כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה באמזון אבל הוא יקר עם המשלוח: https://www.amazon.com/AmazonBasics-Ni-MH-Battery-Charger-Port/dp/B00TOVTZ7K אשמח לדעת מה קיים בארץ במחיר סביר והאם GP גם מגן תודה שוב:)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי Guys.. אבא שלי היה בחופשה בחו"ל ונהנה לראשונה מ-GPS ברכב.. הוא התלהב והוא רוצה לקנות אחד שיוכל לקחת לכל הטיולים שלו. מבחינת ניווט הכוונה שהמכשיר יוכל לעבוד ברחבי אירופה וארה"ב.. אני מניח שגם מפות של הארץ יהיה נחמד (אם כי כמה כבר אפשר ללכת כאן לאיבוד). אם יש משהו עם תמיכה בפקודות קוליות גם יהיה מגניב. קלות תפעול היא מאוד חשובה, הוא לא טיפוס טכנולוגי במיוחד. אז אם יש כאן מישהו שמבין בתחום, ויש לו המלצות מה כדאי לחפש, חברה עדיפה שמומלץ להתמקד עליה, אשמח לשמוע ולקבל לינקים לעוד מידע. מחיר לא ממש משנה (אין צורך להגזים כמובן), רק שיהיה טוב. תודה (ושנה טובה לכל כל כל כולם)
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עשיתי היום בדיקת ראיה, והבודק אמר שיש לי -4.5 וצילינדר, עכשיו הוא ניסה להסביר לי, אבל לא ממש הבנתי, מה זה?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה תחלופה טובה ואמינה יש ל google adsense?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש למישהו פרטים נוספים חוץ מתאריך? אולי מישהו שמתכוון להשתתף? כי אני אישית 90% בא אם אני מוצא עוד פרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.
-
- 26 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אכלתי לתומי סנדוויץ' עם חמאת בוטנים כשפתאום הרגשתי משהו קשה.. חשבתי שזאת בטח חתיכת בוטן או משהו אבל כשהוצאתי את זה מהפה הבנתי שזה קשה מדי ואחרי בדיקה הבנתי שזאת חתיכת שן. התחלתי לחפש עם הלשון מאיפה זה בא ואז הרגשתי חור בשן הרביעית מצד שמאל בשורה התחתונה, הצד האחורי. כבר הרבה זמן החניכיים שלי מאוד רגישות וכמעט כל פעם שאני מצחצח החניכיים מדממות קצת. רק עכשיו שמתי לב במראה שיש לי גם די הרבה אבנית בצד האחורי של השיניים התחתונות. השן לא כואבת או משהו, אבל זה די מגעיל ומעצבן. כן אני יודע "לך לרופא!!!!!!!111" וזה בדיוק מה שאני יעשה.. מחר על הבוקר. רציתי לדעת איך מטפלים בכלל בכזה דבר, והאם יש סיכוי להציל את השן מכריתה :'(
-
- 34 תגובות
- 18.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שמעתי פעם על אתר ששם אפשר ללחוץ על כפתור במקלדת בקצב של שיר והוא מוצא את השיר או משהו בסגנון עכשיו ניסיתי לחפש את זה וכל ניסיונותיי כשלו, לא הכרתי את השם שלו מעולם, ניסיתי לחפש את האתר לפי מילים שנראו לי מתאימות (מילות קוד בגוגל) יכול להיות שהזיתי את כל זה ומעולם לא היה דבר שכזה?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
היום ראיתי עריכה של המטריקס 2+3 בשם DEZIONIZED פשוט לקחו 2 סרטים משעממים העיפו תחלקים של הדרמה ויצרו סרט פעולה מאוד נחמד אז קודם כל מה אתם חושבים על העריכות האלה? וחוץ מיזה יש לכם המלצות לסרטים אחרים כאלה? רק תישמרו על חוקי הפורום בבקשה אז בלי לינקים להורדות ודברים בסיגנון בבקשה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אם אתם רוצים להגיב, הייתי רוצה לדעת גם כמה משלמים לכם, ואיך ? שכר גלובלי ? לשעה ? כמה שעות ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך... מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע אני נמצא בתוכנית חיילים בסלקום והחשבון שלי עומד על כ250 שקלים בחודש. מה שאני מקבל מהתוכנית: - 810 דק' לכל היעדים - SMS ב18 אג' - 300 מגה גלישה משולבת - 150 מגה גלישה סלולרית - E72 - סלקום נוויגטור (הגי'פיס של סלקום) מבחינת התוכנית אין לי מה להגיד זה בדיוק מה שאני צריך, אבל המחיר בשבילי גבוהה מידי. מה שחשבתי לעשות הוא להתנתק מכל זה (850 ש"ח בערך) להתקין רק תוכנית אינטרנט סלולרי ללא הגבלה ולשתמש בפרינג (http://www.fring.com/) התעריפים של השיחות מאוד נמוכים, וגם אוכל להתקשר לכל מקום בעולם ביותר זול מדקת שיחה בארץ (שימושי בשבילי) לדוג': מחיר לטלפון קווי בארץ : 0.04 אג' מחיר למספר סלולרי : 0.25 אג' וכמובן אוכל להשתמש גם בגי'פיס של המפעילה (הטבה לתוכניות אינטרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-