כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז, בברכות אני לא משהו, נתאמץ כמה שאפשר ! מזל טוב לשחור משחור שלנו, מבודדי הערסים של הפורום ! מאחל לך בריאות, עושר וכושר, וכל השיט הדפוק הזה של ימי ההולדת (ותתחיל להתאמן ברצינות סוף סוף ) שתיהיה לך חברה כוסית ושופעת, כמו שאתה רק רוצה (וג'יזס, רק לא אחת כמו הקודמת ;D) וכמובן אוטו תואם שיביא לך את הזאתי מהסעיף הקודם.... 8) ובקיצור, פה נקטע את הברכה הזוועתית שלי, והעיקר שיהיה לך מזל טוב ענקי !
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה מצדיק את הקניה של כמה עשות שקלים האלה? או שבכלל לא לחשוב על קנייה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום קיבלתח היום מכתב עם זימון למבחני בתאמה לקירוס תיכנות - עתודה טכנולוגית. כמו כן נרשמתי לעתודה טכנולוגית (יג) ואני אמור להמשיך ללמוד עוד שנה (קיבלתי גם דחיית גיוס). אשמח לדעת מה הם המבחנים הללו, האם הם משפיעים על לימודי בי"ג (יכולים לפסול או להוריד אותי מהעתודה?) האם זה שווה? עוד כל מיני דברים בסגנון. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
I've become quite annoyed at some silly comments being approved on the news section of the site so I conducted an experiment to see if the comments are really being filtered by the "system". I posted Wan Wan Paradise on this article http://hwzone.co.il/news/133436 . http://www.youtube.com/watch?v=UnMj1aG2q3Y Comment #10 Experiment's conclusion: Comments are not being filtered by the "system". HWzone's status: Doesn't give a shit.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
הרי ידוע שברגע שהדולר עולה ברבע אחוז כל היבואנים מתרעמים ומעלים את המחירים, אך כאשר קורה ההפך, אף אחד לא מדבר או נוקט בהורדת מחירים... חברים הדולר בקנטים, (3.98 ליום כתיבת ההודעה) ולא ראיתי שום עידכוני מחירים באתרים הגדולים, בהשוואה ללפני חודש. אני קורא לחרם צרכנים עד שיוזלו המחירים בהתאם! ;D מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש שם שיר רוק\פופ (מתי ששרה קונור בבאר), זה השיר היחידי שהוא לא סינטיסייזר או כלים מוזרים כמו בכל הסרט. מישהו יודע מה שם השיר ומי הלהקה\סולנית?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
http://movies.yahoo.com/movie/1809914565/video/5432337
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קבוצה שהולכת להלחם בבריונות של הרכבת!!! https://www.facebook.com/groups/583516248327338/
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני קניתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי . אני רוצה עכשיו למכור את המחשב הישן שלי למרות שאני לא יודע בכמה אני יוכל למכור אותו כי הוא יחסית ישן.. מאחר ולא מצאתי מקום מתאים לשים את זה חשבתי לשים את זה פה...אם יש מקום אחר בבקשה שאחד המנהלים יעביר אותו . אז ככה הינה המפרט: כרטיס מסך: fx5200 עם 512 מ"ב ספק: 300W לוח אם: Abit AS8-V Motherboard מעבד: פנטיום 4 עם שני ליבות 3 GHZ דיסק קשיח: 80 (יש בתוכו) אני יכול להוסיף עוד 80 ממחשב אחר... מארז ג'נרי.. מסך: FLATRON 775FT של LG אם אני לא טועה 19 אינצ'.. זיכרון: 512MB DDR1 זה המחשב שקניתי לפני שנתיים + (קנייה גרועה, לצערי אני לא חשבתי שאני צריך לשבת ולברר מה חבר של אבא שלי בחר בשבילי : \) מה אתם חושבים בכמה אני יכול למכ…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מתנות למשפחה (אח בן 19 והורים), יש המלצות? תקציב לא גבוה מדי
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה הסרט שבסופו מתברר שבראד פיט בעצם סובל מפיצול אישיות?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
הזמנתי מהם דיו חלופי למדפסת וטונר לפקס. בחבילה היו חסרים פריטים והדיו מדפיס צבעים לא נכונים (אדום במקום כחול). לאחר שהתקשרתי אליהם, נאמר לי שהם לא מטפלים בדיו והם לא יפצו אותי. אנא הזהרו.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שבת שלום. אני מחפש אתר\פורום שמתעסק באתריפ פרטיים של ביטורנט (הזמנות).
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
סתם משהו שמסקרן אותי, לפי מה החוק קובע למי מותר לעבוד בשבת ולמי לא? ע"פ הלאום שמופיע בת.ז. או משהו אחר? בהנחה שע"פ הלאום בת.ז., איך נחשב מישהו שמופיע אצלו "********"? תודה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כבר נמאס שמגיע כל חודשיים תשלום של מינימום 800 שקל בבזק,לוקחים 120 שקל בערך על "אחזקת" קו ותעריפים גבוהים. לכן אנו מעוניינים להצטרף ל HOT שירותי טלפון ושמעתי על המבצע שלהם.רציתי לדעת איך התשתית,שירות וכו. אני גם מחובר לאינטרנט והטלוויזיה דרכם ככה שעדיף כבר לרכז הכל בחברה אחת לדעתי.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, והחלטתי לחסוך קצת כסף על ההרכבה. יש לי מספיק ניסיון בחיטוט בקרביים של המחשב שלי, אבל אף פעם לא הרכבתי מעבד על לוח אם, ואף פעם לא הרכבתי לוח אם על מארז. עד כמה שתי הפעולות האלה מסובכות (אם בכלל), ומה יכול להידפק בהרכבה ?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-