עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xzibit,

יש לי מסך ישן אבל ממש ישן אין לי כסף לקנות חדש, יש איזו חנות שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by oha8,

היי יש לי כל מיני חלקי מחשב משומשים, שני ניידים ישנים (אחד לא תקין) ועוד קצת ציוד וכבלים. חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 יש עוד אופציה? לפי דעתי זה ישן מדי לטרייד זון, מה גם שניסיתי למכור שם בעבר ללא הצלחה. בעבר מסרתי חלק למטרה טובה אך כרגע יעזור לי מאוד לקבל קצת כסף על זה. אני מודע שמדובר על מעט כסף. ראיתי מודעות על כאלה שקונים לפירוק /מיחזור .... כמה בערך מקבלים בשיטה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. לכל מי שיש בעיות עם זכרונות מסוג TWINMOS בלוחות GIGABYTE! יכול לתקן זאת בעזרת עדכון ביוס פשוט אך ורק דרך ה-FLOPY! (דיסקט) הנה הלינק לביוסים של GIGABYTE http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_List.aspx תבחרו את סוג הלוח. להוריד את הלינק הכי חדש (למשל אצלי זה F4 - הוא זה שסידר לי את הבעיה). לעדכן דרך ה-Q-Flash ב-BIOS על ידי לחיצה על כפתור F8. לא לשכוח לעשות לאחר העדכון Load Optimize Defaults. זהו בעצם..לעשות ריסט, להדליק את המחשב ולאחר מכן שוב ריסט. מקווה שעזרתי! פתרון שעובד 100% !!! לגשת לביוס (גם שהוא לא מעודכן..לא חייבים לעדכן) לעשות יחס 1:1 כלומר ב-System Memory Multiplier לעשות 2.0+ ולמי שאין פונקציה של ה+ שיעשה 2.0. עובד בטוח! בדיקה בS&M במשך שעתיי…

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by viper_sb,

ידידה שלי שיצרה חשבון בFACEBOOK.. אני לא מצליח למצוא אותה וגם חברים שלה לא מצליחים למצוא אותה לא לפי הניק ולא לפי המייל יצרתי יוזר חדש.. ועדין לא ניתן למצוא אותה בחיפוש.. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, המורה שלי נתנה לחברי הכיתה לחשוב מה התרגיל/משהו אחר שייראה לנו שאפשר להגיע לסכום 0 עם כל מספר שיהיה, האם יש הוכחה חד משמעית? E-מס' שגיאות X-ממוצע Y-מספרים למשל יש לנו את המספרים האלה ואנו מחשבים ממוצע: 3,2,5,11,4 5=25:5 הממוצע הוא 5 X-Y=E 3=5-2 2=5-3 0=5-5 6-=5-11 1=5-4 כל המספרים שחישבנו בייחד שווים ל-0... תנו לי הוכחה חד משמעית שאומרת שאם אני אשתמש בכל מספר התוצאה תהייה תמיד 0.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by Konst1988,

שלום לכולם. החלטנו בבית שהגיע הזמן להפטר מהוידאו, ולכן אני מחפש פתרון שיכול להחליף אותו בצורה הטובה והנוחה ביותר. חשבתי בעקרון על 3 פתרונות אפשריים: 1. דיוידי מקליט רגיל. בדיוק אותה פונקציונליות שהייתה לדיוידי, מחיר לא בשמיים. 2. דיוידי מקליט עם דיסק קשיח. הרבה יותר נוח מהקודם, מכיוון שחוסך את הצורך בדיסקים ברוב המקרים. הבעיה שמסיבה לא ברורה עצם קיומו של ההארדיסק מכפילה או אפילו משלשת את מחיר הדיוידי.. ממש הזוי.. למה שהארדיסק יעלה 1000 שח?? 3. HTPC. מבחינת פונקציונליות מהמכשיר אז אני צריך שהיא תהיה זהה לאפשרות 2, ולא יותר מזה. הבעיה היא שמארז סטנדרטי לא יכנס ברהיטים ולכן צריך מארז דק, משו בעובי 10 סמ.. לפי פורום מפרטים שראיתי אז כולם מציעים מפרטים של 4-6 אלף, וזה נראה לי …

