עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pyro_man,

וואיי ראיתי ונקרעתי איזה אנשים דבעים.. http://www.dumpalink.com/media/1138995711/Monty_Python_in_BF2_How_Not_To_Be_Seen_

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  2. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Galchock,

היי! יש לי אורגן חשמלי דיי ישן (1989- Yamaha HE 3 ), הוא לא שווה הרבה אבל אני רוצה לשמור עליו בינתיים יש לו תקע חשמל שנראה אירופאי אבל הפינים שלו גדולים ב50% בערך מפינים רגלים וגם קצת פחות מרווחים ביניהם, מישהו יודע איך קוראים לתקעים האלה? ואיך לחפש להם מתאם? הייתי בחנות חשמל אחת שלא ידעו, אמשיך לחפש אבל אשמח אם למישהו יהיה הברקה כאן הם נראים עקומים בתמונה אבל הצלחתי ליישר אותם.. תודה רבה!

4. Started by Lost Spirit,

http://www.hayadan.org.il/wp/ibm-bluefire-supercomputer-1205082/ נהדר Bluefire של יבמ, או בשמו הרשמי IBM Power 575, משלב 4,046 מעבדי Power 7 של יבמ במהירות שעון של 4.7 ג'יגה-הרץ, וכולל גם 12 טרה-בייט של זיכרון פנימי ו-150 טרה-בייט של דיסקים. Bluefire מסוגל לבצע 76 טריליארד פעולות נקודה צפה בשניה (76 טרה-פלופס).

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by avigp,

הי לכולם החלטתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ואני מתלבט בין כמה מקומות בעיקר בין האקריו לג'ון ברייס מישהו מכיר בוגרים או מקום מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  7. לאחרונה שודרג האתר ובמלואה של צבע אפור ועד שהוא עולה לוקח זמן יותר לאט, לפעמים גם צריך ללחוץ פעמים בעכבר כדי להתעורר.

8. Started by Alexkmr,

נרשמתי לא מזמן לEBAY, ואני דיי חדש בעינין. חפשתי כל מיני דברים בשביל להשוות מחירים, והגעתי לדיל הזה חבילה של מאג 3 טורבו ב14 שקל כולל משלוח ל8 סכינים. בארץ זה עולה פי 4 בערך. http://cgi.ebay.com/32-NEW-GILLETTE-MACH3-TURBO-BLADE-RAZOR-CARTRIDGES_W0QQitemZ270343554087QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item270343554087&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

9. שלום כולם דוד שלי בניו יורק ואני רוצה שיקנה לי פאנק הבאתי לו תשם וכסף אבל איפה העוא יקנה את זה ? מישהו מכיר חנות בניו יורק אמיתית לא באינטרנט שהוא ילך אליה ויקנה אני ישמח לקבל כתובת של החנות ! תודה לעונים @!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. העלתי וידאו שמראה פגיעה של טיל בבית בחיפה מישהו רשם לי בלע בלע אתם רוצחים הבאתי בעיטה באמא שלו [יענו הגבתי לו כמו שצריך] ועכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לוידאו אני רואה את

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by אישי555,

לפעמים אני מקבל הרבה תוצאות מאותו אתר. הבעיה שאני לא מעוניין לקבל שום תוצאה מאותו אתר. האם אפשר להגדיר באותו רגע שיציג רק תוצאה אחת או להסתיר את כל התוצאות מאותו אתר? האם אפשר להגדיר שבכל פעם שיש תוצאה מויקיפדיה היא תמיד תופיע בהתחלה?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by ag43,

שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by redti,

יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה

15. Started by eliil1,

אם נגיד מישהו שם לי בחשבון פאיפל סכום מסויים, ואין לי ויזה או בכלל שום כרטיס אשראי אחר, פשוט חשבון פאיפל, אני יכול להוציא את הסכום הזה מהחשבון הזה בארץ? חבר שלי אמר שעד לא מזמן לא היה ניתן לעשות את זה, אבל עכשיו כבר מותר וזה מלווה בעמלה של 20 ש"ח . רציתי לאמת ...

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מה השם / מבצע? http://img1.tapuz.co.il/forums/28287263.mid

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by yot,

שלום, ברצוני להזמין iPod משומש מ-eBay. אני יודע שהם עושים משלוחים לארץ, אבל אני לא יודע כמה זה יעלה. מישהו הזמין מהם פעם שיוכל לענות לי על מספר שאלות?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by RGod,

קיצר אני צריך המלצות לחברות איחסון שמאכסנות אתרים : שם חברה,כמה עולה,טובה לא טובה . : תודה .

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  19. מישהו יודע אם יש שידור באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני קונה סלולרי מחו"ל, ורציתי לשאול האם יש ביטוח כמו של MACK, שהוא בין לאומי למצלמות, אבל לסוללרים? אריאל.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by NoamS,

שלום אומרים שב25 למאי תהיה עוד התקפה ברשת. השאלה שלי היא - זה לא אמור להיות ארגון שלא מזוהה עם אף מדינה וגורם פוליטי כזה או אחר? כי בפועל הם דיי פרו פלשתינאים תכלס... אז הם כן מייצגים צד פוליטי/מדיני כלשהו.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by ohad5g,

יש לי בזמן האחרון ,לעיתים די קרובות אפטות זה מעצבן וכואב , מה מתרופה הכי מהירה לעלמת אפטה , הלכתי לרופא משפחה הביא לי משחה להרגעת הכאב וטמינים b ו c עשיתי גם בדיקות דם הכל הסדר אני בריא כמו שור. עושה ספורט הכל . אני מקווה שלא תביאו דברים מגוגל כי קראתי הרבה שטויות משם אז בקשה אם יש פה אנשים שסובלים מה אתם עושים ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. נשבר לי המתאם של העכבר ,ויש לי סלולרי משני עם bluethooth ,האם באיזו שהיא דרך אפשר להישתמש בו לתאום (אני יודע שזה לא הגיוני ,אבל אולי מישהו בכל זות מכיר את השטות הזו ). תודה .

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. באתר לא רשום כלום ביצעתי הזמנה כיומיים לפני התחלת ה"מלחמה" ואני לא יודע אם להתקשר או לא האם עסקים כרגיל או מה אני לא יודע כלום..מישהו יכול להעיר את עיניי?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לאתרים בחו"ל ביומיים-שלושה האחרונים?מדובר על אתרים 'רגילים'.כל אתר שלישי מחזיר לי - 502 Bad Gateway

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.