עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת איך משנים את התמונה שבUSER שלי בHWZONE. אבל שלא יהיה תמונה מהמאגר אלא תמונה מהמחשב שלי.. תודה...

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by ot,

ישנם קבצי סרטים שניתן לראות את הסרט הנבחר תוך כדי הורדה, שמתי לב שסרטים בפורמט AVI לא ניתן לקבל בצפיה מקדימה. שאלות: 1.האם בצפיה מקדימה התוכנה משתמשת בקובץ המקור (קרי מהמשתמש ממנו אני מוריד את הקובץ) או בחלק מהקובץ שהורד ונמצא אצלי בדיסק הקשיח? 2.אם כן והתוכנה משתמשת בחלק מהקובץ הנמצא אצלי בדיסק הקשיח (זמנית בסיומת DAT), איך ובאיזו תוכנה ניתן לצפות בו בצפיה מקדימה? 3.האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לצפות בכל סוגי הפורמטים (סרטים) כשהם עדיין (חלק מהקובץ) בדיסק הקשיח עם סיומת (זמנית) DAT? אם הבנתי לוקה בחסר, אשמח מאד לקבל הסבר (מפורט ככל האפשר) על איך השיטה עובדת (צפיה מקדימה בקאזה לייט). תודה * לאחראי הפורום: לא ידעתי תחת איזו פורום להכניס את ההודעה, נא העבר את הודעה לפורום ה…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Stanly,

שלום רציתי לשאול האם כדאי לקנות את המכשיר Motorola E398 ב850 ש"ח יד שניה. האם כדאי לי להשקיע 850 ש"ח במכשיר? (האדם ממנו אני קונה טוען שהוא מוכר אותו במחיר הזה כיוון שיש לו מכשיר מהעבודה, בנוסף הוא אומר שזה חדש "עדיין בקופסא"

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by amir85,

מה אני רושם פה בפורום בשביל להוסיף לטקסט כלשהוא קישור ? כלומר במקום שיופיעה http://hwzone.co.il/community/index.php יופיע קישור שיקשר לכתובת ההיא ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. הזמנתי טלויזיה מאתר P1000. הספק של הטלויזיה זה ניופאן. ההתחייבות לספק את המוצר היא כעבור 21 יום, לא כולל שישי שבת. נכון לרגע זה עברו כבר 16 יום ולא נראה לי שהמוצר יגיע בזמן.. כל יומיים אני מתקשר לניופאן ואומרים לי שהמוצר בדרכו לארץ ועדיין לא במחסנים בכלל. מה אני יכול לעשות? :nixweiss: אני לא מעוניין לבטל את ההזמנה אך אני רוצה את המוצר בזמן ושלא ימשכו אותו סתם בבקשה תגיבו , אני לא ממש יודע מה לעשות בעניין חוץ מלצעוק בטלפון :s05:

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by holy_cows,

אהלן אני רוצה להזמין מספר ספרים בשווי 338 ש"ח. האם יקחו לי על זה מס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. סתם הסתובבתי ברשת ונתקלתי באתר שדומה לPANDORA שזה מעיין רדיו שמתאים את עצמו לסוג שאתה אוהב.. ושם שמעתי את המנגינה הזאות של נייטוויש LAST OF THE WILDS פשוט ריתק אותי... אני לא מפסיק לשמוע את זה.. אבל באתר כל מה שהוא אמר לי לא ממש אהבתי אז חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על עוד מנגינות יפות כאלה? נ.ב. יש גם שיר כמו LEAVES EYES - FOR AMELIE אם יש בסיגנון אז גם אפשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. היי. אני יודע שרבים כאן מדברים על דיל אקסטרים, אבל לא ממש מצאתי שם לפטופים. הנייד הוא עבור קרובת משפחה שהולכת לגור בארה"ב תקופה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by RED_ALERT,

אחרי הרבה שנים אני מחפש לקנות כסא מחשב חדש. הישן כבר הרס לי את הגב. יש איזה המלצה איפה לחפש כסא מחשב טוב? תודה מראש ארז

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום =] אני צריך המלצה על גיטרה אקוסטי מסוימת עד 300-400 ש"ח כולל ספר הדרכה מובן ומצוין של אקורדים D: תודה. עריכה: התקציב ירד ל250 על הגיטרה בלבד ו150 על המכשיר שמכוון את הגיטרה+ספר הדרכה טוב של אקורדים עריכה שניה: טעות שלי התכוונתי לאקוסטי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני קונה סלולרי מחו"ל, ורציתי לשאול האם יש ביטוח כמו של MACK, שהוא בין לאומי למצלמות, אבל לסוללרים? אריאל.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אחותי עושה עבודה על זה, חפשתי בגוגל שעה ולא מצאתי כלום, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע באיזה ערוץ המשחק ישודר? באינטרנט כתוב "ערוץ בתשלום"... איזה ערוץ בתשלום? 5+? 5+ Live? ספורט 1? ספורט 2? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by _Amaterasu_,

אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Fetalo,

http://quiz.ravenblack.net/blood.pl?3568536220

18. Started by redti,

אהלן חבר'ה חג שמח.. שמעתי ברדיו מספר פעמים איזה שיר יפה כזה די רגוע.. אני חושב שהם חורשים אותו ואני רוצה לדעת את השם של השיר אני זוכר משפט אחד מהשיר וגם זה לא הכי מדוייק.. תנסו לזהות בבקשה well look what u made of.. u made a fool of everyone אני כמעט בטוח שזה גם הפזמון

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. http://www.legit.dk/ :screwy:

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by עמיר,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388771,00.html

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. קבלו מה אני רואה עכשיו....(יכול להיות שזה נכון...אני פשוט לא מאמין!) אני לא שמעתי שיצא דבר כזה לארץ....

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  22. אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by ymss69,

כחלק בשנה א' בלימודי תואר ראשון במסלול שיווק וטכנולוגיות עסקיות התבקשתי לפתוח עמוד בפייסבוק ולנסות למתג מחדש מוצר שכשל בארץ או לחילופין לא שווק מעולם בארץ, לאחר דיונים פה והתלבטויות נבחר המותג ואיו של סוני, עברנו בהצטיינות את השלב הראשון במשימה, כרגע אנחנו בשלב השני שמטרתו להביא כמה שיותר לייקים עד יום ראשון הקרוב. על מנת שיהיה לכולנו מה לחפש שם ולא רק לעשות לייק צירפתי דירוגים של מעבדים וכרטיסי מסך לניידים שיהיה מה להציץ, צירפנו גם בן אדם מהתחום שישתדל לעזור לכולם ברכישת המחשב נייד הבא שלהם. הלינק הוא זה, תודה מראש לכל העוזרים http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079?v=app_4949752878

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  24. דגם ספציפי יהיה k750i של SE. השאלה כמובן מתייחסת לארץ.. ואם אפשר להצמיד מחיר, תודה! (ואגב, להגיד "במזרח" לא עוזר ) ושאלה שניה, האם יש ייבואן רשמי לSony ericsson בארץ? ואם כן, האם הוא יישפאר? או ייבואן אחר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by NM,

כבר שבוע אני מנסה להכנס אליו והוא לא פועל... (www.donkey.co.il)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.