עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liav12,

מישהו נתקל בזה גם או שזה רק אני? הכל נהיה מוזר כזה וקטן יותר. ולא לא לחצתי על CTRL + הגלגלת

2. Started by J0n1,

השיר יפה, הרעיונות פחות ;D

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by MilkMan,

http://www.theonion.com/content/video/ninja_parade_slips_through_town?&utm_source=digg_1 ROFL

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by X-BLADE,

שלום, התענייני ברכישה של אייפון יד שנייה, ומצאתי את המודעה הבאה: http://www.bipbip.co.il/SecondHand/?Category=11 הכוונה היא לאייפון 4 שמחירו 2545 ש"ח (!!). הוספתי את הבחור שם לסקייפ כדי לקבל ממנו מידע על ההצעה האטרקטיבית. הנה השיחה שלנו: [23:31:29] Yemi George: English [23:31:30] Yemi George: ? [23:31:48] mena: YES [23:32:01] mena: I SAW YOU POST [23:32:03] mena: IN HOMLESS [23:32:08] mena: ABOUT IPHONE [23:32:17] Yemi George: ok [23:32:24] Yemi George: Apple Iphone 4 32GBN [23:32:30] Yemi George: 32GB unlocked [23:32:37] Yemi George: also 16 Gb [23:32:44] mena: EXACTLY [23:32:46] Yemi George: right ? [23:33:08] Yemi George: ok [23:33:10] mena: HOW MUCH…

5. Started by raiman1,

מישהו יכול לומר לי את התשובות לשאלות עליהן צריך לענות כדי להשתתף בהגרלה?(רק אם זה חוקח כמובן....) פשוט ראיתי את זה רק ביום שישי ואני כבר לא אספיק לקרוא את הביקורות כדי לדעת את התשובות... תודה לעוזרים.(אני אבין אם לא תרצו לומר רת התשובות... )

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by J0n1,

שלום. יש לי קובץ וידיאו מסוים בגירסא 720p.HDTV.x264 כתוב שבשביל לראות אותו: התקנתי את כל התוכנות, אבל אפשר הסבר מה לעשות עכשיו? שמתי לב שאף אחת מהתוכנות אינה נגן מדיה, אז בעזרת איזה נגן אני מפעיל את זה? מה עושה כל אחת מהתוכנות והאם צריך להגדיר משהו או שהן עושות זאת אוטומטי? והאם אפשר לנגן את הקובץ גם במחשב שהוא לא כפול ליבה עם 512RAM? תודה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by BiG_BuG,

למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  8. אני מחפש מתכונים לארוחות סיניות אבל לא יודע איפה לחפש אז מישהו יכול לעזור לי ? אני מיתכוון לארוחות גנק פוד כמו ב"מיסעדות" סיניות בארץ ואני בימיוחד רוצה לדעת מתכונים לבשר בקר+פיטריות ובשר חמוץ מתוק ותנודלס הצהוב שהם מכינים

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Vidati,

אני בן 17וחצי כמעט וקבלתי היום צו ראשון דחוי (יענו שלחו לי אותו עוד פעם) והפעם הוא הגיע לי בצורה שונה... אני יסביר: קבלתי רק דף אחד במכתב ויש שם 6 כרטיסים של "אגד".. הבנתי שזה לנסיעה (מוזר, פעם ראשונה שאני מקבל כזה) ושם רשום "שובר נסיעה מלש''ב"... הכוונה שזה רק נסעיה מתל השומר הביתה יענו? מצטער על הבורות ותודה.

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by kobi_af,

שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by tascam,

אתר שידורים חדש ל YES עים תכנים מלאים ממש תחנת טלויזיה במחשב: http://www.yes.co.il/videoroom/Main.aspx http://www.yes.co.il/videoroom/WatchingRoom.aspx?CategoryId=3&TitleId=613&SeasonNum=4 דן

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

אני אשים את זה ככקישור משום שזה גדול מידי דרך אגב קיבלתי באימל P: http://nir.hu/~kfgyk/pic/trefas_vagy_erdekes/szolarmorpheus.jpg

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  13. אני מצטער אם אסור לשאול שאלה כזאת או שזה לא המקום פשוט לא מצאתי באתר שלהם כמה זה דמי המשלוח

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  14. אני לא זוכר באיזו עונה סיימו בערוץ 3 לשדר.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html שנה טובה ומתוקה לכולם :-* :clapper: (כל הזכויות שמורות ל MaSTeR NaRGiLa 2003-2004)

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by shmuel,

מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. Canon EOS 10D + juicy stuff and more! *קבלו אותי!* View from the bright side... A blimp! כולנו מרוצים? כמה מאות מטרים מערבה, שעות הערב, חוף בוגרשוב - ת"א (לקינוח) :

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by joni,

המחיר של ק"ג אחד של תפוזים וק"ג שני של תפוחים ביחד 6 .העלו את מחיר התפוזים ב50% ואת מחיר התפוחים הקטינו ב 25% כמה עולים שני ק"ג תפוזים ו4 קילו תפוחים

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Shadowman,

נקלתי בזה באיזה פורום... Junior asks his dad, "Daddy, how was I born?" His dad sighs and replies, "Ah, my son, I knew that you would ask this some day." "Well, you see your Mom and I first got together in a chat room on MSN. Then I set up a date via e-mail with your mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, where your mother agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, but it was too late to hit the delete button." "Six weeks later your mom sent me an instant message saying that her operating system was showing signs of unauthorized program activity from …

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by xtract1,

יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?

22. טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  23. אז ככה כבר ניראה לי אף פעם לא קרה שהפסדתי 2 פרקים ברצף והכול בגלל שהשטויות של אמא אוףף איתה טוב לא משנה אז כבר הגעתי למסקנה שאני צריך להוריד אותם ואני יאלץ בדמעות לראות אותם בHDTV בחדר :'( חחח סתם בדוגרי אני מעדיף לראות רגיל ביס בכול מיקרה אם מישו במקרה יודע מה היו המספרים של שני הפרקים האחרונים של סמולוויל ששודרו ביס אני מאוד מאוד אודה לו

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. הנה כמה מקבוצות/נבחרות הספורט הטובות בהסטוריה,מהכדורגל והכדורסל.בחרו את 10 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות ביותר.נסו לבחור בדיוק 10.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

שלום... יש לי קובץ ראר ששכחתי את הסיסמא שלו איך אני יכול "לפרוץ אותו"?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.