עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fufaikin,

בחיים על תקחו כלב לדיג הוא קופץ למים עושה בלגן וכול מה שתצליכו לתפוס זה רק צמחים וקוצים.... עריכה: תיקנתי תתמונות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  2. שלום חברים ! אני צריך ממכם עזרה , אני מחפש אתרים שמוכרים מוצרי חומרה בארה"ב בינתיים אני מכיר רק אחד ואשמח אם תביאו לי עוד , אני לא צריך שהאתרים יעשו משלוחים לישראל , אני רק מחפש שיהיו מפורסמים לטובה ושיהיו זולים ! תודה לכל העוזרים

3. Started by silky,

מחירי הביטוח נכון לעכשיו, אמורים להשתנות לרעה ב-1 בנובמבר השנה. הייתי רוצה לקבל מידע מדוייק לגבי כמה יעלה ביטוח חובה לאחר השינוי. תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by CyberBot,

http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  5. http://www.thinkgeek.com/geektoys/plush/778d/zoom/ מישהו יכול לאמת?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  6. אהלן אני צריך בבקשה עזרה במציאת חנות פיזית לקנות בה NEXUS 4 16GB השבוע ליד מלון Grand Hyatt Washington DC. חיפשתי וחיפשתי בכל מיני דרכים ולא הצלחתי למצוא חנות פיזית שמוכרת. מישהו יכול לתת טיפ או לעזור? זה דחוף: מחר החבר שאמור להביא בשבילי טס. תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  7. מהי התוכנית הקומית הטובה ביותר?? (היה לי משעמם, ואני חייב 5 הודעות כדי לכתוב הודעות פרטיות )

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  8. אני מחפש שיר מאוד מפורסם שאני לא יודע את שמו ואת שם הלהקה שמבצעת אותו מה שכן אני יודע זה בפרסומת החדשה של בזק בינלאומי הוא מושמע והוא הולך משהו כזה:פה פו פה פה פה פה פה פה.... ואומרים בשיר את המילה SCAT MAN משהו יודע ? ???

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by hell,

שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by MishaK,

מהאתר שהביא לכם את הנייר טואלט עם תמונה של בין לאדן, קבלו את הנייר טואלט עם תמונה של האקס שלכם עליו! ;D

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by FatalZero,

היי, לפני כשלושה שבועות שוחררתי מצה"ל בעקבות מחלה בה חליתי. שירתתי 7 חודשים וכיום אני בן 19 וחצי. בעקבות השחרור רציתי להתחיל ללמוד במסלול אקדמאי כלשהו ולכן אני פונה אל חברי הפורום שקצת משופשפים בנושא, אני רוצה להתחיל ללמוד בשנת הלימוד הבאה (אוק' 2010) במכללה אקדמית ברמה טובה וידועה (תל חי) ומכיוון שהיא קרובה מאוד לביתי זה חוסך לי הרבה הוצאות (מגורים, מחייה וכו'). עוד לפני השירות ידעתי כי אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אך מכורח הנסיבות קצת גדול עלי תקציבית ונפשית לצאת לאוניברסיטה לבד ולהתחיל תואר מלא בהנדסה. (לא שאני תלותי חלילה, מאוד אינדיבידואל אבל עדיין לא מרגיש בשל וצריך קצת להתבגר) לכן האופצייה הטבעית הייתה ללמוד בתלחי באחד משני המסלולים שענינו אותי: א'.…

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by Chevy,

פעם #1 : http://www.theregister.co.uk/content/68/32462.html פעם #2 : http://www.theregister.co.uk/content/68/33305.html מה יהיה? ???

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQyNzcsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by Mesatla,

http://tms.co.il/product/4918 מטורף! רצתי לקנות..

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  15. שלום רב: אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שחוסם Autorefresh באתרים שמשתמשים ב-Javascript במקום ב-Meta Tags, לצורך ריענון אוטומטי של הדף (שהדפדפן ורוב תוספי ה-Autorefresh Blockers, לא יכולים לחסום). האם יש תוסף כזה?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by qwerty1987,

בהיסטוריית הודעות שלי אני גם לא רואה את ההודעות שלי בו. זה נראה כמו העלמת ביקורת שלילית על חנות מסוימת...

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by b3ta0,

שמעתי ברדיו שיהיו כוכבים נופלים, למישהו יש מושג אם זה יהיה בזמן הקרוב ובאיזה שעות? תודה.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  18. בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים. מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה??? נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק... אז למי שלא יודע: תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה. ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה. האם זה כל כך מצחיק ?....

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  19. אני מתלבט בין Nokia 6100 או Nokia 3120. אני רוצה פלאפון רק לדיבור (בלי mp3, מצלמה וכו'). הכי חשוב לי זה קליטה ושמיעה טובה. בעדיפות שניה זה נושא חוזק המכשיר (עמידות) וזמן סוללה. למישהו יש ניסיון בשימוש במכשירים האלה, אשמח לשמוע דעתכם על איכות הקול ואיכות הקליטה במכשירים, וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by shibby15,

צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by ETB,

ברחוב סוקולוב, מתי זה יגמר כבר?? :AR15:

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  22. שלום, לאחרונה הוטלה משימה באוניברסיטה על אחותי שמשתתפת בקורס ניהול ידע בבן גוריון להכין סרטון על ניהול ידע. הכל טוב ויפה, עד שהיא צריכה להשיג לפחות 2000 צפיות, ויש לה בערך 300. הבקשה שלי: בבקשה תעזרו להפוך את הסרטון לויראלי! היא בעצמה טכנופובית ולא יכולה לפרסם את זה בעצמה, אז אני עוזר לה. הסרטון גרוע, וזה ידוע, רק תשאירו את זה ברקע בבקשה... ואם אתם יכולים לפרסם כמה שיותר - תודה רבה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  23. משהו נחמד - תנסו לקרוא את זה בקול If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash!! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the …

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by pagaz,

משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by dino,

מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים