עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mortar,

הסרט - Taegukgi מ2004. סרט מלחמה קוראני (בקוראנית), 3 שעות סרט. הסרט מספר את הסיפור של שני אחים דרום קוראניים שנקלעים למלחמה (מלחמת קוראיה כמובן) נגד רצונם וההמשך, כבר סיפור ארוך... אין הרבה מה לומר וגם אני לא רוצה להרוס למי שבכל זאת הולך לראות, אני לא אכתוב תקציר של הסרט כי זה סתם הורס, אבל זה לא סתם סרט מלחמה הוליוודי, זה סרט חזק, משחק מדהים והרבה אקשן במובן הטוב של המילה. למי שלא אכפת לראות את הסרט עם תרגום באנגלית, למרות שאולי יש DVD עם תרגום עברי אז אני ממליץ בחום לוהט לכל מי שאוהב סרטי מלחמה על הסרט הזה... ללא ספק אחד מסרטי המלחמה הטובים ביותר שראיתי וללא ספק אחד הסרטים הטובים של השנה. Cheers. נ.ב ציטוט קטן מביקורת בIMDB "If you're that person that screamed in agony…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by VL,

אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by MishaK,

http://folk.uio.no/tsandvik/fun/learn_disco.mpg מפחיד...

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  4. אני מחפש שיר מאוד מפורסם שאני לא יודע את שמו ואת שם הלהקה שמבצעת אותו מה שכן אני יודע זה בפרסומת החדשה של בזק בינלאומי הוא מושמע והוא הולך משהו כזה:פה פו פה פה פה פה פה פה.... ואומרים בשיר את המילה SCAT MAN משהו יודע ? ???

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. תודה מראש.............

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  7. לפני שנה וחצי קניתי מחשב מניורון בעצם מסניף זכיין שלהם ברמת גן אני חיפשתי מחשב אמין של חברה שתיתן לי אחריות לכמה שיותר זמן כשפתחתי את זמן תל אביב ראיתי מודעה שלהם ונוכחתי לדעת שהם נותנים 3 שנים של אחריות על כל המחשב!!! ניגשתי אליהם וגיליתי שהמחירים יקרים מאוד יחסית לחומרה ולרכיבים אך הייתי בטוח שהכסף שווה את זמן האחריות הארוך קניתי מהם מחשב ביותר מ 7500 שקל כולל מסך LCD שבזמנו עלה 2500 שקל היום לאחר שצברתי המון המון המון ידע הבנתי שעשיתי טעות א. מחשב בסכום כזה צריך לכלול את הרכיבים המשוכללים ביותר ללא פשרות אפילו אם זמן האחריות קצר ב.אם יש תקלה ברכיב מסוים אני יכול ללכת ליצרן ןלא למי שמכר לי את זה ג. לבדוק טוב טוב את המחשב לפתוח לסגור למדוד לסקר כל מה שצריך היום המחשב …

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by DAVIDD,

שלום... יש לי קובץ ראר ששכחתי את הסיסמא שלו איך אני יכול "לפרוץ אותו"?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by ORANGEJUICED,

אם מישהו יודע מאיפה להשיג לי תסיסמא אני מוכן לשלם לו :yelclap:

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by Em.,

אהלן.. .. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות hand grips בארץ? הכוונה לא לרגילים הפשוטים עם הפלסטיק. הנה דוגמא http://cgi.ebay.com/Heavy-Grip-6-Pack-Set-grips-hand-strength-train-gripper_W0QQitemZ190130695354QQihZ009QQcategoryZ28067QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יש פה סט של 6 קפיצים מהתנגדות של 100 עד 350.. להזמין את זה במשלוח מאיביי זה לא פרקטי מבחינתי :-\ חפשתי די הרבה בחנויות ואינטרנט אבל שומדבר מישהו יודע על דברים כאלו בארץ ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 21:26:31 עברה כמעט יממה...ברשותכם

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by someone,

קודם כל ברשת אורנג', כי כבר יש לי טלפון ישן שאני יכול לעשות עליו TRADE IN, וגם אני יוכל לעשות את מסלול החיילים, ואני רוצה שהמקסימום הכללי של הטלפון (עם כל ההורדות מחיר שיהיו מהטרייד והחיילים) ייצא 30-40 שקל מקסימום.. למישהו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  12. הייתי שמח אם צוות האתר היה שוקל לעשות ביקורת על הכרטיס קול הבא: Xonar HDAV1.3 Deluxe http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=QY0Ud4MG0DMfXNiQ http://www.silentpcreview.com/Xonar_HDAV הוא פשוט נראה מטורף.

13. Started by Yuval Tal,

זה מה שאני רואה כשאני נכנס:

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

משעמם לי.. וכדי שלא ישעמם לי...אני שואל אותכם.. --------------------------------------- מה אתם עושים כשמשעמם לכם...........? ---------------------------------------

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by or,

טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול?? למה לסגור (בשביל זה יש את הפורום הכללי והכותרת בסדר גמור!) ואם אתה סוגר שוב לפחות תן הסב…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  16. יצרתי חשבון באתר camera4less.co.il, ואחרי זה ניסיתי להיכנס לחשבון (צריך להקיש אימייל וסיסמה). קיבלתי הודעה שהפרטים שהקשתי שגויים! אז נכנסתי לאימייל שנשלח לי ע"י האתר בעת ההרשמה,והעתקתי משם ישירות את פרטי הכניסה, ועדיין קיבלתי את אותה השגיאה! עשיתי איפוס לדפדפן+הפעלה מחדש, ולא עזר. ניסיתי להיכנס דרך פיירפוקס, גם לא עזר. באימייל שקיבלתי מהאתר אגב, לא היה שום לינק הפעלה, כך שאין צורך בלהפעיל את החשבון הוא כבר מופעל מההתחלה. מישהו יכול לנסות להירשם ולהיכנס גם? אני רוצה לראות אם התקלה אצלי במחשב, או באתר עצמו...

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Kerberos,

אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. Started by DXT,

אוקיי אני מקווה שהפעם זה יעבוד... MY 100th MESSAGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeee ;D ;D 8) 8) ;D ;D

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. Started by Googleness,

משהו שחשבתי עליו אחרי שקראתי תגובה לכתבה באיזה אתר חדשות ששכחתי מה הוא היה. בכל מקרה אני זוכר בתחילת שנות ה2000 כשרק התחלנו להשתמש באינטרנט אצלי בבית היה מין קונצנזוס שצריך להיות זהיר ביותר בנוגע למידע שמפרסמים באינטרנט. לדוגמא אח הדברים היותר זכורים היה ש"לא קונים באינטרנט עם כרטיס אשראי" , או למשל לא לתת טלפון וכתובת ואחד האזהרות הכבדות ששמעתי בזמנו היה בנוגע להפצה של תמונה שלך בטעות דרך האינטרנט לצד ג' (מוזר אבל שיהיה ...). עם הזמן ותוך כדי הבנה מסויימת של איך בעצם עובד האינטרנט היה איזה איזון בין לתת פרטים אישיים איפה שצריך (למשל האתר של הבנק או רכישה בחנות מוכרת) לבין שמירה על הפרטיות. אולם הנושא שאני רוצה לדון בו איתכם ולשמוע את דעתכם עליו הוא מה דעתכם על המצב אליו …

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. חשבתי על קניית iPod, וללא ממש בא לי על חנויות בארץ. למישהו יש מושג אם הם יכולים לשלוח את זה לישראל? אגב, אני טס לגרמניה בקיץ, האם כדאי לחקות אם זה ולקנות שם? באירופה המחירים אמורים להיות זולים יותר, לא?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

אז ככה, אני וחבר תהינו אם זה אפשרי להיכנס לספריות של אוניברסיטות (אנחנו תלמידי כיתה יא') ובכך להתקדם בחומר ובכלל לקרוא וללמוד על חומר שמעניין אותנו באופן אישי. אוניברסיטת תל אביב? הפתוחה? בן גוריון בבאר שבע\ת"א משהו שמתאים לזה? האם זה אפשרי בכלל? תודה.

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by Akiles,

איך עדיין אין פה כזה ? בכל מקרה נתקלתי בדבר הבא: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1010083/gaymer-set-keyboard-computer-mouse/ נראה ממש טוב אמנם אני כבר לא משחק הרבה אם בכלל אבל בדיוק מת לי ה MX518 ואני צריך עכבר (גם פשוט יספיק לי - אבל ראיתי את זה וזה נראה נחמד) מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by tamar,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465721,00.html

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by DOGMA,

:lol: :lol: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/kung-fu-grip/61-GTA-IV-Rejected-Niko-Auditions

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by darkstar276,

בבקשהההההההה שמישהו יגיד לי שעדין קיים משהו כזה באיזור המרכז. מקום לשחק משחקים...

• 1 תגובה
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים