עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חברים. אני מנסה להריץ את הסדרה של ה-BBC : PLANED EARTH על המחשב שלי ברזולוציית 1920 על 1080 (המסך הוא 22" אבל זה עדיין מציג תמונה) ומידי פעם התמונה נתקעת כשקשה לו. המפרט שלי הוא כזה : מעבד 6420 של אינטל (קירור מקורי של אינטל) לוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H זכרונות CORSAIR DHX 2GB 800MHZ כרטיס מסך : GIGABYTE 9600GT WITH ZALMAN (עוד לא הורדתי דרייברים עדכניים) מארז JSPTECH T-280 כולל ספק 300W (אולי צריך להגדיל ?) WD 320GB SATA WD 320GB IDE כמובן שצורב וזהו מה דעתכם ?האם אני יכול לשפר מעט על מנת שאוכל להריץ HIGH DEF ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. קיבלתי היום זימון לזה, מה זה? אני מאוד מופתע במיוחד שאני מתחיל בעוד פחות מחודש קצד תיכנות...

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. היי חבר'ה.. מכיוון שהלך לי הארד דיסק של 250GB מלא דברים שיש בו וקניתי חדש והכל ריק ואני רוצה לשים תמונות ברמה גובה אם אפשר 3 אתרים של תמונות באיכות HD בתודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by MishaK,

אנשים לקחו את זה קשה... אגב, אם תעשו עכשיו בגוגל חיפוש על go to hell לא תראו את מיקרוסופט בדף הראשון.... :-\ נ.ב. אתמול היה לגוגל יום הולדת 4 !!!!!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by someone,

Ben sends a reminder of ATI chat that will take place today at 4PM EST. Server: irc.progameplayer.com Channel: #Rage3D Guests: [glow=red,2,300]Ben Bar-Haim (Vice President of software)[/glow] Joe Chien (Director of OpenGL and R300 software) Kerry Wilkinson (Director of DirectX and R200 software) Terry Makedon (Senior Product Manager of software)

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by urielka,

where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. מאיפה אני יכול להזמין מחשב במחירים זולים בארץ!!!! ???

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by xzibit,

יש לי מסך ישן אבל ממש ישן אין לי כסף לקנות חדש, יש איזו חנות שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. תשתכנעו

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by udicol,

קניתי אותו בבר מצווה ב-1987 , ואהו איך שהתלהבתי ממנו , הוא היה בעל CGA מוגדל - 16 צבעים ברזולוציה של 640*200 . והמשחק הראשון שאני זוכר היה Digger . http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?c=183

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by אלימלך אגוז,

[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. אשמח אם מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הפתרונות(של כיתה י"ב אם זה משנה) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by nehmia,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1138333

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by timac,

יום שישי הלשכת גיוס בחיפה פתוחה??? רק מי שיודע בבקשה זה חשוב מאוד.. תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by meowmix,

בעמוד הראשי של Hwzone יש קישור לכתבה על מקררי אוויר עבור מעבדים של חברת Scythe. וזה מה שכתוב על הקישור: "חלוצי הקירור של Scythe החברה היפנית מנסה להציב אלטרנטיבה איכותית לגופי הקירור של החברות המובילות בשוק - רקוויאם לקירור אוויר" מכיוון שרקוואים הוא תפילה וטקס (וגם סוג של יצירות מוזיקליות המתלוות לטקס) לעילוי נשמות הנערך בד"כ לאחר טקס קבורה ניתן להסיק שהכתבה עוסקת בכך שעתידם של מקררי האוויר עבור מעבדים אינו וורוד, וזאת בגלל מוצריה של חברת Scythe. אז זהו שלא.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  16. אני רוצה לקנות משחק דרך איזה אתר, אבל אני לא יודע עד כמה האתר אמין... אז רציתי לשמוע חוות דעת שלכם אם יש אתר טוב: *שאפשר להיות בטוח שלא ייעשה שימוש אחר בכרטיס אשראי (ייגנוב...) *השירות מצויין (כלומר המשחק ייגיע דיי מוקדם). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by Shaye,

אנחנו נמצאים כרגע בתקופה שמי שרוכש מחשב הוא בעצם לוקח מין "סיכון", מצד אחד סוף עידן ה- XP תחילת עידן ה- VISTA, מצד שני בקרוב גם יתחילו לתמוך ב- DIRECTX 10. המטרה שאני כותב כרגע היא לדעת מה דעתכם? אני מעוניין לקנות מחשב עכשיו השאלה שלי אם לדעתכם עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמצב "יתברר" יותר, או מה אתם הייתם עושים? קונים עכשיו או מחכים כמה חודשים?... מדובר במחשב בסביבות ה10 אלף שקל ככה שחבל סתם להשקיע! תודה שי

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  19. http://www.englishrussia.com/?p=547 נראה ונשמע מבטיח מאוד! (במיוחד לרוסים)

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אורח voodooman

http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

I am using Minoclin 50 and the doctor recommands not to suntan, and i dont know if it really matters.. cause i am going to Eilat at the end of the month. What do you think ? does anybody have any idea how dangerous it is ?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  22. http://www.filecabi.net/video/OwnedCollection1.html

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by R0ck,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by brk2k,

מה קורה עם הארנבים בדף הבית???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.