עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה מצדיק את הקניה של כמה עשות שקלים האלה? או שבכלל לא לחשוב על קנייה כזאת?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

אני מחפש דרך להוזיל את חשבון הסלולרי. משהו מכיר עוד שרותים כמו שחברת GOT מציעה?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. Started by oorlevi,

קראתי הרבה מדריכים מסובכים עם אפשרות לכתוביות וזה וזה לא טוב לי. הסרט הוא כבר עם כתוביות בפורמט AVI אניר וצה להמיר אותו ל-SVCD שאני יוכל לראות אותו ב DVD. אני רוצה תוכנה פשוטה שרק תמיר אותו בלי כתוביות וכו' כי יש לי. גם VCD יהיה טוב.. יש תוכנה כזאת? אם יש אשמח לשם שלה או ללינק ואם היא מסובכת אז הסבר פשוט. צריך תשובות בדחיפות תודה.

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by Dark Respect,

השאלה מופנית אל מי שכבר עבר קורס של קידום תיכון וניגש לבחינה. מה היחס בין רמת הקושי של הסימולציות שעושים בקורס (21-25) לבין הבחינה האמיתית שעשית?

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  5. צלם אמריקאי בשם אריק פיקרסגיל שם לב שהפכנו למכורים לטכנולוגיה בכלל, ולסמארטפון בעיקר. בפרויקט מיוחד הוא החליט להראות לנו עד כמה הצלם האמריקאי אריק פיקרסגיל לקח את התמונות מחיי היום יום שלו, והסיר להן את הטלפונים החכמים. הוא קרא לפרויקט "Removed", כאשר המטרה שלו היתה להציג את ההתמכרות שלנו – וגם שלו עצמו – לטכנולוגיה ולקישוריות הבלתי נגמרת. את ההשראה לפרוייקט הוא קיבל במקרה בבית קפה בניו-יורק. לטענתו, הוא ישב שם לצד משפחה שכללה הורים ושתי בנות. האב והבנות ישבו כל אחד עם הטלפון שלו, והאם העדיפה להסתכל החוצה מעבר לחלון – בודדה ועצובה – לצד המשפחה שלה אך ממש לא איתם. בניגוד למה שאולי אפשר לחשוב ברגע הראשון, את האפקט בתמונות הוא לא השיג באמצעות עריכת התמונות במח…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. פותח את המזגן לכמה שעות זה עלול להרוס את המזגן?....אני פותח אותו על הטמפ' הכי נמוכה כי רק אז מרגישים קצת את הקירור....זה יכול לגרום נזק? אני כבר איזה שבוע ככה....מה אני יעשה אני כולי מזיע בלילה ולא מצליח להרדם בלי מזגן ואין לי זמן לנקות אותו :\

7. Started by דימה ש,

רציתי לשאול(וליידע).. שליחת תגובות בכרום עושה לכם בעיות? הוא רושם לי בחלק מהפעמים שכבר שלחתי את ההודעה הזאת, למרות שלא שלחתי כלום. בשאר הפעמים הוא שולח הודעות בסדר. אה והמערכת מזהה את כרום כIE7? רשום לי שאני עם אקספלורר... (שלחתי פעמיים הודעה עם IE.. אולי בגלל זה?) כרום עושה לכם בעיות בסיגנון עם האתר?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום, עכשיו הזמנתי שתי בטריות למצלמה מEBAY, לאחר שפתחתי היום חשבונות בEBAY ובPAYPAL. הזמנתי, קיבלתי קבלה מPAYPAL, עכשיו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם המוצר נשלח אליי ומה המצב של המשלוח? 2. כתוב לי שהGROSS הוא מינוס 17$, זה אומר כמובן ששילמתי 17דולר למוכר, אבל אני לא צריך להעביר שום דבר לPAYPAL, נכון? 3. החנות שממנה קניתי שלחה לי מייל עם ההודעה הזאת בסוף: Please send me your shipping address and payment. The following payment methods are accepted: PayPal. מה שלא הבנתי זה שהרי הכנסתי בהזמנה את פרטי התשלום ואת פרטי כתובת המשלוח(תא דואר), אז למה אני צריך לשלוח אליהם עוד פעם? אריאל

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. מישהו יודע כמה פחות או יותר יעלה לי לפתח בקר שליטה למערכת מכאנית קטנה על בסיס ארדואינו בטווח של חודשיים?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by Shay0600,

שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by itsik1231995,

HD PREMIERE! The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon by Richard Gale [בדיחה]

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  12. Started by gargar,

כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by rambo,

היה לי משעמם, עשיתי מתיחות בסלון, הרמתי את היד, פגעתי במנורה ושברתי אותה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by TGA,

