עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מה השם / מבצע? http://img1.tapuz.co.il/forums/28287263.mid

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  2. מה אני צריך לשלם כשיש לי קמפוסקארד, ישראכארט צעיר, ישראכרט חייל? שמעתי שבקמפוסקארד אין בכלל עמלות! כלום! זה באמת כך??? ומה עם שאר הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  3. אסמכתא עם קוד לבדיקת ציון באתר בטח כבר זרקתי מזמן... איך אני יכול לקבל את הציון שלי על דף?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

אני גר ברמת גן. ברגעים אלה כל הכניסות / יציאות האפשריות מהבית שלי חסומות בגלל המרתון. בלתי אפשרי לצאת לשום מקום ברכב - הכל חסום. על זה אמי סיפרה לי בטלפון, וזה עבר מפה לאוזן. לא חולקו שום פליירים, לא מסמכים בדואר, נאדה. פשוט פתאום סגרו את כל הרחובות באזור שלי. חוצפנים .

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שלום,בעבר היה נושא כזה אבל אני לא מוצא אותו.. איך אני יודע כמה ימים מותקנת מערכת ההפעלה ?(אני זוכר שזאת הייתה פקודה ל-RUN)

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  6. שאלה שלא הצלחת למצוא לה תשובה טובה (אולי לא חיפשתי טוב)... בקיצור, יש כמה סוגים של נגיף השפעת, A, B, ו-C, מביניהם רוב מקרי ההדבקות בבני אדם זה מסוג A. העניין הוא שלכל מגפת שפעת יש את הוריאציה שלה, ומסמנים את זה H1N1, H5N2 וכו' עם מספרים משתנים. שאלתי היא- מה משמעות הסימון הזה? סלחו לי על בורותי, ושפרו נא את השכלתי, והאירו את חשכת העולם דרך שיתוף המידע!

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  7. http://www.pandas.co.il/default.php?manufacturers_id=53&sort=5a&&page=2 שימו לב: WindowsME ביותר מ-500 ש"ח. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  8. http://www.dump.com/kugt/ Made in israel חבל שלא עושים עוד דברים כאלה בארץ

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by תינוק22,

שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by HeDesXs,

התחלתי השבוע ללמוד יג' אלקטרוניקה באורט סינגאלובסקי וזה פשוט סיוט מתחילים ברוב הימים ב8 וחצי וזה אומר שאני צריך לקום ב7 לתפוס 2 אוטובוסים. בנוסף לזה, רוב השיעורים שם מעניינים לי את ה#$% בתיכון לא השקעתי עד הבגרויות ופה אני לא הולך להשקיע עכשיו ההתלבטות שלי היא האם כדאי לסבול כמעט שנה ולהוציא טכנאי (אם זה שווה משהו בכלל) או לצאת עכשיו כל עוד מוקדם ולהתגייס לתפקיד שאני עדיין לא יודע (כג'ובניק)

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. אמרו לי שיש אתר כזה שאני רושם כתובת של בית ואני רואה איך הבית נראה.מכירים? ואני לא מדבר על צילומי לווין של גוגל או מיקרוסופט משהו ישראלי

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by blitsi,

מפרט המחשב הינו: לוח אם: P4V800D-X הלוח תומך בAGP וכמו כן בPCI-E בעל 2 כניסות SATA ומקום ל4 זכרונות DDR400! מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Prescott 3.0GHz 1MB L2 Cache Socket 478 דיסק קשיח: Samsung 160GB, 7200RPM, Sata II זכרונות: 2*512 Hynix DDR400, פלוס 256 DDR400 של קינגסטון נדמה לי. כרטיס מסך: X1950XT + S1 + TURBO MOUDLE, ללא עבר OC במצב מעולה! ספק: CHIEFTEC GPS-550AB 550w Power supply מחזיק הכל בשקט. מארז: רגיל עם חלון צד שאני עשיתית בעל יציאות USB מקדימה! כמה בערך כל העסק הזה שווה? חשבתי לכיוון של 1-1.5K.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by R0ck,

