עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eran256,

היי, אני רוצה שבאחת העמודות, למחשב יהיה מילון שימיר את המילים למספרים (מדובר על זמן). לדוגמא, שעה, אז שיהיה רשום בתא שעה אבל שהוא התייחס לתא הזה כ1, שעתיים=2. אבל בנוסף גם יכול להיות שירשמו "4", או "3 שעות". איך ניתן ליצור מעין DB ידני כזה? ולהגדיר אותו? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. ספקיות הזכרונות G.Skill ו-Corsair מנהלות מירוץ מרשים ומעניקות לנו זכרונות דינאמיים עם ביצועים שוברי שיאים - גם למחשבים נייחים וגם למחשבים ניידים לכתבה

3. החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים https://www.youtube.com/watch?v=jFHTXBXJxow&t=1667s

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  4. כל אתר שאני מנסה להירשם אליו לא משנה אם זה נעשה דרך CCBIL או opoch (במקרה האחרון זה opoch) אני לא מצליח להירשם. ניסיתי עם כמה כרטיסי ויזה, דרך כמה מחשבים ובכולם קיבלתי שגיאה שגם המוקד של האתרים לא מוכן לענות לי איך להתמודד איתה. כל הכרטיסי ויזה עובדים בכל מצב אחר אם זה הזמנות מחמו"ל או תשלום פרונטלי בארץ. עריכה: זה המספר שלהם, איך אני מחייג אותו בסקייפ? זה עובד בחינם לחו"ל? +1-954-300-3792

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. עדכון iOS 18.1 מגיע השבוע ומביא איתו את היכולת המיוחלת להשתמש באוזניות AirPods Pro 2 כמכשיר שמיעה ברמה קלינית. הנה כל מה שצריך לדעת על השימוש בתכונה החדשהלכתבה

6. (אין לי מושג איפה לפרסם את זה, מקסימום מנהלים להעביר בבקשה) אני רוצה לדעת כמה עולה לי להשאיר את המחשב דולק בלילה. הסתכלתי באתר של חברת חשמל ובמחשבונים שלהם אבל איבדתי את הידיים והרגלים (אין לי שמץ במונחי חשמל) המחשבונים: http://www.israel-electric.co.il/bin/en.jsp?enVersion=4&enDispWhat=object&enZone=calc&enDispWho=General%5El769&enPage=IP&enDisplay=view& אם מישהו יוכל לעזור לי לגלות את התשובה אשמח מאוד.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  7. אם למשמר אזרחי ללא ליווי שוטר יכול להעשות משהו בכלל ואיפה רשום כלל מה מידת היכולת שלו ? והם הוא חייב להזדהות כמשמר אזרחי לפני שהוא פונה לאזרח או עוצר רכב .

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by dror_gh,

מה זה IMEI ? חבר שלי אמר לי שזה מספר סידורי של הפלאפון או משהו כזה איך אני בודק מה זה? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by Syrex,

מישהו יכול לאשר את העניין? טנקס אין אדבנס.

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Dark Respect,

אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון וההורים שלי שמחים לממן אותו הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים. אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading תודה!

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by freee,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת פורמים של vBulletin ורציתי לדעת אם אני קונה רשיון אז הוא תקף רק לפורום אחד או שאני יכול לפתוח כמה פורמים על אותו רשיון? תודה לעוזרים,ובבקשה רק מי שמבין שיענה! נ.ב: מנהלים חשבתי שזה המקום הכי מתאים אם לא אנא תעבירו את הנושא תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by roie07,

.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

נרשמתי לא מזמן לEBAY, ואני דיי חדש בעינין. חפשתי כל מיני דברים בשביל להשוות מחירים, והגעתי לדיל הזה חבילה של מאג 3 טורבו ב14 שקל כולל משלוח ל8 סכינים. בארץ זה עולה פי 4 בערך. http://cgi.ebay.com/32-NEW-GILLETTE-MACH3-TURBO-BLADE-RAZOR-CARTRIDGES_W0QQitemZ270343554087QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item270343554087&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

16. Started by approx,

מישהו מכיר עוד דברים בסיגנון ?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  17. ראיתי על זה כמה כתבות ב YNET ממש מזמן. אבל הפסיקו לעדכן... מישהו יודע משהו בקשר לזה, לדוגמא יש לי טלפון ל HOT, אפשר כבר להיתחבר ל ADSL או שהחוק הזה עדיין לא תקף? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by eegg,

יש לי בגרות בתנך שבוע הבא ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה ספר מיקוד הכי טוב לתנך. תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by emil57,

לירושלמים שבנינו.. קיבלתי מכתב שעליי לחדש תרישיון (לשלם אגרה בסך 241 פלוס תצלום שלי) שאלתי כמה אנשים איפה אני מיצטלם ולמעשה איפה אני מחדש.. (למה ניגמר לי הנהג חדש) חלק ענו לי בקניון במלחה חלק אחר ענה לי בעיר ובבנין כלל.. בקיצור אפחד לא סגור על מקום.. עכשיו למעשה השאלה מופנת אליכם איפה אני סוף סוף יכול כבר לחדש תרישיון?? ולעלות על הכביש.. למה עבר לי התוקף לפני חודש.. אגב לא יעשו כלום או באתי עכשיו נכון? אז ירושלמים איפה אני יכול ללכת ולסיים תסיפור הזה? ולקבל תרישיון בחזרה.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by חן מ,

ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  21. אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by Stingray,

אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by subarel,

אחרי כמה זמן קיבלתם את המענק שיחרור..? באתר להכוונת חיילים משוחררים כתוב שזה בין 20 ל 60 יום. זה נכון........? רבאק אני צריך את הכסף הזה כבר..

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by Pika007,

http://www.youtube.com/watch?v=xHw5T4_JmmM לא יודע מה איתכם אני כרגע מרגיש טיפת חרטה על זה שהאינטרנט נוצר |:

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה בדיסק הקשיח וצריך להחליף אותו. החנות EASY DEAL ששם קניתי אותו לא עונה כבר שלושה ימים. כשאני מנסה להיכנס לאתר של EASY DEAL אני מקבל הודעה עם מספר טלפון ודואר אלקטרוני. שלחתי להם הודעות וניסיתי להשיג אותם בטלפון אך אין תשובה כבר מיום ראשון. דיברתי עם טקדטה והם דורשים 20 דולר+מע"מ כדי להחליף את הדיסק שהוא באחריות. לחילופין היא אומרת לי לפנות לגרנד אדוונס שזה דיסק שלהם. נראה לכם הגיוני שצריך לשלם 20 דולר בשביל להחליף דיסק באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.