עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BiG_BuG,

למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by Jaman,

אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  3. שלום! בעוד מספר ימים אני טס לניוזילנד אוסטרליה. אחרי מס' בירורים, הבנתי שהדרך הנוחה והזולה ביותר לחייג הביתה ובכלל היא באמצעות סקייפ. מעולם לא השתמשתי בתוכנה הזו. אז התקנתי אותה והבנתי את השימושים הבסיסיים. אך עם זאת - יש להם מס' מסלולי תשלום ולא הבנתי את מהותם. מה גם שלא הבנתי באיזה מסלול חיוב כדאי לבחור [באיזה מדינה לבחור בעת ביצוע המנוי] אשמח אם מישהו שהשתמש בסקייפ בחו"ל יוכל לתת לי הסבר קצר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by Iko89,

1. אם שמן זית עשוי מזית ושמן דגים מדגים (ושמן גזר מגזר) ממה לעזזל עשוי שמן תינוקות ?! 2. למה עגבניות, מלפפונים ופלפלים נחשבים ירקות ?! 3. למה לא בונים את כל המטוס מהחומר של הקופסא השחורה ?! 4. איך זה יכול להיות שחור שחור קיים אם הוא נוגד את חוקי הפיזיקה ?! 5. למה מים לא דליקים אם הם בנויים מאטומים דליקים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3613854,00.html ;D ;D ;D

6. שלום. אני רוצה לקנות logitech x-540. בארץ המחיר הנמוך ביותר הוא 570 ש"ח, בעוד ובB&H הוא 80$ אני מכיר מישהו שיוכל להביא לי את זה משם, אך השאלות שלי הן: האם הוא יצטרך לשלם מכס+מע"מ? האם בכלל צריך להצהיר על זה? האם כדאי לקנות מוצרים כאלו מחו"ל? ולשלם על אחריות (10$ לשנתיים)? תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. יש לי את כל הסידרה חוץ מי דיסק 1 אני מחפש אותו מישהו יודע אולי את רשימת השירים שלו? או איפה אני יכול לקבל קצת מידע עליו? או איזה תמונות מהעטיפה בקיצור משהו .... ???

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by 47,

בהתחלה רציתי לקנות את האלבום עד שגיליתי שאמינם לא שר באלבום.... כבר ויתרתי ואז ראיתי שמשבחים את האלבום... מה דעתכם, אכן יש איכות? או שסתם ביזבוז כסף?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by ^GunX^,

משהו שציירתי באמצע השיעור (אנטיגונה זה ממש ממש משעמם) , אחרי שראיתי סרט על making of dark side of the moon; אני יודע שזה לא משהו , אבל סתם רציתי לשתף [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by MODY69,

כמו שכתוב בכותרת, צריך קטלוג מחירים של OZ Racing... מומלץ עם מחירים בישראל, אם אין, אז מחו"ל... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by pocket,

1) אם באתי במגע עם מישהי שנגועה באיידס/נגיף כל שהוא (נדבקה לפני יום וזמן התפרצות המחלה הוא עד 8 שבועות). האם גם אני חולה באיידס? דוגמא: מישהי שוכבת עם חולה איידס בלי הגנה והנגיף מועבר אליה. כעבור יום בה מישהו שלישי ושוכב עם אותה אחת ששכבה עם החולה איידס. הנגיף ממה שהבנתי עוד לא התפרץ אצלה (לוקח כמה שבועות עד שאפשר לגלות את זה בבדיקה). השאלה אם המישהו השלישי ששכב איתה בלי הגנה גם כן נדבק באיידס. 2) אם יש לי חשש שנדבקתי מנגיף כל שהוא איך אני יכול לבדוק את זה? (נגיפים כללים לא דווקא משהו ספציפי). 3) אם נחשפתי לנגיף לדוגמא כלבת בכמות מאוד קטנה, זה מחסן אותי או מדביק אותי בכלבת?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

