כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מי אמר שאין עבודה לחופש? http://news.walla.co.il/?w=/1/411810 נ.ב. - נו, זה עבודה לחופש בבת-ים ;D
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טריילר ראשון מציע לנו הצצה לקאמבק הגדול שמכינה דיסני עבור הספר האהוב של רודיארד קיפלינג לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ספר-הגונגל-מתעורר-לחיים-בגירסה-הול/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום במטאל למרות שזה "עולם" עצום דיי מיציתי, שמעתי המון סגנונות, אהבתי המון, השארתי 20 ג'יגה על המחשב ויש עוד שצריך לנסות, בכל מקרה ביחד עם ה-ATP3 הגיע הזמן לסגנון חדש קצת 8) אני מחפש המלצות לטרנסים טובים..בעקרון לא מחפש משו ספציפי..תביאו לי שמות של DJים או הרכבים ואני כבר יסתדר אני אוהב תסגנון של Infected Mushroom Skazi Offer Nissim ( זה יותר האוס אני חושב אבל לא משנה זה גם טוב, עדיין בעדיפות שנייה ) Tiesto תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי לכם! בדיוק עכשיו חזרתי מטיול שכבתי בנגב, ביקשו ממני לעשות סרטון עם התמונות שצילמנו. למישהו יש איזהו שיר על הנגב? ואם לא, שיר אחר שיכול להתאים? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מצאתי לא מזמן את המגהדרייב בארון שלי, ואני חייב את המשחק. אם מישהו מוכן לתת/למכור או מכיר חנות שמוכרת(קשה לי להאמין שיש) בבקשה ליצור קשר.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מזוודה חסינת כדורים של חגור, מומלץ!! מזוודה חסינת כדורים של חגור דגם: מזוודה הנפתחת ונפרשת להגנה מהירה נגד ירי מחיר בחנות: ¤4,899.00 עלות משלוח: ¤39 עד 1 תשלומים סה"כ כולל משלוח : ¤4,938.00 ושימו לב לזה... סוג המכירה: מכירה רגילה עלות משלוח: ¤39 מק"ט: BPB סה"כ כולל משלוח: ¤4,938.00 סוג מוצר: מוצר חדש מספר תשלומים: 1 מחיר מחירון: ¤999,999.00 זמן אספקה: 14 ימים מחיר בחנות: ¤4,899.00 שם היצרן: חגור הרווח שלך: ¤995,100.00 אחריות: לכל החיים על פלטת המיגון המסופקת ע"י חגור תעשיות בע"מ
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפני דקה בדיוק קבלתי את ההודעה הזאת באיסיקיו: לאור המצב הבטחוני הקשה חברת האייסיקיו החליטה לעשות משהו בנידון, על כל 20 איש שמקבלים את ההודעה הזאת חברת האייסיקיו תשלח טיל גרעיני על לבנון. אנא מכם שילחו זאת לכמה שיותר אנשים. חשבתי שראיתי כבר את כל ההודעות המפגרות אבל זאת באמת קרעה אותייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה אולי משהו יוכל לענות לי עליה יש אתר שקוראים לו אוגריש www.ogrish.com אתה מסריח,מגעיל,זוועה,דוחה,מכוער, יש שם כריתת ראשים רציחות כאילו זה לקנות סגריות במכולת אנשים חתוכים ולא יודע מה עוד אלוהים ישמור אותי מהדברים האלה, מה יש ביכלל אנשים שאוהבים לצפות בזוועה הזאת? (אגב אני מבקש ממכם שאף אחד לא יכניס לפה תמונה משם הספיק לי מה שראיתי ) מעניין אותי מאוד מאיפה צוות האתר מביא את כל התמונות האלה ואת הצילומים ?
-
- 54 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הוא שלח לי אוזניות מזופיות והוא אמר לי להחזיר אותם והוא יזכה אותי בכסף... איך אני יכול לשלוח לו את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות איזה אלבום או שתיים של ציל אאוט אם אתם מכירים משהו מומלץ!שחקו אותה! בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע? אז ככה, אני ממש לא מעודכן לאחרונה בשירים שיש, ונמאס לי כבר לשמוע את אותו שירים כל פעם, אותו פלייליסט, אז רציתי לחדש קצת.. יש לכם שירים טובים להמליץ? חוץ ממטאל ורוק כבד, משהו יותר קל.. תודה, כל הצעה תתקבל..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר מכפתור ההתחברות הרגיל שיש בפורום, לאחר שפיירפוקס משלים לי שם את שם המשתמש והסיסמה ואני לוחץ על התחברות, האתר מבקש ממני להזין פעם נוספת את פרטי ההתחברות במסך הבא: איך אפשר לבטל את המטרד הזה?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
של החברות הבאות: gateway Asus Acer fujitsu-siemens Nec אם אפשר גם טלפון או אתר אינטרנט שלהם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני גובה 1.80 שוקל 61 ק"ג ויש לי שרירים בידיים וגם יש לי קוביות אבל אני רוצה קצת יותר להוציא את הקוביות ולעשות את הכתפיים יותר מנופחות איך אני עושה את זה בבית ? אין לי זמן לחדר כושר... ומה אני צריך לאכול וכו'... תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך את האתר של אפל ישראל או את הטלפון של השירות לקוחות שלהם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הנא טסט חמוד http://noar.education.gov.il/addiction/upload/gen/test.html תבדקו ותגידו את התוצאות לי יצא 62 מה איתכם?
-
- 51 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-