עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kidney_stonE,

אמור לצאת רשמית לחנויות עוד שבועיים בערך אבל כבר קיים ברשתות ה"שיווק". אני רק מיידע (לטובת אולי עוד אנשים שאוהבים TOOL) , אישית ברור שאקנה בשניה שייצא לחנויות. שמעתי בינתיים רק את השיר הראשון, ואני מרוצה סוף הדרך. למרות שהבנתי שדווקא הוא אחד החלשים באלבום חייב לזוז לעבודה, בלילה אשמע את כל השאר..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  3. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//893152

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אז ככה אני מחפש טלפון יד שניה שיהיה נחמד בהתחלה חשבתי על 6600 של nokia אבל אז ראיתי את חיי הסוללה שלו שהם דיי קצרים ואז ראיתי את ה motorola e398 שיש לו פונקציות מאוד דומות וחיי סוללה מאוד מרשימים , אבל אחר כך קראתי עליו שיש לו קרינה מאוד גבוה ומסוכנת והוא מאוד איטי ומייגע. אני רוצה bluetooth , בעיקר מסך צבעוני שינגן צלצולי MP3 מצלמה לא חובה חיי סוללה דיי חשובים התקציב שלי זה סביבות ה 600 שקל את המוטורולה ניתן להשיג ב 500-550 הנוקניה 600-550 תודה לכל עוזרים, מצאתי עכשיו גם מישהו שמוכר Z1010 SONY ERICSSON גם נראה מאוד נחמד קצת שמן, אבל עם הרבה פונקציות שאני רוצה http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z1010-421.php

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Aurora Borealis,

http://img384.imageshack.us/my.php?image=148914971497148914971508150014.jpg לא סתם קוראים לערוץ "בייבי פלוס"...

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  6. התחלתי בזמן האחרון לחפש לי פלאפון חדש וכחלק ממסע החיפוש לפלאפון והמחיר המושלם סיירתי בפרומים של פוקט כשהגעתי פתאום לסרטון הבא הסרטון לכעורה בה לבדוק את את חוזקו של המוטורולה e1000, הניסוי המדעי מתרחש כניראה באיזה ב"ס בארץ כאשר שני סטלנים זורקים את הפלאפון ממרומי הקומה השלישית למטה לריצפה... אל עבר מתוקי (!! !!!) , לאחר הפעם השלישית שהם קוראים לסטלן הזה מלמטה מתוקי התחלתי כבר לתהות על מהות הכינוי הזה שהוא קיבל... לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי כמה השם הזה תפור עליו ! פשוט נשפכתי על הריצפה מאיך שהוא מדבר ממש כאילו הוא לקוח מאיזה סדרת מצויירת מדובבת ... אם אני יצליח להזכר בכל התוכניות שראיתי כשהיתי קטן אולי גם אני יזכר של איזה דמות הקול הזה דומה...אני בטוח שהקול הזה מוכר לי…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by 00000,

http://uncyclopedia.org/wiki/Holocaust_Tycoon LoL

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Chevy,

יום הולדת שמח קובי מאחל לך אושר, שמחה, אהבה, הצלחה וכיף בכל אשר תעשה. אתה אחלה אדם וחבר. וכמיטב המסורת רבת השנים....שמנמנים !!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: 23 שמנמנים כולל 1 לשנה הבאה ! תהנה :givemebeer:

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by aldema,

מישהו מכיר חנויות מחשבים ברעננה שיש להם את שתי הניידים האלה: HP 9420NX DELL INPIRION 9400 מישהו?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by elad the master,

.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by moonjib,

אין צורך להסביר יותר מדי, תמליצו על רצועות בז'אנר האלקטרוניקה. ***הבהרה***: אין צורך להעתיק רשימה של עשרות רצוועות,כמה יספיקו. אנא עשו את זה בטעם, לא צריך להגזים. ולכל אלה שלא עובדים עם תוכנה לסידור תגים, אני ממליץ על התוכנה music brainz tagger : http://musicbrainz.org/ טוב, אז בוא נתחיל: Plummet - Cherish the Day Oceanlab - Sirens of the Sea (Kyau vs. Albert vocal mix) (מאוד מומלץ) Bluetech - Prayers for Rain (J. Viewz remix) Infected Mushroom - Elation Station (הרגיל, לא המיקס של beat hackers)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

מה זה הלטעה הזאת בחיים שלי לא ראיתי כזאת יש אותה איפשהו בישראל ? http://www.ryanphotographic.com/images/JPEGS/Thorny%20Devil.jpg

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by overload,

אני פונה למי שיש לו חשבון על שרת שתומך ב PHP, אני צריך טובה קטנטנה. מי שחושב שיכל יכל לעזור לי שיפנה בפרטי פה בבקשה, או שישאיר פה הודעה אני יפנה אליו. חג שמח. תודה

15. המחשב הישן משמש להורדות וגלישה לפני הפרמוט החלטתי להוריד ממנו את כל תוכנות האבטחה-אנטי וירוס/פיירוול למשך 4ימים למה? סתם ניסוי..... התוצאות: 180 רוגלות שונות 27 וירוסים שונים בסביבות ה 10אלף קבצים נגועים 830 בעיות ברג'סטרי התוכנות שמצאו ותיקנו מה שאפשר(אי אפשר את הכל) : registry mechanic / nod 32 / ad-aware / spybot-s&d ת'אמת לפני כן לא האמנתי שכל כך מסוכן לגלוש בלי...

• 76 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. פעם היה לי ונאבד :

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by Black_eagle,

שלום. אפשר בבקשה לדעת איזה מענקים סבסודים מקבלים בשחרור מצהל? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. האשלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. שלום חברים, הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - Black Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי איכותי ביותר) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה זול מן הרגיל - 200 ש"ח בלבד, לעומת 300 או אפילו 400 במקומות אחרים. הייתי מרוצה מאוד מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק לא בתולה! מישהו פתח את הפקק של הבקבוק לפניי. האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נפתח (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני לא חושש שמישהו ניסה להחדיר לי משהו למשקה ממש, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר. הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה סגור או לא. לאחר…

• 83 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עוד משחה ובקשתי MX1, לא היה בכמה חניות אז פשוט החלטתי לקחת AC5 שגם מעולים ואז הוא נתן לי שקית עם שני מזרקים ומקל עירבוב.. הגעתי הביתה ולמזלי לא שמתי.. חבר הגיע (D-ME3) ואמר לי שזה דבק! בדקנו באתר ואכן דבק טרמי... חזרתי לחנות אתמול וחשבתי לעצמי שהוא טעה.. קורה... הסברתי לו והוא אומר לי שהוא יודע! אמרתי לו מה לעזאזל אתה יודע? דבק טרמי למעבד???? אז הוא מרגיע אותי ואומר אני כל הזמן עושה את זה לכולם ומה עם הסרה אמרתי לו? ריענון משחה?... אה זה לא בעיה.... תן למחשב לעבוד שעתיים ואז זה יתפרק לך כמו חמאה... אמא איזה פחד..... זה עוד חנות שאמורה להיות מקצועית! התמחות בקרור... כל החנות קרור מים וגז ובלה בלה....

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by musari,

מבל"ד ,רע"מ,תע"ל, אני לא מבין בוואלה חדשות אם אין להם כח לכתוב שלא יכתבו... מקור: http://news.walla.co.il/?w=//893507

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by OutRaGe,

היי יש לי שאלה לגבי המספרים האלה : 5,37,12,27 האם הם מספרים טיפולוגיים ? חיפשתי על זה קצת מידע..לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by Vega,

קרה לכם פעם שהייתם כל כך מאושרים עד שחשבתם לעצמכם או מלמלתם: "וואו, אני יכול פשוט למות כרגע וממש לא יהיה אכפת לי..."? זה ממש מעניין אותי.. נ.ב. זהו אינו דיון ספאם! אם אתם לא מבינים מה אני רוצה אז כנראה שהתשובה לשאלה שלי היא שלילית, נא לא להספים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בעעעעעעע לבעלי האתר תפסיקו להיתנהל בחובבניות כי אתם לא ....חבל מאוד :pissed: :pissed: http://img104.imageshack.us/img104/9941/12319mu.jpg מקפי .....חולה עליך

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

עוד ת'ארד הזוי ;D שוט איזה תוכניות אתם הכי אוהבים ונא לציין אם זה בYES או בHOT

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.