עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

מישהו שמע על זה ? יודע איך זה עובד?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אנשים... אני מחר רוצה ליסגור וזה קרוב לי לבית והמחירים ממש טובים יש מכיר?? ד.א-לא מצאתי בחיפוש חוות דעת עליהם. ד.א 2-אם יש המלצות לחנויות באיזור ראשלצ נס ציונה רחובות שאפשר לתת בהם אמון והמחירים טובים מוזמן להמליץ..... תודההה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. אני צריך לערוך סרט במסגרת מגמת תקשורת ואני צריך איזה שיר כזה שיש בו 10-20 שניות של מוזיקה נחמדה לעריכה אבל בלי מילים(רק 10-20 שניות...) כאילו ,אני צריך עד 20 שניות ראשונות או אחרונות לא משנה מתי.. שיראו יענתו את השמות של מי שמציג ... אז אם אתם מכירים משהו עם קצב נחמד כזה(לא טראנס.) ,משהו כזה משולב אולי עם תופים מגניב כזה אז אני אשמח..

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by scorpion,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  6. מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. אם אפשר קישור לאתר/דיסק השירים כמו אלה אלה, ג'ו לטקסי וכל הלהיטים הצרפתיים (יש עוד חוץ מאלו?)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by scorpion,

מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מעצבן כל פעם להכנס לאתר.. מישהו מכיר איזה וויג'ט או RSS שמראה כמה נשאר לי להוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. קיבלתי מוצר דפוק והחנות לא רוצה להכיר בזה שאני צריך לקבל מוצר חדש פועל. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אגודת צרכן או איזה טלפון של מישהו במשרת התמ"ת שיכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. פתאום אני רוצה לקנות לעצמי כזה סלינקי, אף פעם לא היה לי... מישהו מכיר אתר של חנות, אונליין שיש בו אפשרות לרכוש כזה ? (מתכתי, לא פלסטי) חיפשתי ולצערי לא מצאתי כ"כ, מה שגם אין לי זמן להסתובב בחנויות בחוץ בימים האחרונים ובתקופה הקרובה. תודה.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. אני כרגע לומד במכינה אבל פחות או יותר מאז שהשתחררתי (כמעט 3 שנים) עבדתי. ושמעתי שאם עבדת אחרי שהישתחררת אתה זכאי לחתום אבטלה ולקבל עד 3 חודשים משכורת אז השאלה שלי האם אני פשוט ניגש לשם עם התלושי משכורת שלי ואומר להם שאני לומד או שלא להגיד להם שאני לומד? ואם הם אומרים לי שמצאנו לך עבודה בתור מנקה/מלצר/כול עבודה אחרת אז אני פשוט אומר להם שזה לא מתאים לי וממשיך לחתום? תודה לעוזרים וכן אני יודע שרשום התקנון שלהם באתר אבל לא ניראה לי שכתוב שם משהו לגבי מי שלומד או מה להגיד אם מציעים לך עבודה שאתה לא רוצה ושוב תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אח שלי קנה חולצה של BLANCO ביריד המותגים ואין לי מושג איפה יש חנות שלהם או חנות שמוכרת בבקשה אני חם על איזה חולצה משהו בטירוף

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by lital1,

אני רוצה לרכוש מהם מסך מסך מחשב ו906BWוSamsungו אשמח לשמוע תגובות לגביהם...

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  17. http://www.ios.st הם מציעים 25 מ"ב של אתר דינמי לפי מה שאני מבין זה רק לחודש , ואח"כ צריך לשלם , מה שהופך את זה לבלתי אטרקטיבי בעליל

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by lital1,

מה אתם חושבים עליהם?

• 59 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. Started by ohad5g,

אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין

20. Started by amisu,

יאללה להתאמן! סידרת אימונים מטורפת שעובדת על muscle confusion או בתרגום חופשי "בילבול שרירים" .. השני לא נשמע טוב. בכל מקרה רציתי לדעת אם אני היחיד שעושה זאת הסדרה אורכת 90 יום ומחולקת לשלושה חלקים כשרמת הקושי עולה. בתוכנית עובדים על כל הגוף, כל יום התמקדות באזור אחר ואימון בטן כל יומיים. http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/best_sellers/p90x.do?tnt=P90X_SHAKE_A2&code=P90XDOTCOM כרגע אני בתחילת השבוע השלישי ומשתמש בתוספי תזונה לשיפור התוצאות יש מלא סירטונים של אנשים ביו-טיוב של לפני ואחרי התוכנית.

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by BooYaka,

אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם מישהו מכיר את האתר www.suntekstore.com? לפי מה שכתוב באתר, הם גם אתר ששולח מהונג קונג בחינם לכל העולם (כמו DX) בעקרון אני רוצה סוללה חדשה לפאלם (Palm Zire 71) ושם יש כזאת ב-5$, שזה בערך 100 שקל זול יותר מכל דבר שמצאתי בארץ (וקצת יותר זול ממה שמצאתי בארה"ב, אבל משלוח משם סתם יהיה סיוט [למרות שזה קטן. האם אפשר לשלוח כזה דבר בסתם מעטפה?]) תודה...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by yacovmateo,

זה הלינק http://www.gogoedhardy.net אין מידע בגוגל על האתר הנ'ל,שאלתי בפורום הEBAY הישראלי אבל אף אחד לא ידע אם להגיד לי שזה אמין. המחירים שמה ממש זולים לפולואים של אברקרומי,ממש מחיר זנות,ומה שעוד יותר מחשיד בסיפור זה שהם גם מקבלים פייפל. ומישהו יכול להסביר לי כאילו שאני אוטיסט איך הולך המשלוח שמה?,הבנתי שזה תלוי במשקל אבל איך אני אמור לדעת כמה שוקלים 5 פולואים של AF לדוגמא? http://www.gogoedhardy.net/Abercrombie-Men-Polo_41.html

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. ישלי משתמש באתר usenet.com ואני לא יודע איך מורידים מישם אני מתחבר ואני לא רואה איםה ההורדות מישהו יכול לעוזר לי?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.