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by Oranili,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד כרגע שאני מעוניין להחליף . ורציתי לעבור למערכת הפעלה MAC אהבתי את המחשבי ALL IN ONE שלהם. הבעיה שנכנסתי לחנות IDIGITAL והתעסקתי בו קצת משום מה הוא היה לי מאוד איטי ה27 אינץ ALLINONE. מישהו יודע אם הם מחשבים חזקים? כי עד שנפתחו לי תוכנות שם הוא היה ממש בדיילי תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. ניצחון לבעלי משקפי ה-HTC Vive ולכל מי שתומכים בגישה פתוחה בעולם התוכנה: חברת Oculus ויתרה לגמרי על טכניקת ה-DRM שלה שהייתה אמורה להגביל משחקים ותוכנות רק למשקפי המציאות המדומה האישיים שלה לפני כמה חודשים החלה לה רשמית המלחמה על שוק המציאות המדומה הביתי, החוטי, השולחני והמתקדם – עם השקתם של משקפי ה-Oculus Rift, וההשקה של משקפי ה-HTC Vive המתחרים מעט יותר מאוחר. אחת מהבחירות הכי שנויות במחלוקת במסגרת התחרות החדשה הזו הגיעה מצידה של חברת Oculus, וכללה מנגנונים תוכנתיים שניסו לוודא כי המוצר שמחובר למערכת ברגע הנתון הוא אכן משקפי ה-Rift, ולא משקפי מציאות מדומה אחרים (כלומר ה-Vive) – מה שלמעשה היה אמור למנוע ממשחקים ואפליקציות שזמינות בחנות ה-Oculus Store לפעול בכל מכשיר פ…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by pocket,

1) אם באתי במגע עם מישהי שנגועה באיידס/נגיף כל שהוא (נדבקה לפני יום וזמן התפרצות המחלה הוא עד 8 שבועות). האם גם אני חולה באיידס? דוגמא: מישהי שוכבת עם חולה איידס בלי הגנה והנגיף מועבר אליה. כעבור יום בה מישהו שלישי ושוכב עם אותה אחת ששכבה עם החולה איידס. הנגיף ממה שהבנתי עוד לא התפרץ אצלה (לוקח כמה שבועות עד שאפשר לגלות את זה בבדיקה). השאלה אם המישהו השלישי ששכב איתה בלי הגנה גם כן נדבק באיידס. 2) אם יש לי חשש שנדבקתי מנגיף כל שהוא איך אני יכול לבדוק את זה? (נגיפים כללים לא דווקא משהו ספציפי). 3) אם נחשפתי לנגיף לדוגמא כלבת בכמות מאוד קטנה, זה מחסן אותי או מדביק אותי בכלבת?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Green,

היי אמא טסה לארהב עוד שבוע וחוזרת עוד חודש אני יודע שהIPHONE יוצא סוף החודש הזה אני חושב להגיד לה לקנות אחד אבל אני לא בטוח בגלל כמה סיבות הסיבה העיקרית היא חוסר תמיכה בעברית בכל דרך (כלל בגלישה בבאינטרנט כנראה לא יהיה לראות עברית) חוץ מזה מפחיד אותי שהוא בסופו של דבר לא יהיה כזה מוצלח כמו שהוא נראה ונשמע והדבר האחרון הוא שאני מפחד שהוא יהיה כמו איפודים למינהם וכל דבר הכי קטן ישרוט אותו בקיצור מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  13. בזמנו שקניתי את המסך שלי DELL 2209WA, קיבלתי אותו עם שליח UPS. אני זוכר שנאמר במקרה ותהיה תקלה יש אפשרות להביא את המסך לאופיס דיפו, ומשם UPS לוקחים אותו למעבדת יעל פתרונות(בחינם)... נכנסים היום לאתר של אופיס דיפו ואני לא רואה שום דבר בעינין. דבר נוסף, מה הזכויות שלי בתור צרכן? תוך כמה זמן הם חייבים לתקן את המסך? האם אני זכאי לקבל מסך חלופי כל עוד שלי בתיקון?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by chichy,

מממ.... אל תתאכזבו אבל תראו מה גיליתי היום חיחיח

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by udicol,

קניתי אותו בבר מצווה ב-1987 , ואהו איך שהתלהבתי ממנו , הוא היה בעל CGA מוגדל - 16 צבעים ברזולוציה של 640*200 . והמשחק הראשון שאני זוכר היה Digger . http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?c=183

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

אני יודע שלא בטוח זה קשור לפורום פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה באיזה פורום הכי מתאים החלטתי בפורום זה אני רוצה לקנות פלאפון ככה עד 2000+- ש"ח שיש בו הרבה זיכרון לשירים , וידאו מצלמה איכותית ושיהיה קטן קיצר פלאפון טוב , אפילו עד 2500 שקל.. מה מומלץ? חשוב מאוד שלא יהיה בו הרבה קרינה כי אני מדבר הרבה שעות בפלאפון חח

17. אני רוצה לדעת איך משחקים פוקר, כי יש איזה משחק שאם אתה משחק פוקר ואתה מנצח איזה מישהי עושה לך מופע חשפנות.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by the red dragon,

ישששששששששש איזה כיףףףףשביתה כול היום לא עד 10 לכול היווום http://news.walla.co.il/?w=/94/1044397

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אין דברים כאלה! מזמן לא צחקתי כך!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. נכון להיום אני ב 014 ומשלם 25 שקל לחודש על מגה וחצי (בהתחייבות לשנה או שנה וחצי.. לא זוכר) ההתחייבות מסתיימת בתחילת מרץ ורציתי לדעת מהו המחיר הזול ביותר שאפשר לקבל (מהנסיון שלכם). מגה וחצי בהחלט מספיק לי כרגע. נטוויז'ן ו 012 לא באים בחשבון! אין לי כח להתקע עם פורטים חסומים בביטורנט ושאר שטויות. באופן כללי אני מרוצה מבזק, אבל אם אפשר לקבל מחיר טוב יותר בחברה אחרת (אבל אחת נורמלית שלא חוסמת פורטים) אז אין לי בעיה לעבור.. בקיצור ולעניין, מהו המחיר הטוב ביותר שאפשר לקבל על מגה וחצי..? תודה

21. Started by LoopXXX,

בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים? מנהלים למה הדיון הועבר לכללי? פתחתי אותו במפרטים...

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  22. מאוד מושך ומיוחד, שווה להאזין. רשימת הטראקים - 01 GRAND NATIONAL - TALK AMONGST YOURSELVES 02 SHPONGLE - DORSET PERCEPTION 03 PETTER - THESE DAYS 04 UNKLE - WHAT ARE YOU TO ME? 05 THE YOUNGSTERS - SMILE 06 SPOOKY - BELONG 07 UNKLE - IN A STATE 08 LOSTEP - BURMA 09 FELIX DA HOUSECAT - WATCHING CARS GO BY 10 ULRICH SCHNAUSS - ON MY OWN לפרטים נוספים - http://globalunderground.co.uk נ.ב, ניתן להאזין לו בדיוק ברגעים אלה ב X.T.C - http://stream.xtcradio.com:8069/

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  23. Started by Ewingum,

רדיו מחתרתי שידר בעירק פארודיה על Gangsta's Paradise, כאילו סדאם שר. יש החושבים כי הCIA ניסה לשדר את זה. הנה זה: http://www.turbanhead.com/saddamrap_01.mp3 אני אהבתי ;D

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  24. קניתי מטען למחשב נייד שנשרף אחרי שעתיים שימושץ הצלחתי לקבל החזר רק אחרי שעירבתי את EBAY. יש אפשרות לשמור את המוכר אצלי בתור מוכר לא רצוי? אני יודע שיש אפשרות לסמן כמוכר רצוי, השאלה אם אפשר ההיפך. מילה טובה על השירות של EBAY - אני רדפתי אחרי הנודניק הזה כבר כמה שבועות והוא כל הזמן מרח אותי, גם כאשר פתחתי CASE מולו. 30 שניות אחרי שעשיתי ESCALATE קיבלתי מייל מפייפל עם REFUND מלא.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים