עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by silky,

היי. אני מעוניין לרכוש תיק טניס למחבט(ים). למה זוגית? ראיתי את הדגם הבא נראה טוב, והמחיר גם יחסית טוב (כולל משלוח, לעומת דגמים אחרים). עושה רושם שיהיה שווה להזמין שניים ולהתחלק במשלוח המוזר(46$ במקום 40$ לאחד). זה עדיין יוצא כמחצית ממה שעולה בארץ(גם אם יקרה ויתפס במכס). מי רוצה להצטרף? רצוי מישהו שגר באיזור ת"א. עדכון : מצאתי במחיר זול יחסית בארץ- http://www.tenniszone.co.il/pl_product~H1001~5~30.htm#. ככה שלא שווה להביא מחו"ל. אם מישהו מוצא דגם אחר אני פתוח להצעות.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by NetSpider,

זאת שיחה אמיתית מבן אדם מאוד מעוצבן מה Spam שמקבל ... Enter

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by yotamoo,

נראה לי שהשאלה מתאימה ל"עוף טופיק": אני מדבר על "מהדורה מוקדמת". אף אחד לא מכיר אותה ואני פשוט מת עליה... אז השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה גארי גילה בסוף על זה ששולח לו את העיתונים??? ערוץ 1 לא דואגים לשדר ברצף... :AR15:

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  4. היי!! היום בערוץ 2 בשורה התחתונה הראו קטע שבבירור הוציא מYOUTUBE של מנחית מטוסים רוקד לציליל מיכאל ג'קסון,חיפשתי ביוטיוב תחת כל קומבינציית מילים אפשרית, גם בגוגל וגם באתר של קשת אבל לא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור?? תודה!

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by galedri,

שלום, יש אתר שהוא דומה למה שיש באתר הזה אתם יודעים תומכים במחשב וכל זה ושחכתי מה הכתובת שלו זה מה שאני זוכר: www.iponaul משהו כזה מישהו מכיר אתר כזה??

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  6. חנויות לכל רכיבי המחשב (לא כמו FROZENCPU) תודה, RED SHARK.

7. Started by hedva,

התגלה לי עכשיו במחשב היצור הבא: PWS-Gamania.dr תהיתי לעצמי איך ומהיכן הוא חדר למחשב - ז"א מי עומד מאחוריו ומי עושה בו שימוש? עוד חשבתי שאם מדובר בתוכנת ריגול שאוספת נתונים ומשדרת אותם החוצה, ניתן אולי לעקב אחריהם ולתפוס את יוצרם מה אתם חושבים?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

כנסו ועשו את עצמכם כדמות בסאותפארק ותעלו את זה (כסקרין שוט)

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

http://youtube.com/watch?v=R6OaRcsfnY4 ראיתי 2 סטנדאפים שלו מזמן ונקרעתי מצחוק ראיתי את הקטע הזה שוב היום ולא הצלחתי לבלוע את הבירה מרוב צחוק.. תראו את הקטע תראו את כל הקטעים שלו http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=chris%20rock&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&page=2 הוא מצליח לפגוע בול תמיד, זה מדהים.. לכל מי שלא מכיר עדיין..

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

http://stage.co.il/media/shtuthayom234209.mp3 :lol:

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by The-Devil,

הבנתי שיש לזה 2 פירושים האחד הוא: national organisation of men agains amazonian masterhood אבל מישהו יודע מה הפירוש שני?? אגב מי שהיה תקוע באוקיינוס השקט ולא יודע על מה אני מדבר זה לקוח מהסידרה נשואים פלוס...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by askme,

מילא כיפת ברזל שהתחרפנה, אבל מה נסגר עם אירוע החדירה הבוקר ? אם כך נראית " הגברת הכוננות" אז איך זה בשיגרה ? https://news.walla.co.il/item/3145858 על פי דובר צה"ל - זה נס.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  14. אומרים לי ש-4 משפחות יצאו למנגל, והכינו 9 סטייקים זהים, ו-12 שיפודים זהים. המשפחות אינו נחשבות זהות. כמו כן, סטייק כמובן אינו זהה לשיפוד. א) בכמה דרכים ניתן לחלק את 12 השיפודים בין המשפחות ? יש לחלק את כולם וייתכן שמשפחה לא תרצה בכלל שיפודים. ב) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות ? חובה לחלק את כל האוכל וייתכן שמשפחה לא תרצה אוכל בכלל. ג) בכמה דרכים ניתן לחלק רק את 12 השיפודים בין המשפחות, אם משפחת כהן חייבת לקבל לפחות 3 שיפודים, וכל משפחה אחרת חייבת לקבל שיפוד אחד לפחות ? ד) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות, אם כל משפחה חייבת לקבל לפחות שיפוד אחד ולפחות סטייק אחד ? את סעיף ד' אני חושב שאני יודע כי זה אותו עיקרון כמו "הסבתא והסוכריות" אבל א…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by amilo,

חברה היום אני(עמית) בן 18 :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  16. מה רשום כאן ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good איך רושמים באנגלית איזה קבצוה יותר טוב ? בבקשה..

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  17. קיים אתר או תוכנה שניתן דרכה לכוון מיתרים של גיטקה אקוסטית?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by a04,

אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by pizzaguy,

האם כל אחד יכול לעשות רשיון לרובה אוויר? מאיזה גיל מותר? מה צריך לדעת? לאן צריך לפנות ? כמה זה עולה? תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by Mortar,

תראו מה קורה לפורום !!!! :alcoholic:

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  21. אפשר להשיג DOMAIN בחינם? אם לא מאיפה הכי זול לקנות? יש שרתי איכסון חינמיים? תמליצו לי על הכי זולים וטובים...

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by timac,

שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. כלומר שאני אקבל את האימייל לאאוטלוק כי עד עכשיו היה לי של וואללה ומתחיל להתמלאות לי כל יום בספאם והם לא עושים כלום בנדון ומתחיל להימאס לי ואי אפשר להלביש על האימייל הזה תוכנת אנטי ספאם , כך שהייתי רוצה אימייל ישר לאאוטלוק .

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by MAYCAR,

למישהוא יש ניסיון לגבי אורח חיי סוללה ארוכים בין MOSER לPANASONIC מה יותר עמיד לטווח ארוך מבחינת עוצמת סוללה ? אני בלבט בין 1611 ל1871

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. זה לא קשור לכאן אבל בהחלט זה נובע מHTML JAVASCRIPT ללא רקע בכלל רוצה להתקדם בנושא SEO יש כאן אנשים?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים