עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  3. כמו שהכותרת אומרת, אני לא מבין מדוע מונה התגובות שלי באתר נעצר על 238. פתאום שמתי לב שכבר מספר הודעות אני 'תקוע' על המספר הזה.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  4. מאז ששינו את השעה של GTTV אני מתקשה לחשב מתי יהיה אפשר לראות את זה באתר של GT. באתר של GT ו SPIKE כתוב FRI 1AM אבל לא כתוב לפי איזה מדינה הם עובדים (הפרשי שעות). מישהו יודע במקרה? כי בשבת מפריעים לי כל הזמן וגם אח שלי חזר הבייתה מהצבא וניהיה צפוף

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. אני רוצה לפתוח חשבון בנק ולהזמין ויזה(ויזה ספציפית, משהו אחר לא מעניין אותי), אבל אין לי מושג אם אני יכול להוציא כרטיס אשראי לפני גיל 18. מישהו יודע? תודה.

• 24 תגובות
    • 12.2k צפיות
  6. אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הכותרת די מדברת בעד עצמה. אז למי שיש נסיון/ידע בנושא שיגיב, תודה.

• 9 תגובות
    • 11.6k צפיות
  8. אני עובר לדירה חדשה ויש לי מיטה שבניתי במיוחד ואני רק צריך מזרון ספוג פשוט לפי מידה מישהו יודע איפה להזמין ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  12. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג פאנל קדמי(או מארז בכלל) של רסיברים? אפילו שיהיה יד שנייה או של רסיברים שנשרפו או משהו...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. הם רשמו באףאייקיו שזה מוצרים שאנשים החזירו... WTF למה שאני אקנה מוצר מקולקל,ואם לא למה שמישהו יחזיר מוצר תקין?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  14. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  15. יש לי בקבוק דבק מהיר (Super Glue) שהתייבש כולו, יש אולי אפשרות לשחזר אותו או משהו?

16. יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by Culandur,

.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. שלום כולם ! האם מישהו מכיר את האתר שמראה את ציוני הבגרות !? אם כן תנו לינק בבקשה... יום טוב!

• 54 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. Started by 00000,

כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://img230.imageshack.us/img230/8778/60764706qj0.jpg אני צריך את החברה ואת הדגם..

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  22. מישהו יודע מה ההבדל בין מיצובושי סופר לנסרGL ל GLXI תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מנסה להתנתק מהם, ובתמיכה הבכירה אמרו שאין להם איך לפתור לי את ה"תקלה", ועכשיו מנסים להעלות תומך EXPERT מישהו יודע אם הם סתם מבלבלים את המוח?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.