כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קיים איפשהו? חיפשתי בנרות ולא מצאתי, האנשים שאני רוצה להקרין בפניהם את הסרט לא יבינו הכל בלי תרגום. מקווה שזה לא נכנס תחת הקטגוריה של WAREZ, אם כן אבקש לנעול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! מהו השרת הורדות הכי טוב(מדובר על חוקי). מה זאת אומרת הכי טוב? שהמהירות הורדה שלו נשארת קבוע, והיא תמיד על הכי גבוה. ועוד שאלה, אני משדרג אינטרנט ל10MB. אצל נטוויז'ן שאני לקוח קיים אני מקבל חבילה משולבת של תשתית+ספקית ב150ש"ח. השאלה שלי האם יש בעיות עם נטוויז'ן?(עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם) האם כדאי לעבור ספקית?
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Polybius_%28game%29 OMG מאיפה אפשר להביא אותו? לא ממש הבנתי איך זה עובד, אם מישהו יכול לפרט בבקשה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ggqDt_51Yik paradise lost כבוד :biggthumpup:
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לטראק בסצנה של הכביש המהיר בסרט מטריקס השני? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
בוקר טוב. ברצוני לעשות קורס טכנאי מחשבים ולהוציא תעודה... היכן אני יכול להירשם לקורס כזה בצפון הארץ? ואם מישהו יכול לשפוך מידע בנוגע לנושא (מה לומדים וכו') אני אשמח... תודה.
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
ובניגוד למתיחה הזוועתית של נענע שהותירה אתר שנראה כמו אחרי מלחמה, השיפוץ בגיימספוט מוסיף לאתר ולדעתי הפך אותו להרבה יותר נוח מהגירסה הנוכחית http://beta.gamespot.com
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
This metal device is one of a number of similar devices which were invented in the 18th, 19th and 20th centuries to prevent masturbation. A leather strap which would have kept it in place is now missing. Until the early 1900s, many people regarded masturbation as harmful to a persons health, and it was blamed for a variety of ailments, including insanity. מעניין.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי את זה באמזון אבל הוא יקר עם המשלוח: https://www.amazon.com/AmazonBasics-Ni-MH-Battery-Charger-Port/dp/B00TOVTZ7K אשמח לדעת מה קיים בארץ במחיר סביר והאם GP גם מגן תודה שוב:)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי Guys.. אבא שלי היה בחופשה בחו"ל ונהנה לראשונה מ-GPS ברכב.. הוא התלהב והוא רוצה לקנות אחד שיוכל לקחת לכל הטיולים שלו. מבחינת ניווט הכוונה שהמכשיר יוכל לעבוד ברחבי אירופה וארה"ב.. אני מניח שגם מפות של הארץ יהיה נחמד (אם כי כמה כבר אפשר ללכת כאן לאיבוד). אם יש משהו עם תמיכה בפקודות קוליות גם יהיה מגניב. קלות תפעול היא מאוד חשובה, הוא לא טיפוס טכנולוגי במיוחד. אז אם יש כאן מישהו שמבין בתחום, ויש לו המלצות מה כדאי לחפש, חברה עדיפה שמומלץ להתמקד עליה, אשמח לשמוע ולקבל לינקים לעוד מידע. מחיר לא ממש משנה (אין צורך להגזים כמובן), רק שיהיה טוב. תודה (ושנה טובה לכל כל כל כולם)
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עשיתי היום בדיקת ראיה, והבודק אמר שיש לי -4.5 וצילינדר, עכשיו הוא ניסה להסביר לי, אבל לא ממש הבנתי, מה זה?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה תחלופה טובה ואמינה יש ל google adsense?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש למישהו פרטים נוספים חוץ מתאריך? אולי מישהו שמתכוון להשתתף? כי אני אישית 90% בא אם אני מוצא עוד פרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.
-
- 26 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אכלתי לתומי סנדוויץ' עם חמאת בוטנים כשפתאום הרגשתי משהו קשה.. חשבתי שזאת בטח חתיכת בוטן או משהו אבל כשהוצאתי את זה מהפה הבנתי שזה קשה מדי ואחרי בדיקה הבנתי שזאת חתיכת שן. התחלתי לחפש עם הלשון מאיפה זה בא ואז הרגשתי חור בשן הרביעית מצד שמאל בשורה התחתונה, הצד האחורי. כבר הרבה זמן החניכיים שלי מאוד רגישות וכמעט כל פעם שאני מצחצח החניכיים מדממות קצת. רק עכשיו שמתי לב במראה שיש לי גם די הרבה אבנית בצד האחורי של השיניים התחתונות. השן לא כואבת או משהו, אבל זה די מגעיל ומעצבן. כן אני יודע "לך לרופא!!!!!!!111" וזה בדיוק מה שאני יעשה.. מחר על הבוקר. רציתי לדעת איך מטפלים בכלל בכזה דבר, והאם יש סיכוי להציל את השן מכריתה :'(
-
- 34 תגובות
- 19k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-