עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  3. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג פאנל קדמי(או מארז בכלל) של רסיברים? אפילו שיהיה יד שנייה או של רסיברים שנשרפו או משהו...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. הם רשמו באףאייקיו שזה מוצרים שאנשים החזירו... WTF למה שאני אקנה מוצר מקולקל,ואם לא למה שמישהו יחזיר מוצר תקין?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  5. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  6. יש לי בקבוק דבק מהיר (Super Glue) שהתייבש כולו, יש אולי אפשרות לשחזר אותו או משהו?

7. יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by Culandur,

.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. שלום כולם ! האם מישהו מכיר את האתר שמראה את ציוני הבגרות !? אם כן תנו לינק בבקשה... יום טוב!

• 54 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by 00000,

כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. http://img230.imageshack.us/img230/8778/60764706qj0.jpg אני צריך את החברה ואת הדגם..

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  13. מישהו יודע מה ההבדל בין מיצובושי סופר לנסרGL ל GLXI תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מנסה להתנתק מהם, ובתמיכה הבכירה אמרו שאין להם איך לפתור לי את ה"תקלה", ועכשיו מנסים להעלות תומך EXPERT מישהו יודע אם הם סתם מבלבלים את המוח?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. מרכז זימון תורים של חיל הרפואה מספר 03-948-9999 אפשר ללחוץ 1 הרבה פעמים עד שזה יגיע להמתנה ויש את המוזיקה מישהו מזהה אולי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.

19. אני צריך להוציא את המתכון ופשוט לא מוצא כלום באינטרנט. היה משהו עם אנטריקוט, למון גראס, פלפל, מלח, קרמל נוזלי, אבל בתוכנית הוא לא אמר את הכמויות, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את המתכון?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. כלומר ישנם ראשי תיבות לתארים כמו בוגר למדעי ... נחשב כ BA מוסמך נחשב ל BSC וזה.. מישהו יודע איך הסימול של הנדסאי ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  24. המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.