כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, שאלתי כללית מדי אך אשמח לתשובה הולמת. (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת - אם לא שמנהל יעביר אותי) באתר ישראלי שבו יש כ1000 כניסות ביום. כמה כסף אפשר וצריך לעשות מgoogle adsense ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי אלעזר סלע (סמנכ"ל החברה הכלכלית לאריאל) , ישראל עושה המון בכדי למגר את החרם המדיני/כלכלי/חברתי על ישראל. אפשר לומר שהמשרד לעניינים אסטרטגיים של גלעד ארדן פועל בצורה מאסיבית בתקציבי ענק לשינוי התודעה ולמיזעור החרם. למשל, המשרד מביא מידי שנה משלחות מכל העולם בכדי להראות מי עובד במפעלים, מה המפעל מייצר, איזה יחס העובדים הפלשתינאים מקבלים וכו' וחוזרים אחר כך עם דיווחים לארצות שלהם. וכן, יש משלחות של סטודנטים וסטודנטיות בתוך האוניברסיטאות המובילות בארץ, בארה"ב וגם באירופה שנותנות מאבק רציני לעולם של הBDS והחרם. אלעזר סלע העביר חלק מההרצאות מול המשלחות הללו: "עשינו סרט מהמם עם העובדים הישראלים והפלשתינאים בתוך המפעלים שמראים את החשיבות והנחיצות של מפעלים מעבר לק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יום הולדת לחברה. בת 17. מה עושים!? זה הזמן שלי לשבור ת'ראש! זה מתקרב. תנו רעיונות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזל טוב, מינימייזר! כפארה עליך, אחוק שלי! אתה הכי שבעולם, גבר גיבור.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שמעתי שמגיל 15 אני יכול לפתוח חשבון בבנק, ושהחבילה עד גיל 18 כוללת 0 עמלות וכו'... הכסף שוכב שם, לא מרוויח או מפסיד כלום, ומשתמש שאני צריך. השאלה שלי היא איך הבנק מרוויח מזה? האם אני מתחייב להשאר בבנק גם אחרי גיל 18 לאיזה שנה שנתיים או משהו דומה? ובכלל, יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני פתיחת חשבון כזה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לפני בערך חודש נאמר לנו כי יהיה לנו Book Report בקרוב, אז החלטתי שזו הזדמנות טובה לקרוא ספר שרציתי לקרוא כבר הרבה זמן(באנגלית כמובן) - התפוז המכני. עכשיו, עבר חודש, מתוכו קראתי בעצם רק איזה שבוע וגם בשבוע הזה ההספק שלי היה די נמוך, בערך 70 עמ', אולי אפילו פחות, שבד"כ אני קורא בערך 70 עמ' ביום(בעצם לילה). הבעיה שלי היא שאני א' יודע את הסיפור הכללי בספר עוד לפני שקראתי אותו וגם את הסוף כמו כן הNasdat בהחלט לא עוזר להבנת הספר ואני מרגיש שהוא קצת לא זורם לי... הקטע הוא שאם הספר באמת היה משעמם אותי פשוט לא הייתי ממשיך לקרוא אותו(כמו טולקין למשל, שאחרי מאמצים מרובים סיימתי את הוביט וFellowship of the Ring אבל הם שיעממו אותי ממש ולכן לא המשכתי לשני הספרים…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו כתבה על נבחרת ההוקי של ישראל ונזכרתי שהיה לי מן חלום ביסודי-תחילת חטיבה לשחק בקבוצה של הוקי קרח.. היתי משחק הוקי רחוב עם רולר...וכשהיו הזדמנויות היתי נוסע להחליק בקרח במרכז שהיה ליד אצטדיון רמת-גן ואז המקום נשרף..וככה השגעון חלף לי בקיצור...אני גר בירושלים מישהו יודע פרטים על מקום שאפשר לשחק בו הוקי בסביבה? או במרכז? או משהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אמנות מטומטמת, ללהקה מטומטמת: למי שזוכר, היה פה דיון על להקת Prussian Blue, ה-rip off הנאצי לתאומות אולסן, בו נתתי קישור לפורום של להקה נורווגית להן ה-2 נידנדו וביקשו להופיע איתן ואולו ניפנפו אותן ואף היתה רמיזה להטרדה מינית... הלהקה הספציפית הזאת (לא פרוסי כחול) היא בין האהובות עליי אם כי לא בגלל המוזיקה, הם מסריחים, בקושי יודעים להחזיק גיטרה והקול שלהם נשמע כמו מחלה בגרון שנגרמת כתוצאה ממין אוראלי מזדמן אבל מה - הם מצחיקים, אותי בכל אופן. אז בשבוע-שבועיים האחרונים הייתי חולה והמסך היה מקולקל אז לא יכולתי לשחק דיאבלו כך שבמקום בחרתי לצייר את הליצנים האלו. כאן אני אציג את יצירתי האחרונה והמשופרת אחרי שהם התלהבו מה שעשיתי בפעמים קודמות... בבקשה.
-
שמו להם רגל! HEHEHEHEHEHE ;D http://forums.ort.org.il/files/30/1290448/9093595.mpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תמונה של תותחנים שבה רואים תומת יורה במלחמת לבנון השנייה ולמעלה כתוב בצבע תכלת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" חבר הביא לי את התמונה והוא אמר לי שהוא מצא אותה פה וחיפשתי אבל לא מצאתי אולי מישהו זוכר שפורסמה התמונה הזאת או כל דבר שיעזזור לי למצוא את התמונה יהיה מצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חחחחחח.. מישהו מוכן להסביר את זה? http://www.zigzag2000.co.il/zigzag.shtml כנסו לפה ותלחצו CTRL+A (בחר הכל) יש עוד כמה מקומות כאלה באתר...
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
apples for apples? תפוחים? מה??!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי. נמאס לי כבר מכל הסכיני גילוח ובנוסף לזה כבר הגיע החורף וזה ממש מעיק להתגלח בבקרים ב6 בבוקר. התקציב הוא סביב ה250,אני לא מבין כל כך במכונות אז ככה שמצאתי בזאפ את המכונה הבאה. http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-at752-philips.html ראיתי עליה 2 ביקורות טובות בזאפ. הדרישות העיקריות מהמכונה שאם היא נרטבת שלא תתקלקל,שאפשר לסחוב אותה איתי לכל מקום בלי שתהיה מחוברת לחשמל,ושתגלח טוב מספיק גם באזור הצוואר,גם קוצץ פאות חייב שיהיה בה. ומה ההבדל העיקרי בין מכונה עם 2 ראשים ל3? ראיתי את זה גם בזאפ http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-el-svllvt-mbit-philips-dgm-hq33.html גם עליה יש ביקורות דיי טובות בסך הכל וזה מסתדר לי טוב מבחינת תקציב,מעדיף לבזבז כמה שפחות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה ________________ זו החידה =] התשובה היא - מספר
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
# 2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter. זאת ההודעה שפורסה ב TorrentLeech .... לא יודע אם פירסמו כבר...
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש
-
האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטבעות מכל העולם.. במיוחד אנגליה וישראל..
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-