כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
מי שראה או לא ראה, בזק השיקה קמפיין שבו היא קוראת לאנשים להצטרף אליה, גם אם יש להם התחייבות אצל ספקית אחרת. עכשיו, אני סובל ב012 ומזמן רציתי לעבור לבזק מאחר וידוע כי הם היחידים שלא חוסמים פורטים ומתעדפים תעבורה, אז יש פה מישהו שהתנסה כבר? שעבר אליהם? מה הם עושים? משלמים לך את הקנס?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יאללה זה לא יאמן שבא לבכות יש שם הכל! ובזול ;D באנדל של 2.4 512ddr 3200 ולוח אם של אסוס msi או ג'יגהביט ב800 דולר!!! זה פשוט כלום חינם נדה! גם לקנות בנפרד זיכרונות או מעבד או מארז זה חצי מחיר או פחות מבארץ זה פשוט לא יאמן נראה לי באחד מסיבובי הקניה הבאים שלי אני יעבור שם...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צפוי לעבור ראיון קב"ט לעבודה של משרד הבטחון במעבר עם הרשות הפלסטינית. אני תוהה מה הם מנסים או מחפשים בכל מועמד ותהיתי אם מישהו פה יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
לכל מי שעושה את כל 4 היחידות במבחן אחד, ביחידה ה4, יש חלק פסיכולוגיה מ"הפסיכולוגיה של הספורט, בר אלי, חלק ב' " אני כנבחן אקסטרני לא מצליח להשיג את הספר הזה בשום מקום, וגם לא בספריות 2 בתי ספר שמלמדות חנ"ג ב5 יח"ל. אם למישהו יש את החומר על המחשב סרוק, ויכול לשלוח לי את זה, אני אודה לו מאוד ! אפילו אתן צ'יפור קטן בPAYPAL. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ב29.6 A+ - Hardware בחינה קלה מאוד לדעתי 80 שאלותץ ציונים: סקלת הציונים הנה בין 100 ל-900. ציון עובר: hardware 515. A+ Hardware - נושאי הבחינה Installation, Configuration and Upgrading 35% Diagnosing and Troubleshooting 21% Preventive Maintenance 5% Motherboard/Processors/Memory 11% Printers 9% Basic Networking 19% Total 100.00% ממש קל לדעתי, חוץ מקטע הRAID הכל קל (תמיד הייתי מתבלבל עם כל הRAID 0 0\1 וכו' ) :-X אז, יש מישהו שעושה? עשה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני עשיתי והבקשה התקבלה וקיבלתי היום את הטופס על החזר המס ממס הכנסה ובסכום החישוב בסוף ביתרת מס להחזר יש מינוס. זה אומר שאני חייב להם???
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
Holy Shit זה היה כזה קשה+2 שאלות שלא קשורות לסיפור שלמדנו. מישהו הצליח תאנסין?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם משהו בדק פעם מערכות של מקינטוש מבחינת ביצועים ומשחקים. למרות שלא נראה לי שיש הבדל,או שיש?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לצאת כדי להרחיב את הידע שלי יותר בתוכנה שלאחרונה גיליתי עד כמה מדהיהמה היא... השאלה היא - מה הרמה של הקורס הזה בצה"ל אם מישהו היה? את כל הבסיס אני כבר יודע, אני מעוניין להתקדם להשתמש בקוד (SQL ו VB).. הקורס הזה יכול לתת לי משהו, חוץ מזה שאני יקבל בטח תעודה..
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
למרות שאין לי ממש הרבה מטבעות באוסף, ורובם מרוסיה יש לי כמה עודפים של מטבעות שאין לי מה לעשות איתם. אני מדבר על מטבעות רוסיים קטנים הנקראים "קופייקה" ו רובלים משנות 70,80,90 וגם 1961 להחלפה חוץ מזה יש 5 סנטים של 91' להחלפה. מישהו שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לקראת בגרות מחר, אני צריך עזרה... עשיתי לעצמי מן מבחן אבל אין מי שיבדוק... האם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי ? לעבור על המבחן ? לתקן מה שצריך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
בתור Power user ותיק בTorrentleech אני רוצה להשיג גישה לעוד כמה טראקרטים טובים, למישהו יש מושג כיוון מאיפה מתחילים לחפש?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הייתי רוצה לנסות להתחיל עם זה. מה אתם אומרים על קורסים לגלישה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי
-
ראיתי שאין שום תרד על ההופעה, ויש לי כרטיסים!!! אז רציתי לראות מה אתם חושבים על הלהקה וכמה אנשים הולכים...
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להוציא רישום פלילי (הוצאתי ואין לי שום דבר) אבל ראיתי שיש גם טופס שנקרא "אישור בדבר היעדר מרשם פלילי/תיקים תלויים ועומדים" מישהו הוציא את זה פעם? אם קיים איזה שהוא תיק סגור זה מונע את הוצאת הטופס? שאלה שנייה: עולה חדש שעבר את גיל הצבא זכאי לדמי אבטלה ושאר ההטבות להם זכאי מי שסיים צבא או שירות לאומי? התחלמתי ללמוד קצת את הנושא והבנתי שתושב חוזר (אזרח שהיה שנתיים+ בחו"ל וחוזר) זכאי לדמי אבטלה רק שנה אחת או משהו כזה, האם זה פחות ממה שזכאים לו חיילים משוחררים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-