כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מישהו כאן עובד בתור מדפיס בחנות של פיתוח תמונות? ואם כן על איזו מכונה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום,היום הלכתי ל-Office Depot --> וראיתי שם ספר של טכנאי PC על הדרך שמחבר הספר קוראים לו דורון סיון , הספר הוא צהוב כתום כזה , הוא עולה 170 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותו? הוא יהווה לי עזרה בעתיד ? נ.ב הספר מדבר על חומרה , תוכנה , בעיות נפוצות ופתירתן , אבטחת מידע והגנה ורשתות... ועוד כמה נושאים אבל אלו בעיקרון , אנא תאמרו לי האם כדאי לי לרכוש את הספר , יש אותו למישהו פה? בתודה , VL.
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האתר נוצר על ידי אחד מחברי הקהילה TORRENT-LEECH למי שמכיר http://www.merc-tech.org/ רק מידע אותכם במיוחד לכל ה*אבודים* באתר
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשת ABC האמריקאית הוציא היום אתר חדש שמציא את הסדרות החדשות של החברה דרך streaming, רק יום אחרי שידורם. האיכות מדהימה, אפילו יכסית ל"הורדות". ובכל פרק יש בערך פחות מ-2 דקות של פרסומות הסדרות הם LOST, Desperate Housewives, Commander in Chief, ו-Alias כרגע האתר בנסיון, והוא יהיה כך לפחות לחודשיים. הבעיה היא שאנשים מחוץ לארה"ב לא יכולים להכנס לאתר, אבל כבר מצאו דרך לעקוף את זה. http://www.ghacks.net/2006/05/01/howto-watch-abc-tv-streams-outside-the-usa/ והאתר http://dynamic.abc.go.com/streamin
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא מבין איך זה שאנחנו (ישראל) ניצחנו במלחמת העצמאות... בכל זאת היינו מול 5\6 מדינות ומדינת ישראל רק קמה. שמעתי שברוב הקרבות לנו היה יתרון מספרי דבר שאני לא מבין כי להם בלי ספק היה יתרון מספרי בגודל הצבא ובאוכלוסיה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוץ מ103.fm תודה (:
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחר שנשברה חתיכת התריס (שלה) שמחזיקה את התריס עצמו קניתי שלות חדשות אבל לא מצליח להכניס. תעזרו לי כבר חודש אני מנסה לעשות את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, טוב אין יותר מידי מה להגיד - תעקבו אחרי ההוראות, זה מוסיף את כל משחקי המונדיאל ללוח שנה של האוטלוק File=>Import=>.vcs file מונדיאל שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Yf39qkvwOhU לא להאמין מה הולך שם :-X :-X
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא יודע עם נכון לקרוא לזה שיר אבל אני מחפש איזה טראנס כזה אוו משהו בסגנון שמתחיל בתופים כאלה כמו משהו אפריקאי כזה ואחרי זה נכנס בזה איזה נגינה חזקה זה שיר שקשה מאוד להשיג אותו עם לא תוכלו להשיג אני יבין תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסגנון שלexaile vibe tribe eskimo וכאלה רצוי כמה שיותר ווקלים וכמה שיותר הזוי טראקים שאני הכי אוהב לדוגמא:exaile-new kick on the block,eskimo-take a look out there vibe tribe-albert balbert album edition מחפש עוד טראקים בסגנון,פשוט קשה למצוא כאלה אז אני אודה מאוד למי שמכיר עוד כאלה וישמח לשתף אותי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20060503_3.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world ואם כבר במנועי חיפוש עסקינן A9 זונחת את גוגל לטובת הMSN SEARCH. מה שאני חושב שביל גייטס מנסה להגיד לגוגל זה GAME ON.
-
- 21 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מקווה לסיים סוף סוף את הסאגה שלי עם בדיקות לחץ הדם(היה לי גבוה מדי בצו ראשון, שלחו אותי לקופ"ח וכו'...). אם זה תקין, הפרופיל שלי יהיה 97 בלי סעיפים. מתי אני אמור לקבל זימונים כלשהם בכלל, וזימון ליום סיירות בכלל? האם זה תלוי בעוד דברים חוץ מפרופיל(בהנחה שהקב"א 54+, שזה לפי מה שהבנתי רף המינימום)?
-
- 14 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
פשוט לראות איזה קורע זה.. שלא נדבר על האפקטים הקוליים.. לראות ולא להאמין
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לילה טוב כולם, אוקי אני חייב עזרה, ככה חבר שלי הראה לי לפני הרבה זמן שהוא צרב על דיסק כלשהו את המופע השלם של שלום אסייג (מדובר במופע של שעה וקצת) הוא צרב רק את הפס קול (בשביל להשמיע באוטו). עכשיו-כל המופע שקל בתוך הדיסק 44 קילו בייט!! למישהו יש מושג איך עושים כזה דבר? לכווץ פס קול של מופע שלם לפחות מחצי מגה? אני שואל מכיוון שאני רוצה להעביר את המופע לפאלפון בפורמט mp3. מקווה לקבל תשובה, טנקס
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט על הטלויזיה מתחילים לרוץ קווי שלג כאלה(הם צצים באקראיות וחולפים מהר על פני המסך בצורה אופקית). כאשר אני מפעיל את הביטורנט או האימיול זה מתגבר. הזמנתי טכנאי של הוט, הוא אמר שכנראה המחשב פולט מתח (יותר מדי) שמשפיע על הטלויזיה אבל לא נראה לי זאת הבעיה בגלל ששמתי לב שהבעיה מחמירה ככל שאני משתמש יותר בפס הרחב. יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או עצה לפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-