עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בחתונות חח...נו משהו כזה "sing hallelujah sing " מקהלת בנות שרה את זה משו כזה...שיר מאוד מפורסם וישן...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by Vega,

ועוד כמה חבר'ה פה ממחזור ל' במכללת אורט גבעת רם! (ירושלים) סיימנו י"ב!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump: :jump: רקדתי כל הלילה, עכשיו חזרתי... אני עדיין לא מאמין..

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ChrisBrown,

פרסומת מצחיקה וגאונית של יס! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2281781

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by DooM Man,

אם ההודעה הזאת כבר קיימת, אז סליחה המנהלים. טוב, אני ראיתי כל מיני אנשים כאן ששמו מלא אייקונים מגניבים (אני לא בטוח שקוראים לזה ככה), כחולים, ועוד כל מיני דברים חמודים, שגם אני הייתי רוצה שתהיה באפשרותי לשים. אני זוכר לפני כחודש-חודשיים מישהו כאן כתב הודעה כזאת ואמרו לו לחפש, אז חיפשתי ולא מצאתי. אז למי שיכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד ולהתקין אייקונים מגניבים כאלו אני אודה לו מאוד. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avivlevy,

דוד שלי בחול (נראה לי במקסיקו) וחשבתי לקנות את ה-AQUA3 כי אין איפה לקנות אותו בארץ . מצאתי בNEWEEGG את הפד- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817114139 עכשיו איך דוד שלי קונה אותו???

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by tvholic,

שלום כולם, כפי שכתבתי בפורום אחר השבוע, המחשב שלי התחיל לעשות יותר מדי בעיות וקצת קשה לטפל בו כל הזמן (הוא כבר עשה את שלו- בן 8) בכל מקרה, אני ואחי שני סטודנטים וצריכים מחשבים. אנחנו מחפשים שני דסקטופים (מערכת מלאה: מחשב, מסך, מקלדת עכבר...) ושני לפטופים (כנראה בסגנון ה wind). חוץ מזה צריך לעשות בבית רשת קווית 1GB עם (בערך) 6 נקודות ושתהיה גם יכולת אלחוטית. אתם מכירים ספק מחשבים טוב ואמין שיכול לעשות את העבודה ולתת מחיר טוב על המחשבים? אם יש בפורום מישהו שמתעסק אפשר לפנות אליי בפרטי לירן

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. אנשים! אתם מכירים אתרים שמשלמים כסף על צפייה בפרסומות שהן שולחות למייל? האם מישהו קיבל כסף? בבקשה תגובות.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Avi Levin,

משום מה לאחרונה התחלתי לשים לב לזה שהרבה זוגות מכנסיים מתחילות להסריח. יש לציין כי הריח הזה *לא* יורד בכביסה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל מכונת הכביסה, היא נבדקה נוקתה וצוחצחה - לא עזר. אחר"כ חשבתי שזה בגלל שאני מזיע לתוכם הרבה באימונים - אחרי שהורדתי את הריח עם סודה לאפייה הוא חזר בלי שהתאמנתי איתם. החלפתי גם את הכיסא של המחשב, חשבתי אולי זה מגיע ממנו - לא עזר. הריח הזה מזכיר ריח של רוק על כרית בבוקר (אם נרדמים עם פה פתוח ורוק מכסה את הכרית נשאר ריח "לא טרי") - זה התחיל מ-2-3 זוגות והתפשט לכל זוכות המכנסיים שלי. יש לציין כי אני שומר הרבה על הגיינה, משתדל להתקלח לפחות 2-3 פעמים ביום ולהחליף מכנסיים פעם ביום לפחות, והריח הוא רק מהמכנסיים ולא משום בגד אחר (תחתונים\חולצות\גרביים).…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בטוח יש איזה טריק או דרך.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. אני מוריד משהו מאוד גדול (גי'גה וחצי) את המחשב הישן שלי השארתי דולק בלילה כמעט תמיד אבל עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת מפחד עליו כי הוא מתחמם דיי הרבה אז האם כדאי להשאיר אותו דולק יום שלם (12 שעות+)?

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by urich,

איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by VoliSuS,

אהלן ישבתי עם חברים היה משעמם אז העלנו כל מיני שיחות מפגרות בקיצר התערבתי עם חבר שיש שם של רוסיה שלא מסתיים באות "ה" כל השמות שהבאנו מסתיימות באות "ה" כמו לדוגמה מרינה ויקטוריה (ויקי זה קיצור לא נקרא..) אירנה בקיצור יש פה התערבו של 150 שקל אני חייב עזרה אם מישו מוצא לי תמריץ קטן הוא ייקבל הזמנה ל-TL טורנט ליץ' אם הוא מעוניין בלי קיצורים של שמות!! בכל מקרה גם חבר שלי הביא לנו איזה משו מגניב תמצאו שמות של שפות שלא מסתיימות ב"ית" כאילו נגיד עברית, ערבית, אנגלית, רוסית, דרוזית כולם מסתיימים ב- "ית" מצאנו 2 שפות שלא מסייתמות באותיות האלו הכי חשוב אני חייב את השמות של הרוסיות חח

• 27 תגובות
    • 15.9k צפיות
  13. Started by תינוק22,

חשבתם פעם על זה? , מה הסיבה?

• 13 תגובות
    • 10.1k צפיות
  14. Started by maphisto,

היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. עכשיו פתחתי את העיתון וראיתי LCD של טושיבה באולסייל ב2190. עכשיו המחיר הזה נמוך מאוד לעומת שאר הדגמים של טושיבה. המחיר הגיוני? או שיש פה קאצ רציני?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by yitzik,

שלום יש לי מזגן מיני מרכזי בלוח שלו מופיעים כמה חוטים אם אפשר עזרה בבקשה חום-פזה כחול-0 ירוק- הארקה.עד כאן ידוע עכשיו זה - לבן-RE כתום-HI שחור-HE אדום-ME סגול-LO ????? מה זה כל אחד :s05: תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by kfirbep,

ניסיתי לחפש במנוע חיפוש של האתר משתמש ואני לא מצליח יש איזושהי דרך אחרת לחפש משתמשים?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. שלום לכולם..יש לנו עבודה להגיד למחר ואני רוצה שתעזרו לי קצת אם אפשר..אם אין טעיות בכתיבה מבחינת איות וחוקי כתיבה באנגלית: Q1.Where were you born ? A1.I borned in New-York,USA. Q2.When were you born? A2.I borned in 13 March,1946. Q3.When did you join to the army? A3.I joined to the Israeli army in 1964. Q4.Did you ever get a medal/prize,why? A4.I got a medal,because I rescued Yosi Ben-Hanan in1973 during "Yom Cipur" war. Q5.What did you when you left the army ? A5.When I left ,I went to learn at Harward University,USA. Q6.Were you a good student? A6.Yes,I was a good student,I learned at "Ha Gimnasia Ha Eivrit" and I was good at sports. I choosed to be the chairman of the s…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ThomYorke,

כן גבירותי ורבותי, כאן קפטן מובן מאליו, מעדכן אתכם אם חייתם מתחת לאבן בזמן האחרון, חם. זה היכה חזק היום. כשנכנסתי למקלחת, סיבבתי את הברז עד הסוף ימינה, הרמתי אותו ולנתתי למים לזרום על גופי המזיע והמג'אייף. המים היו חמים. כן כן, בפעם הראשונה בחיי, מים חמים יש בשפע אבל נגמרו דווקא המים הקרים! בין אם זה תשתית מים גרועה או סתם אי סבלנות שלי, זה לא משנה את העובדה שחם בחוץ. חם מאוד. מה עושים? איך אתם מתמודדים עם החום הזה? מה אם אתם כמוני ואין לכם אפילו מזגן (למזלי אני בירושלים, אבל אני בטוח שיש פה אנשים בערים דרומיות) ? והאם אתם שמחים שלפחות לא קר ומדכא? אני כל היום מסוגר בחדר וחי על מים עם קרח ומסוגל לצאת רק בשעות הערב, מתגעגע חלקית לחורף.

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by joniar,

אז...יצאתי לחופש.. מה אתם חושבים שכדאי לעשות.. לא רוצה לשרוף תזמן

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by AliceInChains,

נמצא! תהנו!

24. האם אחרי בדיקה בטחונית בשדה התעופה (אחרי שהרדיסק ודיסקים עוברים קרינה במכונה) יכול להיגרם להם נזק? עריכה: להם שונה לחלקי מחשב - שיהיה ברור מה אתה רוצה לשאול. נא להקפיד על כותרת ענינית וברורה בפעם הבאה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  25. אני מחפש משחק בדפדפן באינטרנט שאפר לשחק כשמשעמם. אני מחפש משהו כזה: http://uc.gamestotal.com/i.cfm?p=about אבל מהמשחק הזה כבר נמאס. [אגב מומלץ שלא יהיה תורות כי זה משעמם].

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים