כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אני שואל ברצינות http://debka.co.il/ יש משהו שעומד אחריו? או שזה איזה בדיחה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי כמה אלפי דולרים שאני רוצה לוודא שאין בהם כמה שטרות מזוייפים. מישהו מכיר מסמך רשמי שמתאר את כל סימני הזיהוי על שטרות של 100, 50 ו 20 דולר? חוץ מאתרים שמוכרים ציוד לזיהוי שטרות מזוייפים ואתרים שמסבירים איך לייצר שטרות מזוייפים לא מצאתי כלום. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמתם לב לתמונה המוזרה הזו של פרס עם מה שנראה כמו חבל תלייה סביב הצוואר שלו ? YNET יודעים משהו שאנחנו לא ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236643,00.html *וכן אני יודע שזה לא באמת חבל תלייה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
20 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1. הולך עם חברים לבית קפה הם שותים קפה ואתה שואל אם יש XL עם קרח 2. אתה שותה 3 ליטר מים ביום שבת בבוקר. 3. כשחבר שלך רב עם מישהו ושובר עליו בקבוק וודקה אתה כועס עליו כי זה בזבוז של וודקה טובה. 4. אתה מפנטז על אלכוהול לחיטוי 95%. 5. אתה אשכרה שתית אלכוהול לחיטוי 95%. 6. אתה מלמד רוסים בפארק איך לשתות. 7. לפני מסיבה אתה מסתובב ליד אנשים שאתה לא מכיר רק כדיי לבדוק אם נשארה להם קצת וודקה. 8. אתה מביא וודקה בבקבוק לבית הספר. 9. אתה שם דאודורנט רק כדיי להריח את מעט האלכוהול שיש בו. 11. רופאים גילו שרידים של דם במחזור האלכוהול שלך 12.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 13.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מכדור הארץ 14.העבודה מפריעה לך לשתות 15.נראה לך ש…
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חחחחחחחח..... עשו פדיחה..... (נוספת..) לינק לאתר המדהים: http://www.microsoft.com חחחח אגב יש למישהו מספר סיראלי לאתר של מייקרוסופט? אפשר להשיג באימיול?... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
נגיד ויש לי מודל בתוכנת תלת מימד כמו מאיה 7\3DSMAX 8, לדוגמה. ואני רוצה להעביר אותו למודל מוצק מחומר גלם כל שהוא (לא מתכת). איזה מכשיר עושה את זה. שמעתי פעם על מדפסות תלת מימד אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה. איפה בארץ הקודש יש גישה למכשיר כזה? אם יש. זה לא בגרפיקה כי זה לא קשור לגרפיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה עוד מעט פסטיבל בומבלה , רציתי לדעת מה אתם חושבים? , האם כדאי ללכת? , מי שהיה שם שיספר חויות , אה ועוד משהו מישהו ניסה פעם מריחואנה פה? כי אני רוצב לנסות בקטנה אני רוצה לשמוע על זה סיפורים , אני גם יודע שלא חסרים פה סטלנים - לא שאני סטלן אבל...
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! חלקכם כבר יודעים שאני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שרציתי לקנות, היה אמור להיות בתקציב של 3900-4000 ש"ח גג. אני יודע שהתקציב די נמוך, וגם לקחתי מארז+ כרטיס מסך מעפנים, בקיצור- לקנות מחשב בכוח. אבא שלי בא אלי בהצעה, הוא אמר לי שאני ינצל את המחשב שלי עוד קצת, ועוד 3 חודשים מקסימום הוא יקנה לי מחשב חדש +מבך LCD ב8 אלף ש"ח.... מה אתם אומרים? כדאי לחכות? כי פשוט אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, וכבר נמאס לי לחכות,העיקר מחשב חדש. עוד דילמה- אני עוד שנה וחצי מתגייס, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מוקדם מחשב כדי להספיק לנצל אותו...מבינים? והשאלה הכי חשובה- האם הקונרו יצא עוד פחות מ3 חודשים.? מה אתם ממליצים לעשות? תודה לכולם ניב
