עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המועד ב' באנגלית שאלון F ו G באיזה שעה זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  2. פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. אני רוצה ללכת אבל אני לא בטוח שזה עדיין קיים

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by vinipyx,

אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום לכולם, יש למישהוא רעיון לעבודה לחופש לילד בן 14? אני גר באזור הרצליה, יש רעיונות? תודה לעוזרים! אלון

• 49 תגובות
    • 8.7k צפיות
  6. האתר ברוסית אבל אני יתן הוראות בעיברית ככה שתוכלו להבין- http://potrebitel.biz/angel/mk.htm 1)תחשבו על מספר דו סיפרתי 10-99. 2)תחסרו מהמספר במספר הספרות שהוא מכיל, לדוגמה המספר 54 מכיל את הספרות 5 ו-4 תחסרו 54-4-5=45 . 3)תחפשו את המספר שיצא בטבלה ותזכרו את הסמל שלו. 4)תדמינו את הסמל. 5)תלחצו על הריבוע השחור הגדול.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by SpitFire,

כן אני מעוניין באחד אם יש למישהוא והוא מעוניין למכור ICQ# 135505961 או E-MAIL : Apocalypse256@hotmail.co.il או פשוט להציב פה פוסט

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  8. תחרות מלכות יופי אני הולך לייעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי!!!!!

9. מישהוא מכיר אתר או משהוא בסגנון שמלמד Winrunner?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. היי, אני מחפש חנות לסולולארים, מקצועית, שיש לה הרבה דברים מיובאים אישית, כי את מה שאני מחפש לא מיבאים רישמית. חשוב שתיהיה באיזור המרכז... הייתי בהנדי בדיזינגוף סנטר, אין להם את מה שאני מחפש... יותר ספציפית, אני מחפש את זה: http://www.mobilefun.co.uk/product/4627.htm אם מישהוא יכול להמליץ על חנות... תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by jj516,

רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Moty_p,

הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

אני לא הייתי מתנגד לאיזה אחת שתישב לי בגינה...לנסוע איתה לביה"ס...

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. האם זה אומר משהו על החנות? קצת מדאיג כי יש לי חומרה אצלם??? אולי אסור להזכיר שמות, אבל תחשבו על הפרסומת ל The Marker...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  18. וכמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. מישהי שאני לא מכיר בכלל צריכה שמישהו ידפיס לה עבודה של 7 עמודים, בתשלום כמובן. הצאתי את עצמי אבל כמה כסף לבקש? זה דיי דחוף!

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. אהלן, לפני כמה ימים התקשרו לביתי. בצד השני של הטלפון היתה נציגה טלפונית בשם דליה, שטענה כי היא מתקשרת אליי מטעמה של חברה, שאת שמה שכחתי, העובדת עם ישראכרט. החברה עצמה מציעה לי לעשות מנוי חודשי של 170 ש"ח בחודש. מעצם המנוי הזה, החברה בעצם מכניסה את שמי ל-180 הגרלות של מפעל הפיס בכל חודש [צ'אנס, לוטו, טוטו וכו'], כאשר לטענתה, מובטחת לי לפחות זכייה אחת בכל חודש. העניין עורר את סקרונתי, כיוון שתהיתי כיצד חברה ש"עובדת עם ישראכרט" מציעה לי מודל "עסקי", שהוא לא פחות מאשר מודל הימורים, האסור בארץ. יתרה על כך, התעוררה אצלי תהיה האם הדבר בכלל מותר... שכן ידוע לי שע"מ למכור כל דבר הנוגע להגרלות של מפעל הפיס צריך אישור מיוחד לכך, מה גם שאני בספק שהצעה שכזו היא בכלל חוקית. הבחורה הנחמ…

• 3 תגובות
    • 11.1k צפיות
  22. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.