כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתכוון לשתי הנערים שמצלמים את עצמם לא השיר רוק אלה הטרנס הזה ששומעים בוא מן ילדה קטנה זה http://www.joint.co.il/joint/tmp/0047/0047.php
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות תוכנה ללימוד תיאוריה, מישהו מכיר אחת טובה?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש איזה מספר שמתחיל ב512 וכולל 10 ספרות מארה"ב, שאני צריך לשלוח אליו פקס. האם ניתן לעשות זאת מכל קו פקס רגיל? צריך להקיש משהו לפני? תודה!
-
- 3 תגובות
- 22.9k צפיות
-
-
NIKE SHOX TURBO IV [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לאתר חנות (בארץ או במקום אמין בחו"ל) שמוכרת בובות "פרבי". מישהו מכיר אתרים כאלה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דף נוסחאות במתמטיקה של 3 יחידות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לא לשמן מנוע לא סינטטי, אלא לשמן השקוף הזה, בלי תוספים למיניהם...
-
- 41 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
אני מכיר את allposters.co.il מישהו יודע איך הם? אז אתם מכירים אתר???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם נשבר לי לדרמן אז הלכתי לריקושט ואחרי שבוע או משהו כזה החזירו לי אותו מתוקן. יש לי כלי של חברת STAHLWILLI וחלק ממנו נשבר. מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו? נ.ב. קיבלתי את הכלי במתנה ואין לי מושג איפה קונים כזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל במקום pl ו2 RCA זכר אני צריך PL ו2 RCA נקבה... מישהו יודע איפה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זאת לא בדיחה!! יש ספורט שלם שסובב סביב זה!! רובי אוויר זה כיף, אבל קל מדי לכוון וכו'. קניתי כבר משהו, אבל זה היה מזמן והחזצים היו עקומים(~>) אבל כהקשת עבדה זה היה ממש כיף... מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרסמים שאינפקטד מופיעים בירושלים ב- 17.12 , מישהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייב דחוף מסיבות לא עקרוניות לפה עד היום בערב פאן על רמה יש מקום באיזור חיפה\קריות שיהיה פתוח בערב שיש לו פאנים של איתמר? אם לא... יש פאנים מומלצים אחרים שאפשר להשיג? באמת תודה.. מקווה שמישהו פה יודע...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג פלייבק של Queen-We will rock you אני מתכוון לרק המוזיקה בלי השירה עצמה...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את השיר של Rihanna ו- J Ststus?! קוראים לשיר roll. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-