עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מי שלא יודע או לא שמע המדינה מתחילה לחלק צוי 8 (צו גיוס למילואים) בעקבות הקסם שנפל באשקלון 2 החטופים הדרוזיםשאחד מהם היה בקבע והשני היה במילואים או סדיר אם אני זוכר נכון!! ועוד 7 הרוגים שמתוכם 4 שעלו על מטען עם טנק אחרי שחצו את הגבול עם לבנון ועוד 3 שהיו בהאמר ופגע בהם טיל נ.ט והיו התרעות שבוע לפני על כוונות לחטוף חיילים ללבנון מה דעתכם על זה??

• 15 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by moonjib,

http://www.worldpressphoto.nl/index.php?option=com_photogallery&task=view&id=184&Itemid=115&bandwidth=high גם את שאר התמונות.

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by The_Byter,

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by 666,

ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

מה אתם אומרים על זה : במקום שכל אחד מאיתנו יקנה כמות קטנה של מדיות במחיר גבוהה אפשר להתאגד מספר אנשים יחד מאותו אזור לעשות רכישה גדולה, להתחלק בכמות וכך סוף סוף להשיג אולי מדיות טובות במחיר סביר! אני לא יודע אם מישהו כבר העלה את הרעיון הזה אבל ני אשמח לדעת מה דעתכם.

7. my mail. hotmail. nomail. email. מה נכון מבין התשובות למעלה? תודה...

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

מישהו מכיר חנויות של מחשבים באנגליה(בעיקר עם מוצרים למודינג)?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by bilbo,

נגיד שהזמנתם מחשב חדש בערך כולל של 9000 ש"ח. ונגיד שלאחר שקבלתם אותו לביתכם גיליתם את הדברים הבאים: 1. כונן CD הוחלף לכונן אחר ללא ידיעתכם (קיבלתי thoshiba במקום LG) 2. חסר לכם באנדל התוכנות של כרטיס המסך + המדבקות שאמורות להגיע איתו (איפה הכרטיס הזה טייל קודם?) הזכרתי שהייתי אמור לקבל hercules כחול וקיבלתי אדום במקום ? 3. במקום 2 יחידות DDR512 אני מקבל אחד של 256 (זמני) עד שיגיע הזיכרון ! בזמן ההזמנה לא דיברו איתי על שום בעיה בהספקת הזכרונות . ובינתיים מושכים אותי באף . הזיכרונות אמורים להגיע עוד שבוע .... זה מה שמוכרים לי כבר פעם שנייה. ביום רביעי תתחיל השביתה וזה יהיה התרוץ החדש שלהם. המחשב אצלי כבר שבוע + עובד על 256M זיכרון במהירות 266 ב…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by nirsul,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by yot,

http://www.bbspot.com/News/2003/06/camper.html lllllllllllllloooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. אין לי שום דבר נגדכם אבל לעזאזאל איך אתם מסוגלים לצאת בסילבסטר הזה שכאשר הוא אנס ורצח יהודים הסילבסטר ימח שמו!!!

13. Started by ClleG,

שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  14. Started by Alina,

מחפשת שירים עבריים להורדה בסגנון של איה כורם ו קרן פלס. תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. היי, יש לי השבוע ראיון לפרויקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית. מישהו היה בכזה דבר ויודע מה בדיוק שואלים שם? תודה,

16. Started by talel18,

אז ככה..יש לי עור רגיש שאני נמצא בשמש בים ומשתזף אז צצות נקודות חן וזה מבאס אחושרמוטה מישהו יודע אם יש משחה כל שהיא שאפשר למרוח על העור ושאני יוכל להשתזף בלי שיצוצו לי נקודות חן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by The Dom,

אני מחפש שיר או את הקטע שהם שרים את שיר הבוידם. אם אתם לא יודעים.. אז בבקשה תגידו לי איך רושמים כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Kitt0s,

קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by redti,

יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה

20. מישהו יכול לסרוק לי חלק מהעיתון(משהו שנמצא תחת "חידושים טכנולוגיים" או משהו בסגנון) על מערכת אבטחת וידאו? אין לי ידיעות אחרונות לידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by VL,

לפני מספר דקות עבר מעל לביתי מסוק , יותר נכון קרוב , ופתאום הוא הוריד כזה גוש אש יכול להיות זרקורים? חשבתי שהוא מתרסק חח :kopfpatsch:

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  22. יש שתי טלויזיות בבית בחיבור להוט "אנלוגי". אם אני אצטרף להוט "דיגיטלי" ואשים ממיר דיגיטלי רק על טלויזיה אחת - האם אוכל להמשיך לראות הוט "אנלוגי" ישן בטלויזיה השניה שתישאר ללא ממיר דיגיטלי? או שאם לוקחים חבילה דיגיטלית כבר לא יהיה אפשרי לראות שידורים "אנלוגיים"?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

ראלי מקסיקו מחר! (28/2-2/3) "שמש, אבק וכובעי סומבררו על הראש , קקטוסים מסביב ומכוניות ראלי טסות על השבילים , כן הגענו לסיבוב השלישי באליפות העולם בראלי, אנחנו במקסיקו . הראלי מתחיל אמנם ביום שישי אבל לנו יש הרבה על מה לדסקס פה לפני ראלי העפר הראשון של השנה . פירלי מציגים, זו הפעם השלישית השנה, צמיג חדש לחלוטין אבל עליו נדבר בהמשך. תחשבו על זה ככה - צמד הפורד פוקוסים של הירבונן ולאטבלה יזנקו ראשונים וינקו עבור סבסטיאן לואב את השביל, יטאטאו לו את האבק והלכלוך, פשוט בכדי שיהיה יותר קל לנצח... כמה עובדות מעניינות - - ראלי מקסיקו הינו הראלי הגבוה ביותר באליפות.רוב הקטעים נמצאים מעל גובה 2000מ' מעל פני הים. - ראלי מקסיקו הינו הראשון מבין שלושה מרוצי ראלי רצופים שיהיו מח…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  25. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.