עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0HNiE,

טוב אז בגלל שאני בדחיית שירות עד יולי החלטתי לטוס לארה"ב ועד כמהדקות אני יוצא לשדה תעופה וב8 בבוקר הטיסה. אז ביום ראשון לפנות בוקר אני אמור לנחות במישיגן ואז נשלח הודעה שהכל בסדר.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by MOFRA,

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/533/852.html

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by J0n1,

http://en.wikipedia.org/wiki/Polybius_%28game%29 OMG מאיפה אפשר להביא אותו? לא ממש הבנתי איך זה עובד, אם מישהו יכול לפרט בבקשה

4. Started by RGod,

קיצר אני צריך המלצות לחברות איחסון שמאכסנות אתרים : שם חברה,כמה עולה,טובה לא טובה . : תודה .

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  5. http://www.todayandtomorrow.net/2007/09/30/iran-so-far/ אני מריץ את זה בלופ כבר 20 דקות , התמכרתי? D:

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//998363 that sucks!

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by galh_5,

ראיתי שהרבה אנשים העל תרעיון אבל אף אחד לא עשה על זה נושא או ייחס לזה חשיבות רבה אני יודע שזה יעלה הרבה מאוד כסף אבל מהמנויים שיהיו זה יכסה על ההוצאות וגם יקדם את האתר בנוסף אפשר לשלב במגזין פרסומות שיביא עוד יותר כסף לאתר

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  8. באתר לא רשום כלום ביצעתי הזמנה כיומיים לפני התחלת ה"מלחמה" ואני לא יודע אם להתקשר או לא האם עסקים כרגיל או מה אני לא יודע כלום..מישהו יכול להעיר את עיניי?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  9. ממש משעמם לי ;D

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by yot,

שלום, ברצוני להזמין iPod משומש מ-eBay. אני יודע שהם עושים משלוחים לארץ, אבל אני לא יודע כמה זה יעלה. מישהו הזמין מהם פעם שיוכל לענות לי על מספר שאלות?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  11. אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. ניראה לי סרט ממש טוב.... בארצות הברית הוא כבר יצא ב 8 לאוגוסט!!!! מתי זה יהיה בארץ???

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by chichy,

מממ.... אל תתאכזבו אבל תראו מה גיליתי היום חיחיח

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

שתקתי שהפורטלים לאט לאט נהיו יותר גראפים, עם יותר באנרים, פרסומות קופצות שתקתי שתפוז החליטו למקם פלאש על חצי מהאתר - ללא כל "X" שתקתי גם שגיימר החליף את כל העיצוב, לטובת חברה סלולרית, וגם שהוא שינה לחברה סלולרית אחרת שתקתי אבל עכשיו אני צריך לסבול פרסומות גם באתרים של חנויות ?!?! ואל תגידו לי "לא טוב לך, אל תכנס" אני חיי בשביל זיגזג, live and die by the zigzag, אם אין אני לי זיגזגילי... i live for this sh*t (טוב זה לא קשור) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  17. http://www.holdthebutton.com/

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by darkman,

טוב זה קצת ישן אבל עדין איזה פאשלה. אני לא ראיתי שום פרק, אבל חבר שלי בא ורצה לראות את הסוף בקיצור הייתה להם כזאתי פשלה למי שלא שם לב הם החזיקו מדלית ערד אחת שתי כסופות ואחת זהב בקיצור הגיעו שלושה לגמר שני אנשים, אחד אחד וזוג אחד אז כאשר החריזו מי השלישי ידעו מי לקח מקום ראשון ושני איזה בושה. (לפי המדליות)

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

;D "אינטל השיקה היום את מעבד הסלרון 1.2" לחזור בזמן click here to

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  20. כלומר שאני אקבל את האימייל לאאוטלוק כי עד עכשיו היה לי של וואללה ומתחיל להתמלאות לי כל יום בספאם והם לא עושים כלום בנדון ומתחיל להימאס לי ואי אפשר להלביש על האימייל הזה תוכנת אנטי ספאם , כך שהייתי רוצה אימייל ישר לאאוטלוק .

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  22. סרט גיבורי העל החדש והמדובר של האחים וורנר עושה את העבודה עם סוף שבוע ראשון מעולה באולמות הקולנוע, על אף הביקורות הצוננות שקיבל מהמבקרים ומחלק מהצופים הרבה שמפניות נפתחו במשרדים של אולפי Warner Bros בסוף השבוע הנוכחי, כשהיצירה החדשה ועתירת התקציב שלהם, Batman v Superman: Dawn of Justice, חוותה פתיחה חלומית באולמות הקולנוע ברחבי העולם, והוכיחה שלפעמים גם קטילה אצל המבקרים לא מונעת מהצופים להצביע ברגליים. הסרט החדש בכיכובם של בן אפלק, הנרי קאוויל וגל גדות גרף כ-166 מיליון דולר בשלושת ימי ההקרנות הראשונים שלו ברחבי צפון אמריקה, בתוספת סכום גרנדיוזי עוד יותר של כ-254 מיליון דולר מהקרנות בשאר מדינות העולם בהן הושק – בדרך להכנסות כוללות של כ-420 מיליון דולר עבור סוף ה…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by orenroz,

היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  24. :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.