עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LivingDead,

אחרי פגרה של 7 חודשים בערך,שהם לא עשו פרקים חדשים,הם חוזרים שוב....פרק 8 עונה שמינית יצא היום! http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/GuidePageServlet/showid-344/epid-372423/

2. Started by DaTHE,

שלום, קניתי את המסך הזה - http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Display-Screen-For-Sony-Ericsson-SE-K530-K530i-K530c-Tool-/300681830600?pt=PDA_Accessories&hash=item460208a0c8#ht_1809wt_1163 החלפתי והכל עובד יופי טופי. השאלות הם: 1. האם המסך מקורי? 2. האם הוא יכול לגרום נזק עם הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אני מחפש מקום שאני יכל לעלות אליו קבצים ולתת לקבצים הללו לינק מאתר אחר. מישהו יודע איפה יש אתר כזה ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. מאז ששינו את השעה של GTTV אני מתקשה לחשב מתי יהיה אפשר לראות את זה באתר של GT. באתר של GT ו SPIKE כתוב FRI 1AM אבל לא כתוב לפי איזה מדינה הם עובדים (הפרשי שעות). מישהו יודע במקרה? כי בשבת מפריעים לי כל הזמן וגם אח שלי חזר הבייתה מהצבא וניהיה צפוף

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  5. השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  6. היי, משהו יודע אם אפשר (בBSPLAYER או תוכנת אחרות), לשנות את ידנית הטיימינג של הסאונד, כך שיתאים לוידאו כתוצאה מחוסר התאמה ביניהם? התופעה הזו מתרחשת ביותר מידי קבצי לאחרונה, ונמאס לראות סרט ככה. תודה רבה (ואני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה)

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by 1tanai,

למה אין קודים ל-sk 1400

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. Started by liavliavz,

אהלן הוצאתי שיר חדש עם זמר תהנו https://soundcloud.com/djliavzafar/burning-ice-liav-zafar-over-and-under-feat-sphud

9. Started by Born2Kill,

שלום, היום הרצא אצלנו בכיתה מישהו שבא מטעם לחמן והוא אמר לנו שכדאי לעשות קורס אצלם ב-950 ש"ח 5 שיעורים כל יום במהלך חופש פסח הוא אמר שזה נחשב באונברסיטה 50% מכלל הציון שזה עוד 50% בגרות. 1)האם שווה לפי מה שהם אמרו לעשות את הקורס? 2)האם מישהו מכם התנסה בקורס הזה שייכול להמליץ עליהם מניסיון, וגם מה היו תוצאות הפסיכומטרי שאתם עשיתם?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by amit_amit,

עמוד 47 תרגיל 2 מיקודית 005 של א.מ נתונה סדרה חשבונית בעלת 3N איברים, נתון כי סכום N האיברים האחרונים שווה לפי שתיים מסכום N האיברים האמצעיים. הראה כי סכום N האיברים הראשונים = 0 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אני לא יודע אם זה מוכר, אבל היום ראיתי את זה בפעם הראשונה ובכיתי מצחוק........

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by taimor,

בקיצור הייתי בסופר עשיתי קניות ואחרי זה בקופה בא ניגש אליי אדם נחמד ושואל אותי : " תגיד, כמה עולה המזלג הזה שיש בדוכן שם ? " ואז נכנסתי להלם בחיי, כאילו הבן אדם היה מוכן לשלם על המזלג הקטן הזה, זה היה דבר מפתיע כעיקרון אני לא יכול להגיד פה מה הייתה העדה שלו אבל הוא גם לא נראה ממש אדם עשיר. אבל בחיים שלי לא ראיתי אדם כזה ועוד ישראלי ששואל את זה, כמובן שעניתי לו שזה בחינם וזה טעימות של הסופר, הוא לא ממש שינה את הפנים שלו והגיב ב" טוב, תודה. " כי בנינו כמעט כל אחד מאיתנו מנסה להשיג את הדברים שהיו כמה שיותר זולים ואף פעם לא חשבתם שמזלג של טעימות בסופר יעלה לכם כסף וגם אם כן לא נראה לי שהייתם משלמים עליו. קטע קצת מוזר שהיה לי והייתי חייב לספר. אז האם קיים ישראלי חדש ? ושונה ?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  13. יש יותר ויותר רשתות (שבהם הום-סנטר, אייס ורוב הסופרים שאני מכיר) שדורשים לראות קבלה ביציאה מהחנות ומחתימים עליה "ביטחון", למרות שיצא לי לחשוב על העניין כמה פעמים לא מצאתי את ההגיון העומד מאחורי זה, מילא לראות קבלה ע"מ להוכיח ששילמת (למרות שעל-פי החוק על החנות להוכיח שלא שילמת ולא ההפך) אבל מה ההגיון מאחורי החותמת?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by urielka,

רציתי לקנות פוקט פיסי אבל ראיתי שיש דגמים יש שלושה דגמיםם של מעבדים והם: 1.intel X-Scale 2.MIPS 3.arm/strongARM רציתי מבחנת תמיכה בישומים(בעיקר משחקים ) איזה דגם עדיף (כלומר שיהיה לו את אחד המעבדים הנ"ל) ואם למישהו יש עצות לדגפ בסביבות ה 1500 כי מצאתי שתים mio 336 ipaq 1930 שנהים בסביבות 1500 אחד במעבד arm של samsung במהירות של mhz200 ואחד של x-scale במהירות של mhz300 אז מי מיבנהם עדיף ואיזה סוג של מעבד עדיף ומה היחס(כי אני יודע שמעד של mips בכפול מהירות ממעבד arm עובד באותו מהירות כלומר 1:2 לטובת הarm) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  15. התרגיל: לפי מה שהבנתי צריך לעשות אינטגרל לשטח בפרבולה בין נקודת החיתוך שלה עם הישר ובין ציר ה-y (יצא בין 3 ל-0) ואז לחבר את זה עם האינטגרל שהוא של הישר מנק' החיתוך עם הפרבולה ועד נקודת החיתוך עם ציר ה-x (יצא 3 ו-12). עשיתי כמו שאמרתי ומשום מה משהו שם יתחרבש ולא יצא כמו בספר (התשובה בספר היא 49.5) צירפתי את השרטוט ואת דרך הפתרון שלי. אני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני מה לא עשיתי טוב, או לחלופין איך פותרים את התרגיל כמו שצריך התמונה של השרטוט יצאה באיכות נוראית... מילא תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by ForresT,

משחקים בעצם פול? סתם,נפל עלי ככה..

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by bilbo,

נגיד שהזמנתם מחשב חדש בערך כולל של 9000 ש"ח. ונגיד שלאחר שקבלתם אותו לביתכם גיליתם את הדברים הבאים: 1. כונן CD הוחלף לכונן אחר ללא ידיעתכם (קיבלתי thoshiba במקום LG) 2. חסר לכם באנדל התוכנות של כרטיס המסך + המדבקות שאמורות להגיע איתו (איפה הכרטיס הזה טייל קודם?) הזכרתי שהייתי אמור לקבל hercules כחול וקיבלתי אדום במקום ? 3. במקום 2 יחידות DDR512 אני מקבל אחד של 256 (זמני) עד שיגיע הזיכרון ! בזמן ההזמנה לא דיברו איתי על שום בעיה בהספקת הזכרונות . ובינתיים מושכים אותי באף . הזיכרונות אמורים להגיע עוד שבוע .... זה מה שמוכרים לי כבר פעם שנייה. ביום רביעי תתחיל השביתה וזה יהיה התרוץ החדש שלהם. המחשב אצלי כבר שבוע + עובד על 256M זיכרון במהירות 266 ב…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by 00000,

http://planet.nana.co.il/yairlapidfacts/ "יאיר לפיד יכול להכין כל מאכל שהוא רוצה דרך כוח המחשבה. אבל הוא לא אוהב להשוויץ עם זה במסיבות" "יאיר לפיד מעולם לא הפסיד בטאקי. בשביל להפסיד הוא צריך לרמות" ;D ;D

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, אני מחפש עבודה כלשהי, לא מאומצת/אימוץ קל. חיפשתי בעיתונים והתקשרתי, חלקם לא היו כבר רלוונטיים, חלקם דרשו עוד משהו וחלקם שכחו לציין גיל.... קיצר עשיתי לפחות איזה 10 צילצולים ועדיין לא מוצא. מישהו יודע איפה אני יכול עוד למצוא?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by R0ck,

http://toronto.etn.fm:8200 Ctrl + L ולהזין ת'כתובת. סט מדהיםםםם!!!

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

http://selectv.net/index.php?showtopic=33133&st=20&gopid=231094&#entry231094 http://selectv.co.il/index.php?showtopic=33133&st=20&gopid=231094&#entry231094 קרדיט לפורום SelecTV פורום מעולה שווה הרשמה העמוד השני עם תמונות

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by R9547655G,

Hi Everyone Im Back After A Waiting My New Computer Arvived: Pentium D 805 Stock GIGABYTE GA-8i945P-G-RH SAMSUNG 256X2 667 DDR2 + COOLING GIGABYTE Geforce 6200TC HEC 400W + 6 CASE Fans ---- CPU IDLE 30-29 STOCK GPU IDLE 54~ Stock Fanless HDD - 26 4 front fan -- I Assemblied This Computer By myself (im only 14). thats why i didnt went here

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by MassiveAmmo,

מה אתם אומרים? שאני יסיים את המלא אולי אני ישלך את זה לEA או לDEAC אולי יהיה להם מה לעשות עם זה http://www.fileflyer.com/view/lGSQXB4

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  25. בעקבות כל הקבוצות רכישה שנפתחות בזמן האחרון אני מרגיש שאולי שווה לי לנסות כאן, כיום ניתן ללמוד את ההסמכה הזאת רק במרכז לצערי וחבל, לאחר שהתייעצתי עם אחד המרצים במטריקס נאמר לי שניתן יהיה לפתוח קורס במידה ויהיו בסביבות 10 - 15 נרשמים, ואני אומר אם אפשר לנסות כאן למה לא...

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים