כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם מישה ורואה אבל אתמול ראיתי פעם ראשונה והייתה שם את אחת הבדיחות הטובות ואני כבר כל היום מנסה להזכר מה הוא אמר ולא מצליח אני רק זוכר שזה היה בן נגד בת והבת אמרה משו כמו אמא שלך כלכך זקנה שכשהיא הייתה קטנה הקשתות בענן היו שחור לבן ואז הוא ענה לה משו וניצח ואני לא זוכר מה...חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש איזו דרך לתקן את העיוות הזה? משהו חינמי שיעשה את העבודה? אם לא מישהו מוכן לתקן תמונה אחת?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הוא מכור לאמינם ... ;D להרחיב ימינה אם התמונה לא נראית כולה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
למי שיש ניסיון באי ביי ויכול בבקשה להסביר לי בשלבים פשוטים איך נרשמים ואיך עושים פיי פל ואיך זה עובד זה יעזור לי מאוד. כמו כן האם נלקח מס על קניות?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע לתפקיד של מפעיל מבצעי? אפשר קצת פרטים מנסיון אישי? מישהו היה שם?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
IPOD TOUCH 32GB 2ND GENE + מגן מסך של ZAGG INVISIBLESHILD ב1650 ש''ח מחיר טוב?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטנו בבית שהגיע הזמן להפטר מהוידאו, ולכן אני מחפש פתרון שיכול להחליף אותו בצורה הטובה והנוחה ביותר. חשבתי בעקרון על 3 פתרונות אפשריים: 1. דיוידי מקליט רגיל. בדיוק אותה פונקציונליות שהייתה לדיוידי, מחיר לא בשמיים. 2. דיוידי מקליט עם דיסק קשיח. הרבה יותר נוח מהקודם, מכיוון שחוסך את הצורך בדיסקים ברוב המקרים. הבעיה שמסיבה לא ברורה עצם קיומו של ההארדיסק מכפילה או אפילו משלשת את מחיר הדיוידי.. ממש הזוי.. למה שהארדיסק יעלה 1000 שח?? 3. HTPC. מבחינת פונקציונליות מהמכשיר אז אני צריך שהיא תהיה זהה לאפשרות 2, ולא יותר מזה. הבעיה היא שמארז סטנדרטי לא יכנס ברהיטים ולכן צריך מארז דק, משו בעובי 10 סמ.. לפי פורום מפרטים שראיתי אז כולם מציעים מפרטים של 4-6 אלף, וזה נראה לי …
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תשאירו אי סי קיו אני חייב עזרה במשהו ממש קטן יש איזה אתר אינטרנט של באדיבילדינג (ישראלבוXX) שלא עובד לי הפורם שם אני רוצה לדעת אם רק אצלי ואני לא יודע אם מותר לשים פה תלינק/שם האתר
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא מבין דרך איזה אתר מורידים קבצים ברפיד שייר דרך האתר הזה רק מעלים http://www.rapidshare.com/ אז דרך איפה מורידים ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היום קיבלתי בדואר 200 שקל מadsense. בשביל, להתנסות בשיטת הפירסום של google. העניין הוא כזה, שאני נרשמתי לפני שנתיים בערך ורשמתי את הבלוג שלי. ועדכנתי אותו פעם אחת, וזהו.. מאז לא נכנסתי אליו. מה הסיכוי שזה מזה?! חחח עוד מישהו קיבל?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום איזו רזולוציה יותר איכותית 720P או 1080I ??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש שעון Seiko , Tissot אלגנטי עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לכל הגולשים שלום רב וערב טוב, ביממה האחרונה הגלישה באתר הייתה בעייתית עבור חלקכם, בשל תקלה טכנית. התקלה תוקנה במהלך היום, וכעת אנו מקווים כי שוב תוכלו להנות מכל חלקי האתר, הקהילות והמדורים. בכל שאלה ופניה - אתם מוזמנים לפנות אלינו באמצעות טופס יצירת הקשר. אנו מתנצלים על התקלה ומאחלים לכולכם המשך גלישה מהנה באתר, צוות HWzone.co.il
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
-
שלום . אני צריך להגיע מחר מנתניה לבית החולים מאיר . המוניות עובדות ? אם לא מתי הם יתחילו לעבוד ? ואיזה מונית צריך לקחת מנתניה בשביל להגיע לבית החולים? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מקרה 1 - אחרי השקעה של 250$ שהרווחתי משלל אתרים, החלטתי להשקיע אותם ב-ISABELMARCO, שנכון לזמן שהשקעתי שם, פרח. הרווחתי את ה-500$ שלי, ועכשיו...כבר יותר מחצי שנה שהתשלום נמצא בהמתנה. אחרי פניות לתמיכה, בפורומים ולכל מקום - לא קיבלתי מענה - פתחתי דיון בפורום שלהם ולא קיבלתי תשובה מהמנהל כבר כמה ימים, למרות שהוא מחובר, אבל מה כן - נמחקו "בטעות" תגובות שלי שכללו טענות כלפי המנהל. אני ממליץ לכולם להתרחק מהאתר הזה כמה שיותר - פעם הוא היה אתר אמין, אז הוא התחיל לשלם רק אחרי 3-4 חודשים, ואז הוא דרש שרק משתמשי פרימיום יוכלו להוציא כסף (ואני משתמש פרימיום), ועכשיו, רק מי שתורם לאתר רשאי לקבל כסף ??? ממתי אנשים צריכים לשלם כסף בכדי להרוויח אותו ??? אני בטוח שבעל האתר ימצא עוד הרבה ד…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה חינמית ללימוד נהיגה במחשב? אם אפשר גם לינק אני ישמח..
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-8033298225147023793&q=blowjob
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-