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות כמה רכיבי חומרה (כרטיס מסך, קול וכו') ואני רוצה לבדוק אם זה ישתלם לי יותר לקנות מחו"ל. רק שעד עכשיו לא מצאתי אתרים שעושים משלוחים לארץ! אם אתם מכירים כמה, אז בבקשה תביאו קישור.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Don't shoot the puppy אחד החזקים ביותר. נשברתי בשלב 7, הכפתור SKIP הזה היה כ"כ מפתה... נ.ב אם הלינק פורסם אז קבלו את התנצלותי בתוספת לינק למשחק טאקי ישראלי למהדרין, אונליין http://www.takionline.com/ ואתר לינקים ויזואלי נחמד וחסר תועלת (לדעתי) http://www.kafe.co.il/
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם לא מאמינים איזה עצבים אני הולך לי היום בשקט בדרך חזרה מהקאנטרי שומע מוסיקה בספיקר של הפלא (לא היו עלי אוזניות והיה לי ממש משעמם) פתאום בא אחד כזה ניראה מובאס מהחיים ביקש יפה שיחה אז אמרתי לעצמי נווו יאללה כולה שיחה של דקה הרבה מבקשים היום שיחות.....נתתי לו ת'פלא....ההוא עשה שיחה קצרה מסתכל עלי עושה לי "רוצה את הפלא חזרה" אני עונה לו "יאה בן זונה מה ניראה לך שאני עומד לידך אם אני לא רוצה אותו חזרה" ההוא מוציא לי סכין עושה לי "ועכשיו אתה עדיין רוצה אותו חזרה? כן? בוא נדבר" הקיצר אחרי שהבנזןנה ניסה למכור לי את הטלפון שלי ודיברתי איתו קצת על אנשים ששנינו מכירים אז הבין שהוא לא מוכר לי אותו חזרה ועושה לי חכה שניה אני הולך לראות כמה הוא שווה אם הוא שווה פחות מ1000 אפילו שק…
-
- 114 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
חברים וחברות (כן חבר'ה הבנתי שקיימים גם בנות שפעילות באתר!) אז... לאחר כמה חודשים (נידמה לי כחצי שנה) שלא הייתי פעיל באתר ואנשים חדשים הצטרפו וחלקם נפרדו מהאתר אז אשמח לראות את תמונותיכם של חברי הפורום החדשים/ישנים אז תרגישו חופשי להשים תמונות חבר'ה.. ואשמח לשמוע פרטים אודותיכם (גיל, מקום מגורשים, עובד , לומד מה עושה בחיים כל מיני דברים על עצמכם גם משקל וגובה אם תרצו ..) או קיי אני יתחיל : קודם כל קוראים לי ינון מסעוד גובהי מטר 87 ושוקל 90 למי שעוד לא יודע אני בן 18 ו3 חודש .. גר בצפת ומחכה לתאריך גיוס שלי חודש שלישי(מרץ) עובד בכמה עבודות שמירה בשוק, פיקולו בפאב באיזור ראש פינה , בהובלות של מיטות של חברת "בנחת" בונה אתרי אינטרנט למחייתי, ומדגמן מידי פעם בדלתא כרמיאל ח…
-
- 176 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את כל העונות של X-Files ל-DVD. ואפילו כולל את הסרט (Fight The Future). חיפשתי באמזון, מצאתי בדיוק מה שאני צריך וכולל הסרט וזה יוצא משהו כמו 800$ (עזבו אתכם מהכסף עכשיו) אבל שמעתי שאמזון לא עושים משלוחים לארץ זה נכון? בכל אופן חיפשתי ב-ebay ומצאתי מחירים מאוד מוזלים אבל כל דבר שם זה תוצרת אסיה, ואפילו שהדיסקים הם אותו דבר אני רוצה תוצרת US אורגינל, לא בא לי שלסידרה האהובה עליי יהיה כתוב בסינית.. ואני גם מעדיף שלא לקנות מ-ebay, אפילו שיוצא יותר זול זה בעייתי עם כל המשלוחים (שלפעמים הם רק ל-US) והתקשורת עם המוכרים, לכן אני מעדיף לקנות מחנות מוכרת שמזמינים תוך 3 דקות וזה מגיע אחרי שבועיים. זה יהיה מצויין בשבילי.. הבעיה שאני לא מוצא חנות כזאת! אשמח אם תע…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בעיקבות ת'ראדי ספאם טהור שנפתחים פה כל יום (כמו הת'ראד הזה..), אני פותח את הת'ראד הזה כדי להפיק מהם תועלת כלשהי. כול יום, קצת לפני חצות (לא לפני!!!) תנו קישורים לת'ראד הכי לא קשור שיצא לכם לראות באותו יום. במקום השני לפי דעתי צריך להיות הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174566.msg1493556 אבל היום אני בוחר בת'ראד הזה להיות במקום הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174604.0 לא רק שהוא חסר תוכן, אלא גם נפתח ע"י ספאמר עם מעל ל800 הודעות, בפורום הכי לא קשור לנושא שהוא התכוון אליו. (למתקשים: לא חדש בפורום ואמור לדעת שלת'ראדים צריך להיות תוכן ולדעת להתאים את הנושא לפורום המתאים...) כל הכבוד על הזכייה
-
- 58 תגובות
- 5k צפיות
-
-