I am using Minoclin 50 and the doctor recommands not to suntan, and i dont know if it really matters.. cause i am going to Eilat at the end of the month. What do you think ? does anybody have any idea how dangerous it is ?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

;D "אינטל השיקה היום את מעבד הסלרון 1.2" לחזור בזמן click here to

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  14. http://cars.walla.co.il/?w=/21/1835891 זה עדיין בשלבי ניסוי וזוהי לדעתי האלטרנטיבה השפויה לרעיון של בטר פלייס בתקווה רק שלא ימכרו גם במקרה זה "חשמל אגסי" (תעריף מיוחד ל-KW לשם טעינת מצברי המכונית - שזה לדעתי חוצפה שאין שני לה - מחיר KW צריך להיות זהה לאורך ולרוחב כל השימושים שלו - ושאף אחד לא ימכור לי את הלוקש שמערכת החשמל של המדינה אינה מסוגלת להתמודד עם עומס כזה (גם כי זה לא נכון וגם אם כן אז אולי הגיע הזמן לבנות עוד תחנות כח)). הרעיון הוא פשוט - מכונית חשמלית נטענת - מנוע בנזין לשם טעינת הסוללות כאשר ריקות והן שקע טעינה בסביבה - היתרון - לא מצריך שינוי תשתיתי רחב היקף \ לא מצריך שינוי בהרגלי נהיגה. אחלה רעיון - הלוואי ויצליח ושיהיה במחיר שפוי (למרות שכרגע זה נראה כמח…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. עד כיתה סוף י"א למדתי בארץ ועשיתי קצת בגרויות, לא זוכר כמה אבל משהו כמו 2 היסטוריה, 1 מתמטיקה, 1 אנגלית וזהו בערך.. עכשיו לפני שהתחלתי י"ב עברתי לארה"ב והייתי שם Senior אז השיטה בארה"ב היא שונה זה לפני קרדיט ובשביל לסיים את הבית ספר היה לי מספיק קרדיט ומבחינת ארה"ב סיימתי תיכון עכשיו השאלה שלי היא האם זה תופס בארץ, לעבודות, לימודים באוניברסיטה לעשות פסיכומטרי ? עוד שאלה לגבי הפסיכומטרי בארץ, איזה מוסדות נחשבות להכי מצליחות בתחום הפסיכומטרי? אני שמעתי על יואל גבע ו high q. גם הבנתי מבחינת הצבא אני מקבל 25% הנחה בפסיכומטרי (זה לא הואוצ'ר). האם זה תופס בכל המקומות ללימוד פסיכומטרי או רק בכמה מסויימים?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

בניגוד ליס פלנט שבוחרים את אופן המשלוח בעת ההזמנה של הכרטיסים באינטרנט , בגלובסמקס אין את זה , למישהו יש מושג מה אני עושה שאני משלם ? מגיע עם תעודת זהות + כרטיס אשראי לקופות ומקבל את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  17. הכנתי תמונה בגודל מסויים ואני רוצה שהיא גם תודפס בגודל זה... האשף של XP לא מאפשר זאת וכמו כן גם הפאוור פוינט.. אז איך אפשר להדפיס בגודל הרצוי? תודה רבה מראש. [שמתי את זה פה כי אני לא יודע לאן זה שייך, מצטער.]

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by nadaw,

אז יש שביתה או לא?

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by R0ck,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by Ewingum,

רדיו מחתרתי שידר בעירק פארודיה על Gangsta's Paradise, כאילו סדאם שר. יש החושבים כי הCIA ניסה לשדר את זה. הנה זה: http://www.turbanhead.com/saddamrap_01.mp3 אני אהבתי ;D

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by liav12,

מישהו נתקל בזה גם או שזה רק אני? הכל נהיה מוזר כזה וקטן יותר. ולא לא לחצתי על CTRL + הגלגלת

22. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  24. היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..

• 5 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.