עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום החלטנו במשפחה לקנות טלוויזיה חדש. אנחנו לא מתמצאים בכל העניינים כמו HD, LCD, פלזמה, חברות, דגמים, מחירים.... מבקש לקבל הפניה לפורום בו אוכל לקבל המלצות ומידע [כמו שהתיעצתי בפורום הזה לפני רכישת מחשב, כך אני רוצה להתיעץ בפורום מסוים לפני רכישת טלוויזיה]. תודה =]

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  2. Started by lalala,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php ממולץ

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. אמשח גם להסברים. מחר יש לי מבחן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. לא מצאתי פורום אחר באתר בו מתאים יותר להעלות את השאלה לדיון. ידוע כבר זמן רב שחלק מספקיות האינטרנט בארץ, חרף הכחשותיהן, מגבילות את האפשרות לשיתוף קבצים על ידי לקוחותיהן. אני לקוח של אינטרנט זהב (012 סמייל ועוד ועוד שמות שיש לחברה הזו...) ובשבועות האחרונים מהירות ההורדה המקסימלית אליה אני מצליח להגיע בשימוש ב-uTorrent נמוכה משמעותית מבעבר. באופן מוזר כל זה התחיל להתרחש דווקא אחרי שהגדלתי את החבילה שלי למהירות 2.5MB (הן אצל הספק והן בתשתית). שאלתי היא אם כן האם ידוע לכם שחברת אינטרנט זהב אכן חוסמת את שיתוף הקבצים ואם כן אז איזה ספק לא חוסם?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. ?

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973009,00.html

8. כרגע היתה כתבה בערוץ 2 על המפעל של אינטל בקריית גט .. מישהו ראה ? עוד מעט היא תעלה לאתר אז אני ישים לינק מי שלא זוכר היתה גם כתבה באתר .. http://hwzone.co.il/news/1214942223/84526/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. היי, אני עומד לרכוש מחשב נייד של סמסונג והאחריות שלי תיהיה אצל "קבוצת חיון-מחשבים" ורציתי לדעת אם הם אמינים ואיך השירות שלהם? גם הבנתי שהאחריות היא בעצם של IBM אבל חיון מספקים אותה... אשמח לקבל את דעתכם ואם יצא לכם לקבל מהם שירות.. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הפלאפון Nokia 6280 ואיבדתי אותו, יש לי עליו ביטוח נגד גנבות/אבדות.... אם אני איבדתי אותו אני צריך לשלם סכום מסויים?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by andromedaZ7,

שלום לכולכם הייתי מעוניין לדעת את הTOP 5 בחילות אוויר בעולם לדעתם.כמובן שהדירוג צריך להיות מבוסס על ציוד,כמות ציוד ואימון וכמובן שפירוט יהיה מצויין למה דעתם זו או אחרת ! מקווה לדיון איכותי

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אז ככה - צרבתי כמה סרטונים לדיסק DVD, הכנסתי לנגן - מ4 סרטונים הוא עשה 96 או משהו כזה, אין לי מושג איך ולמה, הם לא היו מחולקים לחלקים במקור, כל סרטון מופיע עשרות פעמים (אותו שם בדיוק) הסרטונים בפורמט AVI קצת אחרי שמתחילים לנגן את הסרטון זה כותב שיש בעייה עם המידע במחשב זה עובד מעולה מישהו יודע מה הבעייה? פתרון? משהו? תודה איל

14. זוכרים את הסינר שהוא לבש? עם דובי צהוב, בבימבה אדומה כזו. איפה אפשר להשיג, אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by redti,

באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Swimmer,

ככל שאני מתקרב לגיל 17[ולרישיון :jump: ], אני יותר מתעניין במכונאות רכב, אופנועים, טוסטוסונים וכל דבר עם מנוע שנוסע, ורציתי להתחיל ללמוד את הנושא בשלמותו, רציתי לדעת, אם מישהו מכיר קורסים[שלא יפגעו קשות בכיס]/ספרים שאפשר ללמוד מהם.

17. הכותרת די ממצה. חשוב שהרכב לא יזלול דלק. עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין. any suggestions?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yanushka,

הבנאדם יודע לנגן על הכול, לשלב בין סגנונות: רוקנרול, פולק, בלוז. הוא פשוט אמן (יהודי, אגב, והיחיד שלא הושפע מסמים בשירים שלו) גדול - אנשים השתחוו לפניו. אני מניח שיש פה כמה שגדלו על השירים שלו.. מחפש המלצה לאלבום/הופעה/רצועה ספציפי. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. האם כל זמן קבוע (למשל חודשיים) או כשהם ממש מלוכלכים?

• 28 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. אני חושב שזה ממש לא בסדר שטלפון מסכן שנקרא "סמארטפון" צריך לעלות כ-3000 ש"ח ( אייפון לדגמא ) ב-3000 ש"ח אתה יכול לקנות מחשב ביתי ( או לפטופ ) ולקבל הרבה יותר מסתם מכשיר עם מסך 7 אינט'ש ! מה כ"כ מיוחד במכשיר הזה שהוא עולה כמו מחשב ? אני קורה לכל חובבי המחשבים והטלפונים , להתלונן על כך ע"מ שיורידו את המחירים של הסמארטפונים בישראל ...

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by redti,

אהלן היייתי מסיבה ערב לפני ערב ראש השנה הצטלמתי פעמיים לשני אתרים שונים אחד זה resident והשני אני כמעט בטוח שהוא אמר משהו עם net שימו פה את כל האתרים שאתם מכירים שמפרסמים תמונות ממסיבות

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by redti,

אני מחפש תוכנה טובה "לשיתוף" שרים..איזו הייתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  24. היי האם חשבתם פעם כמה כסף אתם באמת מוציאים פר חודש? האם שאלתם את עצמכם האם מה שאתם רוכשים זה באמת מה שאתם צריכים? תשובה : 500-1500 הולך על יציאות לרוב עם האישה וקניות.

• 44 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. שלום, בן-דוד שלי מגיע מחו"ל לביקור של כמה חודשים בארץ, הוא מעוניין שאברר עבורו שירות של קניית SIM ללא השארת פרטים והתחייבויות או משהו בסגנון, רצוי עם אפשרות להטענת שיחות. הוא מאוד פרנואיד בעניין הזה ולא רוצה שלאף אחד יהיו את הפרטים שלו, הוא זקוק רק למספר שיקבל שיחות (רצוי גם שיוציא). האם יש חיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 16.01.2011 בשעה 18:14:37 עדכון:מצאתי שירות כזה - http://www.israelsims.com/ אבל למה כרטיס SIM עולה כל כך יקר? (30$) באוקראינה הוא אמר שכרטיס עולה סביבות ה-10 ש"ח (20 גריבני) האם יש שירותים יותר זולים?

• 3 תגובות
    • 9.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים