עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Decktor,

לא אל תדאגו לא הולכים לעשות סרט הוליוודי על זה מישהו פשוט ישב על המשחק שיחק את כולו והקליט את זה ואחר כך ערך את זה בשביל שזה יראה כמו סרט (לא רואים את הממשק וכו') לפי דעתי זה קלאסיקה אמיתית http://www.gamershell.com/download_12100.shtml דרך אגב האופציית הורדה הראשונה לא עבדה לי אז השתמשתי בשנייה (רוסיה) אני מנחש שזה בעייה בשרת של הולנד

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם קניתי היום קופסא חיצונית לדיסק של מחשב נייד קישור : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12327 קניתי אותה דרך חנות מחשבים שילמתי במזומן עכשיו כשבאתי הבייתה להתקין בה את הקשיח. שיש לי הבנתי שהקופסא מיועדת לקשיח שהוא Slim דק והקשיח שיש לי הוא רגיל עכשיו אני לא צריך את הקופסא הזואת לא נעשה בה שימוש כלל לא הספקתי עכשיו יש לי שאלה עם אני יבוא לחנות ויראה להם חשבונית שהם נתנו לי ויבקש את כספי חזרה אני יקבל אותם ???... ממה שאני יודע שיש לי זכות מלאה בתור הקונה להחזיר את המוצר תוך 14 ימי עבודה באריזה מקורית ללא כול פגם פיזי האם אני צודק ?..

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by joni,

אני לא מצליח את התרגילים האלה ויש לי מחר בוחן עליהם , @___@ מה יותר גדול : 1) שורש של שלוש + שורש של שש או שורש של 17 ,אם תצליחו תראו לי את הדרך 2) שורש של 7 + שורש של חמש או שורש של 2 +שורש של 12 גם כאן אם תצליחו תראו לי איך תודה גדולה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  5. ה360 הגיע לארץ! עכשיו הוא במכס.. :-\ איך אני מוציא אותו משם? מה העלויות? ואיך בגדול כל העסק עובד? (אתרי המכס חסרי ערך ממה שניסתי לבדוק...)

• 19 תגובות
    • 7.3k צפיות
  6. Started by IceCold,

http://www.metacafe.com/watch/114818/thank_god_for_september_11/ :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by oren,

http://www.tamlil2100.co.il/img/productImages/

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by hell,

שלום אני התחלתי לעבוד דרך כוח אדם המרומי אצלי ביוקנעם ואני עובד כבר יום שלישי במיפעל פלסטיק עכשיו אמרו לי שהתשלום הוא לפי שעה והוא 18 שקל לשעת עבודה. כשהסיעו אותי לעבודה אתמול שאלו אותי איזה מישמרת אני עובד אז עניתי בצהריים 3וחצי -11 וחצי והנהג אמר שיש לי מזל כי משלמים יותר משו כמו 21 שקל לשעה אני כולי היתי מבסוט ויום למחרת נסעתי עם נהג אחר והוא אמר שהשינוי בתעריף הוא רק משעה מסויימת נידמה לי שהוא אמר 6 בערב או משו כזה... אני אשמח אם תוכלי להגיד לי בדיוק איזה תעריף הוא לאיזה תווח שעות או להפנות אותי למקום שאפשר לימצוא את זה שם תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by 00000,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  10. אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני בעבודה ומת לשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח מישהו אולי ??? איכשהו אולי ???

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. היי חברים, התרגיל פשוט מאוד ואני רק רוצה לוודא את התשובה. 16-1/2 > 1/2 1/16 שרש 1/16 האם צדקתי ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

בחמישי הזה... יש עצות? הקטע הוא שאני פותר תרגילים ותמיד אני מגלה טעויות שעשיתי וזה לא שאני לא יודע את החומר אלא שפשוט באותו זמן זה לא עלה לי בראש.. מאוד מתסכל! מה לעשות? יש גם למישהו מתכונות לתרגל באינטרנט או סתם חומר? יש לי רק 10 ועשיתי בינתיים 7 [עוד 2 אני אעשה היום ומחר 1] תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by R3,

אני גולש לי באינטרנט ורואה שמישהו מזיז את העכבר ... פעם 1 אחרי שזה קרה חשבתי שפרצו לי ולא הבנתי איך אז בבדקתי את כל התוכנות והכול היה סבבה.. שיניתי איפי והתחברתי שוב לאינטרנט.. עוד הפעם המקרה הזה... אני מסובב את הראש אחורה לטלויזיה אני רואה שהכלבה שלי שוכבת על העכבר השני שגם הוא מחובר למחשב והיא זאת שהזיזה את העכבר *בטעות השארתי את העכבר השני מחובר למחשב..

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by shlomom,

האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  15. שלום, אני צריך עזרה, איך להגיע מנתניה לקניון איילון.. שמעתי זה ברמת גן, או באיזור של בני ברק. מישהו יכול למצוא לי מפה או להסביר לי איך להגיע לשם ? אמרו לי להמשיך בגני התערוכה עד הסוף וזה שם באיזור, הגיוני ? תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by imber,

אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18 זה מספיק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, יש לי כסף שנשלח לי בפאיפאל וממתין שאני אקבל אותו, אך לא מצאתי דרך להוסיף ולמשוך כסף לחשבון בנק ישראלי. האם יש דרך לעשות זאת? תודה,

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by oba3k,

נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל. מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?

19. מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. היום הגיע המוסף של "אוטומוטור" עם ידיעות אחרונות. הכתבות שוות לתחת, אבל יש תמונות! מציגים בולטים: -למבורגיני עם הגייארדו ספיידר -רולס רויס עם הפאנטום -B.M.W עם ה-z4 קופה החדשה -וכמובן מרצדס slr מקלארן תרגישו חופשיים להדיין.

• 289 תגובות
    • 21.1k צפיות
  21. Started by R3,

איזה סרטים מעניינים יהיו היום בטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. הבגרות מתחילה ב 12:00. טיפים \טריקים?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

דיברו על זה כבר לפני חודשיים בחדשות של ערוץ 22, ושום דבר לא זז מאז... מתי הקיצורים אמורים להכנס, והאם זה בטוח או סתם עוד שמועה זדונית שהגיעה לתקשורת?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  25. אני מחפש חנויות שמוכרות את ה-iAudio X5L בלונדון (תאמינו לי חיפשתי הרבה ומצאתי רק אייפודים ) וגם רציתי לשאול אם אני קונה מחו"ל יש אחריות בארץ ובמקרה של תקלה לא צריך לשלוח את הנגן לחו"ל ? לגבי המכס והמע"מ הכוונה שאחותי נמצאת עכשיו בלונדון- אם היא קונה שם את הנגן ומביאה אותו עליה צריך לשלם עליו מכס או מע"מ ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.