כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה מחר אני מתכנן לצאת לטיול באזור... הגבולות שלי זה מתל אביב בדרום עד לקיסריה אולי קצת אחרי בצפון ומה שאני מחפש בעקרון זה ים מעניין ואם מעניין אז בננות ואבובים. כמו באילת רק קרוב יותר. משהו מכיר מקום כזה בסביבה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 1.5 והוא זז כמו צב, גם כן בזק שווה לתחת, אז עם אפשר בבקשה קישור זה הייה טוב תודה. חיפוש=גוגל=מצאתי אין צורך
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש איזה להקה שיש לה שירים בסגנון כזה : http://www.youtube.com/watch?v=1NX0II7JAGY אם כן אשמח אם תמליצו!
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים, אף וידיאו לא עובד לי בYouTube. ניסיתי למחוק את הActiveX Flash ולהתקין מחדש, לא עזר בכלום. אני מקבל את השגיאה : An Error Occured, Please try again later. דוגמאות: תמונה: *קובץ מצורף* [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, היום התקשרתי למעסיקה שלי שהייתה לפני 3 חודשים בטענה שהיא חייבת לי 100 ש"ח (נכון שמדובר בכסף קטן אך זה עדיין כסף שיכול לשרת אותי ואני לא אוהב שמעסיקים חוסכים עליי). היא טענה שלא עניתי לטלפונים שלה ולא באתי לעבוד ביום שישי שהיה את כנס הגאדג'אטים 2009 בחודש אוגוסט (ביג בוקס ועוד...) בגני התערוכה בת"א. אני טענתי שלא אמרו לי לעבוד ביום שישי אלא רק ביום שבת וראשון. הקטע הוא ביום ראשון נשלח לי ס.מ.ס שעה לפני תחילת העבודה לא לעבוד ואני טענתי שמגיע לפחות שכר של חצי מהמשמרת על ביטול. הם טענו שהם מביאים על ביטול 50 ש"ח וגם כך אני לא באתי לכנס ביום שישי. שורה תחתונה: האם הם חייבים לי כסף על ביטול משמרת? והאם הייתה תערוכת הגאדג'טים ביום שישי?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, לכל חובבי הספורט המוטורי באתי לעדכן אותכם שב-3.5.07 מתחיל אליפות ראלי בארגנטינה. התחלת השידורים תהייה ביום חמישי (3.5.07) בערוץ 57 (יורוספורט) בשעה 19:30.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן חברה מה המצב? רציתי לשמוע ממי שכבר עבר או יודע אייך מומלץ להתנהג בצו הראשון,אייך לדבר בראיון האישי? להגיד תאמת? ועוד משהו,אני עוד לא ממש יודע איפה לשרת..הכיוון שלי זה משהו בתחום המחשבים וסיכוי קלוש לשרת קרבי,מה אני צריך אז להגיד להם?. משהו נוסף,לא הספקתי לשלוח להם את הטופס תוך 14 יום,אז למי אני צריך להביא את זה ביום הצו?. אגב,מישהו מפה גם יהיה שם מחר? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , מה הייתם מעדיפים , פינת מחשב עם שולחן מחשב ומסך סטנדרתי 19',22' ומערכת 5.1 או טלוויזיה lcd 32 עם מערכת 5.1 ולשחק\לגלוש כשאתה יושב על הספה והמקלדת ועכבר האלחוטיים על השולחן של הסלון מה אתם הייתם מעדיפים את הסלון גיימרים או את הפינת מחשב הסטנדרטית ?
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://media.southparkstudios.com/media/SPinWoW.mov וגם עוד PREVIEW נראה לי שזה הולך להיות פרק ענק.. עוד כמה ימים הוא משתחרר לאוויר העולם
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
טוב, מאחר והיה לי זמן פנוי עכשיו עשיתי בדיקה קטנה אני עכשיו במצב כזה הוט - 3 ממירים, חבילת בסיס + 3 חבילות = 269ש"ח תשתית - 1.5/512 = 69ש"ח נטויזיון - 1.5/512 = 72 ש"ח בזק = 50~ש"ח סה"כ = 460 ש"ח אחרי שיחה לנטויזיון והוט יצאתי עם ההצאות הבאות: נטויזיון - חבילת 5/500 במחיר של 59 ש"ח עם חודשיים חינם הוט - חבילת טריפל ל3 שנים עם כל הערוצים, טלפון לייט ו5/500 ב-363 ש"ח סה"כ - 422 ש"ח מה אתם אומרים? שווה את זה או שלהתווכח איתם עוד?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אולי איך אפשר לבטל את האופציה שאנשים יראו מהיכן אני כותב סטטוס/מעלה פוסט? חרשתי את הגדרות הפרטיות ואני אובד עצות... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
היי! יש לי אורגן חשמלי דיי ישן (1989- Yamaha HE 3 ), הוא לא שווה הרבה אבל אני רוצה לשמור עליו בינתיים יש לו תקע חשמל שנראה אירופאי אבל הפינים שלו גדולים ב50% בערך מפינים רגלים וגם קצת פחות מרווחים ביניהם, מישהו יודע איך קוראים לתקעים האלה? ואיך לחפש להם מתאם? הייתי בחנות חשמל אחת שלא ידעו, אמשיך לחפש אבל אשמח אם למישהו יהיה הברקה כאן הם נראים עקומים בתמונה אבל הצלחתי ליישר אותם.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הזבל הישן הזה סמסונג 514 של אורנ'ג , עכשיו צריך להתקשר לפעמים 3 4 פעמים עד שהפלאפון באמת מתקשר בכלל. לא שווה לתקן אותו גם ככה הוא בטח עולה איזה 100 שקל. אני צריך משהו זול וחשבתי על נוקיה 3100 כדאי? וראיתי גם משהו קצת יותר טוב סמסונג 944
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
יש בוואלה שופס (לא הבאתי לינק כי אני לא יודע אם מותר)...מישהו יכול להסביר לי מה הפשר? זה נמכר עכשיו? או מ 30.10? * מכירה מוקדמת - תאריך היציאה המשוער של הסרט הנו 30.10.05 התאריך כפוף להחלטת האולפנים. הסרט יסופק תוך 10 ימי עבודה ממועד זה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך לקנות את ערכת הספרים שנקראת Windows Server 2003 Resource Kit. לפני שבוע נכנסתי לאתר אמאזון וראיתי שהערכה נמכרת ב-250$ ע"י אמאזון עצמה. השבוע נכנסתי וראיתי שהערכה כבר לא נמכרת ע"י אמאזון, אבל כן אפשר לקנות אותה מספקים אחרים שמופיעים ברשימה. מצאתי ספק אמין שמוכר את הערכה בפחות מ-100$, אבל כשאישרתי את הרכישה הוצגה הודעת שגיאה שהערכה לא יכולה להישלח לכתובת שלי. אחרי שקראתי כל מיני תקנונים הגעתי לדף שמסביר שכל הספקים באמזון (חוץ ממנו עצמו) נכללים בקטגוריה Amazon Marketplace ויכולים לשלוח ספרים רק לכמות מוגבלת של מדינות, כשישראל כמובן לא כלולה בהן. הערכה: http://www.amazon.com/Microsoft%C2%AE-Windows-Server-2003-Resource/dp/0735622329/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שם של טראנס. מישהוא יודע איך קוראים לטראנס הזה שיש בו כאילו צפירות של סירנות (הוא דיי קיצבי) ,ויש בו משהוא על בטרייה (חבר שלי אמר לי...) .אני חושב שהוא דיי חדש וגם דיי פופולרי.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-