עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gtabak_37,

כל הפרטים כאן: http://www.facebook.com/event.php?eid=126426257391449

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by ref4fcd,

אני רוצה לקנות מתנות למשפחה (אח בן 19 והורים), יש המלצות? תקציב לא גבוה מדי

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  3. או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  4. בדיוק שאני צריך להיכנס לאתר הזה אף פעם אבל אף פעם הוא לא עובד, או שהוא זז כמו חיבור 5KBPS שזה ממש לא מתקרב אפילו למודם מתקדם בשנת 1989. תתקנו את זה אלוהים, כמה הודעות SQL אני צריך לראות כל יום או לחכות 10 שניות בשביל שהאתר יגיד לי שהוא לא קיים ""משום מה"".

5. או קיי אז באמת היום 133 תמונות בערך 10 משתתפים ואפילו יש פרס.... http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32851 עכשיו כמה שאלות שמטרידות אותי... מי ניהל את התחרות בפועל (כנראה אבנר...)??? מי החליט מי זוכה (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/#newsitem1075520136,65810, כן בטח איפה הסקר בלה בלה מי קבע את המדדים לפיהם יקבע הדירוג והמנצח (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/articles/2ndcontest.php וואו איזה פירוט!!!!! מי החבר של זוכה התחרות (כנראה אבנר...)??? (טוב אולי לא, אבל לא רלוונטי) מי מנהל את פיסיטיפ בפועל (כנראה אבנר...)??? מי שונא אותי (כנראה אבנר... טוב אפילו מאוד והרבה אנשים יודעים את זה והפרוייקט שלי שם רק בגלל שהוא מפחד לתח…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by ONKYO,

צלמים בני 16+- בשביל לא לפתח פה ספאם, מי שמתאים, שרק ישאיר הודעה ואני אפנה בפרטי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by VL,

אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by uzi_sch,

צפייה מהנה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/263784.html

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אני מצטער אם אסור לשאול שאלה כזאת או שזה לא המקום פשוט לא מצאתי באתר שלהם כמה זה דמי המשלוח

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by Mor Abergel,

שיהיה לכולם לילה טוב, שבת שלום וחג שמח (: סעו בזהירות בכבישים! מלאך המוות נמצא בדרכים שלנו בחודש האחרון!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by ccc,

חצי מההודעות באתר הזה ננעלות כי משעמם למנהל פורום. תפסיקו להיות חנונים ולשוטט כאן 24 שעות ולנעול כל מה שלא מתאים לכם, יש פה אחד למטה שדיבר על לימודים ועבודות ונעלו לו את זה כי המנהל חשב שזה חסר תכלית.. באף פורום בעולם לא ראיתי שעמום של מנהלים כמו שיש כאן.. מספיק עם הסתימת פיות, פה זה לא איראן... אלא אם כן מישהו ביקש הורדה לWINDOWS אין שום סיבה לנעול שום דבר, תעירו תזהירו אבל מספיק עם הנעילות שעמום שלכם... לכו חפשו עבודה או משהו שיהיה לכם מה לעשות לפחות

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by DarkMoh,

http://rapidshare.com/files/48499529/__1491___1500___1488___1497____1500___1502___1492_.ppt.html [לא , אין בזה וירוסים] זה מבחן כזה בפאוור פוינט.. בתכלס - החלק היחידי שנראה לי אמין זה שאלה מס' 1 עם החיות.. תעשו אותו, דווקא נחמד. P:

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  13. היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  14. כעת אני מתמודד עם בעיה מסובכת ברשימת Python ויכול להיעזר בעצות של משתמשי Python מנוסים יותר. התסריט מספק תוצאות בלתי צפויות, הדורש מחקר מפורט כדי לזהות ולפתור את הסיבה הבסיסית. def list_dilemma(): # List operations are presenting unforeseen challenges # Commencing the investigation list_dilemma() זה חורג מחיפוש אחר תרופה מהירה; אני רוצה היכרות מעמיקה עם המורכבות שבמשחק. אילו סכנות אפשריות עלולות לגרום לתוצאות בלתי צפויות בפעולות רשימת Python כמו ז? איך הייתם פותרים באופן שיטתי קשיים הקשורים לרשימה ב-Python? התצפיות הנרחבות שלך, כמו גם ניתוח קוד מלא, יעזרו באמת להאיר את הנושא המורכב הזה. תן לנו להתמודד עם המורכבות של רשימות Python בצורה רצינית והגיונ…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. בבקשה על תנעלו תשמידו את הנושא הזה חח אז ככה שנה שעברה כיתה י' קיבלתי לעשות שתי עובודות על ספרי קריאה בספרות ולא עשיתי אותם אז המורה שלי אמרה לי לעשות אותן בחופש ואני עצלן / לא קורא ספרים לא מתחבר לזה.. בקיצור אני צריך להגיש לה את זה תחילת שנה ולא קראתי עוד שום ספר ובבקשה מישהו יכולל בבקשה אני מתחנן לשלוח לי שתי עבודות בספרות על ספר קריאה לא משנה מה הציון העיקר לעבור מצידי 55 60 חח תודה מראש לעוזרים בבקשה על תנעלו את הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by sub_man,

אנחנו פותחים את להקת EsCaPe ודרושים: כתובים, בוני ומעצבי אתרים וכומבן ראפרים......פרטים איסיקיו 135299888 מסנגר chkcubd@hotmail.co.iL אימייל interneton@walla.co.il בפרטי ותגובה כאן זוהי להקת ראפ והיפ הופ

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  17. מישהו פה מתאמן במכון ויכול לעשות לי תוכנית אימונים טוב לחזה ידיים וגב... יש לי ספת משקולות כזאת: ויש לי גם משקולת ליד אחת 10קג תכלס אני מבקש תוכנית אימון בהתאם לספת משקולות... תודה לכול העוזר! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

משעמם לי.. וכדי שלא ישעמם לי...אני שואל אותכם.. --------------------------------------- מה אתם עושים כשמשעמם לכם...........? ---------------------------------------

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  19. היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\ עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' . אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר מה אתם ממליצים? היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...

21. Started by DXT,

אוקיי אני מקווה שהפעם זה יעבוד... MY 100th MESSAGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeee ;D ;D 8) 8) ;D ;D

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  22. Started by approx,

זה פתוח מחר ואם כן ממתי עד מתי ? (בחיפה?(

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by blitsi,

ברשותי מחשב בן כ5 שנים אך עם הזמן הוא שופר וזה המפרט: P4-2.4Ghz 478 M.Board: Asus P4V800D-X Ram: 1GB (512*2) hynix DDR 400 hard disk: Samsung 160GB sata2 G.card: Radeon 9600XT Gecube D.V.D: LG H42N ומארז שבא איתו עם שני מאווררים אחד של AC פלוס ספק 300W שימו לב שבלוח יש אפשרות לכרטיס מסך PCIE והוא תומך עד 4GB מסוג DDR400 דואל-צ'אנל ויש עליו 2 יציאות SATA2 אז בקיצור כמה בערך המחשב הזה שווה?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

חיפשתי בערוץ 5 ו-5+ ולא מצאתי....

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  25. אהלן אני עכשיו בכיתה יב' ואני אמור להתגייס לפני מועד חורף 2013. במידה ואני ארצה לגשת למועד חורף 2013 הצבא מסכים לשחרר על דבר כזה? בכל זאת, זאת הפעם האחרונה שאפשר לגשת לבגרויות בחינם מבחינתי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים