כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034
-
בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
משהו שחשבתי עליו אחרי שקראתי תגובה לכתבה באיזה אתר חדשות ששכחתי מה הוא היה. בכל מקרה אני זוכר בתחילת שנות ה2000 כשרק התחלנו להשתמש באינטרנט אצלי בבית היה מין קונצנזוס שצריך להיות זהיר ביותר בנוגע למידע שמפרסמים באינטרנט. לדוגמא אח הדברים היותר זכורים היה ש"לא קונים באינטרנט עם כרטיס אשראי" , או למשל לא לתת טלפון וכתובת ואחד האזהרות הכבדות ששמעתי בזמנו היה בנוגע להפצה של תמונה שלך בטעות דרך האינטרנט לצד ג' (מוזר אבל שיהיה ...). עם הזמן ותוך כדי הבנה מסויימת של איך בעצם עובד האינטרנט היה איזה איזון בין לתת פרטים אישיים איפה שצריך (למשל האתר של הבנק או רכישה בחנות מוכרת) לבין שמירה על הפרטיות. אולם הנושא שאני רוצה לדון בו איתכם ולשמוע את דעתכם עליו הוא מה דעתכם על המצב אליו …
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה זה הזבל הזה? לדעתי הם גזרו על עצמם גזר דין מוות עם האלבום הזה, הוא ממש ממש גרוע, אפילו בשבילם
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חחח כבר 43 דקות [עכשיו 12:43 בלילה] שאני בן 17! יאי מזל טוב לג'ו! וואו אני ממש נהייתי בדד, אני אפילו עושה לעצמי פוסטים של מזל"ט -ג'ו..
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
דבר ראשון מישהו פה עשה או עושה ? אני אשמח למסנג'ר או מייל שאלה שניה,האם בכדי ללמוד את המקצוע אני חייב תעודת PC ? מה מחיר קורס MCSA בערך ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
המורה שלי נתנה לנו דפי תירגול על מנת להכין אותנו למגן. יש שם את התרגיל הבא (איך אני יכול לעשות ניקוד באותיות כדי שתראו גם את הניקוד?): 16. א. הם נוכחים לדעת זאת. ב. אתם נוכחים בחדר. הפעלים נבדלים זה מזה: 1. בבנין ובגוף 2. בשורש בלבד 3. בשורש ובבניין 4. בגוף ובזמן אחרי שבדקתי כל אחד מהפעלים יצא לי ש: 1. הראשון השורש שלו הוא י.כ.ח הבניין נפעל הגוף נסתרים והזמן הווה 2. השני השורש שלו הוא נ.כ.ח הבניין קל הגוף נוכחים והזמן הווה כפי שניתן לראות, אף אחת מהאופציות לא מתאימה למה שיצא לי מכיוון שיצא לי שהפועלים שונים זה מזה בשורש, בבניין ובגוף. עיזרו נא לי :<
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לא יודע, אןלי זאת השעה, אבל אני מסתכל בדיוק באיביי (הזמנתי איזה משהו לעצמי) , ובדף הראשון מופיע IPOD ב TOP TEN MOST WANTED (היה אמור להתפרסם ב-5 בבוקר, אבל משום מה זה לא הצליח) אז הקלקתי, (סתם בשביל לראות, לא שאני רוצה אייפוד, לי בכלל יש H120 של אייריבר..) ומיינתי לפי מחיר ואני רואה שם עשרות (אולי מאות) מכירות של אייפודים שונים, חדשים, במחיר התחלתי של 0.1$ שנסגרות עוד 20 שעות כולן בערך וכאילו, אף אחד לא הציע עליהם שום דבר רק להציע ולזכות, יש פשוט אינסוף מכירות אבל המשלוח הוא רק לארה"ב וקנדה קניתי לעצמי משהו אחר די בזול בפומבית שם, מרוצה מהמחיר, מהקניה, מהמוכר, מהמשלוח והכל.. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת של ה IPODS ? ולא תגידו שמי שמוכר זה סתם נוכלים, זה חנ…
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://www.salefree.co.il/?ref=mailmedia כאילו, איפה האותיות הקטנות? כן, ראיתי את זה לפני העריכה שלך, סבבה..... רעיון נחמד, הסתברות אפסית.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://news.independent.co.uk/uk/health_medical/article2472140.ece מצטער אם מישהו הביא את זה כבר קודם...
