כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים? שאני יסיים את המלא אולי אני ישלך את זה לEA או לDEAC אולי יהיה להם מה לעשות עם זה http://www.fileflyer.com/view/lGSQXB4
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
סרט חדש עם מעט מאוד קצוות חוט ברשת בנוגע לשם של הסרט ומה מסתתר מאחוריו http://imdb.com/title/tt1060277/ http://www.1-18-08.com הטריילר נראה חזק
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב. עבדתי בעבודה שעתית במשך כשלוש שנים (20 שעות שבועיות) ואז בשנה האחרונה (שנה שלמה) עברתי למסגרת של 40 שעות שבועיות. בגלל העובדה הנ"ל, אני מתקשה לחשב את סכום הפיצויים שאני צריך לקבל (פוטרתי). על פי האתר prisha.co.il רשום: [TABLE=width: 590] [TR] [TD] עובד שעבר ממשרה חלקית למלאה ולהפך [/TD] [TD=width: 252] החישוב יעשה באופן יחסי לחלקיות המשרה בכל תקופת עבודה, על-פי השכר ערב הפיטורים [/TD] [/TR] [/TABLE] אני מתקשה להבין את מה שכתוב. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה בבקשה? העניין הוא שכבר קיבלתי את הפיצויים, והם עומדים על 8 אלף "פיצויים פטור מס" ו8 אלף ימי חופשה (שלא ניצלתי). האם זה תקין בהסתמך על זה שעבדתי 4 שנים?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש חייה כזו? תכננו כחלק מטיול טרמילאים לאורך הארץ לעצור לסוף שבוע של בילויים בת"א אך האכסניות שלפני שנתיים שלוש היינו ישנים בהם במחירים סבירים במרכז העיר הכפילו ושלשו את המחירים (בועת הנדל"ן משהו?) ומחפשים אופצייה שפויה לחבר'ה צעירים, בעקרון רוב הטיול מתוכנן לאוהלים ככה שמיטה לישון ותנאים סניטריים בסיסים יספיקו. רב תודות
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים ברעננה שיש להם את שתי הניידים האלה: HP 9420NX DELL INPIRION 9400 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שדרגתי אחרי התלבטויות, דחיות ועצבים על משחקים שאי אפשר לשחק בהגדרות הכי גבוהות (GTA עם הדרישות הדפוקות...). אז קניתי בKSP (בלי תגובות עליהם, לא מעניין אותי): Sapphire 4830 Zalman cooling עוד 2GB Ram Samsung בנוסף ל2 הקיים Enermax Modu 82+ 425W רשמים: 1. התוספת זכרון עוזרת ויש זיהוי כ4GB סה"כ Ram למרות שיש לי ויסטה 32 (SP1). זה הזכיר לי שקראתי פעם שבכיר בIBM אמר שבשביל להריץ ויסטה בצורה אופטימלית צריך 4GB, חשבתי שזה נכון וקיבלתי הוכחה. 2. ה4830 מדהים ושווה כל אגורה, גם חסכתי הפרש ל4850.... עשיתי OC לCore 626mhz וזכרונות 932mhz ויש לי "4850" 3. הספק מעולה ושקט. מודולרי זה נוח מאוד עם כל העומס כבלים שיש במחשב (אף פעם לא היה לי). ספק מאוד חזק, בכלל חשבתי לקחת OCZ אבל אחרי שקר…
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, הצצתי בעמוד הזה "http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_largest_global_technology_companies" וגיליתי שקנון מייצרת רווח של בערך 2 מליון דולר על כל עובד שיש לה. (ליתר דיוק יותר מ 1.95488 לכל עובד שלה ב 2008). אם תסתכלו בטבלה תראו שהיא מרוויחה יותר מאפל עם ויש לה בערך 11500 עובדים פחות. (ואפל מוכרת מוצריי פרימיום שהרווח עליהם גדול) כל הנתונים מעדכנים ל 2008. מישהו שמבין בכלכלה יכול להסביר לי מה הם עושים נכון ?(הכל, יכולה להיות תשובה נכונה אבל תנסו לפרט)
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
בקשה מוזרה ,אבל אני רוצה לשאול אותו איפה הוא שירת בצבא
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
מאז ששינו את השעה של GTTV אני מתקשה לחשב מתי יהיה אפשר לראות את זה באתר של GT. באתר של GT ו SPIKE כתוב FRI 1AM אבל לא כתוב לפי איזה מדינה הם עובדים (הפרשי שעות). מישהו יודע במקרה? כי בשבת מפריעים לי כל הזמן וגם אח שלי חזר הבייתה מהצבא וניהיה צפוף
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עשינו סדר בבית, ומסתבר שאמא שלי שמעה Jimi Hendrix בשנות ה-70...לא רע
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מוכר, אבל היום ראיתי את זה בפעם הראשונה ובכיתי מצחוק........
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך משחקים פוקר, כי יש איזה משחק שאם אתה משחק פוקר ואתה מנצח איזה מישהי עושה לך מופע חשפנות.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מחר אני מתחיל לעבוד באחת מחברות הפצה אני מעדיף לא לפרסם את שמה של החברה. יש איזה טיפים או משהו לעבודה שיהיה יותר נוח לעבוד ? העבודה הולכת כך שהוא מסיע אותי ממקום למקום ואני צריך להפיץ עיתונים וכאלה
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בעזרת המשיח, הנה אני בא. בזמן האחרון אני שומע הרבה חילוקי דיעות בנוגע למתי המשיח הולך להגיע אז חשבתי מעניין לפתוח סקר לראות מה אנשים חושבים. אז בבקשה תענו מה שאתם באמת חושבים. נ.ב. יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני מכין עבודה ואני צריך להכניס נוסחאות... חשבתי להכניס עם תמונה אבל אולי ישנה דרך להכניס את הנוסחאות בשיטה יותר קלה?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
-
אני צריך את התירגום לחלק השני של הסרט. הבעיה היא שמצאתי אחד ב-EMULE אבל הוא לא כ"כ מסונכרן לסרט. ניסיתי גם לעבוד עליו עם Subtitle Workshop אבל ללא הועיל :-\. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-