עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה רק אני או שהיועצת המשפטית לראש הממשלה (משמאל) הייתה בקלות לוקחת את התפקיד הראשי בTHE DARK KNIGHT בגירסאה הפמיניסטית שלו?!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש חנות לקנות בא ציוד סקי, רק מאחר ואני צריך אותו לשימושים לא רק לסקי אני חשבתי לקנות ACG של נייק. השאלה היא האים יש חנות סקי טובה בארץ או חנות שמוכרת את ליין המוצרים של ACG של NIKE (מקווה שהמחירים בארץ לא יעלו ב300% מחו"ל). חוץ מזה הבנתי שאני יכול לקנות באיביי , רק שאני לא הכי מאושר לקנות ביגוד באינטרנט, למישהוא יש הצעות או מקומות שהוא מכיר? תודה רבה!!!.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. אני יודע שאני מבקש יותר מידי בחינם, אבל אני צריך משהו אפילו שיהיה איטי, רק להריץ בדיקה לאתר לפני קניה של אחסון, לראות איך זה רץ... אני יודע שגאוסיטיז נותנים את כל מה שאני מחפש, חוץ מ-FTP (נקודה רגישה).

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by Cryptonite,

שלום,אני יודע שעכשיו העולם נמצא במצב קשה מבחינת כלכלה אבל באיזה בנק הכי טוב עכשיו לפתוח חשבון? אני יודע שצריך לקחת בחשבון תורים,שירות,ועמלות...... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kisin,

שנים שאני אוסף דיסקים MP3 מלאים איכותיים ביותר. עכשיו, שמתי את כל הדיסקים הטובים ביותר על הארדיסק אחד של 200 גיגה ואני רוצה למכור את ההארדיסק. מדובר בהארדיסק של WD שנקנה חדש למען מטרה זאת, ושמתי על הההארדיסק את כל הדיסקים הטובים ביותר באיכות הטובה ביותר. רשימת הדיסקים על ההארדיסק: http://mp3list.notlong.com לפרטים נוספים צרו איתי קשר

7. Started by SUBX2,

מישהוא יכול לתת לי קישור או לישלוח לי את השאלון ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by Roman123,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש וברצוני להעביר אליו מידע רב שנמצא על המחשב הנייח הישן. השאלה היא איך עושים את זה ביעילות כשאין הארד דיסק נייד? אודה מאוד על הסבר מפורט.. תודה רומן

9. ;D חג שמח!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by benor,

כחלק "מהשלמת פערים" שאני עושה עכשיו. אני הולך לראות סרטים ישנים של קלינט איסטווד, עד החדשים ביותר שלו. http://en.wikipedia.org/wiki/Clint_Eastwood_filmography למישהו יש המלצות? אני מחפש בעיקר את הסרטים, שבהם קלינט איסטווד משחק בתפקיד מרכזי. עד עכשיו ראיתי: הטוב הרע והמכוער, (את שני הסרטים עם הדולר בשם שלהם) [פחות התלהבתי מהטריולוגיה הזו] HANG'EM (מערבון מותח דווקא) הארי המזוהם - התחלתי והפסקתי באמצע. דיי שיעמם אותי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אוקי מישהו יכול לספר לי או לתת לי לינק על חומר על החזונו של בן גוריון + מאמרים וכתבים על הנגב . ממש דחוף פשוט אני לא מוצא כלום

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by cleric,

אני מחפש רינגטון חדש, כעקרון 2 הרינגטונים האהובים עליי הם או deeply disturbed של אינפקטד מאשרום, או ההתחלה של aint talking bout love של van halen, אבל נמאס לי משניהם .. תנו לי השראה, שתפו את הרינגטונים שלכם

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

כדאי לי לקנות בגדים בארץ [בד"כ סואטצ'ר עולה 250 שקל של בילבונג אבל אחד לא יספיק] או לחכות לחופש חנוכה ולקנות בתאילנד בגדים? אין לי בקושי בגדים לבית ספר כי תרמתי את הרוב [בגדי חורף] שנה שעברה... מעוניין לשמוע ממי שהיה שם בקשר לבגדים...

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. שלום בחנוכה אני צריך להגיע לגני התערוכה מפ"ת מי שיודע ישר איך מגיעים מפ"ת מעולה מי שלא- אפשר קצת כיוון שאני יידע מה לחפש באתר של דן(סביר להניח שנצטרך ללכת קצת ברגל, אוטובוס שמגיע ישירות מפה לא מצאתי), כי במפות באינטרנט הרוב זה לפי רחובות ואני לא מכיר את האזור תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by שניצל,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4443158,00.html

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by LaLa_LooP,

http://www.7thheavenptr.net/pages/index.php?refid=nahoom19 [move]להלהללה[/move]

17. אני לא מבין, הביקורת אמורה ליהיות על כרטיסי מסך, אבל לא מצויין שם ולו דגם אחד של כרטיס מסך, והשוואות ביצועים. אולי יש טעות ולא העלתם את הכל.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  18. אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by Culandur,

אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by gshhar,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1091888 מחיר מחירון 650 שקל...

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  21. שלום, יש לי דואר שאני מקבל תמיד מאותו שולח, אני רוצה להעביר את כל הדואר שקיבלתי מאותו שולח לתווית מסויימת. יש לי Gmail. איך אני עושה זאת?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by omer_ico,

מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  23. טוב אז ככה... יש לי רובה אוויר מקצועי עם הכדורים של ה4.5 מ"מ או 0.177 אינץ והביאו לי אותו מחו"ל אז אין לי רשיון בקרוב נגמרים לי הכדורים ושמעתי שצריך רשיון כדי לקנות אפילו כדורים!! למישהו יש מושג אם זה נכון? אם כן אז אם למישהו יש רשיון אני מוכן לשלם לו כדי שיקנה לי בבקשה תגיבו תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by infer73,

היי אנשים, יש לי בקשה קצת מוזרה אליכם... אני מעוניין לזהות את הפונט שהשתמשו בו עבור המספרים (והפסיק) בתמונה המצורפת יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.