עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בבקשה תרשמו לי כתובת שאפשר למצוא שם כתבה על ספורט אבל באנגלית ובאנגלית בלבד תודה מראש JOW-Z

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Yaniv_Uzan,

אז ככה FLOSTER שלח לי לינק לא מזמן לטרד בפורום של PCPRO... http://web.archive.org/web/20010710230013/www.pcpro.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl?board=Anarchy&action=display&num=993030965&start=12 ממש הסטוריה ומעורר צמרמורת מתי שאני רואה את הטרדים האלה... אפשר למצוא דרך האתר הזה עוד מלא כתבות ישנות מהאתר ועוד דיונים מהפורומים. לא האמנתי שהוא עדיין זוכר את טרד הגיוס שלי... את הזכייה שלי במקום הראשון בכתבה שעשיתי על ה AMD900MHZ האגדי של הזמנים הקדומים :-) (חחח קיבלתי מפנדה KYRO II בחצי מחיר) בנוסף לזה יש גם את המפגש הראשון של הפורומים שהיה בארץ! (וגם היחידי שהייתי בו כי התגייסתי יום אחרי בדיוק) http://pctip.co.il/articles/meeting.php איזה כיף היה במפגש הראשון... ל…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by AdamS,

ת'רד קצת מוזר. אבל יש לי בעייה כבר כמה ימים ב-Xbox ולא ממש הצליחו לעזור לי בפורום. ואני אפילו לא יודע מה לכתוב בגוגל בשביל למצוא פיתרון או הגדרה לביעה. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי למצוא איזה משהו בנושא בגוגל אני אודה לו מאוד. זאתי בעיה: אני דיי נושא, בבקשה תעזרו לי. אני לא מצליח למצוא משהו בגוגל שקשור לבעיה הזאתי ספציפית. מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון או איזה משהו לכתוב שם חח. תודה מראש לעזורים.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. http://e.walla.co.il/?w=/6/1843415

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. שלום, לפני כמה ימים הלכה לי טלביזיה 21' פשוטה כזאת אני רוצה חדשה גם 21' עד 1000 ש"ח יש המלצות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by iem,

אומרים לי שיש מע' מש' אי הומוגניות M, של 3X3, ואומרים ש- (1,2,1) ו- (2,1,1) פתרונות שלה. אומרים גם ש- (1,1,1) הוא פתרון למערכת ההומוגנית (O), בעלת אותה מטריצת מקדמים מצומצמת (ללא עמודת הפתרון), כמו למע' המקורית, שנקרא למצומצמת A. א) מבקשים ממני להוכיח כי (0 , 1- , 1) הוא פתרון למע' O הומוגנית. ב) רוצים שאני אראה כי כל שורה במטריצה A היא היא מהצורה (a,a,-2a), ולמצוא מטריצה מדורגת קנונית שקולת שורות ל- A. ג) רוצים שארשום פתרון כללי של מע' O ולהוכיח כי הפתרון הכללי של M הוא: (2,1,1) + s(1,1,1) +t(1,-1,0) XXXXXXXXXXXXXX איך אני ניגש לכל סעיף ? אני חייב הדרכה איך לעשות כדי שאוכל לפתור .... תודה !

9. Started by ofir123,

אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו יכול לשלוח לי שמות של האוסים חדשים...(offer nissim) וכאלה...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by djhenrya,

[attachment deleted by admin]

14. Started by ychig,

"מפריע לי עם גולות פושטות" "את ערבי עם שפם" יש עוד סרטים.. רשום שזה מ2006 אז אל תתעצבנו עלי אם ראיתם את זה

15. ערב טוב ושלום לחברי הפורום. רכשתי שעון של CASIO , מדגם: 7900 G-SHOCK ואני מחפש ספר הסבר/ הדרכה לדגם שלי . אשמח אם למישהו יש אתר כלשהו , שיכול להפנות אותי אליו (כמובן עיברי) או קישור למסמך WORD או PDF .. העיקר שיהיה ספר הדרכה בעיברית! אשמח מאוד לסיוע שלכם חברים .. תודה שיהיה לכולם סוף שבוע מהנה ומוצלח..

• 4 תגובות
    • 8.7k צפיות
  16. Started by AC/DC,

יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי מישהו ראה אם יש שמה ? במרץ אני יוצא למסע לפולין ובדרך חזרה או אפילו דבדרך לשם אני מיתכוון ליקנות את הA2 תלוי במחיר אז אם מישהו יודע או שמע שיאמר לי בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by roeesnir,

אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by אביהרץ,

שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yuraxp,

אהלן חברה. אני עומד בפני רכישת סלולרי חדש וחשבתי על ה מוטורולה E398 מה דעתכם עליו? הרמקולים הסטראופונים עובדים טוב או סתם גימיק? תודה מראש י.פ

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by shay18,

רציתי כבר לקנות בקיי.אס.פי אבל הרצי חיפוש בפורום ואומרים שבשום אופן לא לקנות מהם ושהם מוכרים זבל וכו'...אז אני צריך ממכם המלצה לחנות טובה ואמינה ורצוי מאוד שתהיה רשת ובעיר שלי(פתח תקווה) אני לא רוצה לקנות מחנות בודדת כי המחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיום הוא בזבל והחנות איננה.. תודה!

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by xtract1,

אני נכנס לדף הראשי http://www.fibi.co.il/fibi/site/he/homepage.asp ומנסה להוריד את התוכנה שלהם, BizWiz או איך שלא קוראים לה, והוא רושם לי משהו לגבי החבילות HTTP שפגומות או שקר כלשהו. יש פיתרון לסיפור הזה או מה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dorviper,

בצו ראשון קבעו לי פרופיל 82 והגשתי עירעור כדי שיעלו לי ל97. קיצר התקשרו אליי לבוא תוך שבועיים מתי שאני רוצה לועדה רפואית,עכשיו יש לי כמה שאלות 1.אני מגיע לאיפה שהיה הצו ראשון כן? 2.שאני מגיע לשם לאן ללכת? לאיפה שאז בדק אותי הרופא? 3.זה אותה בדיקה שהרופא אז עשה או שזה כמה אנשים בודקים אותך ומחליטים ביחד,כי אם זה איש אחד למה קוראים לזה ועדה רפואית?! :s05: תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by stone cold,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1627440&m=1&mid=79892 מה עכשיו סדרת ילדים שתשתמש בדמויות מאקס מן ? שילגיה ושבעת הגיבורי על ? ;D

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.