עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by masterblaster,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מערכת לאוטו אבל אחת שתפציץ במחיר סביר ?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  2. יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית? אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה ) יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם. חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה. הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים: Thirdspace River of Souls A Call to Arms לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'... Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להח…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by idofr,

שלום לכולם, אני שוקל להעביר את האתר שלי לחברת אחסון אחרת. מה שאני צריך זה כל הבלאגן הרגיל של LAMP, ללא הגבלת תעבורה (או הגבלה גבוהה למדי) וסדר גודל של 20גיגה אחסון. בנוסף חשוב מאוד שתיהיה תמיכה זמינה תמיד במייל ושירות טוב במיקרה של תקלות,בעיות,עדכונים,שינויים. חשוב לי גם לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות כי נכון להיום אני משלם על שירות כזה 700ש"ח בחודש, בעיקרון הכל שם מצויין חוץ מהעבודה שצריך להתחנן לשירות (אבל שהם כבר עושים משהו, הם עושים אותו מצוין) תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. עם הכנסות של כ-150 מיליון דולר בארצות הברית בלבד ויותר מ-280 מיליון דולר באופן בינלאומי בארבעת הימים הראשונים להקרנות, כבר עכשיו ברור שסרט הקומיקס הבלתי רגיל הזה הוא להיט מאסיבי Deadpool 2 כבר נמצא בשלבי הכנה: סרט הקולנוע על גיבור הקומיקס האלים והמטורף בכיכובו של ראיין ריינולדס זוכה להצלחה חסרת תקדים במונחי עולם הסרטים המסווגים ככאלה שמתאימים לקהל בוגר יחסית של בני עשרה ומעלה, תוך כדי שהוא מרסק גם את ההערכות האופטימיות ביותר של יוצריו ושל כל העוסקים האחרים בתחום. Deadpool הכניס כ-135 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון שלו בארה"ב (וכ-150 מיליון דולר בסוף השבוע הארוך, לרגל מועד 'יום הנשיא' הקיים במדינה), ובכך ריסק את שיא ההכנסות לסרט R-Rated בסוף השבוע הראשון שעמד עד כ…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  7. טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  9. כאשר אני מתחבר מכפתור ההתחברות הרגיל שיש בפורום, לאחר שפיירפוקס משלים לי שם את שם המשתמש והסיסמה ואני לוחץ על התחברות, האתר מבקש ממני להזין פעם נוספת את פרטי ההתחברות במסך הבא: איך אפשר לבטל את המטרד הזה?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by shloosh,

אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך. הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה. ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת. אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית. הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכ…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. אני צריך המלצה לשירים בסגנון של HOLIDAY-GREEN DAY sum41- the hell song wake me up -sep' scotty doesnt know

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  12. אינני מתמצא בנושא הזה ולכן רציתי הצעות לפני שאפרסם באתר יד 2 את הטלויזיה שברצוני למכור, טלויזיה בגודל "29 (לפי מה שבדקתי עם סרגל) גרסת ה"בומבה".טלויזיה של חברת BROTHER הנה תמונות של הטלויזיה: http://www.up2me.co.il/images/20641694.jpg http://www.up2me.co.il/images/620416.jpg http://www.up2me.co.il/images/3668996.jpg מה המחיר שאתם ממליצים לי למכור אותה?(כפי שאתם רואים בתמונות יש לה שבר קטן ברמקול הימני,כמו כן יש לה גם שתי רמקולים גדולים מאחורה)

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by ScreameR,

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. Started by eegg,

אני צריך מתנה לילד בן 16 ליום הולדת שאוהב מחשבים ודברים כאלה ותקציב עד שח 700

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/SAITEK-PS28-FLIGHT-CONTROL-SYSTEM-X52-PC-JOYSTICK-NEW-/380232308374?cmd=ViewItem&pt=PCA_Joysticks_Game_Controllers&hash=item58879c9696 זה מה שאני רוצה, דבר ראשון למה לעזעזל המשלוח עולה כמעט כמו הג'ויסטיק? דבר שני איך אני יודע תוך כמה זמן זה יגיע אלי +-, והכי חשוב יהיה על זה מכס / מע"מ או אחד משאר זינוי השכל של הממשלה הדפוקה הזו?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. http://0xdc.org.ru/uploads/movies/thg_video_11_5ghz.avi זה מין סרטון על קירור פנטיום 4 על ידי חנקן

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  17. הוא פנה אלי בשביל שאני יעשה לו עבודות. עכשיו הוא ביקש ממני לעשות באנרים פלאש . לינק:http://www.lime-as.com/adv/tlv/ בקיצור אני צריך לבנות דבר כזה ואני לא יודע אם איזה תוכנה.. זה אפשרי בImageReady ?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by X_Dror,

... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום מישהו יכול להביא לי מדריך איך לחתוך את השוליים השחורים מסירטונים וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by Yuval Tal,

זה מה שאני רואה כשאני נכנס:

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. היי אם קניתם חומרה כשלהי מאתר שמצויין בכותרת אשמח לקבל ממכם חוות דעת כלשהי, האם כדאי בכלל לקנות חלקים למחשב מאתרים שהם מחוץ לארץ, האם זה שווה את המחיר הזול?? תודה יום טוב...

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by boaz,

האם מחר אנחנו החטיבות והעל יסודים בכלל לומדים מ9 כמו היום? תודה תודה רבה. מאוד חשוב לי

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by GUNZ,

מישהו יודע את רשימת השירים של UNDERGROUND 1+2?

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by yotamoo,

נראה לי שהשאלה מתאימה ל"עוף טופיק": אני מדבר על "מהדורה מוקדמת". אף אחד לא מכיר אותה ואני פשוט מת עליה... אז השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה גארי גילה בסוף על זה ששולח לו את העיתונים??? ערוץ 1 לא דואגים לשדר ברצף... :AR15:

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by ehad36,

בעקבות החורף הזה הצטננתי ואני מחפש תרופות טבעיות שיעזרו לי להעביר את הצינון הזה- בלעכ. משהו בסגנון של לאכול פירות הדר,בעיקר תפוזים שיש בזה הרבה ויטמין C (עוזר להצטננות לא?). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.