כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
היי מי הולך להופעה? ומה כדאי להביא? אני לא יכול לחכות יותר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אני מועניין בשילוש הקדוש לוח אם מעבד זיכרון אז כמובן שניכנסתי למיפרטים מומלצים בדקתי כמה לוחות אם ומעבדים אבל כאן לא הבנתי משהו המחירים פשוט זולים משמעותית מכמה אתרים שבדקתי הגעתי לפער של 200 ש"ח בזיכרון 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz באתר הוא מופיע במחיר של 485 ולעומת זאת ב PCHARDWARE הוא הופיע במחיר של 646 ש"ח אז השאלה שלי היא מהיכן המחירים לקוחים אני מעוניין לקנות ותודה לכל העונים מאיר
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\
-
שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וזה , שמעתי היום שיר עברי ואני כ"כ רוצה להוריד אותו אבל אני לא זוכר במדיוק את המילים בשיר ואת הזמר מה שכן אני זוכר שיש בשיר את המילים נץ מעל ההר משו כזה (לא של היהודים) ואני פשוט לא מוצא את השיר הזה , עזרה תתקבל בברכה =)
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
To make a woman happy ............ .. A man only needs to be: 1. A friend 2. A companion 3. A lover 4. A brother 5. A father 6. A master 7. A chef 8. An electrician 9. A carpenter 10. A plumber! 11. A mechanic 12. A decorator 13. A stylist 16. A psychologist 17. A pest exterminator ! 18. A psychiatrist 19. A healer 20. A good listener 21. An organizer 22. A good father 23. Very clean 24. Sympathetic 25. Athletic 26. Warm 27. …
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים --------------- אני לא יודע למה שתיתי.. מים מהברז והם היו טעימים. אתמול בא איזה אחד צלצל באינטרקום שאל אותי לפתע יש לך מים בברז אמרתי לו לא! למה מה - אני פראייר ?! מי ששותה לבד מים מהברז עם טעם הלוואי של ביציי יתושים מת לבד נו..זה ברור. פזמון: תמי 4 זה חרטה! הטעם הוא שונהה. X1 שירותים בשקל ----------------- הסתובבתי עם חברים בעיר פתאום נתקפתי לחץ אטומי אני חייב לשירותים ניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתי נכנסתי לשירותים בשקל התאים היו תפוסים אין ברירה - למשתנה! התחלתי להשפריץ ולפתע לידי החל כושי גדול להציץ התביישתי התכווצתי הכושי צחק עשיתי לו את החג פיזמון…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מדובר על המוטות האלו: שמחממים אותם הם מתרככים ואפשר לעצב אותם.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נתקלתי בצלם ממש מוכשר ביוטיוב, וממש אהבתי את הסרטונים שלו. לדעתי מגיע לו הרבה יותר צפיות אז חשבתי לשתף אתכם! זו דוגמא אחת שאהבתי: ממש ממליץ שתצפו בשאר הסרטונים בערוץ שלו. (HD חובה!) D:
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בצה"ל הייתי צלף בגולני, אשכרה התענגתי על כל רגע ועזרתי למדינת ישראל. במילואים גם מילאתי בכיף את התפקיד עשר שנים. אבל זמן עבר ואני כבר לא כזה צעיר למארבים וכו ויום אחד העלו את כל החברה בגילי מהפלוגה על טיל-זרקו אותנו ליחידה עורפית. הכיף שלי זה קליעה. אבל אין לי כח למועדונים וחרטות כאלה של ילדים. אני גר איפשהו בשרון ויש כאן מרחב בלי סוף. אני מחפש תחליף. כמובן שאש חיה לא על הפרק, כמו כן ראיתי כל מיני בולשיט מסין שיורים פלסטיק למרחק יריקה, לא אהבתי. יש למישהו הצעה/רעיון בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני פשוט מתלבט אם לקנות כרטיסים להופעה של אוונסנס ב-26.6 ... אני חושב האם תהיה הפקה נורמלית ולא כמה שהיה ל-50סנט ברמת גן שהיה מסריח? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
ערב טוב עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר. כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר. הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון. למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך.. מה אתם אומרים ? שווה לעבור?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז מחר יש לי גיבוש חובלים והבנתי שצריך להרצות על איזה נושא שאני בוחר במשך 10 דקות.. לא עולים לי נושאים לראש, מישהו יכול לעזור לי למצוא נושאים שקל לדבר עליהם?
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחבר ליקר או וודקה בטעם וניל או ריבת חלב מה הכי מומלץ מאלה באטרשוט (ליקר קרמל) דוליס (ליקר ריבת חלב) סמירנוף וניל אבסולוט וניל או סטולי וניל יש עוד משהו עם וניל או ריבת חלב ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא ראה או לא שמע: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Thrymwarrior
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, סתם שאלה ששאל אותי גיסי ולא ידעתי איך עושים את זה לבחור יש מוסך עם כמות לקוחות מצומצמת - לא משהו שצריך הדפסה בבית דפוס - הוא שואל אם אני יכול להכין לו בבית כמות של 20-30 מדבקות קטנות שיודבקו הפוך על השמשה הקדמית (כמו המדבקה של הטסט) שיהיה כתוב "גם אני עשיתי טסט דרך מוסך X" - הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי בשום מקום מדבקות עם דבק הפוך כזה שניתן להדביק מבפנים על השמשה... האם ניתן? אשמח לשמוע תגובות... בברכה,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שם כמה דברים ורציתי לדעת אם זה בטוח לקנות שם,באיזה דרכים אפשר לשללם וגם כמה זמן לוקח למה שקניתי להגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]מונדיאל 2014[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca החלק השביעי מתוך הסיפור. מקווה שתהנו, תגובות! מי שרוצה חלקים קודמים שיבקש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לפעמים עודף ידע מקשה על קבלת ההחלטות אני עומד לרכוש מחשב חדש מגלישה באינטרנט אני לומד שיש לקוחות רבים שאינם מרוצים מיחס ואיכות המוצרים בכל מיני חנויות. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מחשב בביטחה ממקום אמין באיזור ראשון ת"א רמת גן. תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כמו האתר הזה, שאפשר להזמין ממנו חולצות שניקרא להן "לא שגרתיות" http://www.bootee.co.il/default.asp עם הדפסים מצחיקים
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-