עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dr. Evil,

:-X מתחילים ב8 או 10?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by NetSpider,

Status Quo

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by Avi Levin,

מקרה 1 - אחרי השקעה של 250$ שהרווחתי משלל אתרים, החלטתי להשקיע אותם ב-ISABELMARCO, שנכון לזמן שהשקעתי שם, פרח. הרווחתי את ה-500$ שלי, ועכשיו...כבר יותר מחצי שנה שהתשלום נמצא בהמתנה. אחרי פניות לתמיכה, בפורומים ולכל מקום - לא קיבלתי מענה - פתחתי דיון בפורום שלהם ולא קיבלתי תשובה מהמנהל כבר כמה ימים, למרות שהוא מחובר, אבל מה כן - נמחקו "בטעות" תגובות שלי שכללו טענות כלפי המנהל. אני ממליץ לכולם להתרחק מהאתר הזה כמה שיותר - פעם הוא היה אתר אמין, אז הוא התחיל לשלם רק אחרי 3-4 חודשים, ואז הוא דרש שרק משתמשי פרימיום יוכלו להוציא כסף (ואני משתמש פרימיום), ועכשיו, רק מי שתורם לאתר רשאי לקבל כסף ??? ממתי אנשים צריכים לשלם כסף בכדי להרוויח אותו ??? אני בטוח שבעל האתר ימצא עוד הרבה ד…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  4. מצטער שאני פותח כאן אבל אין שום פורמים "על האתר" או משהו כזה(כלומר, יש, אבל הם נעולים ). השאלה שלי היא: האם אתם רואים את הuserbars הסקסיים בחתימה שלי או שכמוני הינכם רואים רק תגי HTML מרושעים? :< אם אתם רואים את הuserbars אז השאלה היא - למה אני לא רואה אותכם יחד איתכם? אם אתם לא רואים את הUSERBARS אז השאלה היא - איך אני עושה שיראו אותם? ??? למתכנתים שבינינו: if userbars = visible then why can't i see them with you? else how can i make them visible? *וזה מה שאני עושה במקום ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר, לא נורא *

• 12 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by galh_5,

ראיתי שהרבה אנשים העל תרעיון אבל אף אחד לא עשה על זה נושא או ייחס לזה חשיבות רבה אני יודע שזה יעלה הרבה מאוד כסף אבל מהמנויים שיהיו זה יכסה על ההוצאות וגם יקדם את האתר בנוסף אפשר לשלב במגזין פרסומות שיביא עוד יותר כסף לאתר

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by bobby323,

למישהו יש קישור לקצת מידע על זה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by ychamp,

אני רוצה לקנות X800GTO2 למחשב שלי ויש לי שתי אפשרויות לקנות את הרטייל ואת הגרסה המחודשת ב^0 דולר פחות מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. שלום איזו רזולוציה יותר איכותית 720P או 1080I ??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by emil57,

לירושלמים שבנינו.. קיבלתי מכתב שעליי לחדש תרישיון (לשלם אגרה בסך 241 פלוס תצלום שלי) שאלתי כמה אנשים איפה אני מיצטלם ולמעשה איפה אני מחדש.. (למה ניגמר לי הנהג חדש) חלק ענו לי בקניון במלחה חלק אחר ענה לי בעיר ובבנין כלל.. בקיצור אפחד לא סגור על מקום.. עכשיו למעשה השאלה מופנת אליכם איפה אני סוף סוף יכול כבר לחדש תרישיון?? ולעלות על הכביש.. למה עבר לי התוקף לפני חודש.. אגב לא יעשו כלום או באתי עכשיו נכון? אז ירושלמים איפה אני יכול ללכת ולסיים תסיפור הזה? ולקבל תרישיון בחזרה.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  10. אתם מכירים תוכנה חינמית ללימוד נהיגה במחשב? אם אפשר גם לינק אני ישמח..

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by eliau21071981,

אני רוצה להתחיל ללמוד כדאי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול ?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  12. מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by AmitDanan,

הבנתי שיצא פורום חדש "המלצה על תוכנות חדשות" שיוצאות רציתי לדעת איך אני מגיע לשם כי לא מצאתי בפורום שום דבר על זה??

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  14. (זה רשום באתר הדואר) גם אתם נתקלתם במשלוחים מתעכבים עם KSP?

