עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חודש או 10 יום?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  2. שלום, הציעו לי חבילת גלישה GRPS באינטרנט הסלולרי. רציתי לדעת האם אוכל לשלוח באתרי WAP בחבילה זו. אני לא מבין כל כך ואשמח אם תתקנו אותי אם טעיתי. כמו כן, אם זה יכול להשתנות בין חבילה לחבילה(הגלישה בWAP) אודה אם תגידו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. דחיל רבאק הביאו SLR (!!!!!) :):) הביאו מוסטנג הביאו במוו חדשה הביאו למבורגיני הביאו אפילו רולס רויס הביאו העתק מדויק של המכונית הראשונה בעולם- בנץ הביאו פורשה יגואר גם הצטרפה לחגיגה הביאו את המכונית פורמולה 1 של מרצדס קיצר אף אחד לא מבליג על האירוע הפעם... מה שעושה אותו מאוד מיוחד אבל אינעל העולםםםםםםם איזה מליארדר לא יכל להשלים את החגיגה עם איזו פרארי אדומה ומדהימה!?!?! זה כזה מרגיזזזזזז

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by ex_,

היי האם אפשר לעשות באן לפי שעות ביום? כלומר משעה עד שעה וכו' ובכלל איך זה עובד? תודה

5. Started by tom123,

http://www.mantis.co.il/pesach2006/ פארודיה על כל הסירטונים של הסינים... כמו איך לקלף תפוחי אדמה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  6. יש קשר לערנב המפורסם שמסתובב כאן באתר? http://news.walla.co.il/?w=/8/888160

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. איך המכשיר? ובכל מקרה-מה עדיף? את הW800 בקצת יותר יקר או את הK750I שהוא זול יותר? אני הולך על מבצעים לחיילים,אז שני המכשירים יוצאים לי בן-בן זונה זול,אבל עדיין אני מתלבט על מה ללכת.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  8. בבקשה אם מישהו יוכל להשיג לי שם משתמש וסיסמה לאתר הבא http://educationforums.cet.ac.il/COMMON/LOGIN/Login_Form.asp?sThisPage=%2FForums%2FIndex%2Easp%3FFID%3D27289%26nCategoryID%3D0%26nFatherForumID%3D27261&sHomePage=%2F&bAllowVisitor=0&nProjectID=117232&sBackPage=http%3A%2F%2Feducationforums%2Ecet%2Eac%2Eil%2Fforums%2Findex%2Easp%3FAsp%3D403%26FID%3D27261%26nSubProjectID%3D0%26bFillMsgFields%3DFalse%26nOwnerID%3D0%26nFillterUserID%3D117234%26Index%3D59k7%26sSearchText%3D&nSiteClientID= פשוט יש שם פורום של מורים לכימיה ששם הם מפסרמים בחינות מיקוד וכל אלה שאני רוצה לתרגל איתן. אולי גם המורה שלי פרסמה שם אבל זה לא רלוונטי :-) טוב נו זה כן.... אשמח לפניות …

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by avivlevy,

עקב.....עקב...עקב שום דבר החלטתי לעשות סקר של החברות האהובות בנושא במיחשבו ותכנולוגיה (על עוד אני יכל לעשות ) הנושאים והחברות המשתתפים בסקר הם : -מעבדים : AMD/INTEL -לוחות אם ASUS/ABIT/MSI/DFI/GIGABYTE -זיכרונות PQI/ADATA/CORSAIR/SAMSUNG/G.SKILL/OCZ/GEIL -ספקים FSP/ANTEC/HEC/ENERMAX/OCZ -דיסקים קשיחים WD/SAMSUNG/SEAGATE/MAXTOR -צורבים LG/NEC/SONY/PLEXTOR -כרטיסי מסך /BFG/XFX/EVAG/ASUS/GIGEBYTE/GAINWARD/ SAPPHIRE/LEADTEK -מארזים GIGEBYTE/Thermaltake/COMPUCASE /COOLERMASTER /Sunbeam /Lian-Li/ANTEC/ -קרור COOLER MASTER/ARCTIC COOLING/ZALMAN/Thermaltake/ -נגני SANDISK/CREAVITE/IRIVER/APPLE/IDUIO/ MP3/4 -פלאפונים NOKIA/SAMSUNG/Sony-Ericsson/ (יש עוד הרבה נושאים א…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by abstract,

אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כן, כן, מה ששמעתם! ובכן, המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי 3 פרויקטים במחשבים: אקסס, אינטרנט, ויז'ואל בייסיק. (מן הזניח אל העיקרי, בהתאמה) - ואיני בוחל בשום אמצעי על מנת להגיע למטרה זו. לצורך העניין, ועל מנת להשלים בגרויות נוסף החלטתי להקריב באופן מוחלט את חופשת פסח, וגם לטובתי משפחתי התנדבה לצאת לחופשה בחו"ל בזמן שאני אעשה זאת ולאפשר לי להתהלך ערום בבית בזמן שאני שוקד לבגרויות. אין הרבה מה לפרט, אני אשמח מאוד לכל טיפ ועזרה והנחיה שיכולה לקדם אותי, לרבות פרוייקטים שלמים שישלחו למייל שלי, ואני מתחייב לפרסם במסגרת האתר (אם יתאפשר לי, רק שלא ממש נראה לי) או בפורום סיפור אירוטי שבו הגיבור הוא האיש שהכי יקדם אותי בדרך למטרה. אגב, האיש היקר הזה יוכל לבחור את הפנטזיה שלו ואני אנסה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tom123,

http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/may02-smilepop-soapbox4.swf

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by yotam360,

נראה לי יום חמישי אבל אני לא בטוח...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. Started by pisee,

במידה ואני מעוניין לארגן אירוע בייתי עם חברים, כשר לפסח, מה ניתן לעשות? איך מסתדרים ללא בירות וחטיפים? אובד עצות

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ex_,

מישהו יודע מתי ההופעה?? כמה יעלה?? ואיפה קונים כרטיסים? יש פה אנשים שמתכוונים ללכת?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by eli_a2006,

שלום חברים פעם היה לי אתר של צחוקים כאלה שאנשים אוהבים להפחיד אנשים תמימים שהולכים באמצע הרחוב אני חייב את האתר הזה הוא היה מזה מצחיק. אני יתן דוגמא: אנשים עוברים ברחוב ויענו שוטר אומר להם שברח מגן החיות אריה אז הוא שואל אותם אם הם ראו אז הם אמרו שלא ואז אחרי איזה 4 צעדים מתום השיחה קופץ להם נמר כזה מבובה והם מתים מפחד. תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by rk666,

בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)

• 79 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by R0ck,

לאחר תשעה חודשי דחייה, הרגע הגיע... :anim-jjd: מחר @ 7:30 בבוקר, אני נפרד מהאזרחות למשך 36 חודשים ו...זהו. גורלי עוד לא ממש ידוע, אבל מאמין שיהיה איכותי. שמרו על עצמכם היטב ונשתמע...

• 88 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by avivlevy,

לפי מה נקבע ה"איכות" של הכדורסל? יש לי 100-150 שקל לכדורסל. מה לקנות? ומאיפה?

22. Started by integral,

זבל או שאני טועה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום רב! היום בסוף הלימודים אני וחברים שלי הולכים לכיוון תחנת האוטובו, פתאום באים שני רוסים גוים אומרים תנו כל מה שיש לכם, חבר שלי סירב לתת את הפלאפון שלו והם דרכו לו על הראש שהוא על הריצפה :-[. בינתיים אחד מהם אומר לי תן לי דברים!!, אז באתי ונתת לו סתם איזה כרטיס של לראות סרטים בחינם באיזה בית קולנוע וזה בכלל לא בתוקף, קיצר הוא ראה את זה וזרק על הריצפה ואמר זה לא שווה כלום, אמרתי לו באים הרבה אנשים לכו!. הם בורחים שחבר שלי כל הפנים שלו מפוצצות בדם וחתכים וגנבו לו את הפלא וגם לחבר השני שהייה איתנו, למזלי לי לא גנבו כלום וגם לא פגעו בי, אמרתי לגנבים תירגעו תירגעו בתקווה לעשות משהו. בסוף רצנו למספרה שהייתה בסביבה והתקשרנו למשטרה ולאמבולנס, המשטרה באה תוך דקה ולקחה ממני מידע…

• 91 תגובות
    • 7.3k צפיות
  24. http://www.helpwinmybet.com

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Omerole,

הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים