כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב, מאחר והיה לי זמן פנוי עכשיו עשיתי בדיקה קטנה אני עכשיו במצב כזה הוט - 3 ממירים, חבילת בסיס + 3 חבילות = 269ש"ח תשתית - 1.5/512 = 69ש"ח נטויזיון - 1.5/512 = 72 ש"ח בזק = 50~ש"ח סה"כ = 460 ש"ח אחרי שיחה לנטויזיון והוט יצאתי עם ההצאות הבאות: נטויזיון - חבילת 5/500 במחיר של 59 ש"ח עם חודשיים חינם הוט - חבילת טריפל ל3 שנים עם כל הערוצים, טלפון לייט ו5/500 ב-363 ש"ח סה"כ - 422 ש"ח מה אתם אומרים? שווה את זה או שלהתווכח איתם עוד?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
קניתי מטען למחשב נייד שנשרף אחרי שעתיים שימושץ הצלחתי לקבל החזר רק אחרי שעירבתי את EBAY. יש אפשרות לשמור את המוכר אצלי בתור מוכר לא רצוי? אני יודע שיש אפשרות לסמן כמוכר רצוי, השאלה אם אפשר ההיפך. מילה טובה על השירות של EBAY - אני רדפתי אחרי הנודניק הזה כבר כמה שבועות והוא כל הזמן מרח אותי, גם כאשר פתחתי CASE מולו. 30 שניות אחרי שעשיתי ESCALATE קיבלתי מייל מפייפל עם REFUND מלא.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
שלום אניז קוק למידע פשוט אך חשוב ביותר איכן אני יכול למצוא את מספר ה ID של המחשב מקווה לכבל תשובה בימים הקרובים זה דבר שאני צריך בדחיפות ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך לקנות אקדח מים משובח כדי להבריח יונים שעומדות כל ערב במקום מסוים ומחרבנות לי על האופנוע. יש המלצות ? (לא צריך להיות משהו במאות שקלים, סתם מספיק חזק שיגיע לגובה של 3 מטר פחות או יותר) תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא'דע בן כמה אתה כי האייסי שלי מושבת כרגע, אז אני ישים לך סתם כמה אנימציות ;D :-* :anim-jjd: :auto: :biggthumpup: :clown: :cwm39: :DJsmile: :gorgeous: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: מזל טוב איש! :-*
-
- 13 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אין מילים... The Shawarma Animal ובתגובה לזה: The Shawarma Hunter
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה LAMERית, אבל באלו אתרים אני יכול לפרסם חומרה (כרטיס מסך שאני רוצה להיפטר ממנו) למכירה? :saint: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש שעון Seiko , Tissot אלגנטי עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי לקנות טרקטורון אני עומד עכשיו בהחלטה , איזה טרק' לבחור מכיוון שהגיעו שתי דגמים חדשים: שתיהם 250 אז בגלל זה ההתלבטות כי אתם לא חושבים שזה קצת חלש מדי?.. הונדה אקסטרים(השחורה בתמונות..) שאפשר לייבא אותה במחיר כולל דרך חיפה במחיר של 25 ש"ח חדש חדש.. קימקו מונגוס \250 אם יש הבדל בכלל ביניהן.. במחיר דומה . מה עדיף משניהם? ואם אני רוכב מתחיל אז אפשר להסתפק באחד מאלה לטיולים או עדיין כדי לחפש סקרמבלר יד שנייה או שלישית..? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
http://www.theonion.com/content/video/ninja_parade_slips_through_town?&utm_source=digg_1 ROFL
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ וידיאו מסוים בגירסא 720p.HDTV.x264 כתוב שבשביל לראות אותו: התקנתי את כל התוכנות, אבל אפשר הסבר מה לעשות עכשיו? שמתי לב שאף אחת מהתוכנות אינה נגן מדיה, אז בעזרת איזה נגן אני מפעיל את זה? מה עושה כל אחת מהתוכנות והאם צריך להגדיר משהו או שהן עושות זאת אוטומטי? והאם אפשר לנגן את הקובץ גם במחשב שהוא לא כפול ליבה עם 512RAM? תודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי שמתי לב למשהו מוזר באתר eBAY כאשר שמים bidding על מוצר הוא אומר ישירות "you have been outbid ומבקש לשים סכום גבוה יותר. ניסיתי את האתר הזה ממוכרים רגילים ולא מחנויות,והגעתי למסקנות הבאות: * כאשר שמים סכום על מוצר של "מוכר רגיל" ולא חנות הוא יכתוב תמיד outbid במשך 3~6 פעמים בכדי שתשים סכום גבוה יותר * כאשר רוכשים מחנות הסכום שהצעת מתקבל מידית כנראה יש תרגיל כולשהו שהמוצר יתחיל להמכר מסכום מסוים ולא מהסכום שאתה מציע (לדוגמא המוכר מתחיל את המכירה מ3$ ורוצה שערך המוצר יתחיל להתקבל מ10$ ואתה שם 5$) רק לי זה קורה? כי מוזר שבדיוק מישהו שם סכום מעלי שגדול ב1 או ב0.5 כמו הסכום ששמתי כאשר ניסיתי מספר סכומים במספר מכשירים. ישנה נוכלות?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034
-
שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יום שישי הלשכת גיוס בחיפה פתוחה??? רק מי שיודע בבקשה זה חשוב מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני גר ברמת גן. ברגעים אלה כל הכניסות / יציאות האפשריות מהבית שלי חסומות בגלל המרתון. בלתי אפשרי לצאת לשום מקום ברכב - הכל חסום. על זה אמי סיפרה לי בטלפון, וזה עבר מפה לאוזן. לא חולקו שום פליירים, לא מסמכים בדואר, נאדה. פשוט פתאום סגרו את כל הרחובות באזור שלי. חוצפנים .
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ניצחון לבעלי משקפי ה-HTC Vive ולכל מי שתומכים בגישה פתוחה בעולם התוכנה: חברת Oculus ויתרה לגמרי על טכניקת ה-DRM שלה שהייתה אמורה להגביל משחקים ותוכנות רק למשקפי המציאות המדומה האישיים שלה לפני כמה חודשים החלה לה רשמית המלחמה על שוק המציאות המדומה הביתי, החוטי, השולחני והמתקדם – עם השקתם של משקפי ה-Oculus Rift, וההשקה של משקפי ה-HTC Vive המתחרים מעט יותר מאוחר. אחת מהבחירות הכי שנויות במחלוקת במסגרת התחרות החדשה הזו הגיעה מצידה של חברת Oculus, וכללה מנגנונים תוכנתיים שניסו לוודא כי המוצר שמחובר למערכת ברגע הנתון הוא אכן משקפי ה-Rift, ולא משקפי מציאות מדומה אחרים (כלומר ה-Vive) – מה שלמעשה היה אמור למנוע ממשחקים ואפליקציות שזמינות בחנות ה-Oculus Store לפעול בכל מכשיר פ…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-