כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון אם בכלל. אבל אני מחפש את המשתמש העונה לשם הזה. זה משתמש אקטיבי באתר כבר למעלה משנתיים. אני יודע שזה לא שם המשתמש שלו, אלא רק הכינוי שלו, לכן אין לי מושג איך לאתר אותו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חומר להבנת מערכת הבורסה מה שכולל מדדים מניות השקעות ומה שרק לא יהיה בתחום זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
באיזה עיר חיי אלאדין? בויקיפדיה כתוב אגרבה אבל זכור לי משהו אחר.. זה קצת טיפשי אבל חשוב מאוד בשבילי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א. אם אני מזמין מוצר ב EBAY הוא ישלח לישראל? ב. איפה רואים את הרייטינג של המשתמש? השאלה מופנת על מכשיר X360 לא שאני קונה כרגע אני רק רוצה לדעת. למשל הוידיאו שלי זה NTSC(כן עדיין יש לי וידאו) אז הוא אמריקאי לא? וPAL זה של הארץ. ויש גם NTSC J של יפן. קיצור איפה בחול באיזה אתר הכי משתלם ליקנות גם
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם. אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה. תודה רבה מראש, Anatoli.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום כל מה שבניתי כל המוניטין כל הכבוד כל הרושם נהרס בגלל מישהו אחר! אני לא הייתי אשם לא התחלתי לא כלום אבל ההוא לא יכול עם זה שאני מה שאני והתחיל לרדת ולהעליב... עד כה מבחינת כולם הכל סבבה,אבל שהעניינים מתחילים להתחמם אז פתאום ההוא שהתחיל משחק אותה מסכן! אנשים התחילו להסתכל עליי פתאום באור שונה,יותר אני לא מה שהייתי ואני לא אהיה מה שהייתי מבחינתם,הכל בגללו! אני לא מבין את זה מישהו יכול להסביר לי איך זה קורה?ולמה?! למה לי מגיע שזה ייקרה לי אני באמת לא כזה...
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק האחרון של התרגיל האחרון של היום :\ השאלה היא כזו: ציוני בחינות בביסת הספר מתפלגים נורמלית. הציון הממוצע הוא 75 וסטיית התקן 15. שאלה ראשונה (שעליה עניתי נכון): מהו הציון שרבע מהציונים גדולים ממנו - והתשובה היא 85.05. והשאלה השניה (שעליה לא הצלחתי לענות) היא: מה ההסתברות שתלמיד שנבחר באקראי ציונו גבוה מהממוצע ביותר מסטיית תקן אחת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אאוריקה! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=371573&sid=127
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מזגן שלא עבד הרבה זמן עובד אבל מסריח כאילו מישהו מת בפנים פירקתי הכל ניקיתי שטפתי חלקים הניתנים לפרוק שאבתי עם שואב אבק לא מצאתי כל מת בפנים מסריח מסריח יש רעיון מה לעשות זה מזגן מפוצל
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חברים אני מארגן מחר בערב מסיבה עם חברים, ואני חייב מוזיקה - שמות של שירים, שכולם אוהבים לרקוד אותם, ובדרך כלל מכירים את הפזמון או משהו ... ואל תביאו לי משהו שרק אתם ספציפית אוהבים זה לא הקטע.. בתודה מראש ..
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישורים לכתבות מוזרות או מצחיקות כאלה לבני נוער? כמו הכתבות המפורסמות האלה כמו המדריך למחרבן שהם נותנים את כל סוגי החירבונים(הצב המבוהל וכאלה..)... כתבות שטות בקיצור .. אני צריך את זה לעלון בית ספר(י"א) אחרי שבקודם עשיתי ציטוטי ספורט.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני ממש מבואס ... הלכתי היום לרופא משפחחה כי היה לי שיעול וקצת כאב לי הגרון .. אז הכל טוב ויפה הוא בודק אותי והכל .. ופתאום הוא אומר לי שאני צריך לעשות בדיקות (דם ושתן) כי יש אצלי חשש לסכרת הוא הבחין זאת בכך שהוא ראה שהפה שלי יבש ... אני קצת התענינתי בנושא וראיתי שהסימנים הם תחושה של צימאון ואת זה יש לי כל הזמן אני צמא בזמן האחרון וגם אם אני שותה והכל נישאר לי הפה יבש אחריי זה גם היה תחושת חולשה אני גם חש לפעמים חולשה וגם היה שבא לך להשתין יותר מידי וזה גם בזמן אחרון אני משתין בלי הפסקה .. כל זה יכול להיות בגלל הקולה שאני שותה (2-3 בקבוקים ביום) כי חוץ מקולה אני לא שותה כלום ..... בקיצור אני מבאוס רצח ! מי שמבין בזה קצת ויש לו חדשות טובות או רעות שיגיד לי בבקשה וגם א…
-
- 67 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודעכיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות UT2004 בבאר שבע? חיפשתי כבר בכול חנות בעיר ואין בשום מקום :\\ תנו לי כול אתר אינרנט טוב שאפשר לקנות ממנו תמשחק הזה
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%93%D7%95%D7%93%D7%95_%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%96#.D7.A7.D7.A8.D7.99.D7.99.D7.A8.D7.94_.D7.9E.D7.95.D7.A7.D7.93.D7.9E.D7.AA ללא ספק אחד המצחיקים. :lol:
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב צריך דיון כזה מדי פעם לא ? אז מה האלכוהול האהוב עליכם ? אני אישית לא ממש מתלהב מבירות, אני שותה עם חברים כשיוצאים לפאב, אבל זה יותר כדי לשתות עם כולם ולקבל טיפה מצברוח מאשר בשביל הטעם, למרות שקרה לי פעם שממש נהנתי לישתות גינס בפאב, כשחזרתי לאותו פאב אחרי שבוע נגעלתי לגמרי מהגינס, לא יודע מה הולך איתי. אבל בכל מקרה אם כן בירה אז : גורדון פיינסט גולד (10%) אחלה טעם, רק קצת חזקה, קרלסברג מחבית זה גם יכול להיות נחמד, פעם גם לקחתי שלוק של ניוטון מחבר והיה די טוב - אבל לא שתיתי אף פעם כוס מלאה. בקשר למשקאות אחרים - טעמתי כמה וויסקים, לא סובל את המשקה הזה, מעצבן אותי איך שהוא מחליק על הלשון וממלא את האף באדים. יגר, טעמתי פעם, היה נחמד, לא שתיתי אף פעם כמות רצינית. ו…
-
- 131 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
איך נותנים לינק לפרופיל כדי להשתתף בתחרות שבעמוד הראשי? הצלחתי למצוא רק לינקים שצריך משתמש וסיסמה כדי לראות אותם תודה
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תהנו : שלגיה ושבעת הגמדים http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=1071 סינדרלה http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=1007 פינוקיו http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=77
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מודרים יקרים, עידן המודינג שלי עבר ממזמן ועכשיו אני מתעסק בדברים אחרים. בקיצור ולעניין, אני רוצה לחתוך את הגריל בתמונה הבאה מה שבאדום, זה 12 חיתוכים. איזה מספר ראש טוב לחתוך פלסטיק ? ואיזה מספר ראש אחר כך טוב לשייף ולהחליק את הגבעות בפלסטיק ? כמו כן אם יש לכם עצות יתקבלו בברכה. אה כן שכחתי... תגובות בבקשה רק מבעלי ניסיון ומבינים בנושא! כל הילדים פה תודה אבל לא תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש את הSLEEVE של אלן אייברסון(הדבר הארוך שהוא לובש על היד) כמו בתמונה: http://i5.ebayimg.com/04/i/05/88/0e/81_1_b.JPG אם יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את זה שיגיב. (אני לא רוצה שזה יעבור לספאם , אז אם יש לכם הערות או משהו יש הודעה פרטית , אל תספימו פה) תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-