עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך ליצור קשר עם הרקדן עידו תדמור בקשר למשהו, (ולא, אין פה שום קשר לנולד לרקוד או משהו בסגנון ... ) ואין לי מושג איך ליצור איתו קשר (או עם הסוכנות שלו, אם יש לו כזה דבר) יש למישהו רעיונות? (אני יודע שזה מפתה אבל תשתדלו לא להסטלבט, זה עניין די רציני )

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Shortboarder,

מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.

3. שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. זה לא אמור להיות קשה אבל... אני לא מצליח לפתור את השאלה הזאת: סכום האיברים הראשון והשני בטור הנדסי אין סופי שהמנה שלה בין 1- ל 1 הוא 10. סכום הטור גדול פי 4.5 מהאיבר השני. מצא את סכום הטור. לא צריך הסברים מפורטים יותר מדי תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Access Denied,

למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by itayshar,

ב 8 למרץ ישראל סגל (סופר ועיתונאי) נכנס לתאונה ואיבד את ההכרה שלו, היה לו דום לב במהלך הנסיעה ולכו נכנס לתאונה, דיברו על זה בימים הראשונים ומאז הפסיקו לדבר על זה- אפילו באינטרנת אני לא מוצא מידע על מצבו הנוכחי, אם מישהו יודע שמע על מצבו ויש לו איזה כתבה באינטרנת אז בקשה תכתבו פה .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by bank of palestine,

אני מנסה לעלות תמונה בגודל 120X82 ולא מצליח . הוא נותן לי הודעה מוזרה מאוד. אני מעלה לינקים באימגשייק וכלום הוא לא נותן מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by sevenX,

המניגה שלו הולכת ככה בערך פה בה בום בה, פה בה בום בה...... That we belong... זה מה שאני זוכר בערך, אשמח עם תעזרו לי למצוא אותו.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  10. למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by cleric,

http://www.thetrailermash.com/neo-vs-robocop

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by yotam360,

איפה אני יוכל לדעת כמה יעלה לי להביא לארץ (מכס) את הג׳ויסטיק החדש של לוג׳יטק G940 ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by HaEsrimVeArba,

הייתי לפני כמה חודשים באיזה אתר ו היה לו 404 ממש מגניב, עם מעיין CONSOLE דכאוני שמתלונן על משהו אני כבר לא זוכר בדיוק, אולי מיהו זוכר דבר דומה ויוכל לעזור לי למצוא את זה.. ---------------- Now playing: Beatles - Dear Prudence via FoxyTunes

14. Started by ^HocK^,

היי, קיבלתי כרגע מכתב שבו מצויינים הפרטים שלי על הפסיכומטרי.. אני גר ליד חיפה ואני עושה עם עוד 4 חברים בתל אביב!!! :smoke: באוניברסיטת ת"א ברמת אביב... איפה אתם עושים?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. עלילה:- על משפחה שעוברת בית (אמא ושני בנים) הילד הקטן הוא משחק טניס והגדול הוא בקולג בהתחלה הוא שיחק פוטבול והיה איזה קטע שהוא רב מקות וזה התפרסם היוטוב וכך במקום החדש שהם עברו ישר זיהו אותו ומסתבר שבמקום החדש יש קטע כזה ללכת מכות (ברמה חובבנית) ברחוב..-ויש איזה שחצן שהוא דפק מכות לנער הקולג'(מהמשפחה ההיא..-הוא הדמות המרכזית) אגב השחצן והדמות המרכזית הם מאותו קולג' וכמובן יש גם בחורה בסיפור (אבל זה פחות חשוב..) במשך הסרט הדמות המרכזית מתאמנת כדי לנקום בשחצן... בבקשה מי שמשער שהוא יודע מה שם הסרט שיגיב...בבקשה תגיבו... :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. http://www.filelist.org/ מהבוקר אני לא מצליח להיכנס לאתר משום מה. מישהו מנוי לשם, ויש לו מושג מה קורה?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by id3232,

מתחיל השנה בניתי לעצמי מערכת מכל קורסי החובה שמופיעים בשנתון יצא לי סה"כ 22 שעות סימסטריאליות. האם זה הרבה/מספיק/קצת? כמה כדאי ואילו להוסיף בחירה אם בכלל? תודה!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by gimipex,

אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני עם אייפון 7 ומחקתי את הפייסבוק בטעות, כעת שאני בא להוריד את האפליקציה הוא דורש ממני לעדכן את הIOS למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by LIOR42,

איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. סרטון שקצת פותח את העיניים לגבי צרכנות וכל התהליך של יצור מוצרים והרדיפה אחר הדבר החדש הבא.. http://dotsub.com/films/thestory_2/index.php?autostart=true&language_setting=iw_2597

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by wrecker,

רק אני שמתי לב לזה שבעמוד הראשי מפורסמות הודעות נעולות? עוד רשום "נושאים החמים של היום" מה ההגיון בזה? לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421953 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422081 בכלל המון הודעות שאני רואה ננעלות כי הן מיצו או כי אנשים בלבלו בשכל אבל אם יש לאנשים עוד מה להגיד למה להשתיק? ואם כבר אז לפחות שלא יפורסמו בעמוד הראשי זה לא נראה טוב. אני מקווה שלא תאכלו אותי תכלס איכפת לי מהאתר והפורום אחרת לא הייתי מתאמץ להגיד את זה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by Joli,

שלום!! אני מעונין להזמין חשבון פרמיום בשרת ראפידשיר לחודש בלבד!! (ואם יש לזמן קצר יותר אני אשמח) מישהו יכל לעזור לי עם הפרטים ואיך אני עושה את זה כי הסתבכתי טיפה... מצאתי את האתר הזה: http://www.evgrapid.com עד כמה הוא אמין? כי אני לא רואה בשורת הכתובות משהוא שמזכיר את ראפיד... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by lamborgini25,

האתר dailytech.com/arcticle.aspx?newsid=4704 יו איזה כיף לו : וגם לי הקדמתי את תירזין ועוד מישהו לא זוכר ישי יש יש עזבו כבר סגרו את זה בקיצר גם סליחה על הדאבל פוסט אבל כבר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  25. אולי משהו יודע איפה יושב היבואן הראשי בישראל של AMD?? אשמח אם משהו יתן את כתובת וטלפון שלו בתודה מראש פרש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.