כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי בבקשה למצוא אכסנייה או מלון נוער טוב וזול לחופשת הגיוס שלי אני יוצא עם חברה שלי אך קצת קשה לי למצוא מקום טוב אז ככה המיקום לא חשוב (לא משנה צפון דרום ) אני רוצה מקום יפה ומסודר עדיף עם ארוחה אחת ביום לפחות עדיפות ל2 ארוחות ביום שיהיה כמו שאמרתי מרווח ומסודר מקום על רמה אבל לא יותר מידיי יקר מדובר בשבוע בערך שאני רוצה לנפוש אז רק ללינה כולל ארוחה אחת או שתיים ביום אני מקציב עד 1000 שקל לאדם זה התקציב שלי ורצוי שבמקום יהיו אתרים לטייל בהם וכו' אני לא ממש מבים בזה בעצם כמעט בכלל לא אני בעצמי לא יודע בדיוק מה אני רוצה אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה, אסף :smoke:
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ענקית התוכנה חושפת זינוק של 200% בהתקפות על סיסמאות ומקדמת מעבר מאסיבי לטכנולוגיית אבטחה מתקדמתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.englishrussia.com/?p=547 נראה ונשמע מבטיח מאוד! (במיוחד לרוסים)
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
https://www.wired.com/story/ransomware-hospitals-ryuk-trickbot/amp כמו קורונה, תוכנות כופר לא הלכו לשום מקום ... תיזהרו !
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זהו משחק שאתה מגלם כאזרח שחי במדינה שלך, אתה עובד משרת בצבא וכו.. למעשה אנחנו האזרחים חיים בישראל וכל פעם יש מדינות שמנסות לכבוש אותנו ורוצות לקחת לנו שטחים לפני כשבוע הייתה מלחמה שקראנו לה "מלחמת שלושת הימים" מלחמה שבה טורקיה רצתה לכבוש לנו את חיפה תל אביב ואת נצרת!!! למזלנו יוון פולין ועוד מספר מדינות עזרו לנו במלחמה ובעזרתם הצלחנו למנוע מטורקיה לכבוש לנו את השטחים!! אבל עכשיו עשו מלא מדינות בלאגן והתקיפו את פולין סין ועוד מדינות שהן חברות שלנו, ובנתיים טורקיה כובשת לנו שוב את חיפה!! הדרך היחידה של המדינה שלנו לשמור על הכבוד זה בעזרת שאתם תרשמו למשחק!! אנחנו כבר מונים למעלה מ400 ישראלים שמשתתפים במשחק. בחיי היום יום עובדים (בשביל לעשות כסף) קונים נשקים מתאמני…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
כפי שבוודאי אתם יודעים היום ה 1 באפריל הוא יום התרמה עבור המאגר הלאומי להשתלות מח עצם. המאגר נוצר על מנת לאפשר תרומת מח עצמות להשתלה אצל חולי לוקמיה וסרטן. בתור אחיין לחולת לוקמיה, אני רוצה לבקש ממכם מבקרי הפורום שתצאו היום לתחנות ההתרמה ותעברו בדיקת דם על מנת להכנס למאגר הארצי של תרומות מח עצם. ההצטרפות למאגר התורמים אינה עולה כסף, והיא כרוכה בבדיקת דם פשוטה של 5cc מוריד היד. לאחר מציאת התאמה, תרומת מח העצם נעשית ע"י לקיחת דם מהזרוע - ממש כמו בתרומת דם רגילה. אני כבר נתתתי דגימת דם עבור המטרה הנעלה הזו, ואני מבקש מכם שתעשו כך גם אתם. "המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו" למידע נוסף ומיקום תחנות ההתרמה -האתר של מבצע ההתרמה http://www.ami.org.il/bmarh.htm הערה : …
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, ראיתי פעם שמישהוא הביא תאתר הזה (קישור)של גוגל שמפרש אתרים כמו nazgol אכשיו אשמח עם מישהוא יביא לי תאתר של גוגל שמפרש תודה שמואל.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חחחח.. משעמם קצת D: ... אז סתם פתחתי את התוכנה המגניבה פוטושופ.. והתחלתי לשחק עם פילטרים ליירים..בלה בלה בלה.. ויצא לי איזה שטות חמודה..(עם המון צבעים מכוערים..אז צבעתי הכל לכחול כזה..חחחח...).. תהנו.. אפשר תגובות.. תרחמו בצעקות שזה מכוער..(אתם יודעים זה היה בזמן שעות נוספות של תפקוד המוח..באחת בלילה..אז לא הייתי "חי" כל כך..חיחי..).. לילה טוב.. 8) עריכה ------- עכשיו שאני מסתכל חסר לי תמונה של זיכרון ראם שם...חחח הפוטושופ האכזרי העלים לי אותה (זה אמור להיות בפינה השמאלית העליונה..)
