כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! חלקכם כבר יודעים שאני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שרציתי לקנות, היה אמור להיות בתקציב של 3900-4000 ש"ח גג. אני יודע שהתקציב די נמוך, וגם לקחתי מארז+ כרטיס מסך מעפנים, בקיצור- לקנות מחשב בכוח. אבא שלי בא אלי בהצעה, הוא אמר לי שאני ינצל את המחשב שלי עוד קצת, ועוד 3 חודשים מקסימום הוא יקנה לי מחשב חדש +מבך LCD ב8 אלף ש"ח.... מה אתם אומרים? כדאי לחכות? כי פשוט אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, וכבר נמאס לי לחכות,העיקר מחשב חדש. עוד דילמה- אני עוד שנה וחצי מתגייס, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מוקדם מחשב כדי להספיק לנצל אותו...מבינים? והשאלה הכי חשובה- האם הקונרו יצא עוד פחות מ3 חודשים.? מה אתם ממליצים לעשות? תודה לכולם ניב
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות כמה רכיבי חומרה (כרטיס מסך, קול וכו') ואני רוצה לבדוק אם זה ישתלם לי יותר לקנות מחו"ל. רק שעד עכשיו לא מצאתי אתרים שעושים משלוחים לארץ! אם אתם מכירים כמה, אז בבקשה תביאו קישור.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Don't shoot the puppy אחד החזקים ביותר. נשברתי בשלב 7, הכפתור SKIP הזה היה כ"כ מפתה... נ.ב אם הלינק פורסם אז קבלו את התנצלותי בתוספת לינק למשחק טאקי ישראלי למהדרין, אונליין http://www.takionline.com/ ואתר לינקים ויזואלי נחמד וחסר תועלת (לדעתי) http://www.kafe.co.il/
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם לא מאמינים איזה עצבים אני הולך לי היום בשקט בדרך חזרה מהקאנטרי שומע מוסיקה בספיקר של הפלא (לא היו עלי אוזניות והיה לי ממש משעמם) פתאום בא אחד כזה ניראה מובאס מהחיים ביקש יפה שיחה אז אמרתי לעצמי נווו יאללה כולה שיחה של דקה הרבה מבקשים היום שיחות.....נתתי לו ת'פלא....ההוא עשה שיחה קצרה מסתכל עלי עושה לי "רוצה את הפלא חזרה" אני עונה לו "יאה בן זונה מה ניראה לך שאני עומד לידך אם אני לא רוצה אותו חזרה" ההוא מוציא לי סכין עושה לי "ועכשיו אתה עדיין רוצה אותו חזרה? כן? בוא נדבר" הקיצר אחרי שהבנזןנה ניסה למכור לי את הטלפון שלי ודיברתי איתו קצת על אנשים ששנינו מכירים אז הבין שהוא לא מוכר לי אותו חזרה ועושה לי חכה שניה אני הולך לראות כמה הוא שווה אם הוא שווה פחות מ1000 אפילו שק…
-
- 114 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
חברים וחברות (כן חבר'ה הבנתי שקיימים גם בנות שפעילות באתר!) אז... לאחר כמה חודשים (נידמה לי כחצי שנה) שלא הייתי פעיל באתר ואנשים חדשים הצטרפו וחלקם נפרדו מהאתר אז אשמח לראות את תמונותיכם של חברי הפורום החדשים/ישנים אז תרגישו חופשי להשים תמונות חבר'ה.. ואשמח לשמוע פרטים אודותיכם (גיל, מקום מגורשים, עובד , לומד מה עושה בחיים כל מיני דברים על עצמכם גם משקל וגובה אם תרצו ..) או קיי אני יתחיל : קודם כל קוראים לי ינון מסעוד גובהי מטר 87 ושוקל 90 למי שעוד לא יודע אני בן 18 ו3 חודש .. גר בצפת ומחכה לתאריך גיוס שלי חודש שלישי(מרץ) עובד בכמה עבודות שמירה בשוק, פיקולו בפאב באיזור ראש פינה , בהובלות של מיטות של חברת "בנחת" בונה אתרי אינטרנט למחייתי, ומדגמן מידי פעם בדלתא כרמיאל ח…
-
- 176 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את כל העונות של X-Files ל-DVD. ואפילו כולל את הסרט (Fight The Future). חיפשתי באמזון, מצאתי בדיוק מה שאני צריך וכולל הסרט וזה יוצא משהו כמו 800$ (עזבו אתכם מהכסף עכשיו) אבל שמעתי שאמזון לא עושים משלוחים לארץ זה נכון? בכל אופן חיפשתי ב-ebay ומצאתי מחירים מאוד מוזלים אבל כל דבר שם זה תוצרת אסיה, ואפילו שהדיסקים הם אותו דבר אני רוצה תוצרת US אורגינל, לא בא לי שלסידרה האהובה עליי יהיה כתוב בסינית.. ואני גם מעדיף שלא לקנות מ-ebay, אפילו שיוצא יותר זול זה בעייתי עם כל המשלוחים (שלפעמים הם רק ל-US) והתקשורת עם המוכרים, לכן אני מעדיף לקנות מחנות מוכרת שמזמינים תוך 3 דקות וזה מגיע אחרי שבועיים. זה יהיה מצויין בשבילי.. הבעיה שאני לא מוצא חנות כזאת! אשמח אם תע…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
