עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.isracomp.com/ האם אין פחד לקנות מהם מבחינת אמינות כללית ומבחינת מימוש אחריות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Asafalfa,

אני לא יודע למי יצא לשמוע את זה אבל לפני כמה ימים היה ב MTV שילוב של כמה שירים ביחד האחד זה SWEAT DREAMS של החוברה מוזרה חחח ושל המלך faithless (I CANT GET NO SLEEP השילוב היה פשוט מצוין !! ואני מחפש את זה בלי סוף יש איזה מישהו כאן שיודע ?!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by uzi_sch,

מעניין אם הוא גם עושה ספונג'ה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/292485.html

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

מי שלא יודע מה זה, זה הדבר הזה שמכניסים לבית מנורה ויש שקע. אני יודע שעושים את זה ע"י שבירת מנורה, הוצאת חוט הלהט, והכנסה לתוך "נקבה" רגילה של חוט מאריך. אז אתם בטח חושבים עכשיו "למה הוא שואל הוא הרי יודע איך בונים" אז יש לי בעייה בתהליך, אני שובר מנורה, מכניס את החוטים, אבל מה, החוטים לא מספיק ארוכים, וגם אם הם היו, המנורה לא נכנסת לתוך הנקבה. ראיתי אחד בנוי ואין שם בליטה כזו ארוכה.. למישהו יש מושג מה אני עושה עכשיו? יש עוד משהו לשבור שפיספסתי?

6. Started by KaPuT,

הספר נכתב על ידי אייזק אסימוב ואני זוכר קטע מסויים בוא שהיה מדובר על מחשב מרכזי בוושינגטון ששולט על החיים של התושבים ועל כל המדינה,זה בערך כל מה שאני זוכר מהספר. תודה מראש למי שיעזור לי למצוא את השם של הספר ויעזור לי לקרוא אותו סוף סוף.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by elvisalive,

מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היה אי פעם פרק של "מי רוצה להיות מיליונר " שמיועד לבני נוער?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by Moty_p,

איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. השאלה בכותרת אני רוצה להוריד סרטונים למחשב יש אפשרות? טנקס.

11. Started by IG,

לא חנויות מחשבים, אלא חנויות מוצרי חשמל... מקררים, TV, שואבי אבק.... לא מכרזים... וכמובן אמינות וזולות. תודה נ.ב. חנויות מהארץ... לא איביי או חנויות אחרות מחו"ל...

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by aviv512,

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. בהתחלה חשבתי שההבדל בין 2 ל 4 ראשים הוא שב 4 ראשים אפשר לעשות הכפלת זמן וב 2 ראשים לא.. אבל לפי מה שראיתי טעיתי וב 6 ראשים זה סטראו.. אז מישהו אוליי יכול להסביר לי מה ההבדל בין מספר הראשים? (אם ההודעה בפורום לא נכון אז תעבירו )

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. באיזה אתר אני יכול ליצור banner ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. חבר שלי שהוא חבר כאן בפורום CHENRP קיבל באן לצמיתות כי הוא פתח כפילות יוזרים או משהו כזה. העניין הוא שהוא לא פתח 2 יוזרים אלא אני נכנסתי ליוזר לי דרך המחשב שלו כמה פעמים(למרות שהוא הזהיר אותי שHWZONE יכולים להעיף את שתינו). בקיצור הוא לע עשה כלום. והיה כתוב גם שהוא התחצף לאחד המנהלים והוא לא עשה דבר כזה. אני חבר שלו ואני בטוח שהוא לא יעשה דבר כזה. יש לו כמעט 1400 הודעות בפורום ועכשיו הוא יהרוג אותי אם הוא יגלה שזה בגללי. האמת הוא אמר שזה הכל בגללי. בקיצור, אני חייב שיחזירו לו גישה לפורום אחרת הוא ואני אבודים. CHENRP תרם מאוד ואהב לעזור לאנשים ועכשיו הוא קיבל BAN. בבקשה מנהלים, שלחתי לכולכם הודעה פרטית. קרתה פה טעות. תחזירו לו את היוזר!! :s05:

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. עוד ועוד זכרונות מודרניים בנפח של 16GB ניתנים לרכישה במחיר סופי של 300 שקלים ואף פחות לכתבה

18. שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכם , ראיתי את המוצר הזה http://www.israelbody.org/טריבסטאן-טריבולוס-תמצית וחיפשתי קצת לגביו באינטרנט ממה שראיתי זה מוצר טוב שיכול לעזור בתוספת אנרגית ושריפת שומן ... מישהו ניסה אותו ?? מה דעתכם ??

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  20. מה אתם אומרים על הקורסים האלה? איך הם נחשבים? ודרך אגב המיונים קשים?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  21. או המלצה לביטוח חובה +ג' לסטודנט.

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  22. אני סובל מחוסר תקציב, אז לעת עתה האם שווה לקנות את הנגן הזה? http://www.payngo.co.il אין לינק ישיר, אבל בצד ימין מצד שמאל תחת נגני MP3 יש אותו... תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. שלום. פעם יצא לי לקחת איתי הארד דיסק חיצוני קטן בתיק עלייה למטוס ולא עשו לי עם זה יותר מדי בעיות. עכשיו אני רוצה להביא איתי כשאני בא הארד דיסק חיצוני גדול של WD או לקחת משהו פנימי ולשים במארז חיצוני. חוץ מזה שזה יותר גדול, יותר כבד, לוקח יותר מקום בתיק, זה גם מצריך חיבור חשמל ככה שאי אפשר להשתמש בזה במטוס - יעשו לי עם זה בעיות או יתשאלו אותי ? יש לי הרבה סרטונים ותמונות שצילמתי בחו"ל במשך שנים שיהיה הרבה יותר קל להביא איתי מאשר להעביר דרך עננים למיניהם או לצרוב על דיסקים ... אפשרי להעלות למטוס או לא ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לאחרונה נשבר לי הטלפון הסלולרי ואני מעוניין לקנות מכשיר פשוט יד שנייה אני לא כל כך מבין איך לבצע את התהליך ויש לי כמה שאלות: אני מניח שהוא צריך להעביר את הטלפון על שמי.. איך זה מתבצע וכמה זה עולה? האם אני יכול להשתמש במספר הקיים שלי בפלאפון ה"חדש"? האם יש סיכונים בלקנות יד שנייה? עוד משהו שצריך לדעת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Shoko,

איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.