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים, בתקופות מסויימות (במיוחד לפני בגרויות ולפני סוף סמסטר האוניברסיטאות) יש בפורום שאלות שלאנשים לגבי תרגילים שונים. במקרה של בעיות בתיכנות לכולם יש כתובת, אבל במידה ומישהו צריך פיזיקה או מתמטיקה למשל אין לו ברירה אלא לפרסם בכללי וכך יכול להיות שמישהו שהיה יכול לענות לו לא ענה לו, כי הוא פשוט לא ראה את השאלה. מה עם האפשרות לפתוח פורום "לימודים" ואני מניח שאם תהיה מספיק דרישה לפצל עוד תתי פורומים למקצועות שונים? אם מערכת ניהול הפורומים שלכם היא של צד שלישי וקשיחה מידי כדי לאפשר זאת תשכחו ששאלתי. יגאל
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
סרט גיבורי העל החדש והמדובר של האחים וורנר עושה את העבודה עם סוף שבוע ראשון מעולה באולמות הקולנוע, על אף הביקורות הצוננות שקיבל מהמבקרים ומחלק מהצופים הרבה שמפניות נפתחו במשרדים של אולפי Warner Bros בסוף השבוע הנוכחי, כשהיצירה החדשה ועתירת התקציב שלהם, Batman v Superman: Dawn of Justice, חוותה פתיחה חלומית באולמות הקולנוע ברחבי העולם, והוכיחה שלפעמים גם קטילה אצל המבקרים לא מונעת מהצופים להצביע ברגליים. הסרט החדש בכיכובם של בן אפלק, הנרי קאוויל וגל גדות גרף כ-166 מיליון דולר בשלושת ימי ההקרנות הראשונים שלו ברחבי צפון אמריקה, בתוספת סכום גרנדיוזי עוד יותר של כ-254 מיליון דולר מהקרנות בשאר מדינות העולם בהן הושק – בדרך להכנסות כוללות של כ-420 מיליון דולר עבור סוף ה…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
^ הטרילר נבחר באקראי לקבלת התרשמות ראשונית. אני חבר באחר הפורומים שמוזכרים שם, גאווה . שמעתם על stucksnet ועל הנזק שזה עשה לרבע מהצנטריפוגות בנתאז באירן? ישראל הודתה בפיתוח משתוף עם ארה"ב. מעניין פעם ראשונה שאני שומע על זה. מי שרוצה לינק פרימיום מהיר להורדה שיפנה אלי בה"פ. החלטתי להסיר בגלל שיש פה מדיניות לא ברורה בנוגע ללינקים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
טוב,זה ממש שבר שיאים... בדרך כלל התגום הרשמי של העונה הוא סבבה,וככה גם השמות,אבל יש מקרים שבהם הם כותבים משהו מטומטם..זה ממש שבר את כל השיאים אבודים-עונה 1-פרק 17 השם של הפרק הוא LOST IN TRANSLATION ואתם יודעים איך הם תרגמו את שם הפרק? "אבודים בטוקיו" הסיבה לכך היא שפעם יצא סרט שקראו לו LOST IN TRANSLATION,והתרגום של השם שלו היה "אבודים בטוקיו"...כמובן שהתרגום של השם בא ישירות מתוכן הסרט,אבל באבודים פרק 17,אין שום קשר... הקיצר-מה נסגר עם המתרגמים?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
Hi Everyone Im Back After A Waiting My New Computer Arvived: Pentium D 805 Stock GIGABYTE GA-8i945P-G-RH SAMSUNG 256X2 667 DDR2 + COOLING GIGABYTE Geforce 6200TC HEC 400W + 6 CASE Fans ---- CPU IDLE 30-29 STOCK GPU IDLE 54~ Stock Fanless HDD - 26 4 front fan -- I Assemblied This Computer By myself (im only 14). thats why i didnt went here
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
www.movie-list.net/mlst2k2/matrix-revolutions.mpg
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש שיר אהבה ישן והוא מתנגן ככה: She la li la li la forget and all my pleasure זה בערך ככה
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206200,00.html פרטים מלאים בפנים. כמה חבל שיש כולירות כאלה בכל מקום.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו שומע אותם? מישהו הולך לאחד מהם? לשניהם? אם זה מעניין בכלל..
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
Microsoft certified system administrator אני מעוניין בחוות דעת של מי שכן מבין. מה שכן ראיתי שיש ביקוש לא קטן בשוק לזה. בקשה, למי שמבין, שייתן חוות דעת, תודה! דן.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-