עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני טס ביום שישי ואני רוצה לקנות DVD איפה אתם חושבים יותר זול בארץ או בדיוטי?

2. חברים האתר נתקע גם לכם מדי פעם או שנדמה לי? במיוחד בפורומים פתאום כשאני רוצה להכנס לנושא מסויים זה פתאום נתקע וזהוא .... קרה לכם ???

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by Yossarian22,

ערב נאה, הופיעה לי היום אפשרות חדשה ברוב הפרופילים שאני נכנס אליהם בפייסבוק פשוט למעלה ליד איפה שכתוב poke, send message, chat נוספה אפשרות חדשה - call ואם לוחצים עליה זה מקפיץ כזה חלון שכתוב calling xxx (האדם שאני בפרופיל שלו) - ולא קורה כלום. להלן תמונות Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה זה עושה? גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. Started by 666,

ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. זה לא קשור לכאן אבל בהחלט זה נובע מHTML JAVASCRIPT ללא רקע בכלל רוצה להתקדם בנושא SEO יש כאן אנשים?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, יש איזה מסעדה שאני עובד בה בעיר שלי וכולכם מכירים אותה אבל אני לא אנקוב בשמות. האם יש חוק מסויים שמתיר על מעביד להרחיק עובד מהעבודה + לבטל לו משמרות עד שתהיה שיחה עם המנהל האיזור ? כלומר אם הייתה אמורה להיות שיחה עם המנהל ביום שישי האחרון ולא היה וגם בראשון לא היה (כי המנהל האיזורי לא יכל) אז ביטלו לי את המשמרת שאמורה להיות היום בשלישי כי עדיין לא הייתתה לי שיחה .. האם זה חוקי ? בטענה שבמשמרת האחרונה שלי ביקשו ממנו לי לעשות XYZ ולא עשיתי (דבר שלא קרה). חשוב לציין שאני עובד בצורה חוקית לחלוטין יש לי פנקס עובד והחברה הזו היא בינלאומית.

8. Started by Barni,

חיפשתי איפה אפשר לפרסם את זה, כנראה פה, קניתי את זה: מעבד: AMD Athlon 64bit 5200X2 לוח אם: Asus M3A78-EMH HDMI קירור למעבד: Heatpipe OCZ צורב: LG GH22NP20 DVDX22 DL ספק כוח: ג'נרי כנראה, 300W זכרון: Black Dragon 2G KIT DDR2 800MHz Geil דיסק קשיח: 320GB 16MG SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE מארז: SilverStone PS01B כ. רשת USB: TP-Link USB 54MB מחיר סופי: 2,315 ש"ח מה אתם אומרים חברה?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by iem,

אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  10. שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by Component,

אהלן, מישהו יכול להמליץ על אתר טוב? לספר על אתרים לא טובים? תודה, עדי.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. מכל אחת משתי נקודוצ הנמצאות מחוץ לאותו מעגל במרחיקים שונים מהמרכז יוצאים שני משיקים למעגל. מבין שני המיתרים המחברים את שתי נקודות ההשקה [של אותה הנקודה כמובן] איזה מיתר גדול יותר זה של הנקודה הקרובה יותר למרכז המעגל או זה של הנקודה הרחוקה יותר מהמרכז? הוכח. חשבתי על זה כמה שעות היום בשיעור תנ"ך ולא הצלחתי. אשמח לעצות תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

מישהו מכיר חנויות של מחשבים באנגליה(בעיקר עם מוצרים למודינג)?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by דימה ש,

רציתי לשאול(וליידע).. שליחת תגובות בכרום עושה לכם בעיות? הוא רושם לי בחלק מהפעמים שכבר שלחתי את ההודעה הזאת, למרות שלא שלחתי כלום. בשאר הפעמים הוא שולח הודעות בסדר. אה והמערכת מזהה את כרום כIE7? רשום לי שאני עם אקספלורר... (שלחתי פעמיים הודעה עם IE.. אולי בגלל זה?) כרום עושה לכם בעיות בסיגנון עם האתר?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by Ran B,

