עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. "מיקרוסופט משיקה גירסה חדשה של Windows XP המיועדים ל-Tablet PC, מחשב נייד קל, בעל מסך מגע דק ועט מיוחד שמאפשרת למשתמש לכתוב במחשב בכתב ידו. מחשבי הלוח הראשונים יגיעו לישראל (בשלב זה ללא תמיכה בזיהוי כתב יד בעברית) בעוד שלושה חודשים. המחיר - בין 1,700 ל-2,400 דולר " -מתוך Ynet. לדעתי עוד 5-7 שנים זה יהיה באותה רמת פופולריות כמו המחשב הניידים בימינו. ישנו סרטון הדגמה טוב בעברית, שמראה את יכולותיו הנפלאות של המחשב. מתוך כנס של מייקרוסופט ישראל בסוף אוגוסט האחרון. להורדת הסרטון (50 מגה). שווה הורדה. (עריכה: התלבטתי בהתחלה אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום ציוד הקפי. תחליטו אתם. אפשר להעביר במידת הצורך.)

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by a04,

אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by I.Robot,

למישהו יש מושג מתי בדיוק מתחילה חופשת סוכות? ולא, אין לי לוח שנה.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. שבת שלום. אני מחפש אתר\פורום שמתעסק באתריפ פרטיים של ביטורנט (הזמנות).

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום אני צריך אתרים שיש בהם תמונות בסגנון של התמונה המצורפת שיהיה אפשר להדפיס בלי לפגוע באיכות בגודל של 140*80 ס"מ תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.com.com/AMD+surpasses+Intel+in+U.S.+retail+stores/2100-1006_3-5939522.html?part=rss&tag=5939522&subj=news יאפ יאפ זה מעלה לי חיוך על הפנים סוף סוף יותר ויותר אנשים מבינים מה AMD שווה!! ואני לא פאנבוי אני גם בעד אינטל אם יהיה לי משהו חזק/תקציבי

7. Started by Mortar,

תראו מה קורה לפורום !!!! :alcoholic:

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by A-10,

היי לכולם טוב האתר חזר לתפקד. היה אפשר לשים באנר / הודעה שמתבצעת תחזוקה או משהו בסגנון, אבל זה בקטנה. חייב לציין שעכשיו האתר הרבה יותר מהיר וזורם וחל שיפור משמעותי בחוויית השימוש ! ועל כך - שאפו ענק ! יאללה, לעבודה ! שבת שלום !

9. איך לומר בגרמנית: אני מתגעגע אלייך, מלאך יקר שלי \ I miss you, my precious angel תודה רבה למי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by ORANGEJUICED,

אם מישהו יודע מאיפה להשיג לי תסיסמא אני מוכן לשלם לו :yelclap:

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by ccc,

חצי מההודעות באתר הזה ננעלות כי משעמם למנהל פורום. תפסיקו להיות חנונים ולשוטט כאן 24 שעות ולנעול כל מה שלא מתאים לכם, יש פה אחד למטה שדיבר על לימודים ועבודות ונעלו לו את זה כי המנהל חשב שזה חסר תכלית.. באף פורום בעולם לא ראיתי שעמום של מנהלים כמו שיש כאן.. מספיק עם הסתימת פיות, פה זה לא איראן... אלא אם כן מישהו ביקש הורדה לWINDOWS אין שום סיבה לנעול שום דבר, תעירו תזהירו אבל מספיק עם הנעילות שעמום שלכם... לכו חפשו עבודה או משהו שיהיה לכם מה לעשות לפחות

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by לוחמת התמורות,

חייבת בדחיפות קישור בדרייב לפרק מסוים בסדרה מסוימת תודה

13. Started by MAYCAR,

למישהוא יש ניסיון לגבי אורח חיי סוללה ארוכים בין MOSER לPANASONIC מה יותר עמיד לטווח ארוך מבחינת עוצמת סוללה ? אני בלבט בין 1611 ל1871