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אמרתי שאם הכריזמה שלנו הולכת להיות שלי אז אולי נעשה בה משהו נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אמרו לי שאני צריך לכתוב על הטופס התנדבות שם של יחידה או כמה או כל היחידות אני רוצה לדעת אם אני אכתוב רק יחידה אחת אני בטוח אתגייס לשם?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הזה שפצצת אטום מחריבה את ארה"ב כמו היום היום האחרון משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://pricer.nana.co.il/publicarea/default.aspx סוף סוף מתחרה לwww.zap.co.il
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE GA-8SQ800 ULTRA P4-2.4 512MB DDR 333 KINGSTON WD 80MB 8MB CACH DVD X16 LG LITEON CDRW 52X24X52 ATI 9500 PRO 1.44 מארז תעשיתי עם 2 מאוררים 120 מודם בלאסטר ובעוד שבוע אמסור מסקנות
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יום שישי בלילה הייתי בתל אביב באלנבי ובסביבה שם ויש שם מקומות ומלא אנשים ממש מלא אני רוצה לחזור היום בערב (מוצאי שבת ) לשם , האם המצב במוצאי שבת כמו ביום שישי ? אנשים יוצאים מוצאי שבת שם ? או שיש פחות אנשים אם כן באיזה מידה רבה/מעטה ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html חחח
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי. הסיפור הוא כזה. בכיתה י'ב בתאריך 28.10.12 עברתי תיאוריה. עשיתי שיעורים על ידני והפסקתי בשיעור 15 עקב חוסר בכסף. עזבתי את המורה שהייתי איתו בגלל שהוא היה גונב זמן ותמיד היו לי איתו בעיות מבחינת לקבוע זמן לשיעור נהיגה כי לא התאים לו השעה שאני רוצה(אין לי ממש זמן בגלל הצבא). נשאר פחות או יותר חודש ועשרה ימים,השאלה היא אם להמשיך על ידני ואם אני יספיק בכלל עם העיניין של הטסט כי אני יודע שזה לא מעכשיו לעכשיו. או לעבור לאוטומת ושהמורה יראה שיש לי ''קצת ניסיון'' על הכביש ויגיש אותי לטסט עם לא יותר מ10 שיעורים. מה לעשות? וד'א,יש ברשות אחותי רכב שאני יוכל להשתמש בו והוא אוטומת,בגלל זה אני לא כ'כ לחוץ על להוציא ידני.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בניסיון לגוון את נושאי הפורום מעבר לדיונים רשמיים על משחקים, אני מצטרף לקבוצה הקטנה בפורום שמביאה גם דברים מעבר לזה... זהבי עצבני של הגיימרים: http://cinemassacre.com/AVGN/Nes_Nerd_videos.html הוא קוטל משחקים ישנים ואפילו דופק מכות לכל מיני דמויות, מומלץ בחום לשנן את מילות הפתיח. אני ממליץ להתחיל עם הביקורת על חזרה לעתיד. זוכרים את סדרת סטריט פייטר האהובה? מה שלום הדמויות שלה אחרי כל השנים האלה? http://www.collegehumor.com/tag:streetfighterthelateryears זה ממש עושה טוב על הלב לראות את כל ההשקעות הקטנות האלה בסגנון, ככה מראים שיש עוד דברים שניתן להשקיע בהם בתחום פרט לביקורות וידאו. כמובן אם יש לכם עוד קישורים מעניינים אתם מוזמנים לפרסם פה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להעביר סכום של כמה עשרות יורו לגרמניה. PAYPAL לצערי לא מתאים הפעם, ולכן אני חייב להשתמש בדרך אחר. בבנק רוצים עמלה של כמעט 150 שקלים, שזה כמעט חצי מהסכום שאני שולח. בווסטרן יוניון שולחים את זה דרך הדואר ולא ישירות אל הנמען הביתה/לחשבון הבנק שלו (כך לפחות הבנתי). הפיתרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא לשים את הכסף במזומן במעטפה ולשלוח להם אותו בדואר רשום. מישהו שלח כספים בצורה הזו? ניתקלתם בבעיות כלשהן? כמו כן, האם יש לכם רעיונות כלשהם לדרך אחרת לשלוח את הכסף? תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-