עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ETB,

מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  2. http://www.albinoblacksheep.com/flash/demented.php כל קטע מצחיק מהקודם,לראות את הכל,מי שלא צוחק מספר לי מה השיטה.

• 12 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by ice2k,

עמוד שניתקלתי בו, זה יכול להראות מעורר רחמים וזה יכול גם להעלות גיחוך וצחוק קל, העיקר שיהיו בריאים. הכי אהבתי את הiPOT http://www.engadget.com/entry/1234000843066435/

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by bagetrek,

SUBX היכן אתה ? אם אתה מתחבא איפשהו אז תגיד .. :

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכנן חופשה בת כארבעה לילות בעיר בורגס שבבולגריה (אם לדייק - סאני ביץ') ומצאתי מספר דילים באינטרנט אך אני שמעתי על אופציה של הזמנת חופשה ברגע האחרון וע"י כך לחסוך לא מעט כסף . חיפשתי באתר של ה-"דקה ה-90" והמחירים שם לא היו אטרקטיבים במיוחד,האם אני מחפש במקום הלא נכון? אני מתכנן לצאת לבורגס ביום ראשון/שני הקרוב(16-17 לאוגוסט) האם זה מאוחר מדי לקביעת דיל? אשמח אם תוכלו לשפוך לי קצת אור על נושא ה"רגע האחרון" הזה בכל הנוגע לחופשות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום . אני לא כל כך יודע לאן זה מתאים אז אני ישאל פה (מנהלים תעבירו לפורום המתאים) . יש לי בעיה ביוטוב שאני לא רואה את הסרטונים . אני שומע את מה שאומרים (או שרים) בסרטון אבל במקום הסרטון יש מסך ירוק . יש למטה תמונה שמראה את הבעיה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה לעוזרים. http://img225.imageshack.us/img225/7185/111rvj.jpg

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Los,

פרסומת לשירות החדש של GMAIL, מי שלא צפה עדיין, מומלץ. .

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by fuck off,

אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  11. בזמנו שקניתי את המסך שלי DELL 2209WA, קיבלתי אותו עם שליח UPS. אני זוכר שנאמר במקרה ותהיה תקלה יש אפשרות להביא את המסך לאופיס דיפו, ומשם UPS לוקחים אותו למעבדת יעל פתרונות(בחינם)... נכנסים היום לאתר של אופיס דיפו ואני לא רואה שום דבר בעינין. דבר נוסף, מה הזכויות שלי בתור צרכן? תוך כמה זמן הם חייבים לתקן את המסך? האם אני זכאי לקבל מסך חלופי כל עוד שלי בתיקון?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by Kukishin,

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. בhtml5 הכל תקין, אבל בפלאש כמעט בכל וידאו אי אפשר לעבור לBuffered parts ! יש פתרון למישהו?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by WootaCoolin,

כנסו בבקשה - http://hwzone.co.il/community/threads/543941-%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%94%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%95%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9 תודה D:

15. Started by באסל חמוד,

שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר

16. Started by צוות האתר,

לכתבה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by udicol,

אני לא מבין משהוא. יש פרומו בערוץ 1 למעין "סרט" ישראלי תוכנית דרמה ישראלי או כל מוטציה אחרת שלא למדתי במגמת קולנוע ע"מ להגדיר , ורואים שם מטוסי F-15 טסים להם, ואז רואים טייסים עם טייסת שמחים / עצובים / טעונים וכ..... האם גירסת אהבה בשחקים נוסח ישראל עומד לעלות למרקעים לאוויר או לכל סיטואציה אחרת נראת לכם?! האם זנחו את מטוסי ה- F-14 שאין לנו לטובת מטוסי F-15 הותיקים למטרת סדרה/תוכנית שתנסה לרגש אל ליבנו בנושא? בהתחשב במרחב האוירי המוגבל שלנו, וההגבלות החמורות על טייסי ח"א בשמי הארץ אני לא מוצא לנכון לחשוב על סיטואציות מוזרות של אהבה וחוסר נורמליות של חיים בצבא ישראלי שחיי במלחמה יום יומית. אני כנראה לא מתחשב וכבר "קוטל" את הסידרה. אוליי יש למה לצפות . נחכה ונראה.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  18. בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Kerberos,

אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. קבלו מה צלמתי בעת התקנת WIN 98, שלשום:

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by achiya1,

יכול להיות דבר כזה שאם אני קונה מחשב חדש וכל שנה פחות או יותר לא מטפל בו או משדרג אותו אני אשלם על זה ביוקר במחשב חדש ? פחות או יותר כמו אוטו ? כאילו זה משנה אם אני משדרג את המחשב אחרי 4 שנים שהוא אצלי ? או שעדיף כל שנה לשדרג וככה נמנעים ממחשב חדש ליותר זמן ?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  22. תודה מראש לעוזרים

23. Started by psychuil,

שמתי לב שכבר איזה 4-5 פעמים האתר מפסיק לעבוד לי איפשהו בין 4 ל4:30 בבוקר. והיום גיליתי שהוא חוזר באיזור 5:30. וכשהוא ישן השרת מגיב לפינגים, אבל FF לא נותן לי אפילו timed out, סתם מנסה להמשיך לטעון חצי שעה. אני לא יכול שלא לתהות מה הולך פה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by Iv0ry,

public class Targil2 { public static void main (String[] args) { Int num1=5; Int num2=3; Int sum; Sum=num1*num2; System.out.println("sum:"+sum); } } למה זה לא מקמפל?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by slim_shady,

מזוודה חסינת כדורים של חגור, מומלץ!! מזוודה חסינת כדורים של חגור דגם: מזוודה הנפתחת ונפרשת להגנה מהירה נגד ירי מחיר בחנות: ¤4,899.00 עלות משלוח: ¤39 עד 1 תשלומים סה"כ כולל משלוח : ¤4,938.00 ושימו לב לזה... סוג המכירה: מכירה רגילה עלות משלוח: ¤39 מק"ט: BPB סה"כ כולל משלוח: ¤4,938.00 סוג מוצר: מוצר חדש מספר תשלומים: 1 מחיר מחירון: ¤999,999.00 זמן אספקה: 14 ימים מחיר בחנות: ¤4,899.00 שם היצרן: חגור הרווח שלך: ¤995,100.00 אחריות: לכל החיים על פלטת המיגון המסופקת ע"י חגור תעשיות בע"מ

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.