עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dan_b32,

מחפש אתר של מוזיקה עברית. אם יש אתר הורדות - מה טוב

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by DOGMA,

http://www.petitiononline.com/nvidiafx/petition.html

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. יש כמה דברים שאני מסתבך בהם... ונכון לעכשיו אני מסתבך בחישוב הלנת פיצויי פיטורין... לפי מה שהבנתי: [list type=disc] [*]אם המעסיק מאחר ביותר משלושים ימים הוא מחויב בתשלום הלנת פיצויי פיטורין בגובה תשלום פיצויי הפיטורין, הצמדה למדד ותוספת של 20% על כל חודש איחור (באופן יחסי). קצת לא הבנתי את הניסוח. אם הבוס חייב 5 אלף, הפיצוי יהיה עוד 5 אלף + הצמדה למדד ותוספת לכל חודש איחור- איחור עד לרגע הגשת התביע או איחור עד מועד המשפט?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by ross,

קרוב משפחה צריך לעבור מבחני מיון לתפקיד מנתח מערכות בבנק, והוא רוצה לעבור קורס הכנה. בעקרון ישנם שלושה מכונים (נועם, הדס והדר) שמספקים קורסי הכנה. אם למישהו יש נסיון עם המכונים האלה אשמח לקבל תגובות.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by benor,

שלום, משיטוטי באיזה אתר חומרה ראיתי בקטגוריה מדיות שרשום שם bulk מישהו אוליי יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש, בן-אור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by FARKASH7,

אני נואש בבקשה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by fire15,

איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by avivlevy,

עוד רבע שעה מגיעה הפיצה ורוצים לראות סרא עכשיו אני צריך סרט טוב ששיתאים לכל המחפה איזה סרט קומדיה כזה ועדיף שיהיה אותו בVOD

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by RoyShefy,

אז ככה, אני מחפש המלצות על שירים\אלבומים\אמנים שיעשו לי את הלילה. בינתיים אני שומע Norah Jones שאני הולך לישון בשילוב עם Rob Costlow - Solo Piano באלבום החדש שלו - Woods of Chaos מאוד כיף ומרדים לשמוע על ווליום מינימאלי. תתחילו להמליץ! ובבקשה על תכניסו פה טראנסים וכל מה שבפירוש לא נכנס לקטגורית מוזיקה מרדימה. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום לכולם. עוד כ-3 שבועות לאחי הגדול תיהיה יום הולדת ה25 שלו, ואני רוצה להיות מוכן עם מתנה מקורית מאד ומיוחדת, וכמו כל שנה אני לא יודע מה ליקנות לו (רק שהפעם זוהי שנה מיוחדת יותר, 25..) יש לו כבר נגן DVD, טלוויזיה עם מערכת סראונד ועוד כמה גצ'טים.. הסכום הוא כ-300 ש"ח +\- (אלא אם כן העיניין יהיה רציני ואז אני ישתף פעולה עם ההורים ) כל הצעה שהיא תתקבל בברכה Thanks

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  13. שמעתי מידיד שצריך להשתמש באקסל במבחן האם זה נכון?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by modgod,

בעקבות הדיו הזה: חחחחחח חחחחחח רציתי להתחיל ולהקשיב לרדיו... רק הבעיה היא שהדיסקמן+רדיו עדייו בתיקון, ואין לי כוח לשים לידי את המערכת שבבית... אז אפשר להקשיב לרדיו, תחנות ישראליות FM..., דרך המחשב בחינם? תודה. דרך אגב, מצטער אם הדיון לא שייך לפורום הזה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. חדשות טובות וחדשות רעות: אחרי שנים של המתנה, רוקסטאר חושפת סוף סוף את תאריך ההשקה המדויק של אחד המשחקים המדוברים בהיסטוריה - אבל הוא רחוק יותר מהצפוילכתבה

16. באיזה מנייה כדאי להשקיע שיש אצלה ריווחיות גדולה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by djdodo,

שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by kinggil,

http://www.samapple.com/passoverImg/schlepping.swf

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by mt_nro,

מחקתי...

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by kisin,

אני מתכנן לקנות נייד חדש מהחנות qsys שנמצאת בכפר סבא. זה האתר של החנות: http://www.qsys.co.il/ האם מישהו מכיר את החנות ויכול להמליץ לי עליה? היא אמינה? השירות טוב? לפני שאני משקיע שם 6500 שקל אני רק רוצה לדעת שהכל תקין תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  21. שמעתי שיש עוד גרסה לקליפ המרגש ONE של METALLICA ?? שמעתי גם שדי קשה להסיגה אז אם למישהו יש או יודע מאיפה להוריד או לפחות על מה הקליפ אז בבקשה תיידעו אותי פה... תודה 8)

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by Zippo,

קיצר עשיתי עבודה בתנ"ך, ואני אמור לדעת בעל פה בסיכום את שמואל א' פרק ד' פסוקים י"ז עד כ"ב, זה מה שרשמתי: ארון האלוהים נגנב ע"י הפלשתים. שזה מבוסר לעלי הזקן הוא נדהם, נופל מהכסא שלו, שובר את המפרקת שלו ומת. כלתו של עלי שמעה על לקיחת ארון האלוהים ועל מות עלי, והיא ילדה כי היו לה צירים. היא הייתה קרובה למוות, והחברות שלה עודדו אותה שהיא ילדה בן זכר, אבל היא לא הקשיבה להן. היא קראה לבנה איכבוד, שפירוש השם הוא אין כבוד. עכשיו יש לי עוד מה להוסיף, כי היה ולא ידעתי, הנה למשל: קודם כל, האשה שרשמתי באמת כלתו של עלי? כי היה רשום "וכלתו אשת-פינחס הרה ללת,..." אז זאת כלתו (אישתו יענו של עלי?), וגם היה רשום אחר כך "...ומות חמיה ואישה", יענו אישה = האיש שלה ולא WOMAN, אז... זה רק רומז…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. שלום, אני צריך להעלות אתר ממש קטן של כמה מגה (אפילו פחות מ-5) בלי צורך בתמיכה של php asp ושטויות.פשוט אתר אכסון. עדיף בלי פרסומות.אם יש לכם עם פרסומת קטנה זה גם יכול להתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  24. אני יודע זה לא קשור לפורום , אבל זה כן. התאוששות נעימה מפסח לכולם

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים