עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום הגיע המוסף של "אוטומוטור" עם ידיעות אחרונות. הכתבות שוות לתחת, אבל יש תמונות! מציגים בולטים: -למבורגיני עם הגייארדו ספיידר -רולס רויס עם הפאנטום -B.M.W עם ה-z4 קופה החדשה -וכמובן מרצדס slr מקלארן תרגישו חופשיים להדיין.

• 289 תגובות
    • 20.6k צפיות
  2. Started by R3,

איזה סרטים מעניינים יהיו היום בטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  3. הבגרות מתחילה ב 12:00. טיפים \טריקים?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

דיברו על זה כבר לפני חודשיים בחדשות של ערוץ 22, ושום דבר לא זז מאז... מתי הקיצורים אמורים להכנס, והאם זה בטוח או סתם עוד שמועה זדונית שהגיעה לתקשורת?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  6. אני מחפש חנויות שמוכרות את ה-iAudio X5L בלונדון (תאמינו לי חיפשתי הרבה ומצאתי רק אייפודים ) וגם רציתי לשאול אם אני קונה מחו"ל יש אחריות בארץ ובמקרה של תקלה לא צריך לשלוח את הנגן לחו"ל ? לגבי המכס והמע"מ הכוונה שאחותי נמצאת עכשיו בלונדון- אם היא קונה שם את הנגן ומביאה אותו עליה צריך לשלם עליו מכס או מע"מ ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by Seith,

אולי נראה פשוט, אבל נרדמתי בשיעור P: ולשאלה: מכונית שמסתה 800 קילוגרם, נוסעת על כביש חלק ומגבירה את מהירותה מ10 מטרים לשנייה ל30 מטרים לשנייה ב 10 שניות. א) חשבו את הספק תוספת אנרגית התנועה של המכונית ב)האם הספק זה היה זהה אילו נסעה המכונית על הירח, שבו אין אוויר. הסבירו. ג) האם הספק זה היה זהה בכביש מחוספס על פני כדור הארץ? הסבירו. תודה, יש מבחן מחר P:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by blabla2002,

http://www.youtube.com/w/Crazy-German-Guy?v=cNQPYY9ZzzU&feature=Views&page=3&t=t&f=b

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Green,

היי אני טוס לתילאנד עוד איזה חודש אמרו לי שכל חובב אלקטרוניקה וגאגטים מוצא את עצמו בגן עדן של מחירים השאלה שלי היא מה כדי לקנות שם ומה לא כי אין אחריות ויכולים למכור לך מוצרים לא 100% חוץ מזה מה אפשר להעביר במכס ומה בעיתי ובכללי אנשים שהיו שם מה אתם חושבים הכי שווה לקנות לעומת הארץ תודה

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by admi22m,

איך קוראים ליצירה בבקשה ..?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

במה קבלן בניין מתחמה ? אותה שאלה לגבי צלם אופנה.

12. Started by jj516,

ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר, למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל. האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצ…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. איך נראה ילד חמוד שייחל כל השנה ל N64 וקיבל אותו בכריסמס !?? ככה: http://www.youtube.com/watch?v=U6psJCW3Ymc

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by The_overclocker,

http://www.stillfree.com/wmv/Marc_Ecko_Tagging_AirForceOne.wmv

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by FARKASH7,

אתמול אמא שלי קיבלה שיחת טלפון מוזרה מאדם בעל מבטא ערבי שאמר לה שיש לה שיחת גוביינה מחו"ל להתקשר למספר מסויים הבנאדם מחכה לשיחה. במקרה יש לי חבר בחו"ל אז חשבתי שזה אולי הוא התקשרנו וענה לנו אדם ערבי ניתקתי ולא הבנתי מה קורה אבל אמרתי אולי טעות. היום אנשים ניסו להתקשר אלינו הטלפון שלנו לא צילצל, וענה להם אדם ערבי. אותו אדם השתלט לנו על הקו איכשהו המס' שנתנו לנו לחייג אליו עשה איזושהי העברת קו למקום אחר, והוא כמובן ביצע שיחות על חשבוננו כשקו שלנו בשליטתו. התקשרנו לבזק איך שאמרתי לטכנאיח שמישהו השתלט לי על הקו הוא מיד הבין מה קורה ומהתגובה שלו יכולתי להבין שאני לא הראשון שמתקשר אליו ושזו תופעה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. עברו כבר קרוב ל24 שעות מאותו רגע שהשתלטו לנו על הקו נת…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ptyahoo,

האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. If you are gonna kill a cutie - Always pick the right tool for the job ! http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=3622

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  18. This is a message everyone needs to see. The staff team has just disabled and banned around 20 accounts. A few were for cheating and about 15 were part of an invite ring - accounts used to download once or twice and then abandnoned, hoping that we'd not notice. Well I got new for you, we noticed. This is especially going out to anyone from Israel, we're fed up of your cheating and attempts to get around actually keeping a ratio. Out of the last 20 accounts we've disbaled for cheating, 19 were from Israel. EVERYONE watch VERY carefully who you invite because we're going to start banning people for invitng cheaters/people that use multiple accounts. NOTICE - This is a mass…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Gilo2005,

אז ככה שבוע הבא יש לי בגרות בעל פה באנגלית זה של ה - 5 יחידות שבה הבוחן מדבר איתך ואתה מדבר איתו על עצמך אחרי שהוא שואל אותך שאלות עליך הוא גם שואל שאלות על הפרוויקט שעושים אני בחרתי בטלפונים סלולריים ואני בוחר להציג את הקטע של ההיסטוריה של הפלאפונים,אז יש לי בעיה חבר טוב שלי שעשה איתי את העבודה עיבד אותה :\ וכול החומר בא אז רציתי לקבל עזרה אם מישהו יכול לכתוב לי כמה דברים או להביא לי אתר שבו יש מידע על המצאת הפלאפון והיסטוריה כללית ואם אפשר כמה עצות למי שעבר את הבגרות הזו :s05:

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by KOBrA,

היום חבר שלי אמר לי שהוא יודע מקום שיש בו אלמנה שחורה .. אני ישר התלהבתי ורציתי לצלם אותה בסוני אריקסון החדש שלי W800 ( כן כן מותר לי להתלהב קצת) בכל מקרה אחרי שראיתי אותה נורא שמחתי לראות אלמנה שחורה במציאות, אבל לאחר חיפושים ברשת התברר לי שלכל האלמנות השחורות צריכות להיות מצוירות מן שעון חול על הבטן ... התאכזבתי נורא אבל חבר שלי מוכן להתערב איתי על מ100 שקל שזאת אלמנה שחורה משצלמנו היום והוא טוען שיש סוגים רבים של אלמנות שחורות . אבל לי העניין לא הוכח ! קיצר חברה מישהו יכול לעזור להטות את כף המאזניים ?? כל מידע וכל מי שיודע ומצא דבר שיפרסם פה בבקשה !! תודה מראש

• 36 תגובות
    • 9.6k צפיות
  21. Started by lordgod,

מישהו יודע מתי הוא ייצא ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

קיצר כנסו http://planet.nana.co.il/firevision/

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  23. אני יודע זה לא קשור לפורום , אבל זה כן. התאוששות נעימה מפסח לכולם

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך למצוא פלאפון[לא משנה המחיר] ברשת פלאפון. יש משהו מומלץ? לפי מה שראיתי הכל חרא

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by עבאס_ס,

נפתח אתר, ואשמח אם תבואו לבקר ותצרפו לקהילת אי ביי בעברית. האתר מכיל מאמרים למתחילים כיצד לשכור באי ביי וכמו כן לקנות. ומידע נוסף גם על פאי פאל שירות התשלומים. כולים מוזמנים : http://www.ebay-israel.com

• 7 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.