עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gargar,

כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by navk2,

http://youtube.com/watch?v=jSBoN1OKXUE&mode=related&search חשבתי שאולי יהיה נחמד לנסות את זה פעם...

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום , רציתי לדעת אם בשביל להכנס לתפקיד במג"ב , צריך איזה שהוא פרופיל מיוחד , נתונים מסויימים או כל דבר אחר... ואם כן , מהם ?

4. אם אני לא טועה יש איזה אתר כזה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. אפשר, עקרונית, להתקבל לעתודה עם בגרות 3 יח' במתמטיקה? או שחייבים 4? רק אם אתם יודעים..תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Yossarian22,

ערב נאה, הופיעה לי היום אפשרות חדשה ברוב הפרופילים שאני נכנס אליהם בפייסבוק פשוט למעלה ליד איפה שכתוב poke, send message, chat נוספה אפשרות חדשה - call ואם לוחצים עליה זה מקפיץ כזה חלון שכתוב calling xxx (האדם שאני בפרופיל שלו) - ולא קורה כלום. להלן תמונות Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה זה עושה? גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. הוידאו שמוצג פה: http://news.softpedia.com/news/Mark-Shuttleworth-Talks-About-Ubuntu-9-04-108552.shtml איך אני יכול להוריד אותו? לא הצלחתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לקנות שעון דופק לריצות שלי אבל יש כל כך הרבה עם כל מיני תכונות שאני לא יודע אם הם חשובות או לא, בנוסף ההבדל במחירים הוא עצום ואין לי מושג אם זה שווה את ההשקעה אז רציתי לדעת אם מישהו מבין קצת בשעוני דופק ויודע על אחד מומלץ או איזה תכונות אני צריך לחפש יותר יש לציין שכרגע הריצות הם רק בחדר כושר, אולי בעתיד הריצות יצאו החוצה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. אינני מתמצא בנושא הזה ולכן רציתי הצעות לפני שאפרסם באתר יד 2 את הטלויזיה שברצוני למכור, טלויזיה בגודל "29 (לפי מה שבדקתי עם סרגל) גרסת ה"בומבה".טלויזיה של חברת BROTHER הנה תמונות של הטלויזיה: http://www.up2me.co.il/images/20641694.jpg http://www.up2me.co.il/images/620416.jpg http://www.up2me.co.il/images/3668996.jpg מה המחיר שאתם ממליצים לי למכור אותה?(כפי שאתם רואים בתמונות יש לה שבר קטן ברמקול הימני,כמו כן יש לה גם שתי רמקולים גדולים מאחורה)

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  11. היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by sagi_10,

שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה אפשר להזמין?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, אני מחפש עבודה כלשהי, לא מאומצת/אימוץ קל. חיפשתי בעיתונים והתקשרתי, חלקם לא היו כבר רלוונטיים, חלקם דרשו עוד משהו וחלקם שכחו לציין גיל.... קיצר עשיתי לפחות איזה 10 צילצולים ועדיין לא מוצא. מישהו יודע איפה אני יכול עוד למצוא?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by Xsender,

http://il.youtube.com/watch?v=dpgsU-iRXfU אין רצח אותי מצחוק הם טובים

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by er0101,

שדרגתי אחרי התלבטויות, דחיות ועצבים על משחקים שאי אפשר לשחק בהגדרות הכי גבוהות (GTA עם הדרישות הדפוקות...). אז קניתי בKSP (בלי תגובות עליהם, לא מעניין אותי): Sapphire 4830 Zalman cooling עוד 2GB Ram Samsung בנוסף ל2 הקיים Enermax Modu 82+ 425W רשמים: 1. התוספת זכרון עוזרת ויש זיהוי כ4GB סה"כ Ram למרות שיש לי ויסטה 32 (SP1). זה הזכיר לי שקראתי פעם שבכיר בIBM אמר שבשביל להריץ ויסטה בצורה אופטימלית צריך 4GB, חשבתי שזה נכון וקיבלתי הוכחה. 2. ה4830 מדהים ושווה כל אגורה, גם חסכתי הפרש ל4850.... עשיתי OC לCore 626mhz וזכרונות 932mhz ויש לי "4850" 3. הספק מעולה ושקט. מודולרי זה נוח מאוד עם כל העומס כבלים שיש במחשב (אף פעם לא היה לי). ספק מאוד חזק, בכלל חשבתי לקחת OCZ אבל אחרי שקר…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Iv0ry,

(A (4.3 ו (8,5) B הם שני קדקדים סמוכים במלבן ABCD. משוואת הישר עליו מונח אחד מאלכסוני המלבן הוא 3X+4Y=44 א)מצא את משוואת הצלע CD ב)חשב את שטח המלבן http://www.siz.co.il/my.php?i=djzhehnjnnzj.bmp שאלה נוספת במקבילית ABCD משוואת הצלע AB היא 2X+Y=5 ומשוואת הצלע AD היא Y=-3X+5 אלכסוני המקבילית נפגשים בנקודה (5-,6) א.מצא את שעורי הקדקד A ב.מצא את שעורי הקדקד C ג.מצא את משוואת הצלע BC ואת שעורי הקדקד B

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by timac,

שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. אני עומדת לקבל מחשב חדש. את המחשב הנוכחי שלי אשים בחדר אחר בבית ואת המחשב שנמצא כרגע בחדר השני אני מעוניינת לפרסם למכירה. להלן המפרט של המחשב המדובר. כפי שניתן לראות, החלפתי מעבד, כרטיס מסך וצורב מאז רכישת המחשב. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו? תודה מראש לעוזרים. לוח אם: ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX מעבד: AMD Athlon 64 (Socket 939) Dual Core 3800+ @ 2.0 GHz כרטיס מסך: Powercolor HD 4850 1gb זכרונות: Micron DDR PC3200/400 - Micron original (2 x 1gb) כונן דיסקטים: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 צורב DVD: LG GSA-GH22N x22 SATA Black דיסקים קשיחים: Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 2 x מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA – BLUE ספק כוח: Thermaltake -…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. צלם אמריקאי בשם אריק פיקרסגיל שם לב שהפכנו למכורים לטכנולוגיה בכלל, ולסמארטפון בעיקר. בפרויקט מיוחד הוא החליט להראות לנו עד כמה הצלם האמריקאי אריק פיקרסגיל לקח את התמונות מחיי היום יום שלו, והסיר להן את הטלפונים החכמים. הוא קרא לפרויקט "Removed", כאשר המטרה שלו היתה להציג את ההתמכרות שלנו – וגם שלו עצמו – לטכנולוגיה ולקישוריות הבלתי נגמרת. את ההשראה לפרוייקט הוא קיבל במקרה בבית קפה בניו-יורק. לטענתו, הוא ישב שם לצד משפחה שכללה הורים ושתי בנות. האב והבנות ישבו כל אחד עם הטלפון שלו, והאם העדיפה להסתכל החוצה מעבר לחלון – בודדה ועצובה – לצד המשפחה שלה אך ממש לא איתם. בניגוד למה שאולי אפשר לחשוב ברגע הראשון, את האפקט בתמונות הוא לא השיג באמצעות עריכת התמונות במח…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by _Amaterasu_,

מדפסות תלת-מימד, תינוקות מהונדסים גנטית ומחשבים בעלי תבונה אלוהית שיצטרכו לקבל החלטות מוסריות. ד"ר רועי צזנה, מספר על מגמות העתיד בספרו "המדריך לעתיד". ראיון שעדיין לא נעשה במכונית מעופפת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461903,00.html

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. אהלן אני עכשיו בכיתה יב' ואני אמור להתגייס לפני מועד חורף 2013. במידה ואני ארצה לגשת למועד חורף 2013 הצבא מסכים לשחרר על דבר כזה? בכל זאת, זאת הפעם האחרונה שאפשר לגשת לבגרויות בחינם מבחינתי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם, יש איזה מסעדה שאני עובד בה בעיר שלי וכולכם מכירים אותה אבל אני לא אנקוב בשמות. האם יש חוק מסויים שמתיר על מעביד להרחיק עובד מהעבודה + לבטל לו משמרות עד שתהיה שיחה עם המנהל האיזור ? כלומר אם הייתה אמורה להיות שיחה עם המנהל ביום שישי האחרון ולא היה וגם בראשון לא היה (כי המנהל האיזורי לא יכל) אז ביטלו לי את המשמרת שאמורה להיות היום בשלישי כי עדיין לא הייתתה לי שיחה .. האם זה חוקי ? בטענה שבמשמרת האחרונה שלי ביקשו ממנו לי לעשות XYZ ולא עשיתי (דבר שלא קרה). חשוב לציין שאני עובד בצורה חוקית לחלוטין יש לי פנקס עובד והחברה הזו היא בינלאומית.

24. Started by askme,

עוד אחד מיני רבים וטובים שכדאי "לשמוע" עליהם, לידע כללי. http://m.ynet.co.il/Articles/5113106

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by idofr,

שלום לכולם, אני שוקל להעביר את האתר שלי לחברת אחסון אחרת. מה שאני צריך זה כל הבלאגן הרגיל של LAMP, ללא הגבלת תעבורה (או הגבלה גבוהה למדי) וסדר גודל של 20גיגה אחסון. בנוסף חשוב מאוד שתיהיה תמיכה זמינה תמיד במייל ושירות טוב במיקרה של תקלות,בעיות,עדכונים,שינויים. חשוב לי גם לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות כי נכון להיום אני משלם על שירות כזה 700ש"ח בחודש, בעיקרון הכל שם מצויין חוץ מהעבודה שצריך להתחנן לשירות (אבל שהם כבר עושים משהו, הם עושים אותו מצוין) תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.