טוב, אני שובר את הראש בלחפש בעיתונים משהו, סיימתי את העובדה בתנ"ך אבל נשאר לי החלק הקטן של ה30 נקודות שהוא העבודה האישית, ולא החלק הקבוצתי.., אז מכיוון שבתנ"ך אנחנו לומדים למידה רב תחומית, ומשלבים את התנ"ך למציאות והכל, יש דילמה בספר מלכים א, לא זוכר את הפסוקים והפרק, את העבודה הקבוצתית עשינו ממזמן (אני וחברים שלי), אבל הדילמה היא בעצם : כוח הכסף לעומת כוח ההתיישבות. למשל דוגמא של סיפור קצר : אני אמציע שמות לנחיותכם בלבד.., אין קשר לשמות ולסיפור.. אדון משה קנה אדמה בהרצליה, הוא קנה חצי דונם אדמה, יש לו חוזאים מטעם מדינת ישראל שאותה אדמה שייכת לו. ואז אותו אדון משה טס לארה"ב למהלך 10 שנים.. ושחזר ראה כי על האדמה שלו יש מעיין קרוון(ככה רושמים?)כזה עם אדם נחמד עם ה…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by navk2,

http://youtube.com/watch?v=jSBoN1OKXUE&mode=related&search חשבתי שאולי יהיה נחמד לנסות את זה פעם...

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by icebreak,

http://213.8.170.67/mashina/excl/excl1.html מישהו יודע ומוכן לשתף ?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by itsik1231995,

HD PREMIERE! The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon by Richard Gale [בדיחה]

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  19. Started by xzibit,

משעמם לי רוצים ה-ICQ שלי: 1734649732, מחכה לכם אחים שלי

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  20. טוב אז שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני הרבה זמן. הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך והוא 9800 GTX של TWINTECH. בקיצור עברו כמה ימים הביאו לי כרטיס מסך זמני X500 בקיצור זבל. חיכיתי עוד קצת זמן לא חזר הכרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך זמני אחר אחרי שהתלוננתי (9500 GT). בקיצור עברו עד היום 42 ימים והכרטיס מסך שלי עדיין לא אצלי. התקשרתי לפחות 7 פעמים לחנות שאת שמה אני לא רוצה לציין בינתיים ואומרים לי שמחכים שהכרטיס מסך יגיע חזרה כי היה צריך לשלוח אותו לחול ופעם אחת אמרו לי שהחברה פשטה את הרגל (לא הבנתי על איזה חברה הם מדברים בכלל). אז אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לזרז תהליכים, אולי להתלונן, לדרוש פיצוי או משהו כי בסדר הביאו לי שני כרטיסי מסך זמניים אבל אחרי הכל אני צריך לקבל את הכרטיס מ…

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by giliboy,

הכי פשוט הכי יפה.... ראשונה שלי..

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by com,

http://news.walla.co.il/?w=//431721

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by Pika007,

עניין די דחוף, אז מי שיודע- בבקשה לענות כמה שיותר מהר S: קיבלתי מייל שעבר דרך Client של Hushmail, וכנראה איפושהו בדרך העברית הומרה לג'יבריש אני חייב לדעת איך לעזאזל אני הופך את זה חזרה לעברית, שכן התוכן חשוב ודחוף. לשנות קידודים- לא עזר, צריך איכשהו להמיר את זה חזרה ישירות. למישהו יש מושג איך?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  24. טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  25. שלום בחנוכה אני צריך להגיע לגני התערוכה מפ"ת מי שיודע ישר איך מגיעים מפ"ת מעולה מי שלא- אפשר קצת כיוון שאני יידע מה לחפש באתר של דן(סביר להניח שנצטרך ללכת קצת ברגל, אוטובוס שמגיע ישירות מפה לא מצאתי), כי במפות באינטרנט הרוב זה לפי רחובות ואני לא מכיר את האזור תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים