמה של חברה, שאת שמה שכחתי, העובדת עם ישראכרט. החברה עצמה מציעה לי לעשות מנוי חודשי של 170 ש"ח בחודש. מעצם המנוי הזה, החברה בעצם מכניסה את שמי ל-180 הגרלות של מפעל הפיס בכל חודש [צ'אנס, לוטו, טוטו וכו'], כאשר לטענתה, מובטחת לי לפחות זכייה אחת בכל חודש. העניין עורר את סקרונתי, כיוון שתהיתי כיצד חברה ש"עובדת עם ישראכרט" מציעה לי מודל "עסקי", שהוא לא פחות מאשר מודל הימורים, האסור בארץ. יתרה על כך, התעוררה אצלי תהיה האם הדבר בכלל מותר... שכן ידוע לי שע"מ למכור כל דבר הנוגע להגרלות של מפעל הפיס צריך אישור מיוחד לכך, מה גם שאני בספק שהצעה שכזו היא בכלל חוקית. הבחורה הנחמ…

• 3 תגובות
    • 11.2k צפיות
  8. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. מישו יודע איך קוראים לשיר הזה? :DJsmile: ,

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  10. עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה כבר ניראה לי אף פעם לא קרה שהפסדתי 2 פרקים ברצף והכול בגלל שהשטויות של אמא אוףף איתה טוב לא משנה אז כבר הגעתי למסקנה שאני צריך להוריד אותם ואני יאלץ בדמעות לראות אותם בHDTV בחדר :'( חחח סתם בדוגרי אני מעדיף לראות רגיל ביס בכול מיקרה אם מישו במקרה יודע מה היו המספרים של שני הפרקים האחרונים של סמולוויל ששודרו ביס אני מאוד מאוד אודה לו

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. בעיקר הופעות רוק מטאל לא יודע מה שיש תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by CM_Punk,

אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  16. פעם היה את http://the-track-is-done.blogspot.com/ שהיה בעיקר לטראנס טוב היום הוא הרוב האוס וזה די מאוס עלי אני מחפש איזה אתר ל dark progressive progressive psy trance goa מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. Started by R0ck,

בצ'אט החמים של זון, התפתחה לה שיחה הזויה משו... אבל דברים די מסתדרים לי פה : <Pure-Gold> בוא לפה נאחוי <R0cKF0rD> הלכתי לפתוח לשליח של הדאבל <Pure-Gold> שתהיה לי בריא <Pure-Gold> חחח <R0cKF0rD> אני בריא <R0cKF0rD> האמממממפפפףףףףף <R0cKF0rD> סליחה <Pure-Gold> תגיד, אם השליח עובד במקרה בסביבה הוא קופץ לומר לך שלום ? <R0cKF0rD> היא <R0cKF0rD> היא קופצת <Pure-Gold> הההההההההיא ? <R0cKF0rD> מנהלת הסניף <R0cKF0rD> איזו שאלה <Pure-Gold> חחחח <R0cKF0rD> אני פריפרד קוסטומר <R0cKF0rD> אהבתי את הבדיחה טובי <R0cKF0rD> אתה ממש שנון היום <Pure-Gold> איך שהם קולט…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שבוע טוב! נתקלתי בבעיה מציקה מאוד בבית השבוע.. אני לא מצליח להשאיר את החלון של הממד פתוח. יש אפשרות להשאיר אותו כשהוא נוטה מטה ורק הלמעלה קצת פתוח ,אבל כל פעם שפותחים עד הסוף הדלת נסגרת בתנופה... מישהו כאן יודע על איזה כפתור או פעולה שתשאיר את החלון פתוח בלי צורך בקשירות כאילו זה מחנה מאולתר ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי עשיתי סריקת מחירים קטנה בזאפ למחסניות דיו והשוותי עם DMO למרבה הפלא מצאתי מחסנית שחורה לדגם שאני מחפש כמעט בשליש מהמחיר ש-DMO מציעים! 35 שקל במקום 90! אז רציתי לשמוע רק ממי שקנה משם פעם איך האיכות דיו (למרות שזה לא כזה חשוב...זה רק לעבודות אבל שהשחור לא ייראה כמו לבן כן D; ) ואיך הם מבחינת משלוחים וכו' בקיצור התרשמות מהחנות http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=245&b=refzap תודה מראש לעונים, לירן.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by dudi190,

סדרה פצצתית ביותר.. ואם כן איפה ניתן להשיג פרקים או לראות את הסדרה? ד"א אני חדש כאן ..

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  21. היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.

• 14 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.