עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא? טעיתם. אפשר לשלוט לכם בתת המודע בקלות למה שסיים לראות, בבקשה לא לפרסם פוסט עם התוצאה. מדהים.

• 45 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. (m+2)x +2my=3m+4 x+9/m=1 באילו ערכי M הישרים האלו: נחתכים מקבילים מתלכדים.. תודה ..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Coca Cola,

אני אעשה אותו בכל אופן, אבל רציתי לדעת מה זה יתן לי בחיים התעודה הזו. מה ילד בן 16 (עוד לא) כמוני עם תעודה כזו יכול לעשות? מה אתם אומרים, דעתכם שלכם על התעודה? כמו כן עוד שנה + אני ניגש על CCNA, מה אתם אומרים על CCNA?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by K0sTa,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אם ממש ממש ממש משעמם לכם? http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/realistic/index.html ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DAVIDD,

בעקבות הדיון על החמץ אומרים ש40 אחוז לא שומרים אז תצביעו נראה

• 117 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. היייי כמו שהרבה ממכם יודעים אני מתקוע בינתיים עם הmotorola timeport עכשיו הטלפון הזה עושה לי כאב ראש ברמות מטורפות כאילו אנלא מסוגל לדבר יותר מ5 דקות וגם זה בלחץ חיפשתי בגוגל motorola timeport l 7089 radiation ולא מצאתי שום דבר שעוזר אם למישו יש מושג ויכול לעזור ..... בתודה וחג שמח עידו

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by TimoTy,

זה נשמע קצת מוזר אבל תמיד עניין אותי הסרטים הנאצים והאופן שבו היהודי מוצג שם אז אני רוצה למצוא סרט נאצי (מתקופת מל"הע ה-2) ולנסות להבין אשמח אם תתנו לי שמות של סרטים כאלו ודרך להשיג אותם בתודה רבה תום

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by b-or,

סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by kikkler,

היה פה לפני כמה זמן לינק להקלטה של בחור שהתקשר לתוכנית הכרויות ברדיו, וכל שאלה שהקריין שאל אותו הוא כזה "למה אתה מתכוון..." - יש למישהו לינק?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  11. Started by bykeking,

http://www.funny-videos.co.uk/videoskeletonscary.html חחחחחחחחחחח

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by siwsd,

*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DS,

נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nadaw,

שלום לכולם! לכל מי שחווה הרגשה זאת.. יודע שהיא אינה נעימה בכלל.. אני מתאמן במסגרת כושר קרבי (פלמחים).. ומה שבטוח.. באימונים זה לא כואב או מציק בכלל! אז כל פגועי הגב שביננו.. מה אתם עושים? מה עזר לכם? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dror_gh,

יש לי נגן MP3 שתומך בליריקס. אני צריך אתר שממנו אני אוכל להוריד קבצי LRC או דרך אחרת . אשמח לעזרה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by ophir555,

האם מי שהוא יודע מי יבואן אסוס(לוחות אם) בארץ ופרטי התקשרות שלו?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by patrik,

חז פסח עוד יומיים , באיזה יום הראשון אני לא מניח תפילין ובאיזה יום אני צריך להתחיל להניח אחרי החג. בבקשה תנו לי תאריכים עם הביצוע (להניח או לא להניח באותו תאריך). thanx u all

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כן ... אני מחפש בטירוף בובה של סנאי , חמודה ופרוותית , רצוי בגודל 20 ~ 30 סנטימטר , לא מפוחלצים , אלא ממש בובות . אודה למי שיוכל להאיר לי קצת את הדרך , לא מצאתי בהאפנינג , לא בחנויות צעצועים נוספות , אני לא מוצא בשום מקום בובה של סנאי !!! מה ביקשתי כבר ... אם מישהו ראה ליד הבית שלו משהו , אודה מקרב לב על מידע כלשהו שיעזור לי . תודה . לורד יאבל השלישי .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by tom123,

אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?

20. Started by Bug2000,

מה המצב אני יודע שרוב האנשים פה עוד צעירים ולא יודעים הרבה על הצבא, אבל בכל זאת אני אולי מישהו כן יוכל לענות לי השאלות ... אז ככה. סיימתי טירונות והיתי אמור לעלות לפלוגה המבצעית בבסיס מסווג. בכדי לשרת בבסיס הזה יש צורך לעבור סיווג בטחוני, אבל לא עשיתי את הסיווג בגלל שבאותו הרגע יצאתי לקורס נגביסטים. בקיצור אמרו לי שישלימו לי את הסיווג ובלה בלה, אבל כמו הרבה דברים בצבא לא הכל הולך כמו שמתכננים ולא הוציאו אותי מסיבות כאלה ואחרות לסיווג. בקיצור היום המ"מ מתקשר ואומר שאני יכול לצאת לקורס חובשים אם אני רוצה . בגדול זה קורס איכותי וזה, אבל השאלה שלי היא מה הסיכוי שאני יצא לקורס מ"כים אחרי זה ?? ואם מישהו פה היה חובש ... כמה משלמים משכורת בקורס עצמו ?? וכמה בשירות הסדיר …

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. Started by tnt studios,

אוקיי חברה אתם אני צריך עזרה.... אני גיליתי שאני ממש מכור לשקדים.. אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם... כאילו... אני לוקח איתי חופן ואז גומר תוך דקה שתיים, אני מרגיש ישר שאני רוצה עוד וההרגשה הזאת נשארת עד שאני לא לוקח עוד. אתם יכולים להסביר לי מה כל כך ממכר לזה? הם לא כל כך טעימים אבל אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם. וגם תתנו לי עצות איך לעצור את זה כי זה יכול קצת לעצבן כשאין שקדים באיזור...

• 79 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by rk666,

הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by HiperPsY,

http://xs75.xs.to/pics/06140/new1lol.JPG :

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. משהו יכול לבדוק למה? זה ממש לא לענין, אולי בגלל ישראלים חלאות? רטיו בסביבות 0.97 שנתתי תתחת בשבילו user:master555 plz hlp

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by st0m,

שלום לכולם .. מה דעתכם על המגבר הזה http://www.music123.com/Behringer-V-Tone-GMX-1200H-i153722.music איך הוא ? ובבקשה .. רק מי שמבין שיענה ... זה די דחוף

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים