כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אתר שבו אפשר להרוויח כסף עם מינימום השקע ככל שאתם מקקיעים יותר באתר ושמים בו תכנים מעניינים כך תקבלו יותר כסף לפרטים נוספים הרשמו כאן
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כן כן, המגן חוזרת. למי שלא ראה, אפשר רק לספר שזו העונה הכי חזקה מהסדרה. מומלץ בחום
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. החלטנו בבית שהגיע הזמן להפטר מהוידאו, ולכן אני מחפש פתרון שיכול להחליף אותו בצורה הטובה והנוחה ביותר. חשבתי בעקרון על 3 פתרונות אפשריים: 1. דיוידי מקליט רגיל. בדיוק אותה פונקציונליות שהייתה לדיוידי, מחיר לא בשמיים. 2. דיוידי מקליט עם דיסק קשיח. הרבה יותר נוח מהקודם, מכיוון שחוסך את הצורך בדיסקים ברוב המקרים. הבעיה שמסיבה לא ברורה עצם קיומו של ההארדיסק מכפילה או אפילו משלשת את מחיר הדיוידי.. ממש הזוי.. למה שהארדיסק יעלה 1000 שח?? 3. HTPC. מבחינת פונקציונליות מהמכשיר אז אני צריך שהיא תהיה זהה לאפשרות 2, ולא יותר מזה. הבעיה היא שמארז סטנדרטי לא יכנס ברהיטים ולכן צריך מארז דק, משו בעובי 10 סמ.. לפי פורום מפרטים שראיתי אז כולם מציעים מפרטים של 4-6 אלף, וזה נראה לי …
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד כרגע שאני מעוניין להחליף . ורציתי לעבור למערכת הפעלה MAC אהבתי את המחשבי ALL IN ONE שלהם. הבעיה שנכנסתי לחנות IDIGITAL והתעסקתי בו קצת משום מה הוא היה לי מאוד איטי ה27 אינץ ALLINONE. מישהו יודע אם הם מחשבים חזקים? כי עד שנפתחו לי תוכנות שם הוא היה ממש בדיילי תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
http://www.theonion.com/content/video/ninja_parade_slips_through_town?&utm_source=digg_1 ROFL
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca"]חלק 5 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca"]חלק 6 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca"]חלק 7 ח…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לעבוד כמאבטח ברכבת. אם מישהו שעבד שם/יודע בוודאות יכול לענות לי על השאלות הבאות אני אודה לו: - מה תקופת ההתחייבות? הבנתי ש-9 חודשים? - האם אני יכול לבחור משמרות? - האם יש רוטציה בין עבודה על הרכבת/ברציפים? או שאלה דברים שונים? - מה אורך קורס ההכשרה? יש לציין שאני חייל משוחרר, שירתתי שירות מלא כלוחם.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1008570 מצטער בדרך כלל אני לא מפיץ כאלה אבל זאתי יפה
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש קבצי תמונות של קלפים (של חפיסת קלפים רגילה) יש למישהו איזה משחק משהו שהוא יכול להביא או איזה אתר שיש בו תמונות כאלו?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לקנות פוקט פיסי אבל ראיתי שיש דגמים יש שלושה דגמיםם של מעבדים והם: 1.intel X-Scale 2.MIPS 3.arm/strongARM רציתי מבחנת תמיכה בישומים(בעיקר משחקים ) איזה דגם עדיף (כלומר שיהיה לו את אחד המעבדים הנ"ל) ואם למישהו יש עצות לדגפ בסביבות ה 1500 כי מצאתי שתים mio 336 ipaq 1930 שנהים בסביבות 1500 אחד במעבד arm של samsung במהירות של mhz200 ואחד של x-scale במהירות של mhz300 אז מי מיבנהם עדיף ואיזה סוג של מעבד עדיף ומה היחס(כי אני יודע שמעד של mips בכפול מהירות ממעבד arm עובד באותו מהירות כלומר 1:2 לטובת הarm) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מדריך להלבשת כתוביות על סרט...
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבודה כלשהי, לא מאומצת/אימוץ קל. חיפשתי בעיתונים והתקשרתי, חלקם לא היו כבר רלוונטיים, חלקם דרשו עוד משהו וחלקם שכחו לציין גיל.... קיצר עשיתי לפחות איזה 10 צילצולים ועדיין לא מוצא. מישהו יודע איפה אני יכול עוד למצוא?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בתחום הזה ואין לי כח לפתוח אשכול חדש אז אני מנצל את זה. סיימתי י"ב, אני כרגע לומד בי"ג במטרה להתקבל לבסמ"ח (יש לי פרופיל 97 וכנראה שזו הדרך היחידה להתקבל). לגאמ"א לא התקבלתי, עפתי אחרי הראיון שאחרי המבחן. יש לי בגרות בינונית ביותר של 4 יחידות מתמטיקה, 4 אנגלית, 5 פיזיקה בציון 85-90, 10 הנדסת תוכנה בציון ששואף ל100, ומקצועות החובה ההומניים בציונים מחפירים. כדי להדביק את הפער עם חברים (עתודאים למדעי המחשב באונ' ת"א) חשבתי על הפרוצדורה הבאה: 1. שיפור מתמטיקה ל5- יחידות (בשילוב עם פיזיקה מקפיץ את השקלול ברוב האוניברסיטאות) ופסיכומטרי במועדים הקרובים ביותר 2. תואר ראשון בזמן השירות ואני יוצא מהצבא עם ניסיון בתחום, עם תואר ראשון ויותר מוקדם מעתודאי. …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש את השיר מהקטע של המועדון בהתחלה של "שם קוד: דג-חרב" אולי מישהו יודע את שמו?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לתר'ד: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=44515 וראיתי שגם פה בפורומים האלה של HWZONE מתקיימת מה שנקרא על ידי מומחים "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם". תופעה זו באה במקור מפורום אחד שקוראים לו פורום "גיימר" הפורום הכי דפוק שקיים! אני לא מדבר על הספאם שDARKMAN (שבהחלט נגוע בווירוס המסוכן) אלא על זה מה שקורה בהרבה מקומות והנה דוגמא: דני הוא ילד שמבלה את חייו בהורדת משחקים ובהפצת "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם" למרות שביום דני מוריד משחקים בחופשיות בלילה הוא הופך ל:סופר ספאמר וככה נראית שיחה שלו בפורום: שלומי: מישהו יכול להביא לי בבקשה את הCD-KEY לUT ? סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של …
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בוא נגיד ואני מוריד תמונה מהאינטרנט, ומדפיס במדפסת לייזר צבעונית מיוחדת על נייר מיוחד ואז מוכר, זה נחשב להפרת זכויות יוצרים? (תמונות לדוגמא: זמרים, כוכבי קולנוע, סרטים, וסתם תמונות שמישהו צייר)? אם למישהו יש מושג PLZ TALK
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-