כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
איזה אנשים קרועים באים לשם חחחחחחחחחח אני לא מפסיק לצחוק והתוכנית בכלל מחפשת פחות קול אלא אנשים צעירים ראיתי כמה אנשים קצת מבוגרים ולא העבירו אותם עכשיו אלא ששרו את האקונה מטטה קרעו אותי וזה שהיה אתמול אשתו יולדת והוא בכוכב נולד צביקה הדר אומר לו למה אתה לא איתה הוא אומר לו מה אני יעזוב הכול אני במבחנים חחחחח קיצר מלא אנשים קרועים
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הורדתי כמה שירים שלהם וזה משהו מעולה. אחלה של טרנסים כאלה, רק אני לא יודע באיזה שפה זה נראה לי הודית http://www.basshunter.se/ זה האתר שלהם
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
תגידו, גם אתם לא מצליחים להיכנס לאתר של משרד החינוך לבדוק את הציוני בגרויות עם הקודים של שנה שעברה שחילקו בבית ספר, או שזה רק אני?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון דגם lg u8120i האם אפשר לצרוב לו קשוחה של ה-u8331i ? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
(אין לי מושג איפה לפרסם את זה, מקסימום מנהלים להעביר בבקשה) אני רוצה לדעת כמה עולה לי להשאיר את המחשב דולק בלילה. הסתכלתי באתר של חברת חשמל ובמחשבונים שלהם אבל איבדתי את הידיים והרגלים (אין לי שמץ במונחי חשמל) המחשבונים: http://www.israel-electric.co.il/bin/en.jsp?enVersion=4&enDispWhat=object&enZone=calc&enDispWho=General%5El769&enPage=IP&enDisplay=view& אם מישהו יוכל לעזור לי לגלות את התשובה אשמח מאוד.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252790,00.html על פי חוק הלבוש הלאומי החדש באיראן יחוייבו היהודים לענוד על חזית בגדיהם סרט צהוב, מעין טלאי צהוב של המאה ה-21. על פי דיווח בעיתון קנדי יחוייבו הנוצרים לענוד סרט אדום. במכון ויזנטל אומרים כי "איראן מתקרבת במהירות לאידיאולוגיה הנאצית" מזעזע. כל מה שיש לי להגיד זה Nuke the fuck out of them NOW. צריך להשתמש בכל דבר שעולה על המוח, בכל נשק לא אנושי שיש, נשק סייסמולוגי, פצצות תרמו-גרעיניות, פצצות ניוטרונים... הכל כדי להשתיק את הממזר הזה, או שמא נקרא לו, היטלר השני. פשוט... מזעזע. לא נתפס. הוא רוצה לשחזר אירוע כל כך מזעזע כמו השואה... הוא פשוט חולה נפש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יש פצצה החזקה יותר מ פצצת אטום?? כמה זמן חיי אנשטיין וממה הוא נפטר? :-X
-
- 93 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני חושב שאם הייה תוכנית כזאת זה הייה דבר אדיר! ולשפץ מחשב יותר פשוט וזול ממכונית.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.one.co.il/msites/mondial/petition/ 120 אלף כבר הצביעו בכמעט 4 ימים!!! יאלה אנשים אנחנו רוצים להנות פעם ב4 שנים!!!! תעזרו לנו להצליח וכנסו תצביעו! כל קול חשוב!!! ***לבעלי פיירפוקס. אני מודע למגבלות. ממולץ להוריד תוסף ietab או להכנס פשוט מהאקספלורר!!! לא להתעצל!
-
- 111 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אבל לא לפני שאני אראה אותו במציאות, אז מישהו יודע אולי איפה אוכל לראות מסכים בתצוגה? באופיס דיפו ובאג אין את המסך הזה. LG L2000C מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את ההודעה.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
Hi Everyone Im Back After A Waiting My New Computer Arvived: Pentium D 805 Stock GIGABYTE GA-8i945P-G-RH SAMSUNG 256X2 667 DDR2 + COOLING GIGABYTE Geforce 6200TC HEC 400W + 6 CASE Fans ---- CPU IDLE 30-29 STOCK GPU IDLE 54~ Stock Fanless HDD - 26 4 front fan -- I Assemblied This Computer By myself (im only 14). thats why i didnt went here
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
-
חברה נשברה לי הרגל ורציתי לדעת עם מורידים על זה פרופיל..? ויש לי ב 30 לחודש הזה צו ראשון....!! ושבורה לי הרגל מה אני אמור לעשות..!? ללכת לצו או לא..? תודה לעוזרים..!
-
- 17 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
לא להאמין שיש יותר מכוערים מימני ועוד בתפקיד כזה גבוה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מי מגיע לLP הקרוב. אני רוצה להשתתף אם המארז שלי BLACK SCORPIO בתחרות ל מודינג. הבעיה שאני גר בקריות. אולי עוד מישהו נוסע מקריות?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אפשר מידע על זה? מה זה דורש? מה עושים שם? איזה ידע אמור להיות לי אם אני רוצה להתקבל?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפן מסוג Maxthon? אני משתמש בדפדפן הזה וכשאני גולש כאן אני שם לב שהדף אינו נטען במלואו, נשארים כל הזמן עוד 2 פריטים שלא נטענים וזה מציק שזה נתקע כך. שאני גולש באקספלורר הדף נטען עד הסוף, משום מה במקסטון 2 פריטים מסרבים להטען... עוד מישהו עם הבעיה הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-