עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ovid,

http://images01.olx.pt/ui/2/41/07/30053407_1.jpg וראיתי שמוכרים אותו ביד 2 , נראה.. מוזר... http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedia.aspx?YMap=False&Img=True&Md=1&NsId=143&ObjId=3503368&virtualTour=False

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  2. לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. Started by someone,

אז מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. המצב אנשים? יש את השיר הזה שהולך "או מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י" מישהו מכיר ויכול לכתוב לי את השם שלו? תודה על העזרה נ.ב. השיר לא ממש חדש

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. אני חייב אותו תודה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  6. יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by lover--boy,

באהבה אני. :AR15:

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  8. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הכוונה היא למתח הזה http://www.sale-market.co.il/image/users/197616/detail/big/3851560-7226.jpg רציתי לדעת למי שיש ניסיון איתו, האם משקוף של דלת באמת יכול להחזיק אותו כמו שצריך? הוא לא זז באמצע? הוא לא יכול להוות סכנה כלשהי? המשקוף לא יכול להישבר? הוא לא מוציא צבע? אני מודע למתח ששמים בין שני קירות, אבל בכוונה אני שואל על הדגם הנ"ל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה שצריך לבחור סולן, שני גיטריסטים, באסיסט, ומתופף? זוכרים את זה? עכשיו מישהו יכול לשים פה לינק למשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. יש להם משרה מסויימת של QA , קורס של 6-7 שבועות והתחייבות לשנתיים משכורת דיי נמוכה לפחות בהתחלה מישהו מכיר ויכול לספר פרטים ?

• 37 תגובות
    • 11.2k צפיות
  12. Started by Tov_Tov,

אני מתכננן לקנות מנועה מחשבים מחשב ואני לא ממש מכיר תחנות ורציתי להכיר אז מי שקנה שם שיגיד איזה שירות יש שם ואיך החנות והאם אפשר לסמוך עליהם ?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by AMD lover,

הא?~! מישהו מכיר 'תו?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  14. Started by 1tanai,

ששולח לפלאפון מבזקים חינם

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. ויכול להמליץ לי... תודה.... לא חובה שיהיה בעברית אבל עדיף ואם אתם יודעים שזה אתר טוב שמעדכן בנושא המשחקים (משחקי וידאו) וכל מיני גדג'טים ודברים כאלו.... שוב תודה...

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. לפי התרשמותי הרבה מהפורום נוכחתי לראות שיש כאן הרבה אנשים חכמים בניגוד לאנשים בבית ספר שלי שלא ממש אוהבים ללמוד (לא שאני אוהב ללמוד פשוט אין לי ממש בררה ... ) אז רציתי לשאול אם מישהו מודע לאיזה שהוא אתר שניתן לקבל מימנו את החומר לספרות או במידה ואין אז מקור מומלץ אחר ,היות ואני לא סומך על מה שיש לי במחברת ??? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yonatanph,

אני עובר דירה וצריך לשכור הובלה והייתי רוצה לקרוא המלצות על מובילים. מישהו מכיר אתר כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. נמאס לי מהרקע שלי כבר :s05: יש אשכול בפורום windows אבל זה אשכול מ2004... אין אתרים חדשים עם רקעים של ויסטה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  23. כמו האתר הזה, שאפשר להזמין ממנו חולצות שניקרא להן "לא שגרתיות" http://www.bootee.co.il/default.asp עם הדפסים מצחיקים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.