כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
עד לפני חודש הלך למחשב שלי הלוח אם ECS 478 VIA והצלחתי למצוא במחיר קצת יקר לוח אם משומש אחר ב 100 שקל MSI 478 VIA PT800 העניין שיש שם מעבד ישן 2660/533/512KB וחשבתי לשדרג לפרסקוט 3000/800/1024KB השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שכדאי לוותר על זה ? אני עובד עם הרבה דפדפנים ברקע , אימיול וכו' יש לי אפשרות לקנות ממעבדה ב 60 - 100 שקל כולל מאוורר .
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בבקשהההההההה שמישהו יגיד לי שעדין קיים משהו כזה באיזור המרכז. מקום לשחק משחקים...
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=jSBoN1OKXUE&mode=related&search חשבתי שאולי יהיה נחמד לנסות את זה פעם...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אומרים לי ש-4 משפחות יצאו למנגל, והכינו 9 סטייקים זהים, ו-12 שיפודים זהים. המשפחות אינו נחשבות זהות. כמו כן, סטייק כמובן אינו זהה לשיפוד. א) בכמה דרכים ניתן לחלק את 12 השיפודים בין המשפחות ? יש לחלק את כולם וייתכן שמשפחה לא תרצה בכלל שיפודים. ב) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות ? חובה לחלק את כל האוכל וייתכן שמשפחה לא תרצה אוכל בכלל. ג) בכמה דרכים ניתן לחלק רק את 12 השיפודים בין המשפחות, אם משפחת כהן חייבת לקבל לפחות 3 שיפודים, וכל משפחה אחרת חייבת לקבל שיפוד אחד לפחות ? ד) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות, אם כל משפחה חייבת לקבל לפחות שיפוד אחד ולפחות סטייק אחד ? את סעיף ד' אני חושב שאני יודע כי זה אותו עיקרון כמו "הסבתא והסוכריות" אבל א…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
(A (4.3 ו (8,5) B הם שני קדקדים סמוכים במלבן ABCD. משוואת הישר עליו מונח אחד מאלכסוני המלבן הוא 3X+4Y=44 א)מצא את משוואת הצלע CD ב)חשב את שטח המלבן http://www.siz.co.il/my.php?i=djzhehnjnnzj.bmp שאלה נוספת במקבילית ABCD משוואת הצלע AB היא 2X+Y=5 ומשוואת הצלע AD היא Y=-3X+5 אלכסוני המקבילית נפגשים בנקודה (5-,6) א.מצא את שעורי הקדקד A ב.מצא את שעורי הקדקד C ג.מצא את משוואת הצלע BC ואת שעורי הקדקד B
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://news.independent.co.uk/uk/health_medical/article2472140.ece מצטער אם מישהו הביא את זה כבר קודם...
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
-
לאחרונה אני מבחין ביותר ויותר מקרים של אנשים שלא רוצים לחיות כולל באתר זה טענות כמו זה בסדר שערבים הורגים אותו זה זכותם צריך להכיר בתרבות שלשהם או כמו היהודים לא בסדר שהם עזבו את הארצות שלהם ונילחמו בבריתים ובערבים לפני שהמדינה קמה וכו' מה דעתכם עוד משהוא שם לב לכך אולי?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני יודע שאני מבקש יותר מידי בחינם, אבל אני צריך משהו אפילו שיהיה איטי, רק להריץ בדיקה לאתר לפני קניה של אחסון, לראות איך זה רץ... אני יודע שגאוסיטיז נותנים את כל מה שאני מחפש, חוץ מ-FTP (נקודה רגישה).
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה משגע אותי... OFF-TOPIC אמור להיות מקום שבו אפשר להתבטא בחופשיות ובלי הרבה חוקים!!! וככל שיש יותר הודעות טיפשיות - ככה טוב יותר ומהנה יותר!! [glow=cyan, 2, 300]אז למה לכל הרוחות נועלים פה ת'רדים???[/glow] נראה לי המנהלים מכורים לזה... עושה להם טוב...
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש למשל לברר כמה עולה כיום בארץ -קוב בטון \או מחירי אץ ,מחירי וכו . העם קיים אתר של מחירון לכל זה ?העם משיהו יודע מחירים ?..לצורך חישוב כמה יעלה לבנות בית .
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש עבודה בשיווק ואני מנסה (ללא הצלחה) למצוא חומר על המצב הכלכלי שהיה בארהב בשנות ה80...
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי מחשב מניורון בעצם מסניף זכיין שלהם ברמת גן אני חיפשתי מחשב אמין של חברה שתיתן לי אחריות לכמה שיותר זמן כשפתחתי את זמן תל אביב ראיתי מודעה שלהם ונוכחתי לדעת שהם נותנים 3 שנים של אחריות על כל המחשב!!! ניגשתי אליהם וגיליתי שהמחירים יקרים מאוד יחסית לחומרה ולרכיבים אך הייתי בטוח שהכסף שווה את זמן האחריות הארוך קניתי מהם מחשב ביותר מ 7500 שקל כולל מסך LCD שבזמנו עלה 2500 שקל היום לאחר שצברתי המון המון המון ידע הבנתי שעשיתי טעות א. מחשב בסכום כזה צריך לכלול את הרכיבים המשוכללים ביותר ללא פשרות אפילו אם זמן האחריות קצר ב.אם יש תקלה ברכיב מסוים אני יכול ללכת ליצרן ןלא למי שמכר לי את זה ג. לבדוק טוב טוב את המחשב לפתוח לסגור למדוד לסקר כל מה שצריך היום המחשב …
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ערב נאה, הופיעה לי היום אפשרות חדשה ברוב הפרופילים שאני נכנס אליהם בפייסבוק פשוט למעלה ליד איפה שכתוב poke, send message, chat נוספה אפשרות חדשה - call ואם לוחצים עליה זה מקפיץ כזה חלון שכתוב calling xxx (האדם שאני בפרופיל שלו) - ולא קורה כלום. להלן תמונות Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה זה עושה? גם לכם יש את זה?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי תזכורת בפלאפון שאני הקלטתי , ואני רוצה להעביר אותה למחשב , יש דרך שאני יכול לעשות את זה ? הדגם הוא : MOTOROLA - TIME PORT ואם זה לא בדיוק הדגם אז אפשר לראות את הפלאפון כאן: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=media&id=10656&type=5 תודה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-