15. Started by Pika007,

http://www.youtube.com/watch?v=xHw5T4_JmmM לא יודע מה איתכם אני כרגע מרגיש טיפת חרטה על זה שהאינטרנט נוצר |:

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. Started by merlin77,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. אחרי שננעלתי על המפרט הסופי ראיתי שהוא יוצא לי בסביבות ה 8500 ש"ח בחנות די זולה בארץ. הרצתי את אותו מפרט בדיוק בחנות און-ליין אמריקאית וראיתי שקיבלתי מחיר ~2500 ש"ח יותר זול... האם כדי לקנות בחו"ל דרך האינטרנט? מה דעתכם? יתרונות / חסרונות?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by dorviper,

לא יודע אם מישה ורואה אבל אתמול ראיתי פעם ראשונה והייתה שם את אחת הבדיחות הטובות ואני כבר כל היום מנסה להזכר מה הוא אמר ולא מצליח אני רק זוכר שזה היה בן נגד בת והבת אמרה משו כמו אמא שלך כלכך זקנה שכשהיא הייתה קטנה הקשתות בענן היו שחור לבן ואז הוא ענה לה משו וניצח ואני לא זוכר מה...חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

"זקני" האתר בוודאי זוכרים מה קרה לפני כשנה וחצי כאשר דודי גולדמן ניסה להכין מפרטי מחשב לכל תקציב והכתבה פורסמה בידיעות אחרונות והynet. הכתבה היתה מלאה בטעויות, אי דיוקים ושטויות גמורות שאפשר עדיין למצוא את הביקורת על הכתבה במנטור (היה גם משהו עם מעבדים עתיקים לפני כמה חודשים). שלשום, ה26.8 אני פותח בשיעמום את עיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בשביל לראות עוד השוואת חיתולםי ומול עייני אני רואה מדריך לקניית מחשב! אחרי השוק הראשוני אני בודק מי כתב את הכתבה ורואה שזה ידידנו הוותיק. לאחר קריאת הכתבה אני יכול להגיד שהבחור למד קצת מאז הפעם הקודמת ומכיר במעבדי AMD ובחלק מהאפשרויות המודרניות כיום אך הפליא אותי שעם כל ההמלצות והדילמות אפשרות בחירת הכרטיס מסך לא הוזכרה, כלומר GF4 MX א…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. גוועלד, חצי שנה עד הפרק הבא! (פרק 8 של העונה ה-11)

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by aviran_n,

אני משדרג את הפלאפון שלי בקרוב ואני מתלבט בין סמסונג 740 לSK TV Slider. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם המכשירים הנ"ל. הנה לינקים לפרטים על המכשירים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1422&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 ציטוט של משהו די מגניב מהסמסונג 740: "● מכיל שלט רחוק אוניברסלי לשימוש לטלוויזיה, וידאו, DVD וכבלים." מה אתם אומרים חבר'ה?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by aviram20,

ובכן.. ראיתם סרט טוב לאחרונה .? שתפו ... מה שם הסרט ועם מי.....

22. לכתבה...

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. אני לא מבין דרך איזה אתר מורידים קבצים ברפיד שייר דרך האתר הזה רק מעלים http://www.rapidshare.com/ אז דרך איפה מורידים ?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. שלום לכם חברי פורום אוף טופיק ... זוכרים ששיגעתי אותכם לגבי הכלבה שלי , והצרות שהיא עושה בבית? ובכן לקחנו יוצמה והוצאנו אותה למכירה ... גורה מהממת .. אך עם זאת עשתה הרבה בלאגן בבית היא נמכרה ( ב500 ש"ח ) לצעיר מהצפון עושה רושם של בחור טוב ואני מאמין שהוא ישקיע בה ויאהב אותה יותר מאיתנו.. אז זהו זה כל מי שעלה על דעתו להביא כלב שיעשה חושבים עם עצמו , אם יש לו זמן , סבלנות ויכולת לגדל יצור יפה ( ומעצבן ) שכזה אם אתם שואלים אני לא מאוכזב מכיוון שהיא כבר שכחתה אותנו , ועוד מעט אנחנו נשכח אותה הגזע הזה ( סמויאד , אבל השרשור מתייחס גם להאסקי סיבירי וזאב ) ממש לא נאמן ונוטה מאוד לברוח מה שכן הם יפהפיים אבל מאוד בוגדניים והיום - 18:35 זה היה החרא האחרון שניקיתי אז זהו , סתם רציתי …

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by Ancient1,

הוא מכור לאמינם ... ;D להרחיב ימינה אם התמונה לא נראית כולה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.