עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש מתכונים לארוחות סיניות אבל לא יודע איפה לחפש אז מישהו יכול לעזור לי ? אני מיתכוון לארוחות גנק פוד כמו ב"מיסעדות" סיניות בארץ ואני בימיוחד רוצה לדעת מתכונים לבשר בקר+פיטריות ובשר חמוץ מתוק ותנודלס הצהוב שהם מכינים

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by Ran B,

חחחח.. משעמם קצת D: ... אז סתם פתחתי את התוכנה המגניבה פוטושופ.. והתחלתי לשחק עם פילטרים ליירים..בלה בלה בלה.. ויצא לי איזה שטות חמודה..(עם המון צבעים מכוערים..אז צבעתי הכל לכחול כזה..חחחח...).. תהנו.. אפשר תגובות.. תרחמו בצעקות שזה מכוער..(אתם יודעים זה היה בזמן שעות נוספות של תפקוד המוח..באחת בלילה..אז לא הייתי "חי" כל כך..חיחי..).. לילה טוב.. 8) עריכה ------- עכשיו שאני מסתכל חסר לי תמונה של זיכרון ראם שם...חחח הפוטושופ האכזרי העלים לי אותה (זה אמור להיות בפינה השמאלית העליונה..)

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by LermanIsUberCool,

או סתם שחרור (עריכה: מוצדק) של זעם מצטבר? © לרמן

4. Started by ^Z^,

חשיפה: הירח לא קיים! כן כן, הירח הוא המצאה של ממשלת ארה"ב.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by ice2k,

עמוד שניתקלתי בו, זה יכול להראות מעורר רחמים וזה יכול גם להעלות גיחוך וצחוק קל, העיקר שיהיו בריאים. הכי אהבתי את הiPOT http://www.engadget.com/entry/1234000843066435/

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. כותרת. אני זקוק לתווים, שואל בכמה שיותר פורומים בשביל שהסיכוי שיענו יעלה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by ofer1928,

גלשתי בyoutube ומצאתי משהו מ'זה מצחיק.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by AiXC,

כתובת האתר היא sceneaccess.org למי שלא יודע... מי שיש לו ורוצה למכור שיתן הצעה בפרטי. או אם אתם רוצים אפשר גם להחליף עבור חשבון/הזמנה לאתר אחר.

10. Started by bikram,

שלום, אני מחפש חנות אמינה (שלא תיסגר מחרתיים) באזור ת"א. אשמח לקבל המלצות... תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by rk666,

מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.polish-pass.com/ קיבלתי ממנו איזשהו ספאם במייל (סימן לא טוב), אבל הוא מציע בערך מה שאני צריך... מישהו נתקל בו, או יודע מה רמת האמינות שלו?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  12. מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.

14. מצאתי אתר שבו אפשר להרוויח כסף עם מינימום השקע ככל שאתם מקקיעים יותר באתר ושמים בו תכנים מעניינים כך תקבלו יותר כסף לפרטים נוספים הרשמו כאן

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  15. אני יודע שזה תמונה ישנה... אבל זה עדיין נכון... http://unix.rulez.org/~calver/pictures/arguing.jpg

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  16. בקיצור , אני עומד לפני קנייה מחו"ל פרטי התשלום והמשלוח הינם פה לפניכם, אני מעוניין לדעת אם באמת זה מבוטח ואני יכול להיות בטוח שברגע שאני מקבל את הפרטים מ UPS זה באמת מבוטח הנה המייל הרשמי: I start the shipping to you using ONLY UPS and I ask UPS to verify the package contents and attest to their authenticity when starting the shipping. I will ship the order first, provide the tracking information, proof of insurance, manifest of package contents and proof of authenticity and you will have to pay from an Western Union office located in your area with cash in hands, but ONLY AFTER you receive the tracking number from UPS. It's a foolproof system that has always worked ve…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  17. כן כן, המגן חוזרת. למי שלא ראה, אפשר רק לספר שזו העונה הכי חזקה מהסדרה. מומלץ בחום

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by YAIR,

צינו כל אחד מהו חברת הסוללרי שלו וכמה אתה מדבר ממנו האם יש לך קשר משפחתי וחלוקת החבררות האחרות לפי זמנים תודה נ.ב אם אפשר צילום -ללא שם משתמש אני רוצה לארגן מכתב עם סטיסטיקה נגד העושק של חברות הסוללר ראיתם כמה הירוויחה סלקום השנה - קרוב למיליארד שקל

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

גוגל בעוד 20 שנה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  20. חחחחחחחח אתם לא יודעים כמה צחקתי מהאתר/פורום הזה.. הם חושבים שהם מבינים במפרטים והם בעצם ילדים קטנים שלא מבינים בגרוש כותבים לך ש8600gt פי כמה יותר טוב מ1950פרו :lol: :lol: http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=465 חחח תנו בתגובות :hat: :hat:

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by arkadur,

לשמחתי יש לי דוד שטס אוטוטו לארצות הברית אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהביא משם משהו (שמן הסתם כאן יעלה לי הרבה כסף) חשבתי בכיוון I POD, או PSP, תכלס זה יכול להיות כל דבר.. אשמח לקבל עוד הצעות\רעיונות..

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by vinipyx,

אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  23. קודם תראו את זה: (זה קליפ של השיר By the Way של Red Hot Chili Peppers) http://www.youtube.com/watch?v=dNlzfHkQ8JM&feature=related ואחר כך תראו את זה: ולדעתי זה פשוט יגרום לכם לחשוב 2 דברים: 1. חחחחחחחח ענק 2. למה יש אנשים כל כך משועממים בעולם... נ.ב: אתם לא חייבים לראות את כל הראשון כי מספיק שתראו את הדקה הראשונה ואז את הקדה הראשונה בשני ותבינו על מה אני מדבר...

• 8 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים