עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תצוגה של תמונות גאים\גאות (בעיקר גאים) על גבי המסך? פשוט חבר שלי אומר שזה "וירוס" שנכנס אליו למחשב בזמן שלא היה בבית רציתי לדעת אם זה באמת וירוס או שיש לו נטיות נסתרות שהוא מפחד לספר עליהם... במחשבה שניה עכשיו אני מעדיף לנסח את זה בתור "ידיד שלי" ולא "חבר שלי"... סיטואציה לא מתאימה If you know what i mean...

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by yambtz,

אני לא ממש יודע אם זה אפשרי אבל לפי זה שאפשר לעשות OC לכרטיס מסך דרך וינדוס אז לא הגיוני שגם וירוס יוכל? שמעתי על וירוס שגורם לבלאי בדיסק הקשיח אבל לא כזה ששורף את הכרטיס מסך. בכל מקרה, נראה לכם שזה אפשרי? ואם תוקף אותי דבר כזה זה כלול באחריות? יכול להיות תירוץ טוב למי ששורף את הכרטיס ב OC ורוצה חדש ;D

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by Sfree,

מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול, ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. מישהו קיבל משהו?

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by vinipyx,

פשוט אני צריך ללכת לעבודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. http://www.rsm.co.il/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Moty_p,

אני רוצה לעשות דיסק חמוד כזה כדי ללמוד איך ליצור בוט, הרעיון זה להכניס את הדיסק לכונן בזמן שהמחשב עולה והוא יעלה במקום מערכת ההפעלה ואז יהיה תפריט של משחקים ישנים כמו DAVE ו MARIO וכו' (כמובן שאלה ישומים של MSDOS) תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. אני מת להשיג אחת מוכרים כאלה פה בכלל?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. זה עניין של חיים או מוות (של מחשב)

• 6 תגובות
    • 8.1k צפיות
  12. המועד ב' באנגלית שאלון F ו G באיזה שעה זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. אני רוצה ללכת אבל אני לא בטוח שזה עדיין קיים

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by vinipyx,

אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  16. שלום לכולם, יש למישהוא רעיון לעבודה לחופש לילד בן 14? אני גר באזור הרצליה, יש רעיונות? תודה לעוזרים! אלון

• 49 תגובות
    • 8.8k צפיות
  17. האתר ברוסית אבל אני יתן הוראות בעיברית ככה שתוכלו להבין- http://potrebitel.biz/angel/mk.htm 1)תחשבו על מספר דו סיפרתי 10-99. 2)תחסרו מהמספר במספר הספרות שהוא מכיל, לדוגמה המספר 54 מכיל את הספרות 5 ו-4 תחסרו 54-4-5=45 . 3)תחפשו את המספר שיצא בטבלה ותזכרו את הסמל שלו. 4)תדמינו את הסמל. 5)תלחצו על הריבוע השחור הגדול.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by SpitFire,

כן אני מעוניין באחד אם יש למישהוא והוא מעוניין למכור ICQ# 135505961 או E-MAIL : Apocalypse256@hotmail.co.il או פשוט להציב פה פוסט

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  19. תחרות מלכות יופי אני הולך לייעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי!!!!!

20. מישהוא מכיר אתר או משהוא בסגנון שמלמד Winrunner?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. היי, אני מחפש חנות לסולולארים, מקצועית, שיש לה הרבה דברים מיובאים אישית, כי את מה שאני מחפש לא מיבאים רישמית. חשוב שתיהיה באיזור המרכז... הייתי בהנדי בדיזינגוף סנטר, אין להם את מה שאני מחפש... יותר ספציפית, אני מחפש את זה: http://www.mobilefun.co.uk/product/4627.htm אם מישהוא יכול להמליץ על חנות... תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by jj516,

רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.