עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MasterDK,

טוב את התשובה לשאלה הזאת לא מצאתי בגוגל: איך אני יכול ליצור קשר עם גוגל באימייל? יש לי משהוא לשאול אותם? מה האימייל משיהוא יודע?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by skywalker13,

שלום. מישהו יכול לקשר אותי לאיזה אכסון אתרים טוב ובחינם בסגנון של off.co.il רק בלי הקטע שצריך לבקש הזמנה ממשהו שכבר רשום. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

הייתי אתמול בטיול מסכם של 3 שנים בתיכון...פתאום אני רואה את מכבי ת"א ישר הוצאתי מצלמה וצילמתי את מי שראיתי באסטון אחד מעוזרי הקבוצה ובאסטון שעוזר לו להרים מים מינרלים(: ניקולה וויצ'יץ

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Vega,

שלום חברים אני זקוק נואשות לסיכומים בחלק של האזרחות בבחינה של ידע העם ב', עדיף מאוד שזה יהיה מעודכן לבחינה הקרובה. מי שצריך סיכומים בחלק של ההיסטוריה בבחינה שישאיר לי מייל שלו בה"פ ואני אשלח לו מחברת שלי מתחילת י"א עד סוף י"ב ועוד סיכומים של מישהו מהשכבה שלי.. בהצלחה

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  6. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by oba3k,

בעיקרון כל דבר אלקטרוני וזול יכול לעניין אותי. מישהו מכיר/שמע על מקום זול וטוב שם?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by deso,

מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  10. אני וחברים שלי רוצים לצאת לטיול עם תומקארים (לכולנו יש רישיון) ואנו מחפשים מקום בו אפשר להשכיר תומקארים... האם מישהו יודע איפה יש?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250041,00.html :lol:

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by shloosh,

לולול http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4297 "באמצעות משגר טילים נישא"

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by kinggil,

http://video.google.com/videoplay?docid=1999499897470398424&q=gpu ;D ומה קורה שמחליטים לעשות ללוח שמח (: http://video.google.com/videoplay?docid=6109268055397506043&q=gpu

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  14. MFF RINGTONES מאיפו אפשר להוריד בחינם אולי ? יש לי מכשיר SAMSUNG E630 והוא תומך רק ב MMF * חיפשתי אבל כל מה שמצאתי היה הורדה בתשלום.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. איזה פסכולוגיה בגרוש, הכפתור הוא החיים שלנו אנחנו חייבים ללחוץ עליו אפילו שהוא לא עושה כלום ואנחנו כבר יודעים שזה לא עושה כלום, עכשיו זה אפילו יותר חשוב ............................... דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא הייתי מתרגז מזה כלכך אם לא הייתי שומע השטחצנות של המפיקים באיזה ראיון, זה היה בערך ככה "המספרים הם החיים,אי אפשר לדעת מה הם עושים, אפילו אנחנו לא יודעים על המספרים..." ועוד בילבולי מוח, כאילו בגלל שיש להם רייטינג הם עכשיו מהיו הפסיכולוגים של הדור אני אפילו לא יודע למה אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת, אהה היה לפחות דבר אחת טוב הפרק, הרגו את ליבי, לא צריך לראות את הפרצוף המו…

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

התעורר ויכוח לשוני קל ביני לבין אבי בקשר למילה "תורות". אבי טוען ש"תורות" = תורה ברבים. אני מסכים איתו אבל טוען ש"תורות"= רבים של תור(לדוגמא, משחק קופסא אשר כל שחקן משחק בתורו(כמו למשל מונופול) = משחק בתורות). אבי טוען ש"תורות" למשמעות שאני מתייחס אליה זה סלנג ואמורים להגיד משחק בתורים. יש פוסק אשר יגיע להכרעת דין ביניכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כל פעם שאני מנסה להיכנס ולהציב עוגיה על המחשב שלי בעזרת פיירפוקס אני נתקל בהודעת ABUSE מעצבנת, שמלווה בפרסומת. כאשר אני מנסה לעשות את אותו הדבר עם אקספלורר הפעולה מתבצעת ללא עיכובים ובעיות. למה לעזאזל האתר לא תומך בפיירפוקס? בייחוד לאור העובדה שחלק גדול מאוד מהגולשים משתמש בו? ההודעה מופיעה גם שרוצים להרשם, ואני בטוח שהיא עצרה עשרות אנשים מלהיכנס לקהילה. נ.ב. האיי פי שלי משתנה. ולא עשיתי שום דבר שמצדיק הודעת ABUSE

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  22. הדור ה3 על גג הבניין שלכם.. הפרסומת קצת טיפשית לא? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  23. הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by avivlevy,

ראיתי באיזה תרק תמונה של תקיה עם משהו כמו חמש אלף שירים אז רציתי לדעת אם לכולם יש אלפי שירים במחשב או שרק כמה סרוטים לא צריך במדיוק בעערך: כמה שירים יש לכם במחשב?

• 99 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים