כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
התחנה די קרובה לבית שלי, אנשים נחמדים יש שמה. עומדים על הרגליים כל הזמן, וזהו. למישהו יש ניסיון ? ילדים בני 14 שלא עבדו בחיים שלהם, תחסכו ממני
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום ראיתי את Judgment Day 2006 שדרך אגב היה מסריח מאוד ואחד הקרבות היה הקברן נגד קלי הכניסה של הקברן היתה מסריחה וכל הקרב ניראה כמו הכנה של קלי להיות היורש של הקברן בתור הדמות המפחידה מוזרה לא מיזמן היה דמות אחרת -הבוגי מן שאולי ניסו להכניס אותו בתור סוג של יורש לפי דעתי בכל מיקרה הקברן לא מופיע הרבה כבר די הרבה זמן ומגיע פעם בתקופה ושאני ניזכר בSTONE COLD וברוק ובהרבה מיתאבקים לפני פרישה המצב מאוד מזכיר לי את זה לצערי בלי הקברן אין כרגע מספיק דמויות מענינות :'( הרוק וכריס גריקו לא מופעים אז אין בידור הבחורות שמופיעות לא כוסיות (איך אני מיתגעגע לזמנים שסיבל היתה צעירה והופיע) אין דברים כמו הNWO או דיגנרטון X (אין לי מושג איך ליכתוב) ממממ שסקוט וקווין הקימ…
-
- 17 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=2112〈=eng באתר הזה ניתן להוריד מעבדים של סדרת D, עד 2.8, בחינם מדפיסים אותם אחרי זה על נייר צילום, ושמים במקום המעבד הישן
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אין הרבה מה להוסיף, מה הדבר הכי מגעיל/דוחה/ירוק/מבחיל/לא שגרתי שאכלם? מכיוון שאני מאוד בררן בנוגע לאוכל, הכי נועז שאכלתי היה סלט גאוטמלי-שזה סוג של סלט אבוקדו, אני שונא אבקודו ואכלתי את זה ונגעלתי בטירוף (וזאת הפעם הראשונה שאכלתי אבוקדו בחיים שלי וידעתי שלא הייתי צריך לטעום) מה איתכם?
-
- 237 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
-
יש למישהו אתר עם לוח דרושים לעובדים בגיל נוער? עבודות בשעות הערב, עבודות בחופש וכד'. משום שכל האתרים שבדקתי זה דברים יותר רציניים, לאנשים שסיימו צבא + תודה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ספוילר: בסצינה האחרונה שהסרט מראים את מגנטו נטול הכוחות שלו משחק עם עצמו שח... בסוף הוא מצליח להזיז את החייל במעט. לדעתכם היוצרים יעשו עוד סרט או ישתמשו בקטע הזה כדי לספק לנו קטעים חדשים ?
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני איזה כמה חודשים העלתי פה דיון על זה שנגנב לי המספר איסיקיו היה לי מספר שקיבלתי מחבר שהיה לי פעם שעבד בחברה של ICQ המספר בעל שש ספרות שהיה 991111 (אני לא ממש חושב לקבל אותו שוב) מה שכן אני רוצה לפתוח ICQ חדש וחשבתי אולי אני לא יודע אם יש סיכוי אבל אולי יש למישהו איזה מספר נחמד אולי קצר או קליט שהוא יכול לתרום לי תודה.. נ.ב. המספר הישן שנגנב לא נמצא בשימוש היום (כפי שניתן לראות עם חיפוש בICQ) ועומד סתם אם יש ספקות שהוא באמת נפרץ ונגנב לי
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני ידוע שזה תרד הזוי לכן אבין אם אף אחד לא יגיב פה, ועדיף שלא תגיבו מאשר שתגיבו בתגובה כמו "תרד הזוי". קרה לי דבר מוזר היום. התורעררתי בלילה לא יכולתי להירד קמתי ללכת לשתות ובדרך כלל כשאני קם לשתות אני מסתכל על השעה סתם מסקרנות גם היום הסתכלתי וראיתי שהשעה 3:33 בלילה. טוב אמרתי לעצמי סתם צירוף מקרים. חזרתי לישון. התועררתי בבוקר התחלתי להיתלבש ולהיתכנון לבית ספר. לקחתי פלאפון, אנרק, מפתח הכל כרגיל ופתאום אני שם לב על המפתח רשום 333 ? צירוף מקרים? מה משמעות הצירוף 333? תודה.
-
- 97 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-2117130312975963808&q=smart+car http://youtube.com/watch?v=wXnW_Me-w5w&search=smart%20car%20crash
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
ישנן חבילות חדשות עם UPLOAD גבוה במחירים מדהימים. אני לא יודע אם פירסמו את זה כאן (הרצתי חיפשו לפי המילים "YNET","UPLAOD" וכ"ו ולא מצאתי), אז צירפתי לכם קישור. וכן, ;D, אני כבר עברתי ל1.5/512 קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254288,00.html
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד הדיונים אמרתי שהגוף לוקח את רוב המזון העודף שהוא לא צריך באותו רגע ואופך אותו לשומן והיו אנשים שחשבו שאני מבלבל במוח וחלק אמרו שפחמימות לא אופכות לשומן אז דיברתי היום אם רופאה רק למיקרה שוינגט טעו או שניפגע לי הזיכרון ו1-צדקתי את רוב המזון שהגוף לא צריך באותו רגע הוא אופך לשומן 2-פחמימות כן יכולות ואופכות לשומן במיקרה הצורך -נכון שחלק ניספג בגוף בכל מיני מקומות אבל ברגע שלגוף יש מספיק הוא אופך פחממות לשומן כמו שהוא אופך חלבון לשומן אם יש מספיק 3-מה שאמרתי על המוח(לא היתי בטוח בזה) הוא נכון לפחות חלקית המוח כן צורך חלבון אני לא יודע עוד איזה דברים הוא צריך כי לא למדתי על המוח הרבה אבל חלבון זה כן מזון שהמוח צריך
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי E1000 והוא לא נכנס לשום אתר חוץ מORANGE.. אצל משהו גם בקיימת הבעיה הזאת? התקשרתי כבר לשירות המפגר שלהם והם אומרים שהם לא יודעים מה לעשות אולי משהו יודע מה לעשות? (חוץ מללכת להחליף)
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-