כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
בהמשך למה שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181564.msg1574352#msg1574352 (ואני מצטט) אתמול התקשרתי לכבלים לראות מה הקטע, הרי הם אמרו שביום שני הם יחברו אותי. אחרי כמה דקות של בירורים קיבלתי תשובה ש"לפחות בשבועיים הקרובים מחברים רק לקוחות של 012 למבצע הזה" ואז החוצפנית הוסיפה "תתקשר בעוד שבועיים שלושה ותראה אם נחבר אותך" מישהו שמחובר לברק 013 הצליח לעבור לחיבור של 1.5/256 או 1.5/512 ?? אם כן, אנא רשמו זאת פה. זה פשוט פאקינג בזיון. הם אמרו לי במפורש (פעמיים) כאשר התקשרתי אליהם לפני שבוע שתוך 4 שעות הם מחברים אותי במהירות החדשה. הם עוד לא מחייבים אותי על המהירות החדשה, אבל נשבר לי! אם אתם מנויים של חברה אחרת - לא 012 - ועברתם לחיבור הזה, א…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
www.apple.com/ipod/nike עוד גימיק מבית אפל בתוך הנעליים יהיה חיישן אשר ישדר למקלט המחובר לנאנו. על צג הנאנו תוכלו לראות איזה מרחק רצתם, ומשך זמן הריצה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הם מפרסמים באתרים שונים שאם מתחברים דרכם והוט בחיבור של 1.5 מגה מקבלים את המונדיאל חינם.אין שום כוכביות או תנאים המופיעים באיזשהו מקום. יצר איתי קשר נציג שלהם לאחר שהשארתי את הפרטים שלי והוא אמר לי שמשלמים 119 שקל לחודש על תשתית+ספק ומקבלים את המונדיאל.הכל נראה טוב ויפה אלא ששאלתי אותו כמה היה עולה לי אותו מבצע ללא קשר למונדיאל אז הוא אמר 89 שקל. אז אמרתי לו רגע,אתם בעצם גובים 30 שקל כל חודש לזמן בלתי מוגבל ובכך אני משלם על המונדיאל? אז הוא אמר לי שכן אבל בעצם אני חוסך פה. אבל כבר כמה אני חוסך אם נאמר שהייתי מנוי למבצע הזה במשך שנה ושילמתי 30 שקל כפול 12 שזה יוצא-360 שקל.120 פחות בסך הכל מהמחיר המלא שדורשים כעת בשביל המונדיאל. בקיצור,גנבים שקרנים פה כולם.
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בלי פירוט מיותר ובירבורים הנה שאלותיי: 1. מה עדיף - מסלול אע"מ (שחקים) או קורס ממ"ס (גאמא)? מהבחינות הנ"ל: - הגדלת ראש - שירות משמעותי, תורם, מעניין - אתגר - $$$ - כלים/ידע/כישורים לאחרי הצבא (אשמח גם להשוואה עם שאר המסלולים בגאמא שכן אני מועמד גם לאחד מהם... אבל אני לא יודע איזה) 2. נאמר לי שהמועמדות לשחקים מקפיאה את מועמדותי לגאמא - נכון או לא? יש דרך לסיים את המיונים לגאמא בכל אופן כדי לאפשר לי בחירה טובה יותר ביניהם? 3. איך היציאות מקורס הקד"צ לאע"מ? איך התשלום באותו זמן? תודה מראש, ולהת'. TheOG *** גם הודעות פרטיות יתקבלו בברכה...
-
- 17 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
איך אני יודע מה דרגת החמצון של המתכות? נגיד אומרים לי שיש תגובה בין Ag פלוס אחד וביןPb ואני צריך לאזן. אז בגלל של Pb יש פלוס 4 אני צריך לאזן את ה Ag או שיהיה בתגובה בסוף pb פלוס אחד?[ זה דחוף מאוד, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקי, 6 שנים חלפו מאז הבר מצווה שלי ומאז לא נגעתי בהם..אבל פתאום..לאדע מה קרה. בקיצור מישהו יכול לרענן את זיכרוני בבקשה ולהסביר לי איך להניח תפילין? מי שלא יכול להסביר לי אני מבקש בלי תגובות מיותרות, את הדעות שלכם תשאירו לעצמכם. תודה יהב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מתחיל ללמוד ? אני צריך אישור ממישהו? (מהמדינה או משו?) אחרי שאני עובר למשל את כל השיעורים...אני עובר את הטסט עם המורה נהיגה? איך זה הולך ? תודה למי שיסביר לי...
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
ואולי גם אמא ואבא... הם ממש יהנו להיזכר בנוסטלגיה הזו... (מחר מתכונת בהיסטוריה, בעת חיפוש חומר ללמוד ראו מה מצאתי ) http://www.nerya.hostiz.com/uploaded/fdvke.pps
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איך זה? שמעתי שזה משהו טוב... לכל מי שלא יודע הפירוש אם אני לא טועה זה טכנאי מערכות מחשבים, שמעתי שזה מקצוע מאוד מבוקש, מה אתם אומרים שווה לנסות? וגם שמעתי על אבנט כחול שזה גם טמ"מ + אבן יקרה... אבל זה כבר בכלל בגדר קשה מאוד... בקיצור אם משהו יודע על התפקיד הזה משהו אני אשמח למידע בנושא, תודה !
-
- 75 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך הזמנה לאתר torrentleech זה האימייל שלי dornirit1@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמו רוב הצעירים בגילי החלטתי לגשת אל הבחינה הפסיכומטרית במטרה להתקבל לאוניברסיטת בר אילן בשנה הבאה. עכשיו נותר רק לבחור מכון כאשר ההתלבטות העיקרית שלי היא בין קידום, יואל גבע והיי קיו. אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שהיו באחד המכונים וגם מאנשים שמכירים מישהו שעשה קורס באחד מהם.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-