עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

מתי מגיע לישראל? אני כבר חצי שנה מחכה לו!!!!!11 :jump: תודה

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by IG,

לא חנויות מחשבים, אלא חנויות מוצרי חשמל... מקררים, TV, שואבי אבק.... לא מכרזים... וכמובן אמינות וזולות. תודה נ.ב. חנויות מהארץ... לא איביי או חנויות אחרות מחו"ל...

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by KOBRA CHOPER,

UFO http://video.google.com/videoplay?docid=-5767810060260008694&q=UFO

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  4. רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו יש רעש מוזר, כמו חריקה מתכתית שנימשך כחצי שניה אבל עדיין מאצבן. כל זה ברגע ההדלקה ליפני שיש משהו על המסך בכלל. חוץ מזה המחשב פצצה ואין תקלות. המפרת: AMD 64 3200+ BOX CPU AND BOX COOLER GIGABYTE K8NF9 ULTRA 2X512 VALIU CORSAR XFX 7900GT UDL 256MB NEC 3550A DVD-RW WESTREN DIGITAL 250GB 16MB SATA2 מקלדת + אכבר אלחוטי של LOGITECH ספק A-TOP 400W TW (מארז CHIFTECH DRAGON) מישהוא יחול לעזור לי פה לפענח את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by skywalker13,

שלום. מישהו יכול לקשר אותי לאיזה אכסון אתרים טוב ובחינם בסגנון של off.co.il רק בלי הקטע שצריך לבקש הזמנה ממשהו שכבר רשום. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by UltraWaveMUSA,

נדהמתי לגלות כי התמונה אותה צילמו אותי כשהוצאתי את הטופס הירוק תהיה ברשיון הנהיגה! למה לעזאזל לא אמרו לי על זה כשהצטלמתי? אני אמור לנחש או משהו כזה? הצטלמתי בבוקר והתמונה יצאה ממש, אבל ממש לא טוב! כשהראו לי את התמונה על המחשב לפני שהדפיסו ושאלו אם זה בסדר, אמרתי כן במחשבה על כך שזו סתם תמונה שאף אחד לא יראה... אני מעדיף לא להוציא רשיון מאשר להוציא ולהשאר עם התמונה הזו!!!! האם ישנה דרך כלשהי להצטלם מחדש? אני נואש! נ.ב. חשבתי על אם אין אפשרות להצטלם מחדש - האם אפשר פשוט להדביק תמונת פספורט על רשיון הנהיגה?

• 52 תגובות
    • 6.9k צפיות
  9. Started by MasterDK,

טוב את התשובה לשאלה הזאת לא מצאתי בגוגל: איך אני יכול ליצור קשר עם גוגל באימייל? יש לי משהוא לשאול אותם? מה האימייל משיהוא יודע?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by GTX MAN_,

:itschy: זה יכול להגיע ל 100 מטר או יותר WTF? ממפולת של הר או משהו? מישהו יודע על זה יותר ?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by oba3k,

בעיקרון כל דבר אלקטרוני וזול יכול לעניין אותי. מישהו מכיר/שמע על מקום זול וטוב שם?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by lir@n,

קבלו אותם עכשיו בלייב http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by deso,

מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  16. אני וחברים שלי רוצים לצאת לטיול עם תומקארים (לכולנו יש רישיון) ואנו מחפשים מקום בו אפשר להשכיר תומקארים... האם מישהו יודע איפה יש?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  17. Started by Vega,

שלום חברים אני זקוק נואשות לסיכומים בחלק של האזרחות בבחינה של ידע העם ב', עדיף מאוד שזה יהיה מעודכן לבחינה הקרובה. מי שצריך סיכומים בחלק של ההיסטוריה בבחינה שישאיר לי מייל שלו בה"פ ואני אשלח לו מחברת שלי מתחילת י"א עד סוף י"ב ועוד סיכומים של מישהו מהשכבה שלי.. בהצלחה

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249654,00.html

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250041,00.html :lol:

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

הייתי אתמול בטיול מסכם של 3 שנים בתיכון...פתאום אני רואה את מכבי ת"א ישר הוצאתי מצלמה וצילמתי את מי שראיתי באסטון אחד מעוזרי הקבוצה ובאסטון שעוזר לו להרים מים מינרלים(: ניקולה וויצ'יץ

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  21. איזה כרטיס זיכרון נכנס לנוקיה 6230???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. פעם היה את 441 אבל סגרו אותו. מישהו מכיר כזה שירות ? זה ממש חשוב לי... אגב, אני צריך לרשום מספר פלאפון ולא טלפון ולקבל את שם המנוי. תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 12.5k צפיות
  23. Started by kinggil,

http://video.google.com/videoplay?docid=1999499897470398424&q=gpu ;D ומה קורה שמחליטים לעשות ללוח שמח (: http://video.google.com/videoplay?docid=6109268055397506043&q=gpu

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  24. MFF RINGTONES מאיפו אפשר להוריד בחינם אולי ? יש לי מכשיר SAMSUNG E630 והוא תומך רק ב MMF * חיפשתי אבל כל מה שמצאתי היה הורדה בתשלום.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  25. איזה פסכולוגיה בגרוש, הכפתור הוא החיים שלנו אנחנו חייבים ללחוץ עליו אפילו שהוא לא עושה כלום ואנחנו כבר יודעים שזה לא עושה כלום, עכשיו זה אפילו יותר חשוב ............................... דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא הייתי מתרגז מזה כלכך אם לא הייתי שומע השטחצנות של המפיקים באיזה ראיון, זה היה בערך ככה "המספרים הם החיים,אי אפשר לדעת מה הם עושים, אפילו אנחנו לא יודעים על המספרים..." ועוד בילבולי מוח, כאילו בגלל שיש להם רייטינג הם עכשיו מהיו הפסיכולוגים של הדור אני אפילו לא יודע למה אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת, אהה היה לפחות דבר אחת טוב הפרק, הרגו את ליבי, לא צריך לראות את הפרצוף המו…

• 5 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.