עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נכון להיום אני ב 014 ומשלם 25 שקל לחודש על מגה וחצי (בהתחייבות לשנה או שנה וחצי.. לא זוכר) ההתחייבות מסתיימת בתחילת מרץ ורציתי לדעת מהו המחיר הזול ביותר שאפשר לקבל (מהנסיון שלכם). מגה וחצי בהחלט מספיק לי כרגע. נטוויז'ן ו 012 לא באים בחשבון! אין לי כח להתקע עם פורטים חסומים בביטורנט ושאר שטויות. באופן כללי אני מרוצה מבזק, אבל אם אפשר לקבל מחיר טוב יותר בחברה אחרת (אבל אחת נורמלית שלא חוסמת פורטים) אז אין לי בעיה לעבור.. בקיצור ולעניין, מהו המחיר הטוב ביותר שאפשר לקבל על מגה וחצי..? תודה

2. תחרות "סלוגן נולד" בחסות סאנדסיק השיקה דגם SSD נייד חדש אשר יאפשר לכם לנייד איתו המון מידע – ה-Extreme 500 Portable מוצע בנפחים של 120GB ו-240GB ובמארז מעויין קומפקטי וייחודי ומציע מהירויות קריאה וכתיבה רציפות מירביות של 415 מגה-בייט לשנייה ו-340 מגה-בייט לשנייה בהתאמה. הכונן מציע את המהירויות הגבוהות של מיטב זכרונות ההבזק, באריזה קומפקטית ויפה אותה תוכלו לקחת אתכם ולחבר לכל מחשב שתפגשו בדרך. או בקיצור – כשכונן USB נייד פשוט לא מהיר ולא גדול מספיק בשבילכם. איך משתתפים? על מנת להיכנס להגרלה עליכם להמציא סלוגן יצירתי לכונן הנייד Extreme 500 Portable. את הסלוגן יש לרשום כתגובה בעמוד שבקישור הזה. בסופה של התחרות יועברו כל הסלוגנים לח…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. הנגן הוא סנסה של חברת סאן דיסק. הבעיה היא שהנגן עצמו עלה לי 500 שקל וסאן דיסק על התיקון מסך רוצים 350 ש"ח כמעט עדיף לקנות כבר חדש... אתם מכירים אולי מקום שיכולים לתקן לי אותו במחיר יותר זול? פניתי לבאג כי שם קניתי והם אמרו שלא יכולים לעזור... אני תקוע עם נגן שעלה לי 500 שקל וקניתי אותו לפני חודש... בבקשה עזרהה!!!! :s07:

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by pringles,

היום אני בן 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  5. נרשמתי ל EBAY ולאתר PAYPAL ואימתי את החשבון והכל תקין . אני מנסה לבצע תשלום עבור מוצר שקניתי ב EBAY דרך אתר PAYPAL לאחר שאני לוחץ על PAY ואני רואה את הקבלה של התשלום והכל אני מקבל את החלון הבא . מה לדעתכם אני צריך עוד לעשות ?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

public class Targil2 { public static void main (String[] args) { Int num1=5; Int num2=3; Int sum; Sum=num1*num2; System.out.println("sum:"+sum); } } למה זה לא מקמפל?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. מאיפה אני יכול להזמין מחשב במחירים זולים בארץ!!!! ???

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. אני רוצה להרים אתר לרדיו חינוכי קהילתי באיזור רמלה הרדיו הוא של "קול ישראל" והוא ניקרא רדיו חינוכי קהילתי מכיוון שמשדרים בו אנשים מתנדברים ללא תוספת סכר כל שהיא והם עושים את כל עבודתם לכיף שלהם ורק בגלל שהם אוהבים מאוד רדיו (אתם יכולים גם לקרוא להם פריירים) אז מנהל הרדיו מאוד רוצה להרים אתר באינטרנט וגם להרים את הרדיו לאוויר בנט ואני מוכן לעזור לו בזה כי זה נשמע לי מאוד נחמד הבעיה היא שאני לא ידוע באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש משהוא לא מסובך שיכול להרים אתר בצורה מכובדת משהוא שייתן לי הרבה אפשרויות יפות אבל עם זאת שלא יהיה מסובך שיהיה רק טוב בבקשה עיזרו לי כמה שיותר מוקדם !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Iv0ry,

אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Kolshamen,

האם אני יכול לקחת בקבוק פלסטיק בצבע ירוק ולהכניס לתוכו נוזל אדום כדי לשנות את הצבע שלו לסגול דובדבן? תודה על העזרה מראש!

11. Started by AiXC,

כתובת האתר היא sceneaccess.org למי שלא יודע... מי שיש לו ורוצה למכור שיתן הצעה בפרטי. או אם אתם רוצים אפשר גם להחליף עבור חשבון/הזמנה לאתר אחר.

12. חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

סרט חדש עם מעט מאוד קצוות חוט ברשת בנוגע לשם של הסרט ומה מסתתר מאחוריו http://imdb.com/title/tt1060277/ http://www.1-18-08.com הטריילר נראה חזק

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש שיר אהבה ישן והוא מתנגן ככה: She la li la li la forget and all my pleasure זה בערך ככה

15. Started by nore0,

אפשר לאחסן שם קבצים ?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by pssheba,

שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by TECHNICAL_COMPUTER,

זאת שאלה מכשילה שהרבה אנשים יתבללו .נראה את האדם המקצועי שיגיד את התשובה האמיתית.

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  18. קיבלתי היום זימון לזה, מה זה? אני מאוד מופתע במיוחד שאני מתחיל בעוד פחות מחודש קצד תיכנות...

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. איזה ספר/ים מומלצים ללמידה עצמית של 5 יחידות פיזיקה ומתמטיקה?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by e.s,

מישהו בבקשב בבקשה יכול להכין לאתר שלי באנר ?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by IME3,

משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב הע…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. Started by arkadur,

לשמחתי יש לי דוד שטס אוטוטו לארצות הברית אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהביא משם משהו (שמן הסתם כאן יעלה לי הרבה כסף) חשבתי בכיוון I POD, או PSP, תכלס זה יכול להיות כל דבר.. אשמח לקבל עוד הצעות\רעיונות..

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by ETB,

מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by vinipyx,

אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת

• 10 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.