http://www.romanm.ch/ascii-movies.htm

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. Started by VoliSuS,

היי יש לי פייפל שמחובר עם הכרטיס אשראי שלי ושמתי לב שעשו לי משיכה מהפייפל של כסף (עשו את המשיכה לפני בערך חודש וחצי) אני לא עוקב כל כך אחרי החשבונות בכל מקרה יצרתי קשר עם פייפל ודיווחתי שזה לא אני.. הם ייצרו קשר עם הבן אדם והבן אדם הזה אמר להם שמישו אחר שלח לו את הכסף כנראה מהמחשבון שלי. הוא שלח לו כסף כי הוא עשה לו איזה שהיא עבודה ובמקום לשלם לו הוא נכנס לפייפל שלי ושילם לו מהכסף שלי.. הכסף כבר עבר לחשבון אחר.. החזרתי תשובה לפייפל מה עושים עכשיו אבל הם כבר לא ענו לי יומיים רציתי לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא אי פי של הבן אדם ששלח את הכסף?? זה שקיבל זה בתכלס לא באשמתו אני לא מאשים אותו כי בן אדם אחר פרץ לי ושלח אליו.. גם דיברתי איתו והוא הראה לי את העבודה שהוא עש…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by gshhar,

קטלוג נערות ליווי כלב דביל

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  19. אהלן יש לי איזה 2 קייסים של סרטים, 200 דיסקים כל אחד, ואני אוטוטו מתחיל אחד חדש. עכישו השאלה שלי היא איך כדאי לסדר את הדיסקים ככה שיהיה נוח למצוא סרטים בעתיד ובנוסף להכניס סרטים חדשים בלי להפריע לסדר (זה למה א'-ב' לא יעבוד לדוגמא)? חשבתי על דירוג הסרט ב IMDB (אבל גם זה יסבול מתופעת הא'-ב' והצורך לשנות מיקום של הרבה דיסקים בתדירות גבוהה), שנת הוצאה, וז'אנר... כולם לא נראים לי מעשיים. יש הצעות מעניינות? תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420 הכתבה עוסקת בפירות יבשים אבל יש גם פה פלא שלא מספרים ללקוחות הישראלים אני חייב לציין שלא ידעת שבאמת עושים את זה לפירות. אבל התהליך עצמו של יבוש בעזרת קרינה כן שמעתי עליו! לפני מספר שנים. משהו ציין את זה... http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420&tb=/i/12713761

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  21. אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by google18,

RE:זה פשוט מתסכל אנשים פותחים דיונים על דברים שאין לך שום עניין בהם, אבל מרשים לעצמם, להעלים כל פרט מרמז לתוכן ההודעה, מהכותרת. תגובת שרשרת פסיכית לגמרי--> אני נכנס לדיון ההוא מתוך סקרנות, מתעצבן על הזמן שביזבזתי עליו, פותח דיון נוסף כמחאה, משקיע זמן על כתיבת תוכן חסר כל משמעות ויחד עם זאת גורר קוראים נוספים לאשכול המקורי. לעזאזל שמישהו ישים לזה סוף. אם אפשר שהסוף הזה יהייה בנעילת הדיון הזה, לא לפני שנועל הדיון יגיב ויכתוב "סוף". תודה. נ.ב אם אפשר גם לא להתחכם על ההתחכמות שלי, לתת לי באן ואז לנעול את הדיון ואז לכתוב "סוף" , תודה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by J0n1,

אני רוצה לכתוב אני מאותם האנשים אשר... אז צריך לרשום I'm like those people who taking their או I'm like those people whom taking their או I'm like those people which taking their ? תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by omri_ro,

הנה הסיפתח: בלילה אחד ממשחשוך אישה נסעה במכונית ופתאום הבחינה בכל מיני אורות מוזרים בשמיים, ברגע אחד של חוסר ריכוז היא התנגשה בעץ גדול ומעוצמת ההתנגשות היא התעלפה. כשהיא התעוררה אחרי כמה שעות היא שכבה על מיטה כשרוכן מעליה חייזר ומעסה לה את החזה ועוד שלושה עומדים בצד ומסתכלים וכשהוא הבחין שהאשה התעוררה הוא אמר לה: "את החתך למטה כבר תפרנו, עכשיו אנחנו מנסים להוריד את הנפיחות!" ;D ;D ;D יאאלה שיפכו חמתכם:

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים