כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש אצלי מישהו ואנחנו רוצים לדעת בבקשה אם מישהו יודע , איך נקרא השיר הזה , מה-MTV שיש מעויינים שיוצאים מאמצע המסך כזה......? תודה.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת החדשה של ישרכרד?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חחחח איזה בושות מעריץ מספר 1 של הפינק פלוייד ובנוסף גיטריסט. ולא יודע מה השם שלו חחח לא נורא עזרה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך קוראים לשיר החדש של החבר של בריטני שבו הוא שר כאילו שהיא בוגדת בו
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא יודע את השם זה משהו עם משיח ויש אותו כל הזמן בגלגל"צ
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש שיר בסוף כשכל הילדים מופיעים, מישהו יודע אולי איך קוראים לו?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה ממלקולם באמצע? אם יש בכלל כזה....
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
השיר הזה היה גם בסרט עידן הקרח...
-
- 3 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
-
השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתכוון לשתי הנערים שמצלמים את עצמם לא השיר רוק אלה הטרנס הזה ששומעים בוא מן ילדה קטנה זה http://www.joint.co.il/joint/tmp/0047/0047.php
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות תוכנה ללימוד תיאוריה, מישהו מכיר אחת טובה?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש איזה מספר שמתחיל ב512 וכולל 10 ספרות מארה"ב, שאני צריך לשלוח אליו פקס. האם ניתן לעשות זאת מכל קו פקס רגיל? צריך להקיש משהו לפני? תודה!
-
- 3 תגובות
- 23k צפיות
-
-
NIKE SHOX TURBO IV [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לאתר חנות (בארץ או במקום אמין בחו"ל) שמוכרת בובות "פרבי". מישהו מכיר אתרים כאלה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דף נוסחאות במתמטיקה של 3 יחידות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לא לשמן מנוע לא סינטטי, אלא לשמן השקוף הזה, בלי תוספים למיניהם...
-
- 41 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
אני מכיר את allposters.co.il מישהו יודע איך הם? אז אתם מכירים אתר???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-