עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ran B,

טוב, אני שובר את הראש בלחפש בעיתונים משהו, סיימתי את העובדה בתנ"ך אבל נשאר לי החלק הקטן של ה30 נקודות שהוא העבודה האישית, ולא החלק הקבוצתי.., אז מכיוון שבתנ"ך אנחנו לומדים למידה רב תחומית, ומשלבים את התנ"ך למציאות והכל, יש דילמה בספר מלכים א, לא זוכר את הפסוקים והפרק, את העבודה הקבוצתית עשינו ממזמן (אני וחברים שלי), אבל הדילמה היא בעצם : כוח הכסף לעומת כוח ההתיישבות. למשל דוגמא של סיפור קצר : אני אמציע שמות לנחיותכם בלבד.., אין קשר לשמות ולסיפור.. אדון משה קנה אדמה בהרצליה, הוא קנה חצי דונם אדמה, יש לו חוזאים מטעם מדינת ישראל שאותה אדמה שייכת לו. ואז אותו אדון משה טס לארה"ב למהלך 10 שנים.. ושחזר ראה כי על האדמה שלו יש מעיין קרוון(ככה רושמים?)כזה עם אדם נחמד עם ה…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  2. השיר מופיע בקטע שמראים איך שמורידים את הארונות קוברה מהספינה עם מנוף.. אני חושב שהשיר נגמר בערך "I miss my plain old city Dublin" ושרה אותו בחורה עם קול כזה שמהדהד.. משו איכות. תודה לכל המוצא!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית? אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה ) יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם. חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה. הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים: Thirdspace River of Souls A Call to Arms לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'... Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להח…

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  4. לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי היום מצאתי את הסרטון הזה זה סירטון על השיר המפורסם עם האוטובוס, ותדליקו רמקולים!!!

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by imac,

יש לי שאלה לכמה ממכם! מה הפירוש של הניקים הבאים? e-pit@m - מה הפירוש? mafisto & maphisto - מה הקטע? :s05:

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by imac,

עכשיו הבנתם למה קונים מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  8. Started by dr computer,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=362923&sid=10

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by R9547655G,

Hi Everyone Im Back After A Waiting My New Computer Arvived: Pentium D 805 Stock GIGABYTE GA-8i945P-G-RH SAMSUNG 256X2 667 DDR2 + COOLING GIGABYTE Geforce 6200TC HEC 400W + 6 CASE Fans ---- CPU IDLE 30-29 STOCK GPU IDLE 54~ Stock Fanless HDD - 26 4 front fan -- I Assemblied This Computer By myself (im only 14). thats why i didnt went here

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by darkman,

1) המחירים של הדלק ישארו אותו דבר גם אם לא תצום. 2) כשאתה צם, זה מסיט את דעתך מלחשוב על אופנועים ובחורות. 3) אין כמו לדפוק סטייק 300 גרם, כשכולם חולמים על במבה. 4) אם היינו צריכים לצום מספיק זמן כדי לחפר על כל החטאים שלנו, היינו מתים מתת תזונה. 5) גם אם תצום ביום כיפור, יום אחרי אתה עדיין תישאר אותו חרא של בנאדם. 6) כשאתה צם, אתה לא באמת חושב על כל החרא שעשית לכולם... אתה רק חושב "איך שנגמר הצום, אני הולך לדפוק איזו שווארמה!" 7) כשאתה צם, זה מונע ממך את התענוג הגברי הכי גדול - לחרבן עם עיתון ספורט. 8") יש לך 365 יום בשנה לנסות להיות בנאדם יותר טוב ולא לחכות ליום כיפור כדי להגיד סליחה, כי אלוהים סולח, אבל חברך לא שוכח.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by R0ck,

http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=395J7TFHK2SQN2O20MVJYZ39G3 תפנו לעצמכם כשמונה דקות מעיסוקיכם ותאזינו לדבר המהמם הזה... מסקרנת אותי דעתכם.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  12. חח מעודדים אותנו גם להוריד וגם לצרוב ;D זאת חנות מוצרי חשמל מוכרת וותיקה בבאר שבע

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by The Ball,

ביום שישי בשעות הצהריים שמעתי אחלה שיר ברדיו, רק הבעיה שאני לא מוצא את השם של השיר/להקה. זה היה קול של אישה, והיא אמרה בפיזמון it's so unreal משהו בסגנון. אני גם משום מה זוכר את המילה lay אם זה עוזר בצורה כלשהי... שיר רגוע ושקט יחסית. אם מישהו מכיר את השיר אודה לו מאוד.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by shloosh,

אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך. הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה. ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת. אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית. הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכ…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות אחת של שתייה קרה ואחת של שתייה חמה (קטנה ככל האפשר) וכמובן שאספקת חומרים דרך מי שמוכר

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by lion03,

אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

מה יכול לגרום לבגד נגיד צהוב לכתמים שרואים באולטרה?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, בניתי אתר לאבא שלי ורציתי לשמוע מה אתם חושבים על העיצוב וצורתו. אני לא כזה השקעתי בעיצוב כי אין לי הרבה ידע בזה. אשמח לשמוע הערות לשיפורים. WWW.DINAMIT.CJB.CO.IL נ.ב, עם הנושא לא נפתוח בפורום הנכון מבקש להעביר אותי לפורום המתאים. בתודה, תומי[

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, היום הרצא אצלנו בכיתה מישהו שבא מטעם לחמן והוא אמר לנו שכדאי לעשות קורס אצלם ב-950 ש"ח 5 שיעורים כל יום במהלך חופש פסח הוא אמר שזה נחשב באונברסיטה 50% מכלל הציון שזה עוד 50% בגרות. 1)האם שווה לפי מה שהם אמרו לעשות את הקורס? 2)האם מישהו מכם התנסה בקורס הזה שייכול להמליץ עליהם מניסיון, וגם מה היו תוצאות הפסיכומטרי שאתם עשיתם?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Dr. Evil,

http://www.youtube.com/watch?v=fQYptg4Cfwg :lol:

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by G.P.S,

נתון מלבן אם נקטין צלע אחת של המלבן ב20% ונגדיל צלע שנייה של המלבן ב10% יגדל שטח המלבן ב-2 סמ"ר. אם נקטין צלע אחת של המלבן הנתון ב-4 ס"מ ונגדיל צלע שניה של המלבן הנתון ב-3 ס"מ שטחו של המלבן יקטן ב 15 סמ"ר. מה אורך צלעות המלבן הנתון?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by iakovl,

אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

אז ככה, אני וחבר תהינו אם זה אפשרי להיכנס לספריות של אוניברסיטות (אנחנו תלמידי כיתה יא') ובכך להתקדם בחומר ובכלל לקרוא וללמוד על חומר שמעניין אותנו באופן אישי. אוניברסיטת תל אביב? הפתוחה? בן גוריון בבאר שבע\ת"א משהו שמתאים לזה? האם זה אפשרי בכלל? תודה.

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by MilkMan,

איפה נימצא מועדון הטיאמו בראשון? אני יודע שמול הנאפיס אבל איפה זה? איזה רחוב או משהו?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by cleric,

http://www.collegehumor.com/video:1777187 מטורף

• 7 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.