אני קניתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי . אני רוצה עכשיו למכור את המחשב הישן שלי למרות שאני לא יודע בכמה אני יוכל למכור אותו כי הוא יחסית ישן.. מאחר ולא מצאתי מקום מתאים לשים את זה חשבתי לשים את זה פה...אם יש מקום אחר בבקשה שאחד המנהלים יעביר אותו . אז ככה הינה המפרט: כרטיס מסך: fx5200 עם 512 מ"ב ספק: 300W לוח אם: Abit AS8-V Motherboard מעבד: פנטיום 4 עם שני ליבות 3 GHZ דיסק קשיח: 80 (יש בתוכו) אני יכול להוסיף עוד 80 ממחשב אחר... מארז ג'נרי.. מסך: FLATRON 775FT של LG אם אני לא טועה 19 אינצ'.. זיכרון: 512MB DDR1 זה המחשב שקניתי לפני שנתיים + (קנייה גרועה, לצערי אני לא חשבתי שאני צריך לשבת ולברר מה חבר של אבא שלי בחר בשבילי : \) מה אתם חושבים בכמה אני יכול למכ…

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  15. המטקבקים דיברו על התמונה הנ"ל: וזה למה לא כדאי לטקבק על מצעד הגאווה במיוחד ואם מדובר על סקס: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום בחנוכה אני צריך להגיע לגני התערוכה מפ"ת מי שיודע ישר איך מגיעים מפ"ת מעולה מי שלא- אפשר קצת כיוון שאני יידע מה לחפש באתר של דן(סביר להניח שנצטרך ללכת קצת ברגל, אוטובוס שמגיע ישירות מפה לא מצאתי), כי במפות באינטרנט הרוב זה לפי רחובות ואני לא מכיר את האזור תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. אהלן נכון מתי שבאים להתקבל ואוניברסיטה ומקבשים תעודת בגרות אז מי שב4 יחידות מקבל למשל בונוס 15% ומי שב5 יחידות מקבל בונוס 25% אז נגיד מישהו מוציא 95 סופי ב4 יחידות אז יש לו 110 סופי שזה כמו 88 ב5 יחידות אז נגיד מישהו בא עם 95 סופי ב4 יחידות ומישהו בא עם 88 סופי ב5 יחידות אז בתכלס הם שווים מבחינת מתמט כשרוצים ללכת לקורס כלשהו שלא דורש רק 5 יחידות? ויש הרבה קורסים שדורשים רק 5 יחידות מתמט?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by gtabak_37,

כל הפרטים כאן: http://www.facebook.com/event.php?eid=126426257391449

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by ref4fcd,

אני רוצה לקנות מתנות למשפחה (אח בן 19 והורים), יש המלצות? תקציב לא גבוה מדי

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  20. אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמסקרן אותי, לפי מה החוק קובע למי מותר לעבוד בשבת ולמי לא? ע"פ הלאום שמופיע בת.ז. או משהו אחר? בהנחה שע"פ הלאום בת.ז., איך נחשב מישהו שמופיע אצלו "********"? תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  22. או קיי אז באמת היום 133 תמונות בערך 10 משתתפים ואפילו יש פרס.... http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32851 עכשיו כמה שאלות שמטרידות אותי... מי ניהל את התחרות בפועל (כנראה אבנר...)??? מי החליט מי זוכה (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/#newsitem1075520136,65810, כן בטח איפה הסקר בלה בלה מי קבע את המדדים לפיהם יקבע הדירוג והמנצח (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/articles/2ndcontest.php וואו איזה פירוט!!!!! מי החבר של זוכה התחרות (כנראה אבנר...)??? (טוב אולי לא, אבל לא רלוונטי) מי מנהל את פיסיטיפ בפועל (כנראה אבנר...)??? מי שונא אותי (כנראה אבנר... טוב אפילו מאוד והרבה אנשים יודעים את זה והפרוייקט שלי שם רק בגלל שהוא מפחד לתח…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה אפשר להזמין?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  24. פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

קניתי לוח אם משומש ASROCK P4FSB1333-650 ב 100 שקל , ציפסט 945G זה יקר ? 3 חודשים אחריות הבעיה בלוח שאם אני נכנס לביוס ועושה ברירת מחדל בהגדרות הוא עושה OC ? במקום לאפס את ההגדרות עושה את הבאס של המעבד 266X12 במקום 200X12 ואז אני צריך לעשות הכול ידני , והזכרונות הוא מראה 533 במקום 667 ואז אני צריך לכוון את זה גם ידני לא מבין למה ? שאני רואה בביוס 333X2-667 ב CPUZ אני רואה רשום 250X2 למה ? משהו מוזר לאללה מכפלה רשום 4/5 ובביוס אין לי אפשרות לשחק עם זה הלוח מאוד בסיסי . http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4FSB1333-650

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים