עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DeeKay,

בהמשך לנושא הזה. אשמח לחוות דעת של מישהו שהזמין מ-eBay ארצה.

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  2. למנהלי HWZONE למה האחרים של פורום מפרטי מחשב לא מגיבים ולא נותנים שום מפרטים ? הם לא מגיבים בהודעות כאשר מישהו רוצה לקנות מחשב או משהו זה ממש חוצפה כי בשביל זה מינו אותם לאחראים לא?! גולשי HWZONE הגיבו את דעתכם

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by nirsul,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by waizman,

לא'דע בן כמה אתה כי האייסי שלי מושבת כרגע, אז אני ישים לך סתם כמה אנימציות ;D :-* :anim-jjd: :auto: :biggthumpup: :clown: :cwm39: :DJsmile: :gorgeous: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: מזל טוב איש! :-*

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  5. תביאו את רשימת הסרטים והסדרות שאתם הולכים ליראות בכיפור שלי : 2001.A.Space.Odyssey Angels.&.Demons.2009 Dead.Snow.2009 House.S06E01E02 Kingdom.of.Heaven.DC.2005 L.A.Confidential. Pulp.Fiction.1994. Saw.V The.Soloist.2009 Defiance

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אני יודע שזאת שאלה LAMERית, אבל באלו אתרים אני יכול לפרסם חומרה (כרטיס מסך שאני רוצה להיפטר ממנו) למכירה? :saint: :AR15:

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by Elven Archer,

שלום רב! אני מחפש את השיר מהקטע של המועדון בהתחלה של "שם קוד: דג-חרב" אולי מישהו יודע את שמו?

8. Started by 114508534,

אהלן לא זוכר את השם המדוייק של הסרט הסרט הוא על רובוט ( סרט ישן) שהרובוט הזה היה איזשהו פיתוח צבאי ואז הוא בורח ומתידד עם בחורה וכולם מנסים לתפוס אותם . תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  9. אני רוצה לקנות אחת מהנעליים שיש פה: http://search.ebay.com/_W0QQsassZfootQ5fxpo נ.ב אני יודע שזה זיוף...

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by avigp,

הי לכולם החלטתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ואני מתלבט בין כמה מקומות בעיקר בין האקריו לג'ון ברייס מישהו מכיר בוגרים או מקום מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by galh_5,

ראיתי שהרבה אנשים העל תרעיון אבל אף אחד לא עשה על זה נושא או ייחס לזה חשיבות רבה אני יודע שזה יעלה הרבה מאוד כסף אבל מהמנויים שיהיו זה יכסה על ההוצאות וגם יקדם את האתר בנוסף אפשר לשלב במגזין פרסומות שיביא עוד יותר כסף לאתר

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by fuck off,

אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  14. מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. סמארטפונים חדשים מבית המותג השייך ללנובו ינסו לאתגר את השוק הגבוה עם מיטב יכולות העיבוד של קוואלקום, מסכים גדולים וסוללות גדולות לכתבה

17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206200,00.html פרטים מלאים בפנים. כמה חבל שיש כולירות כאלה בכל מקום.

18. http://secure.webpoint.co.il/subaru/Automotor2004.wmv צפיה נעימה 71.3MEGA

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  19. ליצירת תפריטים ל-DVD.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by borg,

מישהו מכיר פורום טוב (בישראל) בנושאי בישול, טיגון, אפייה, וכדומה...?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by shmuel,

מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. אורח voodooman

http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  24. חבר'ה תעזרו לי בבקשה למצוא אכסנייה או מלון נוער טוב וזול לחופשת הגיוס שלי אני יוצא עם חברה שלי אך קצת קשה לי למצוא מקום טוב אז ככה המיקום לא חשוב (לא משנה צפון דרום ) אני רוצה מקום יפה ומסודר עדיף עם ארוחה אחת ביום לפחות עדיפות ל2 ארוחות ביום שיהיה כמו שאמרתי מרווח ומסודר מקום על רמה אבל לא יותר מידיי יקר מדובר בשבוע בערך שאני רוצה לנפוש אז רק ללינה כולל ארוחה אחת או שתיים ביום אני מקציב עד 1000 שקל לאדם זה התקציב שלי ורצוי שבמקום יהיו אתרים לטייל בהם וכו' אני לא ממש מבים בזה בעצם כמעט בכלל לא אני בעצמי לא יודע בדיוק מה אני רוצה אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה, אסף :smoke:

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by onn_the_vy,

אם אפשר לעזור בבקשה....למצוא את המילים של השיר, או אתרים עם מילים של שירים אני מאוד מאוד יודה לעם.. (חיפשתי בגוגל לא מצאתי, חיפשתי בפורום לא מצאתי, חיפשתי בכל חור ולא מצאתי....אבל אול י לא הגעתי לכולם...)

• 3 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים