כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
למי שאין חוסם פלאשים, בטח שם לב לפרסום של המגזין popular science שמפורסם באתר פה. נרשמתי ושילמתי עבור מנוי לשנה לפני מספר חודשים והוא דיי מעניין, רק מה הוא לא מגיע בזמן! בזמן ההרשמה נאמר לי בטלפון על ידי נציגת מכירות שהמגזין יגיע אלי בין ה-15 ל-20 כל חודש. רק שהבעיה היא שכל חודש אותו סיפור, צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שהמגזין שוב לא הגיע ורק אז הם שולחים אותו. הבעיה הזו קיימת רק אצלי? ז"א יכול להיות שאולי מישהו ברשות הדואר גונב לי את המגזין? כי לא פעם המגזין הגיע פתוח ולא ארוז בצורה הרמטית
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תקשיבו היום לגלגל"צ - הם הפכו את כל הפרסומים לתאונות דרכים שלהם לדברים הכי מצחיקים שיש! חחחחחחחחחח פשוט ענקקק
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאתר והם לא עונים למייל שלי... הזוי...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות? ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ראיון עבודה השבוע באייבורי שירות לקוחות בפ"ת.... 6 ימים שבוע 9:00-19:30. מישהו עבד שם ויכול לתת חוות דעת קטנה?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק חזרתי מטיול ארוך מחו"ל ואני זקוק למסגרת כלשהי ולכסף. הרבה ממנו מכיוון ויש לי גישה טובה לאנשים, אני יודע למכור מוצרים טוב ומבין הרבה במחשבים \ תחום הבידור במחשבים [קונסולות, משחקי מחשב וואטאבר] חשבתי שלנסות לעבוד ב"באג" יהיה רעיון נחמד. ותהיתי, האם מישהו עובד \ עבד שם ויוכל להעיד על התנאים? משכורת? משמרות? וכו'. תודה לכל העוזרים! [נ.ב. - כמובן שאני יכול לפנות אליהם ולדבר. אבל אני מעדיף לברר לפני שאני ניגד כדי להראות שאני מעוניין בעבודה ולא לפתוח ב"משא ומתן" של "מה אתם מציעים לי?"]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
מי שראה או לא ראה, בזק השיקה קמפיין שבו היא קוראת לאנשים להצטרף אליה, גם אם יש להם התחייבות אצל ספקית אחרת. עכשיו, אני סובל ב012 ומזמן רציתי לעבור לבזק מאחר וידוע כי הם היחידים שלא חוסמים פורטים ומתעדפים תעבורה, אז יש פה מישהו שהתנסה כבר? שעבר אליהם? מה הם עושים? משלמים לך את הקנס?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יאללה זה לא יאמן שבא לבכות יש שם הכל! ובזול ;D באנדל של 2.4 512ddr 3200 ולוח אם של אסוס msi או ג'יגהביט ב800 דולר!!! זה פשוט כלום חינם נדה! גם לקנות בנפרד זיכרונות או מעבד או מארז זה חצי מחיר או פחות מבארץ זה פשוט לא יאמן נראה לי באחד מסיבובי הקניה הבאים שלי אני יעבור שם...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צפוי לעבור ראיון קב"ט לעבודה של משרד הבטחון במעבר עם הרשות הפלסטינית. אני תוהה מה הם מנסים או מחפשים בכל מועמד ותהיתי אם מישהו פה יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
לכל מי שעושה את כל 4 היחידות במבחן אחד, ביחידה ה4, יש חלק פסיכולוגיה מ"הפסיכולוגיה של הספורט, בר אלי, חלק ב' " אני כנבחן אקסטרני לא מצליח להשיג את הספר הזה בשום מקום, וגם לא בספריות 2 בתי ספר שמלמדות חנ"ג ב5 יח"ל. אם למישהו יש את החומר על המחשב סרוק, ויכול לשלוח לי את זה, אני אודה לו מאוד ! אפילו אתן צ'יפור קטן בPAYPAL. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ב29.6 A+ - Hardware בחינה קלה מאוד לדעתי 80 שאלותץ ציונים: סקלת הציונים הנה בין 100 ל-900. ציון עובר: hardware 515. A+ Hardware - נושאי הבחינה Installation, Configuration and Upgrading 35% Diagnosing and Troubleshooting 21% Preventive Maintenance 5% Motherboard/Processors/Memory 11% Printers 9% Basic Networking 19% Total 100.00% ממש קל לדעתי, חוץ מקטע הRAID הכל קל (תמיד הייתי מתבלבל עם כל הRAID 0 0\1 וכו' ) :-X אז, יש מישהו שעושה? עשה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני עשיתי והבקשה התקבלה וקיבלתי היום את הטופס על החזר המס ממס הכנסה ובסכום החישוב בסוף ביתרת מס להחזר יש מינוס. זה אומר שאני חייב להם???
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
Holy Shit זה היה כזה קשה+2 שאלות שלא קשורות לסיפור שלמדנו. מישהו הצליח תאנסין?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם משהו בדק פעם מערכות של מקינטוש מבחינת ביצועים ומשחקים. למרות שלא נראה לי שיש הבדל,או שיש?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-