כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי מחשב נייח בחדר העבודה וטלוויזיה גדולה בסלון. אני רוצה להיות מסוגל לשחק במחשב על גבי הטלוויזיה שבסלון. להערכתי המרחק ביניהם הוא בערך 7 מטר, בקו די ישר (יותר מאוחר אני אמדוד). בהתחלה חיפשתי מתאם hdmi אלחוטי, אבל נראה שהם לא ממש טובים וגם די יקרים. אז אני מניח שאזמין כבל hdmi ארוך (10 מטר) מ-dealextreme. גם ככה הכבל יהיה מחובר רק כשאני ארצה לשחק, ולא כל הזמן. חוץ מזה כמובן צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לי כרגע סט של לוג'יטק (EX 110), אבל אני לא בטוח שהוא יעמוד במרחק הזה. אם לא, האם יש סטים שכן יתאימו? דבר אחרון הוא (אולי) אוזניות אלחוטיות, כדי שאני אוכל לשחק בלי להפריע לחברה שלי הן לא חייבות להיות איכותיות במיוחד, פשוט שיעבדו במרחק הזה (בעצם, בהנחה שה-hdm…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אם למישהו יש או יודע איפו אפשר להוריד תביאו לי אני צריך ממש דחוף את זה למי שלא הבין אני בונה משחק דומינו במחשב - אני צריך את התמונות של כל קוביית דומינו כדי לעשות את המשחק תודה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום,יש את הפרק Butters its me ! ,אז יש את הקטע שאבא של בטרס הולך למכון כושר ואז יש שם שיר כזה שהולך בערך ככה: your love your getting high לה לה שיר מפורסם יחסית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נהגות יקרות, חייב את עזרתכן במילוי שאלון אנונימי לצורך סמינריון. זה הקישור לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/142CSlJbshS_5CEsTawSA1c4YCq-noh86FOAwJMp_l58/viewform תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. בעיקרון אני מחפש משהו דיי בסיסי ופשוט,לעשות חצי או מספר 1 על הזקן,יוצא לי הרבה פעמים להסתפר רק בגלל הזקן ולאוו דווקא השיער(פעמיים בחודש,40 שקל כל תספורת). סביבות ה150,להזמין מהאינטרנט,כל דבר שיעשה את העבודה,חשוב שיעבוד טוב ללא כבל חשמלי גם,סוללות או כל דבר כזה או אחר לא ממש משנה לי,מתגלח בבית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש מבחן שבו אפשר לשפר את החלק העיברי בפסיכומטרי? כמו מבחן לשיפור האנגלית -> אמי"ר
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מכבי עם הפסד חוץ אחד בלבד עד עכשיו באירופה... 2. הפועל ת"א בפיינלפור של היורופליג ואתמול באוסישקין... 3. הפועל ירושליים בפיינלפור של היול"ב קאפ 4. לנהריה יש השבוע משחק מכריע ברבע גמר היול"ב קאפ וגם בני השרון השנה משחקת לא רע... מה אתם אומרים על הכדורסל בישראל השנה. יש שאומרים שזאת הליגה הטובה באירופה. נו רק שמוצקין תחזור לליגת העל ;D
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1668721 אין מילים.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
ישראל קליין נעדר מ 28 לחודש הוא פרסם באותו יום סדרת מכתבי "אני מאשים" על עמוד הפייסבוק שלו. נגד רשמת הוצאה לפועל, גרושתו, ועוד. לפני כ 10 שעות, יש פרסום בקיר שלו של איזה משחק. משחקים יכולים לפרסם לבד או שחייב להיות שהוא פרסם ? גם ברוטר
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי לאחרונה Yes MaxHD וכל הניווט בו איטי ומעצבן (ה- Yes Max הרגיל שהיה לי עבד נפלא). זה רק אני?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה רציתי לשאול כמה משתמשים רשומים יש באתר ולא כולל אלא שהעפתם וחזרו תענו ותנעלו!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
אני יודע שאפשר להתקשר למוקד ולשאול אבל אני מחפש את כל הקודים לכל הייצרנים תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איפה בת"א ניתן להאזין למבחר גדול ככל שיותר של אוזניות איכות (Sennheiser, Audio-Technica, Grado, BEYERDYNAMIC, AKG ודומיהן)? אני זקוק לכתובת של חנות שכזו לביצוע השוואה וקנייה בסופו של דבר לאוזניות, שהכי יקלעו לטעם שלי. {ביקרתי היום ב-"קרמבו" והתרשמתי לטובה מהסנהייזר ששמעתי שם, אבל אני מעוניין במבחר עשיר יותר לבצע "קנייה טובה"} בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הכרטיס הזה ישן והם מוכרים אותו כ "כרטיס הכי מתקדם בתחום" זה מה שכתוב באתר , אבל זה לא העניין. תסתכלו על החברה שיצרה את הכרטיס. ועכשיו על הלוגו שעל הדיסק
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה המצב אני יודע שרוב האנשים פה עוד צעירים ולא יודעים הרבה על הצבא, אבל בכל זאת אני אולי מישהו כן יוכל לענות לי השאלות ... אז ככה. סיימתי טירונות והיתי אמור לעלות לפלוגה המבצעית בבסיס מסווג. בכדי לשרת בבסיס הזה יש צורך לעבור סיווג בטחוני, אבל לא עשיתי את הסיווג בגלל שבאותו הרגע יצאתי לקורס נגביסטים. בקיצור אמרו לי שישלימו לי את הסיווג ובלה בלה, אבל כמו הרבה דברים בצבא לא הכל הולך כמו שמתכננים ולא הוציאו אותי מסיבות כאלה ואחרות לסיווג. בקיצור היום המ"מ מתקשר ואומר שאני יכול לצאת לקורס חובשים אם אני רוצה . בגדול זה קורס איכותי וזה, אבל השאלה שלי היא מה הסיכוי שאני יצא לקורס מ"כים אחרי זה ?? ואם מישהו פה היה חובש ... כמה משלמים משכורת בקורס עצמו ?? וכמה בשירות הסדיר …
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: here? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: yes kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: you know hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: no kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: have exploits of hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı dont know | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı know file ınclude | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: server hack…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים ומגבר לרכב סיריון 2001 יש לי כבר רדיו דיסק של JVC והרמקולים שיש באוטו פשוט באיכות על הפנים http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=40736 אני חדש בזה ולא יודע מה עדיף קדמיים אחוריים 5 וחצי 6x9 ? בעיקרון יש לי 1200-1300 שקל להוציא על זה מה אתם ממליצים? תודה מראש. נ.ב אפשר הסבר קצר מה זה קומפוננט ולאן זה מתחבר?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-