בעיקבות ת'ראדי ספאם טהור שנפתחים פה כל יום (כמו הת'ראד הזה..), אני פותח את הת'ראד הזה כדי להפיק מהם תועלת כלשהי. כול יום, קצת לפני חצות (לא לפני!!!) תנו קישורים לת'ראד הכי לא קשור שיצא לכם לראות באותו יום. במקום השני לפי דעתי צריך להיות הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174566.msg1493556 אבל היום אני בוחר בת'ראד הזה להיות במקום הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174604.0 לא רק שהוא חסר תוכן, אלא גם נפתח ע"י ספאמר עם מעל ל800 הודעות, בפורום הכי לא קשור לנושא שהוא התכוון אליו. (למתקשים: לא חדש בפורום ואמור לדעת שלת'ראדים צריך להיות תוכן ולדעת להתאים את הנושא לפורום המתאים...) כל הכבוד על הזכייה
-
- 58 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה , אתמול הורדתי מהאמיול מספר סרטונים. כשאני מנסה לפתוח אותם הוא נותן לי את הדבר הבא : http://img442.imageshack.us/img442/6438/dddd0gv.jpg אחרי שאני מסמן OK , עדיין אי אפשר לראות. מה עושים?! *בבקשה בלי תגובות לא לעיניין.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. אתמול בלילה נסעתי לחבר,הוא אמר לי,בוא ניקח את האוטו לסיבוב,לקחנו,הוא ביטל בקרת יציבות באוטו,וטס..(את זה תוכלו לראות בסרטונים שאני אעלה יותר מאוחר),נהנתי מאוד,היה כיף ואני מקווה שיהיו עוד המון נסיעות כאלה במרצדס.. תמונות: ובקרוב אני אוסיף סרטונים שצילמתי... אסף.
-
- 87 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
ראיתי את הת'רד הזה מצליח בפורומים אחרים (תחת חסותי, כמובן. ), וחשבתי, למה לא לשים אותו כאן? הת'רד הזה לא עוסק ב-"אילו להקות אני שומע"/"אילו ז'אנרים אני שומע"/"מה הפלייליסט שלי"! הת'רד עוסק במה אתם שומעים -כרגע-. אתם מוזמנים גם להוסיף פלייליסטס, להקות אהובות/ז'אנרים, אבל זו לא המטרה עיקרית של העץ. בכל הודעה נא לכתוב שיר, אחד, או שניים, כאשר הראשון בדיוק נגמר. הנה דוגמא להודעת הפתיחה שלי: אני שומע בעיקר פרוגרסיב-רוק, Fאנק, רוק (גראנג') ורוק-פופ/אלטרנטיב. הלהקות המועדפות עלי הן: King Crimson (ע"ע אווטאר) Genesis Pink Floyd Led Zeppelin Foo-Fighters Radiohead Yes Queen Nirvana RHCP אני שומע כרגע: Foo Fighters - Oh, George
-
- 319 תגובות
- 27k צפיות
-
-
כמה עולה הזבל הזה? יעני אם בא לי להזמין סרט או תוכנית שפיספסתי?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הראה שנקודה A 4,2 נמצאת על הישר Y=-רבע ועוד שלוש , צריך להעיזר באנך אמצעי ..
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא שאני מורה או מהילדים החננות האלה שיושבים ורק לומדים אבל זה מעצבן קצת שחלק מהישראלים לא יודעים להבדלי בין אם לעם הנה ביקורת על תוכנה שפורסמה באיזה אתר ושימו לב לטעות http://img223.imageshack.us/my.php?image=13qd3.jpg אני רואה את זה מלא פעמים בכל מקום מה אתם חושבים על זה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כולם בטח יודעים שאינטל פותחת מפעל חדש בקיריית-גת ומחפשת הנדסאים. אז אני צריך להגיע ליום הערכה אצלם ויהיו שם מבחנים בידע טכני. אני סיימתי ללמוד לפני 3 שנים ולא זוכר יותר מידי אז האם יש פה משהוא שעבר את זה כבר ויודע מה החומר שעליו בוחנים כדי לדעת על מה לחזור?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת, יש לי כאב חזק לאללה בגרון משהו לא נורמלאי, הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שזה יעבור תוך כמה ימים-אבל אני כבר לא יכול אני משתגע מכאבים. ולכן אני רוצה לשאול אותכם לגבי תרופות בתיות מסויימות שאתם מכירים או לקחתם שלכם כאב הגרון. עד עכשיו ניסתי: סטראפלסט (ועוד הגרסאת פלוס) כפית דבש מתחת ללשון-עזר ל15 דקות. תה-אני שותה תה בכמויות מסחריות. לימון שלם, טרי מהעץ סחוט ישר לתוך הפה שלי. אתם מכירים עוד תרופות או כל מיני מוצרי מזון שיש בבית שיכולים להקל על הכאב איכשהו? כמה שיותר מהר כי אני חושב שעומד להשרף לי הגרון
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-