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  14. Started by yuvalfr,

יש לי אפשרות כרגע להביא מארה"ב את כל הרכיבים הבסיסיים של המחשב החדש שיהיה לי. אני מדבר על מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, והארד דיסק. צורב גבולי, יתכן שגם אותו אני יכול להביא, מארז אני אצטרך לקנות בארץ. השאלה שלי - האם אתם מסכימים איתי שעדיף להביא את החומרה הזו מחו"ל מאשר לקנות במחירים המטורפים של הארץ? יש האומרים לי "אתה תצטער על, כי אין לך אחריות", אבל ההשקפה שלי היא שהיות והמחיר הוא כ"כ הרבה יותר נמוך, שאםו וכאשר תהיה לי בעיה עם רכיב מסויים, יהיה לי די והותר מההפרש בין המחירים כדי להוציא על רכיב חדש. הנה מה שהרכבתי בינתיים, זה לא מפרט סופי, אלא רק הערכה למה שהייתי קונה כאן בארץ: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only 2 X A-DATA …

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  15. אפשר, עקרונית, להתקבל לעתודה עם בגרות 3 יח' במתמטיקה? או שחייבים 4? רק אם אתם יודעים..תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. טוב אבל ככה משיקולים שלא נוגעים לי או שהטיול יוקדם לחודש הבא או לתאריך לא ידוע במקרה שזה יהיה חודש הבא אני צריך עזרה די דחופה לתכנן טיול ל2 אחים (אני אחד מהם) שיכללו כמה ימים -בערך 3 -טיול בטבע וכל השאר ליתר הדברים האחרים -אני לא מתכנן להיות הרבה בעיר הבירה כי לפי מה שהבנתי יש שם זיהום רציני ואני לא סובל את תל אביב אז גם לא חושב שיהיה לי כיף במקום מזוהם ממכוניות מה שאני לא צריך זה זונות ושטויות כאלו אבל כן מוזאונים\חופים\ברים\מסעדות\וכל אטרקציה שתיכנס בזמן של שבועיים תודה לעוזרים מראש -קרירין שחייב חופשה כבר

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by hedva,

למבוגרים/ות בלבד

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Biatch,

הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  19. טוב בזמן האחרון יש כל מיני דיווחים איזה קבוצה החתימה את איזה מאמן\שחקן\שוודית ;D בקיצור בגלל שהדיונים על הליגה ושרף גם ככה נהפכו לדיונים על החתמות ואת מי צריך להחתים החלטתי לפתוח דיון במיוחד בשביל זה הדיון יכלול דיווחים בתקשורת כמו זה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3551179,00.html וכמובן הדבר הכיף וזה לנסות לבנות קבוצה רק תנסו שזה יהיה ראלי ולפי התקציב זה לא ששקיל אוניל מגיע בקרוב לליגת ווינר

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by taotao,

http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/more-6g-ipod-goodness אהבתי תעניין של הגלגלת הנעלמת עם הצגת הוידיאו..(מה שמדברים עליו הרבה בקשר לאיפוד G6).. למרות שהיא לא ממש עושה כלום בסרטון..(זיוף)..

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

http://youtube.com/watch?v=R6OaRcsfnY4 ראיתי 2 סטנדאפים שלו מזמן ונקרעתי מצחוק ראיתי את הקטע הזה שוב היום ולא הצלחתי לבלוע את הבירה מרוב צחוק.. תראו את הקטע תראו את כל הקטעים שלו http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=chris%20rock&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&page=2 הוא מצליח לפגוע בול תמיד, זה מדהים.. לכל מי שלא מכיר עדיין..

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by amilo,

חברה היום אני(עמית) בן 18 :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  24. http://games.nana10.co.il/Article/?ArticleId=641151&sid=144

25. מכיוון שלא מצאתי התייחסות ספציפית לעניין הזה באף אחד מהפורומים, ובמיוחד לא בזה של תמיכה לתקלות חומרה, אז אני שואל כאן כדי למנוע מצב של מעבר על החוקים... במידה ות'רד שפירסמתי שלשום לא העלה פתרון בחכה, האם אני רשאי לפתוח חדש, או להקפיץ, או לערוך לפי הצורך ולהמתין לתשובה ? תודה חברים, rMaNe

• 3 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.