עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

ראלי מקסיקו מחר! (28/2-2/3) "שמש, אבק וכובעי סומבררו על הראש , קקטוסים מסביב ומכוניות ראלי טסות על השבילים , כן הגענו לסיבוב השלישי באליפות העולם בראלי, אנחנו במקסיקו . הראלי מתחיל אמנם ביום שישי אבל לנו יש הרבה על מה לדסקס פה לפני ראלי העפר הראשון של השנה . פירלי מציגים, זו הפעם השלישית השנה, צמיג חדש לחלוטין אבל עליו נדבר בהמשך. תחשבו על זה ככה - צמד הפורד פוקוסים של הירבונן ולאטבלה יזנקו ראשונים וינקו עבור סבסטיאן לואב את השביל, יטאטאו לו את האבק והלכלוך, פשוט בכדי שיהיה יותר קל לנצח... כמה עובדות מעניינות - - ראלי מקסיקו הינו הראלי הגבוה ביותר באליפות.רוב הקטעים נמצאים מעל גובה 2000מ' מעל פני הים. - ראלי מקסיקו הינו הראשון מבין שלושה מרוצי ראלי רצופים שיהיו מח…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by wooper,

הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  4. :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  6. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  7. אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by darkman,

טוב זה קצת ישן אבל עדין איזה פאשלה. אני לא ראיתי שום פרק, אבל חבר שלי בא ורצה לראות את הסוף בקיצור הייתה להם כזאתי פשלה למי שלא שם לב הם החזיקו מדלית ערד אחת שתי כסופות ואחת זהב בקיצור הגיעו שלושה לגמר שני אנשים, אחד אחד וזוג אחד אז כאשר החריזו מי השלישי ידעו מי לקח מקום ראשון ושני איזה בושה. (לפי המדליות)

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by finish,

אני מחפש המלצות לסרטים "איכותיים" בזמן האחרון אני לא ממש מוצא כבר... משהו בסגנון של אמריקן ביוטי, רודף העפיפונים, חומות של תקווה, ההחלפה ועוד כאלה... תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by Konst1988,

שלום לכולם. החלטנו בבית שהגיע הזמן להפטר מהוידאו, ולכן אני מחפש פתרון שיכול להחליף אותו בצורה הטובה והנוחה ביותר. חשבתי בעקרון על 3 פתרונות אפשריים: 1. דיוידי מקליט רגיל. בדיוק אותה פונקציונליות שהייתה לדיוידי, מחיר לא בשמיים. 2. דיוידי מקליט עם דיסק קשיח. הרבה יותר נוח מהקודם, מכיוון שחוסך את הצורך בדיסקים ברוב המקרים. הבעיה שמסיבה לא ברורה עצם קיומו של ההארדיסק מכפילה או אפילו משלשת את מחיר הדיוידי.. ממש הזוי.. למה שהארדיסק יעלה 1000 שח?? 3. HTPC. מבחינת פונקציונליות מהמכשיר אז אני צריך שהיא תהיה זהה לאפשרות 2, ולא יותר מזה. הבעיה היא שמארז סטנדרטי לא יכנס ברהיטים ולכן צריך מארז דק, משו בעובי 10 סמ.. לפי פורום מפרטים שראיתי אז כולם מציעים מפרטים של 4-6 אלף, וזה נראה לי …

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by zahav5289,

אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מ-ebay מהי רמת הבטיחות באתר? והאם אני יכול לתת את מספר כרטיס האשראי בלי פחד? :s05:

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by smdsjd,

איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. חבר'ה תעזרו לי בבקשה למצוא אכסנייה או מלון נוער טוב וזול לחופשת הגיוס שלי אני יוצא עם חברה שלי אך קצת קשה לי למצוא מקום טוב אז ככה המיקום לא חשוב (לא משנה צפון דרום ) אני רוצה מקום יפה ומסודר עדיף עם ארוחה אחת ביום לפחות עדיפות ל2 ארוחות ביום שיהיה כמו שאמרתי מרווח ומסודר מקום על רמה אבל לא יותר מידיי יקר מדובר בשבוע בערך שאני רוצה לנפוש אז רק ללינה כולל ארוחה אחת או שתיים ביום אני מקציב עד 1000 שקל לאדם זה התקציב שלי ורצוי שבמקום יהיו אתרים לטייל בהם וכו' אני לא ממש מבים בזה בעצם כמעט בכלל לא אני בעצמי לא יודע בדיוק מה אני רוצה אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה, אסף :smoke:

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by The Dom,

תעבירו את הפתיח ותגלו עד כמה שזה הזוי. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535111

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by AliceInChains,

הי חברה, שידרגתי תOFFICE והOUTLOOK הותקן על ה WINDOWS MAIL שהיה לי לפני. כל ההודעות של החשבון שלי נמחקו ואני לא יכול לדעת אם זכיתי ונמחקה ההודעה, או לא. האם אפשר בבקשה לשלוח לי מייל אם זכיתי או לא? אם זה אפשרי אתן את המייל בפרטי למי שצריך.....

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by chichy,

מממ.... אל תתאכזבו אבל תראו מה גיליתי היום חיחיח

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

http://stage.co.il/media/shtuthayom234209.mp3 :lol:

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by Alex89,

מה הלוח הכי טוב שאפשר לחפש בו עבודות דרושים? אם מישהו מכיר עבודה כל שהיא (לא מלצרות ולא תחנת דלק) ביבנה/אשדוד/רחובות בשישי/שבת מוזמן להמליץ לי עליה עוד מעט אני מסיים ללמוד יג' תוכנה(ממשיך ליד') כלומר אני יהיה טכנאי תוכנה מה הסיכוי שאני ימצא עבודה בתחום הזה כרגע(אחרי יג')? שכחתי לציין אני בן 18+ מיבנה למי שעדיין לא הבין אני מחפש עבודה (הרבה יגידו שזה לא המקום אבל בכל זאת זה פורום כללי....) שהיא לא מלצרות ולא תידלוק ולא כל הדברים האלה למרות שעבודה במפעלים לסדר דברים וכאלה זה סבבה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

http://media.southparkstudios.com/media/SPinWoW.mov וגם עוד PREVIEW נראה לי שזה הולך להיות פרק ענק.. עוד כמה ימים הוא משתחרר לאוויר העולם

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  21. ספקיות הזכרונות G.Skill ו-Corsair מנהלות מירוץ מרשים ומעניקות לנו זכרונות דינאמיים עם ביצועים שוברי שיאים - גם למחשבים נייחים וגם למחשבים ניידים לכתבה

22. לא מצאתי בגוגל משהו שהוא קשה, אז אם למישהו יש אתרים קשים אז תשלחו לפה...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו.. התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663

24. Started by Dark Respect,

אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון וההורים שלי שמחים לממן אותו הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים. אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading תודה!

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by J0n1,

http://en.wikipedia.org/wiki/Polybius_%28game%29 OMG מאיפה אפשר להביא אותו? לא ממש הבנתי איך זה עובד, אם מישהו יכול לפרט בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.