עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AtR,

מה הולך אנשים?!!, ואוו כמה זמן לא הייתי פה, כלומר שוטטתי פה ושם באתר אולי למקסימום 5 דק'... אני מניח שרוב החדשים כאן לא מכירים אותי אבל הייתי פעם בצוות האתר לפני כשנתיים(כתב ביקורות ומנהל פורום משחקים עד שסיימון ירש את מקומי ), כפי שאתם רואים לא הייתי פעיל הרבה זמן: http://img97.imageshack.us/i/74079508.png/ כן כן מה לעשות הצבא לא עושה טוב לחיים בכל אופן ממש התגעגתי, אני עדיין מנסה לעקוב אחרי כל החדשות והדברים החדשים בעולם החומרה שתמיד אהבתי... אז אם בא לכם ספרו קצת מה חדש וסתם מה קורה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמסקרן אותי, לפי מה החוק קובע למי מותר לעבוד בשבת ולמי לא? ע"פ הלאום שמופיע בת.ז. או משהו אחר? בהנחה שע"פ הלאום בת.ז., איך נחשב מישהו שמופיע אצלו "********"? תודה

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  4. http://games.nana10.co.il/Article/?ArticleId=641151&sid=144

5. Started by VL,

אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

תגידו, בפלאפון זה אפשרי לעשות מס' חסוי? נגיד אני אתקשר למישהו ואז הוא יראה על הצג שלו מס' חסוי...

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  7. תודה מראש.............

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by AlonAviram,

סתם חשבתי לעצמי איך עובד המחשב, מה עושה כל חלק, איך החלק עובד? איך חיבור של כל המעבד, הכטיס מסך וכל החלקים יוצרים תמונה על המסך, וכו'.. מי שיכול להסביר לי איך המחשב עובד אני יודה לו מאוד זה ממש מעניין אותי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  9. אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by MAYCAR,

למישהוא יש ניסיון לגבי אורח חיי סוללה ארוכים בין MOSER לPANASONIC מה יותר עמיד לטווח ארוך מבחינת עוצמת סוללה ? אני בלבט בין 1611 ל1871

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. http://www.cbsnews.com/8301-204_162-57590251/james-gandolfini-dead-at-51-cardiac-arrest-explained/

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

קניתי וונס, ראשונות שלי. וחלק גדול מהנעלים היא מזמש. כידוע לי הוא קצת בעיתי וצריך לטפל בו. קניתי ספרי מגן לזמש מALDO ומברשת. לפני שאני אצפה את הזמש בשכבת מגן, אני רוצה לנקות את הנעל. רציתי לשאול האם מותר להעביר סמרטוט לח על הנעל? והאם במקום "גומי" אפשר להשתמש במחק פשוט? אשמח גם כן לטיפים - איך כותבים באנגלית ספרי מנטרל ריחות לנעליים?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by darkstar276,

בבקשהההההההה שמישהו יגיד לי שעדין קיים משהו כזה באיזור המרכז. מקום לשחק משחקים...

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. Started by Adva Catav,

שיחקתי במשחק וזכיתי בכסף אבל אני לא יודעת איך מעבירים את הכסף לכרטיס. אשמח לתשובות

15. לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by אישי555,

מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by kentaro,

אם אני טס לחול,אני צריך להצהיר עם איזה דברים יצאתי מהארץ? ודבר שני,אם אני חוזר מחול ורוצה "להבריח" כמה דברים כגון למשל לפטופ ודברים דומים (כמובן לא באריזה מקורית אלא פתוחים ונעשה בהם שימוש)3 האם זה אפשרי או שאנשי המכס היקרים כבר מצאו שיטות לעלות על דברים כאלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by Joli,

שלום!! אני מעונין להזמין חשבון פרמיום בשרת ראפידשיר לחודש בלבד!! (ואם יש לזמן קצר יותר אני אשמח) מישהו יכל לעזור לי עם הפרטים ואיך אני עושה את זה כי הסתבכתי טיפה... מצאתי את האתר הזה: http://www.evgrapid.com עד כמה הוא אמין? כי אני לא רואה בשורת הכתובות משהוא שמזכיר את ראפיד... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by silky,

היי. אני מעוניין לרכוש תיק טניס למחבט(ים). למה זוגית? ראיתי את הדגם הבא נראה טוב, והמחיר גם יחסית טוב (כולל משלוח, לעומת דגמים אחרים). עושה רושם שיהיה שווה להזמין שניים ולהתחלק במשלוח המוזר(46$ במקום 40$ לאחד). זה עדיין יוצא כמחצית ממה שעולה בארץ(גם אם יקרה ויתפס במכס). מי רוצה להצטרף? רצוי מישהו שגר באיזור ת"א. עדכון : מצאתי במחיר זול יחסית בארץ- http://www.tenniszone.co.il/pl_product~H1001~5~30.htm#. ככה שלא שווה להביא מחו"ל. אם מישהו מוצא דגם אחר אני פתוח להצעות.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by טל קורקוס,

עד לפני חודש הלך למחשב שלי הלוח אם ECS 478 VIA והצלחתי למצוא במחיר קצת יקר לוח אם משומש אחר ב 100 שקל MSI 478 VIA PT800 העניין שיש שם מעבד ישן 2660/533/512KB וחשבתי לשדרג לפרסקוט 3000/800/1024KB השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שכדאי לוותר על זה ? אני עובד עם הרבה דפדפנים ברקע , אימיול וכו' יש לי אפשרות לקנות ממעבדה ב 60 - 100 שקל כולל מאוורר .

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by ROTEM114,

דבר ראשון מישהו פה עשה או עושה ? אני אשמח למסנג'ר או מייל שאלה שניה,האם בכדי ללמוד את המקצוע אני חייב תעודת PC ? מה מחיר קורס MCSA בערך ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by x-dude,

יש שם שיר רוק\פופ (מתי ששרה קונור בבאר), זה השיר היחידי שהוא לא סינטיסייזר או כלים מוזרים כמו בכל הסרט. מישהו יודע מה שם השיר ומי הלהקה\סולנית?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. שלום אשמח אם אקבל שמות של חברות שם אפשר לקנות מחשב לפי המפרט המומלץ שלכם (לגיימר מתחיל) שנה טובה מיקי

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.